sobota, 12. oktober 2024

NAJBOLJ SI ŽELI - TEBE!!!

Življenje je čudovito!

Kaj bi se zgodilo, če bi se malo sprostila in uživala!? Kaj bi se zgodilo, če bi malo več ali celo veliko (predrzno bolj) uživala?!

Moje življenje bi bilo neštetokrat lepše in bolj polno. Zabavno. Imela bi še ga bolj rada. Čutila bi, da živim pristno.

Danes sem dobila namig (Rebecca Campbel – karte), da naj se sprostim. Karkoli je zame, me bo našlo!

Si upam zaupati, da je res tako?! Pa seveda je! Še vedno me je našlo!

Ne rabim se raztrgati in biti na sto mestih naenkrat, oprezna, kje se skriva zaklad srca zame! Še vedno me je intuicija vodila prav. (Tako kot točno takrat, kot sem našla popolno obleko preko spleta, ki je tako božansko plapolala za knjižničarko, po naključnem (Čisto ni bilo naključje! Tako je moralo biti! Usoda!) namigu prijateljice, naj malo pogledam v njeno najljubšo trgovino…)

Če me intuicija vodi pri tako majhnih, banalnih stvareh, ki mi zaveselijo dušo, mi še neštetokrat bolj pomaga – me usmerja, vodi ob življenjsko pomembnih zadevah. (Ne trdim, da sem glasu, ki mi je rekel v trgovini, naj pogledam še kozarce in naša svoje popolne kelihe roza barve, sledila v pomembni življenjski odločitvi. Ampak vseeno mi je prineslo veselje. Še zdaj mi, ko ravno pijem vodo z limono iz njega. (No, ni bil samo en kozarec, kelih, če povem po resnici. Bila jih je cela družina, za celo družino. Popolno!))

No, res zaupam, da karkoli je zame, me bo našlo. Tudi, če ne bom takoj poslušala glasu in bom trmasta, bo nekako našlo pot do mene. Postalo bo tako očitno, da ne bom mogla več gledati stran. Tako kot ne morem izbrisati nekaj, kar sem že videla. Pa saj sem pripravljena na spremembo. Zaupam, da je na boljše! Pripravljena pa sem tudi izpustiti vse staro, kar mi ne odgovarja. (Tu mislim vso zagrenjenost, žalost in vse ostale tegobe, ki me želijo tiščati navzdol, da in se ne razkrijem v vsej svoji lepoti. Dovolj je bilo skrivanja. Naj luč sveti.)

Pristno življenje je najbolj izpopolnjujoča oblika izražanja svoje duše. Danes je dan za sprostitev in lahkotnost. Vse, kar je zame, me bo našlo. Prepričana sem v to!

Ljubeč ljubek miren pristen sočen edinstven lahkoten sproščen harmoničen blažen žlahten tekoč žameten bogat razkošen šarmanten vesel edinstven spontan celovit dan poln božanskega obilja.



Uživaj mi! Sprosti se! Vse, kar si želiš, si želi tebe – še bolj! (Ne vem, kje sem že slišala ta stavek, ampak je čista resnica.)

Ni komentarjev:

Objavite komentar