sobota, 24. junij 2023

Zdaj se zabavam!

Za vse, kar želim postoriti, imam ravno dovolj časa! Tako sem polna navdušenja, kaj vse bi rada ustvarila, da me kar malo daje strah, kdaj bom vse to postorila. Zares! Potrebna je samo doslednost. Danes. Malo. Jutri – še malo! Tako se poje slona – po kosih! Vsak dan malo po malo! Pa ga ni! Ali pa drugače povedano, pa je vse opravljeno, kar želim opraviti!

Danes pa me kliče sonce! Želim si ven in bom tudi šla!

Moje drevo me že tudi čaka!

Ljubim najin vzhodni dom, ker se fantastično počutim. Tako je napolnjen s soncem in svetlobo! Prav fantastičen je! Res mi je lepo tukaj!

Zalotila sem se, da sem povedala neko željo na glas. Potem pa me je prijateljica spomnila na njo! Pa saj res! To si želim! Najprej me je stisnilo, pa kako se bo to uresničilo?! Ne vem! Ampak, saj nisem jaz načrtovalka poti! Jaz samo izražam želje, hodim naprej, ustvarjam in sem pristna. Dovolj je vse to! Pot me pa kliče sproti! No, pot se pokaže sproti! Saj veš, najpomembneje pa je uživanje na poti! Zdaj pa zares!

Včasih tako nepremično gledam v roza vrata, kdaj se bodo odprla, da pozabim, da so se vmes menjali letni časi! Pa še kar strmim! Koliko izgubljenega časa! Vmes bi se lahko noro zabavala!

Kaj pa ti čakaš, da si lahko potem zares – resnično zares – srečna? Kaj če bi pozabila na to in bi bila vseeno srečna!?! To je tvoja odločitev!

Ljubek srečen igriv radosten zabaven sproščen vesel dan!



Čarobnost je v zraku. Zdaj pa ji odpri srce! Tvoje srce je središče čarobnosti!

petek, 23. junij 2023

Neukročenost notranje narave!

Kako je vse divje! Nič ni ukročeno v meni! Šla sem skozi veliko treniranja, ampak moja resnična narava vedno prevlada! Vedno v meni prevlada mir, sreča, ljubezen, veselje do življenja in ustvarjalno izražanje!

Kaj so tvoji načini ustvarjalnega izražanja?

Dobila sem fantastično idejo, kako lahko obogatim svoj prosti čas! Komaj že čakam! Res se veselim in sem res v velikem pričakovanju! Lahko izražam svoje ustvarjalne ideje in bolj kot jih udejanjam, še več jih dobivam!

Če pa to energijo držim v sebi, postajam otrdela, otopela. Kot bi se niti srca in mojega veselja počasi tanjšale! Zato je tako pomembno biti pristna in v stiku s svojim srcem, ker te to ohranja živo! Potem komaj lahko zares uživaš!

Lahkotnost je način življenja! Kako drugače bi naše življenje izgledalo, če bi nas naučili, besed: »Kako lahko je uresničiti …«

Namesto že »zlajnanih« (obrabljenih) besed, da je res težko in kako se ne da, bi samo uporabili čarobne besede: »Kako lahko je uresničiti … karkoli!«

Poti in rešitve pa bi se pokazale z jasnostjo, hitro in z lahkoto. Vedno bi zaupali v moč udejanjanja naših želja. Zdaj pa še ni prepozno! Sami se lahko preoblikujemo in pregnetemo! Jaz se z veseljem mariniram v dobrih afirmacijah in vsem drugem, kaj mi pomaga spreminjati stare vzorce!

V čem bi se ti rada marinirala danes? Če bi bilo vse mogoče zlahka – in tudi je – kaj bi si ustvarila in izbrala danes?

Ljubek vesel vsemogočen radosten lahkoten unikaten fantastičen optimističen pisan dan!



Zaupaj življenju, ljubljena si! Že zdaj točno takšna – kot si!

četrtek, 22. junij 2023

Živeti kot ženska!

Včasih čutim klic! Ali prav potrebo, da kam grem! Potem to poslušam ali pa počakam, da me mine! Ali pa me tako dolgo oblega, da grem gledati, kaj je, kaj se dogaja tam, zakaj moram tja?!

Vedno me preseneti kaj lepega, zanimivega ali pa odkrijem kaj dobrega o sebi!

