sobota, 16. november 2019

Poslušam svoje srce: In čudovito bo! Je že!

Poslušam svoje srce: In čudovito bo! Je že!: Hej moje drage, moji dragi! Kako smo kaj danes? Danes je tak dan, da lahko lenarimo ali ustvarjamo po svoje. Mislim pa, da sanjarjenje ...

In čudovito bo! Je že!

Hej moje drage, moji dragi! Kako smo kaj danes?

Danes je tak dan, da lahko lenarimo ali ustvarjamo po svoje. Mislim pa, da sanjarjenje ni lenarjenje. Je uravnovešanje na visoko vibracijo. Če že zdaj sanjarim o vsem, kar me čaka, sem samo bliže. In vse je najprej obstajalo v domišljiji. Samo sebe bolj odpiram temu. Vesolje mi to tako želi dati, jaz tega ne dopuščam k sebi. Ker bi bilo neobičajno, nenormalno, čudež, preveč lahko… Vsi taki nesmisli. In če ravnanje moje energije zadošča za 20.000 ur dela. Kaj bi raje? Fizično kopala do Havajev ali se uravnovesila in se naravnana na energijo. Denar bo pritekel. Lahko grem z letalom. In čudovito bo!

Je že!

Pa kdo bi res fizično kopal do Havajev? Nemogoče je!

No, vse kar je bilo včasih nemogoče, je bilo najprej ustvarjeno v domišljiji. Torej si lahko predstavljam!? No to je že to! potem je v dosegu mojih možnosti.

Kaj se jaz zdaj to samo sebe prepričujem?

Če bi vedela, da je možno, bi se sprostila.

Želim si na Havaje! Dogovorjeno. Tvoje je!

Kako olajšanje. Ni mi treba prositi in se obremenjevati s tem. Pot se bo pokazala. Samo vzdržujem visoko vibracijo. Dobro! dobro! dobro!

Kako je to lahko, ko se počutim dobro na splošno. Kako pa je to nemogoče, ko se počutim slabo?!!! Se pa lahko počutim malo bolje. Se že vidim, kako si bom zdaj skuhala kaj dobrega. Malo prebrala knjigo. Uživala v pogledu na čudovite roza oblake. Naredila tai chi. To bo to. čakajte, vam priporočam en video! To pa je tako dobro! Kar energijo čutim v rokah! Bom dala povezavo spodaj!

Ljubek sijoč pristen srčkan luban dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je tako lepo!

četrtek, 14. november 2019

Vadim Zeland: Reality transurfing 4 stage ... Ruling Reality

Poslušam svoje srce: Dopuščam tako ali tako - vedno zame!

Poslušam svoje srce: Dopuščam tako ali tako - vedno zame!: Uh, kako napeto! Kaj ste bili kdaj v filmu, ko vemo, da bo srečen konec, samo zdaj je malo napeto?! No, to se dogaja! Ampak zaupam...

Dopuščam tako ali tako - vedno zame!

Uh, kako napeto!

Kaj ste bili kdaj v filmu, ko vemo, da bo srečen konec, samo zdaj je malo napeto?!
No, to se dogaja!

Ampak zaupam v srečne konce. In vse je v moje najvišje dobro. kako bom to obrnila? Kaj pa vem?!
Zakaj moram vedno jaz biti najbolj pametna!!

Naj še bo kdo drug.

In če je Bog, ali bog, in je, naj to on porihta. Naredila sem svoj del. Sem? Sem res? Pa sem! nekaj malega še mi manjka! Malenkost. Pikico! Pikico.

Ali malo večjo piko. Naj to zdaj Univerzum priskrbi na najbolj ljubeč način, kar se da. Tu sem. sicer pa Univerzum, bog, Bog, tako ve, kje sem. In kaka je pot do tega, kar mi je namenjeno.

Lahko zaupam, da mi želi Univerzum to dati?

Najprej se zmeniva za eno besedo. Božansko. Kakorkoli. Univerzum. Dobro. Naj bo to. pač višja sila. Rekla sem eno besedo, ne vedno več. Najboljše v meni, ki želi najboljše zame. To mi je všeč. To bog in tako je lahko za koga negativno.

Dobra definicija, najboljše ve meni, ki želi najboljše zame.

Če mi je namenjeno, naj se pokaže pot. Če mi ni, naj se pokaže druga pot. Tako to deluje! In res deluje. Zdaj. zame. To je to! Lahko zaupam!?

Ne!!!!