Kako prav je, da iščemo vedno bolj pristno izražanje v sebi in v odnosih. Vedno je vmesno vprašanje, ali sem lahko to, kdo sem ali samo pripomorem k boljšemu življenju drugih, brez mojega pristnega izražanja. To je velikokrat v odnosih. Kaj žrtvujem? Svojo lastno srečo in radost? Potem je ta odnos preveliko žrtvovanje zame!

Zanimivo je, kako so živele moje prednice. So bile sploh srečne v odnosih, ali so se morale zares zatajevati, da so imele neko sprejemljivo življenje. Kako je bilo nekoč živeti kot ženska? Kako se to še danes odraža v mojih odnosih z moškimi in kakšne vzorce mi razkriva?

Želim si pristnega odnosa, ki izvablja najboljše iz naju obeh. Želim si odnosa, kjer oba cvetiva, skupaj pa še bolj! Želim si odnosa, ki mi je spodbuda v radostno rast in največje veselje. Želim si odnosa, kjer sem pristno ljubljena kot to – kdo sem in ljubim z vsem srcem – nazaj! Želim si odnosa, kjer sva rada drug z drugim in ceniva čas drug drugega. Želim si odnosa, kjer sem sprejeta kot celovita osebnost in oba uživava drug v drugem.

Kaj pa si ti zares želiš v odnosu?

Ljubek radosten edinstven celovit blažen jasen mogočen igriv spontan vesel živahen navihan dan!



Odpri svoje srce! V sebi že imaš vso ljubezen, ki si jo želiš!

sreda, 21. junij 2023

Denar priteka!

Vedno najdejo misli, nove ideje do mene. Vedno me najdejo po čistih naključjih. Bila sem v knjižnici, ker so mi potekle knjige! Iskala sem neke nove jedi, pa me ni nobena knjiga pritegnila. Potem sem že na silo izbirala neko knjigo, ker mi je bilo nerodno reči, da ne bi nič imela. Pa sem rekla, da bom vseeno rekla, da ne bom nič imela. Da premagam strah. Adijo, pamet, za kake malenkosti imam jaz čas! No ko sem že bila tako odločena, da grem vseeno do pulta knjižničarke in ji povem, da si ne bom nič izposodila, pa zagledam knjigo. Louise L. Hay Zaupaj življenju! Pozitivne afirmacije in razmišljanja za vsak dan v letu! Pa to je fantastično! Kje se mi je odprlo?! 13. junij ali 13.julij! pisalo pa je, da je čas, da zaupam, da lahko delam, karkoli si želim. Bom bolj natančno prepisala: »Ko ljubim, kar delam, denar priteka!«

Vau! To pa je tako drugače od vsega, kar sem bila naučena! To pa je tako drugače od vsega, kar je kdorkoli od mojih sorodnikov živel! To pa je tako drugače od normalnih ljudi! To pa je tako drugače od programiranja družbe! To pa je tako drugače od šolanja in šole!

Počutim se, kot da se mi je odprl novi svet! Saj se mi je!

Kaj pa tebi ruši stene in obzidja starih prepričanj? Kako se navdihuješ in stopaš po svoji srčni poti?

Ljubek čaroben srčkan pristen nagajiv živahen jasen kreativen lahkoten sijoč mavričen pisan dan!



Čarobnost je v zraku! Doma pa je v tvojem srcu! Vedno je bila in vedno bo! Tudi zdaj je!

torek, 20. junij 2023

Vodilo srečnega življenja!

Kako kaj uživanje?!

Uživaj življenje!

Kaj so drobne sladkosti, ki si jih lahko privoščiš danes in v katerih res lahko uživaš? Kaj bi naredilo tvoj dan še bolj sočen? Kaj bi naredilo tvoj dan še bolj začinjen? Kaj bi ga še bolj naredilo res zabavnega zate?

Zdaj pa izberi en odgovor!

To je tvoje vodilo do srečnega življenja!

Najprej pa bi ti seveda obogatilo svet!

Kako zanimivo, da vedno dobim parkirišče tam, ko si zamislim. Vedno prosim angele za pomoč in takoj ga dobim. Zdaj pa dva dni zaporedoma nisem dobila parkirišča! Prvi dan sem se kar obrnila in šla po nakupih. Drugi dan pa sem iskala in po tretjem krogu mi je postalo jasno, da ne bo nič iz tega. Zato sem šla na bolj oddaljeno parkirišče, ki pa ji mi je omogočalo, da sem lahko v centru mesta kako dolgo želim! Torej je bilo na nek način darilo! Vse sem pregledala! Našla sem čudovito unikatno srajčko z mačkami! Tako so ljubke in dragocene! Kupila pa sem si še tudi fantastične gležnarje in še torbico! V njo izjemno dobro pristaja moj vijoličen mini računalnik. Saj bi že skoraj bil za upokoj, pa ga imam tako rada. verjetno je že malo zastarel, ampak ga ljubim z vsem srcem! Zdaj me mika, da bi spet kaj šla! Pa saj lahko grem! Zakaj pa ne! Jutri zjutraj ali danes popoldan! Jutri!