Zdaj hočem vse. Eh, pa daj no. Kaj če bi zaupala, da je v vsakem primeru dobro. dobro. in ne samo dobro, najboljše zame.

Dobro. ne bom več sitnarila. Malo lahko?

Pa zakaj bi!

Če obstaja rešitev, mi tako ni treba skrbeti. Če ne obstaja rešitev, pa mi tako ni treba skrbeti. Kako sem to neko modrost prenesla v svoje življenje.

Pa si ti res najbolj pametna. Univerzum nima šans!

Daj no! Puščam Univerzumu, da naredi vse zame. In tudi v dobro vseh drugih. Tu sem. pripravljena. Zdaj! rada sem v tem lepem trenutku. Vmes. Kakorkoli bo, vem, da je že zdaj dobro zame! Vem. Vem. Pa vidiš, da znam zaupati!

Ljubek sijoč unikatno lep pristen srčkan dan poln zaupanja!

Cmok!

Objem!

P.S.: Radost je v tvojem srcu! Izrazi jo! Obarvaj si dan s svojimi najljubšimi odtenki!

P.S.S.: Nov navdih... https://youtu.be/Vm3U_WIpyV4

sreda, 13. november 2019

Poslušam svoje srce: Čakaj?!!

Poslušam svoje srce: Čakaj?!!: Vdih! Izdih! Kaj ni zanimivo, da so včasih osnove tisto, kar res šteje. Ali malenkosti. Ali kot bi rekli, čar je v podrobnostih. In ...

Čakaj?!!

Vdih!

Izdih!

Kaj ni zanimivo, da so včasih osnove tisto, kar res šteje. Ali malenkosti. Ali kot bi rekli, čar je v podrobnostih. In vse, kar je resnično enostavno, je tudi pravo.

Samo svoje srce poslušam.

Nekako se kopiči nelagodje. Mogoče, ker sem se poskušala vstajati ob petih. Čakaj. Nisem poskušala. Vstala sem se. Zdaj, kot pišem, še je zunaj tema. Ptički pojejo. Ali že imam prisluhe.

No, glede na to, da se zdaj vstajam eno uro prej, bi lahko šla eno uro prej spat.

No, logično. In res ptički pojejo. Samo zame. Vse lepota tukaj je samo zame.

Sem lahko vse to, kdo sem. Zdaj!

Rada imam polnost in pestrost in užitek.

Čakaj?!!

Kaj lahko naredim, da se res predramim iz tega na pol delujočega stanja?

Zgodaj grem spat. Čakaj. To je že mimo. Kaj lahko zdaj naredim?

Uživam v svoji dremavosti. Hvala! No, to pa lahko.

Osnove.

Dovolj spanja. Vidim, da je to resnično potrebno.

Čakaj!?!!!

Kaj me veseli?

Kako lahko dvignem svojo vibracijo?

Zdaj vem, zakaj sem tako tečna. Nekaj imam za opraviti! In to bom naredila kar zjutraj, da se potem ne mučim s tem! Dobro! zdaj sva si to razjasnili!

Torej, prej ko se te obveznosti rešim, prej lahko delam po svoje. Ali najprej, kar moram, potem pa igra!

Nekaj mi mi jasno! In nerada sem v tej nejasnosti! Ljubim vse, kdo sem.

In nekaj mi še ni jasno. Če nekoga ne prosim za pomoč in mi želi pomagati, ni to malo nevljudno. Ali sem lahko sočutna? To je pravo prijateljstvo. Kaj pa vem…

Pa saj vseeno… bolj pomembno je prijateljstvo.

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Danes živimo svoje sanje! Brez čakanja!

torek, 12. november 2019

Zakon privlačnosti: Metode kreiranja - Pred odločitvijo in Poslušaj svo...

Poslušam svoje srce: Kaj sem jaz kakšen čuden film včeraj gledala, iz k...

Poslušam svoje srce: Kaj sem jaz kakšen čuden film včeraj gledala, iz k...: Cenim, da sem se tako zgodaj vstala! To pa je nekaj. rana ura zlata ura. Kako lepo jesensko vreme še je! tako topla jesen je! Vetrc v l...

Poslušam svoje srce: Kaj sem jaz kakšen čuden film včeraj gledala, iz k...

Poslušam svoje srce: Kaj sem jaz kakšen čuden film včeraj gledala, iz k...: Cenim, da sem se tako zgodaj vstala! To pa je nekaj. rana ura zlata ura. Kako lepo jesensko vreme še je! tako topla jesen je! Vetrc v l...