Včeraj sva tudi s sinom pobarvala mojo sobo, spalnico. Imela sem naslikane čudovite rože, ampak zdaj pa je nebeško modro ozadje! Fantastično izgleda! Prav poživi situacijo, kot bi spala na oblaku!

Kako pa se ti kaj izražaš? Jaz že tretji dan nosim eno in isto krilo. Vedno pa ga drugače stiliziram! Kako se to reče?! Vsak dan sem oblečena drugače, druge kombinacije, a z istim krilom! To je moja ustvarjalnost zdaj!

Bodi pristni izraz sebe! Zdaj!

Ljubek pristen igriv radosten lahkoten srčkan res srečen roza dan!



Čarobnost je v zraku! Zdaj smo iskreni do sebe in tako je naša pot lepša in bolj polna!

ponedeljek, 19. junij 2023

Ljubezen se občuti fantastično!!!

Ljubezen se občuti fantastično!

»Če tudi sem do zdaj izbirala čudne partnerje, lahko zdaj izbiram drugače! Četudi sem do zdaj izbirala neprimerne partnerje, lahko zdaj izbiram drugače!« Iyanla Vanzant

Ne rabimo psiholoških testov in vseh teh neumnosti, ampak samo občutimo! Kako se zares občuti!? Če se občuti fantastično ali vsaj dobro, nadaljujemo. Če pa se občuti kaj manj kot dobro, pa to skomuniciramo in uvidimo partnerjevo voljnost, da prispeva drugače. Če pa ne, pa se lahko poslovi, saj nekateri moški so res trdoglavi. Prav je za njih tako, v mojem življenju pa nimajo kaj iskati.

Skupaj radostno rasteva in sva rada skupaj.

Moje partnerstvo se občuti fantastično!

Ljubiva se z vsem srcem – točno takšna kot sva!

Življenje v partnerstvu je čudovito in z lahkoto delam, kar ljubim in sem pristna.

Kaj pa si ti želiš od partnerstva?

Zaupaj svojim občutkom! Zdaj!

Ljubek čaroben ljubeč radosten pristen srečen jasen nagajiv zabaven iskren dan!



Čarobnost je v zraku! Čutiš!?! Čarobnost je vedno doma v tvojem srcu! Zdaj!

nedelja, 18. junij 2023

Dobro je! D O B R O ! ! !

Dobro je, da si to, kdo si! Drugače bi bila ustvarjena drugače. Zdaj pa še je pomembno, da se povežeš s svojo lučjo! Kaj te najbolj veseli? Kaj bi lahko delala ves dan in vse dneve in se ne bi naveličala?

To je tvoje prižiganje luči v sebi!

Če ne pa samo globoko vdihni, izdihni in se zavedaj, da si zelo dragocena luč od znotraj. Takoj, ko položiš roke na srce in se povežeš s sabo, s svojo notranjostjo in lepoto srca – si v luči!

Dobre in učinkovite stvari so enostavne! Ne zakomplicirajmo si vsega po nepotrebnem.

Včasih lahko gledam v pikico na koncu stavka nešteto minut. Ne glede, da je tako majhna, bolj kot jo gledam, bolj črna in velika postaja! Zato je čas za sprostitev – vmesne odmore – ki vse stvari spravijo v pravo perspektivo! Zdaj pa lahko vidim, da je samo majhna pikica. In ne samo to! Zgodba se že nadaljuje! Ne mogoče s to osebo, ampak s kakšno še bolj zanimivo!

Kaj so tvoje pikice v katere ne moreš nehati gledati? Danes jih poglej od daleč? Še jim res želiš dajati energijo!?

Zame je bilo dovolj! Čas je, da prižgem luči in odgrnem zastore – v sebi! Sonce vedno sije v mojem srcu!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten jasen mogočen močen igriv dan!



Posebna si, saj si povezana s svojim srcem! To pa je največji zaklad! Živi iz sebe navzven!