Kaj sem jaz kakšen čuden film včeraj gledala, iz katerega sem pozabila izstopiti?

Cenim, da sem se tako zgodaj vstala! To pa je nekaj. rana ura zlata ura. Kako lepo jesensko vreme še je! tako topla jesen je!

Vetrc v laseh. Nisem si mislila, da je že zjutraj lahko tako lepo in toplo. Kot bi pihalo z morja. Mogoče pa! Samo ne vem, kako to do nas pride!

Kaj je s tem morjem? Me vleče!? Vleče me! Radost sem! užitek sem! Polnost sem! Moje življenje je moje! Zdaj sem veselje! Zdaj sem unikatnost! Zdaj sem polnost tega, kdo sem! Moje življenje je moje! In kako z veseljem ga živim.

Sem sredi procesa odločanja. Odločila sem se za. Odločila sem se proti.

Čakaj!

Danes bom vadila, kako je, če se odločim za! Bi mi šlo skozi!?

To se ne bom spraševala. Plačala bom. Poiskala bom možnosti. Raznolika sem.

Jutri bom vadila ne! Pa da vidim, kako se to občuti.

Kaj lahko izgubim, razen dveh dni. Ne morem biti tako vmes! To mi je preveč!

Kaj mi pravi srce!

Da!

Kaj pa razum!?

Kaj si nora!?

Pa to pa sem. vsaj malo priznam. Čeprav nimam uradnega potrdila! To je moje veselje! Kaj če bi se potrudila in bi to naredila zase! Uživam v tem! Lahko se ustvarjam. Lahko ustvarjam, kar si želim. Lahko najdem veliko srečno pisano lepo družino in to je moje. Čakaj? Kaj jaz iščem. Veliko lepo družino? Kaj sem jaz kakšen čuden film včeraj gledala, iz katerega sem pozabila izstopiti? Ne me hecat!?

Kaj?!

Lahko sem vse, kar sem. kaj če bi rekla, da mislim, da me je strah? In poudarek je na mislim. Kaj pa če zaupam, da se bo vse čisto dobro končalo? Kaj pa če mislim, da se bo čisto vse dobro izteklo? Kaj pa če bo vse tako, kot res mora biti zame?

Kaj bom pridobila z odlašanjem?

Lahko bom delala tečaj zraven. Daj no, to tako lahko. Uspevam v vseh pogledih! Srečna sem. Vse sem, kdo sem. Raznolikost. Polnost. Pristnost. Veselje. Radost. Uživam v tem, kdo sem.
Zdaj!

Vadim. Biti bolj pristna! To je to!

Ljubek sijoč pristen nasmejan srečen srčen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te ljubi v vseh pogledih. Zdaj sem radost in sreča. Si upaš?

ponedeljek, 11. november 2019

Poslušam svoje srce: Prav je, da nismo bili na isti vibraciji. Kaj pa, ...

Poslušam svoje srce: Prav je, da nismo bili na isti vibraciji. Kaj pa, ...: Kaj pa to, ko sem bila namenjena na pot in sem telefon doma pozabila? No pa še nekaj. ni mi bilo za iti. To je bil samo izgovor, da nisem šl...

❤️ Practice makes creation!

Prav je, da nismo bili na isti vibraciji. Kaj pa, če smo bili?

Kaj pa to, ko sem bila namenjena na pot in sem telefon doma pozabila? No pa še nekaj. ni mi bilo za iti. To je bil samo izgovor, da nisem šla. Kako prija biti odkrit!

Res mi ni bilo. Pa saj lahko vse naredim od doma, kar sem mislila narediti doma. to je to! in bom naredila. Obljubim. Zakaj se počutim kot majhna deklica, ki bo skregana? Pa daj no! Saj je moje življenje. Jaz si ga ustvarjam po svoje. Jaz ga osrečujem. Sebe. No to je to!

Nisem se pripravljena počutiti slabo. In zdaj se že počutim boljše.

Kaj ni to zanimivo. Vse sem. kdo sem. to je to. potem pa pride vlak poznanih oseb, ki imajo momentum vsega, kdo so. Težo. Vlečejo v stare tirnice. Ampak ne!

Želim živeti po svoje!

Želim se uresničevati!

Želim se izpopolnjevati!

Želim biti to, kdo sem. Tudi v njihovi prisotnosti.

Kaj pa če jim samo dovolim biti, kdo so. Ostanem, dokler se še počutim dobro, potem pa odidem. Tako sem tudi naredila. Samo mogoče pol ure bolj pozno. Čas je kar minil.

Pa dobro! nisem pa vztrajala do konca! To je tudi nekaj! Srečna sem in moje življenje me osrečuje! Rada sem polnost in pristnost.

Čakaj.

Imajo vpliv na moje počutje?

Ne, če jim na dovolim. Niso jaz. Lahko so, kdo so. V polnosti so pristnost in veselje. Rada sem zadovoljstvo in hvaležnost. In radost. In ljubezen. In sočutje.

Jaz pa sem lahko kdo sem. zdaj!

Tako tudi je!

Prav je, da nismo bili na isti vibraciji. Kaj pa, če smo bili? Potem pa imam kaj za delati, da se spravim v boljšo!

Ljubek sijoč pristen srčen srečen izpolnjen dan! Rada sem veselje in danes ga živim.

Cmok! Objem!

P.S.: Življenje je samo tvoje. Živi ga po svoje! Zdaj!

nedelja, 10. november 2019

❤️Vaja dela mojstra! Mojster dela vajo!

Slovenska Bistrica ... for my soul!

Poslušam svoje srce: Pisanost sem! In opuščam, kar mi ne služi!

Poslušam svoje srce: Pisanost sem! In opuščam, kar mi ne služi!: Hej moje drage, moji dragi! Kako kaj danes? Že čutimo to navdušenje? Že čutimo to ljubzene? Že čutimo ta optimizem? Pravljičnost? Čarobnost?...

Pisanost sem! In opuščam, kar mi ne služi!

Hej moje drage, moji dragi! Kako kaj danes? Že čutimo to navdušenje? Že čutimo to ljubzene? Že čutimo ta optimizem? Pravljičnost? Čarobnost? Vse je tukaj zdaj! in prav je tako!

Kaj če bi danes praznovali? 

Kar tako! Ker smo!  

Kaj če bi se danes srečali s svojo smrtnostjo in zato še bolj uživali!

Zdaj smo še tu! In to šteje! To je moja radost! To je moje veselje! To je moj užitek! Rada sem to, kdo sem! rada sem polnost in pristnost! Rada sem užitek! To je moje veselje! Rada imam to, kar sem! rada sem vse to, kdo sem!

In še nekaj! imamo v sebi prepričanja, ki nam koristijo ali ne!

Včeraj sem spoznala, da če se počutim manjvredno, ali nevredno, ne rabim nič narediti, da bi dejansko stopila proti sanjam. Zakaj bi sploh kam stopala, če pa tega tako nisem vredna? To mi je dajalo občutek kontrole. Varnosti. Zavetja. Tukaj, kjer sem, mi je vse znano! Uh! Nisem rabila biti nič narediti – prav – ali sploh kaj! Nisem rabila tvegati, da bi bila zavrnjena zaradi sebe. Nisem rabila narediti kaj spontanega in neumnega! In ob tem izgledati čudno ali neumno!

Ta prepričanja so mi včasih služila! Želela so me zaščititi! Vzdrževala so strah! Zdaj pa je čas! Verjamem drugače.

Poznam koga, ki je že uspel? Seveda!

Enako velja za odnose. Verjela sem, da nisem vredna ljubezni. Zato niti nisem koga spustila blizu! Hej, vredna sem ljubezni! Vredna sem, da odprem svoje srce. seveda sem bila prizadeta in mogoče tudi bom! Ampak je vredno tvegati, ker je to občutek, ki mi bogati življenje.

Sama pa sem v visoki vibraciji! Tako da to res lahko pride!

To pa mi je bilo tako spoznanje. Kot bi sonce posvetilo namesto sveče! Adijo pamet! Sploh nisem verjela, da sem lahko uspešna! Sploh nisem verjela, da sem lahko ljubljena, taka kot sem. okoli sebe sem imela zdi, ki me je varoval ne samo pred slabim, ampak predvsem pred dobrim. Zdaj pa odpiram srce! zdaj pa odpiram vse, kdo sem svetu! In svet me ljubi, tako kot sem!

Pa če tudi me ne, sem vsaj polno prisotna. Ampak me! Vem! Čutim!

Ljubek sijoč pristen unikatno lep srčkan dan! cmok! Objem! Rada vas imam! Uživajte!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje in svet te ljubita! Si upaš dovoliti to ljubezen od znotraj navzven!?