sobota, 19. januar 2019

Resničnost kavalirstva...

Včeraj sem brala tako zanimiv članek o zmenkih. Bili sta dve gospe. Stari dvajset in šestdeset let. Potem sta zamenjali vloge. Mladi bomo dali ime Špela, starejši pa Magda. 

Špela je morala uporabljati stare metode zmenkarij. Vprašati prijatelje, če poznajo koga samskega, ki bi ji ustrezal, navezati pogled in potem pogovor in take fizične stvari. 

Magda pa je morala vse preko internetnih strani in strani za zmenke.

Magda je preživljala čudne čase. Z nekom si je pisala, sta se ujela. Potem pa je kar izginil. Nič. Ali pa je že bila zmenjena za kavo, pa je potem napisal, da bo dal drugi priložnost, ker je potem bil že drugi zmenek. Vsaj iskrene je bil. Nikakor da razbereš iz slike ali profila, kakšna je ta oseba v resnici. Čista loterija.

Naj povem, samo, da je Magda rekla, da si še vedno želi spoznati nekoga, ko sprehaja psa. Špeli pa je uspelo popolnoma. Do konca članka je bila že na šestem zmenku z istim moškim.

Kaj pa si jaz želim? Še vedno sem staromodna. Rada imam, da gredo stvari počasi. Pogledi v oči. Pogovori. Pogovori. Sprehodi. Počasno odkrivanje čarobnosti. Tako resnično lahko začutim osebo. Najpomembnejše pa je, kako se počutim ob njem. Eh, nisem za zmenke preko interneta. Mogoče kdaj. Zdaj pa sem še za kavalirstvo in prave, otipljive stvari.

Ljubek sijoč pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!













P.S.: Naj v svoje življenje privlačim še bolj svoje sanje ali še kaj boljšega! Enako želim tebi. Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) (https://www.youtube.com/watch?v=RQUuqbzQVsY)

petek, 18. januar 2019

K A T E J A : Enjoy life...


Hi my Beloved!

Hey, how's your heart path? Where are we going today? Do you enjoy this amazing journey? Are you going toward dreams? No! Journey is what makes an adventure even more interesting. Travel is right thing.


Up. Down. Detour. Strong to the left. Again up and then the plane and then the lake and the view on the mountains. Then down the hill. The winding path between the trees. Running on the road. The sun. Clouds. Stars. Again the bend sharp to the right. Full of unexpected beauty. I just accept them and I enjoy them.



I always thought it was funny, if your life offered lemons, you made a lemonade. And I like good natural lemonade. How easy it can be, if only I decide that I’m going to have fun. Enjoying.


Life wants you to be fulfilled happily satisfied... (fulfilled, happy, satisfied...)! Do you let it flow through you?


Enjoy life...


It's cold outside. It was! Important basics! Beanie! Gloves! Walking is a real pleasure in any weather.


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired o listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Uživaj življenje...


Hej moje drage, moji dragi!

Hej, kako kaj srčna pot? Kam gremo danes? Uživaš na tem izjemnem potovanju? Samo hlastamo proti cilju? Ne! Potovanje je tisto, kar naredi pustolovščino še bolj zanimivo. Potovanje je tisto pravo.


Gor. Dol. Ovinek. Močno na levo. Spet gor in potem ravnina in potem jezero in razgled na planine. Potem po hribu dol. Vijugasta pot med drevesi. Sraka ob poti. Sonce. Oblaki. Zvezde. Spet ovinek ostro na desno. Polno nepričakovanih lepot. Samo sprejemam jih in uživam ob njih.




Vedno se mi je zdelo smešno, če ti življenje ponudi limone, si naredil limonado. In rada imam dobro naravno limonado. Kako je lahko, če se samo odločim, da se bom zabavala. Uživala.


Življenje te želi izpolnjeno srečno zadovoljno... (izpolnjenega, srečnega, zadovoljnega...)! Dopuščaš, da se pretaka skozi tebe?


Uživaj življenje...

Mrzlo je zunaj. Bilo! Pomembne so osnove! Kapa! Rokavice! Sprehod pa je v vsakem vremenu pravi užitek.

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

In dobro je tako!

Prav je, da poslušam srce v vseh situacijah. In to se je vedno izkazalo za dobro.

Imeli smo družinsko kosilo. Imam nečaka, ki ga vse zanima, ki postavlja vprašanja. Kar tako, kar se ravno spomni. In to mu je zanimivo. O vsem mogočem. Tako me je vprašal, kar tako na vse lepo, sredi večerje, zakaj nisva z sinovim očetom skupaj.
Brez da bi dolgo razmišljala sem rekla, ker nisva za skupaj.

Pa še res je. On je osvobojen in lahko živi po svoje, jaz pa tudi. Kaj pa sem vedela, kaj si želim v resnici od partnerja kot najstnica? Nič ga ne obtožujem. Lahko je, kdorkoli je. Naj bo samo srečen in zadovoljen, vsak dan sproti. In ljubljen in ljubi z vsem srcem. Jaz pa si želim isto zase. Radostno rast. Raziskovanje. Ustvarjanje. Pristnosti. Zadovoljstvo. Same take cukerčke za mojo dušo.

Želela sem si, da bi uspelo. Vseeno pa sem ponosna, da sem zbrala pogum tako hitro. To sem naredila iz spoštovanja do sebe, do sina, do njega. In hvaležna sem, da je bil tako dober partner in še bolj, da je zdaj tako dober oče. Res sem ponosna na njega in ga spoštujem. In to je obojestransko. Gradila sva na tem. In pomembno mi je, da se dobro razumeva kot sinova starša. To pa bova za vedno. In prav je tako.

Sem pa lahko pristna v vsem, kar sem. In to si želim vsakemu. To je prava sreča. To je pravi privilegij. Božansko dobro. In slastno. In zanimivo, ker se vedno nekaj dogaja. Vedno poganjam nove poganjke in se učim o sebi, duši in seveda drugih. Bolj in vedno bolj čutim, kar so moje sanje in kaj si v resnici želim. Božansko.

Ljubek srečen zadovoljen srčkan dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!










P.S.: Če bomo zdaj hlastali po prihodnosti, bomo zamudli ta čaroben trenutek. (https://www.instagram.com/p/BssisiIHAxq/) Zdaj je naš čas. Odprimo srce svetlobi... Jennifer Lopez - Let's Get Loud (https://www.youtube.com/watch?v=Q91hydQRGyM)

četrtek, 17. januar 2019

Brstenje od znotraj...

Kaj pa danes? Kako kaj tvoj kompas? Kam te vodi duša danes?

Danes je najlepši dan do zdaj! Dajmo mu priložnost, da to postane. Čarobnost je z zraku…

Ni to zanimivo, da rastemo kot ljudje. Ali kot drevesa. Samo pri ljudeh se najprej vidi. Najprej si majhen, potem pa večji, potem voziš avto. Potem se fizična rast ustavi. Navzven. Drevesa pa vedno nekaj poganjajo. Razen pozimi, ko počivajo (lahko so nam za vzgled harmonije, uravnoteženega, ravnovesja). Vseeno je njihova rast vidna navzven. Brstički. Listi. Cvetovi. Plodovi.

Obožujem drevesa. Tako so lepa. Tako lepo se razvijajo. Postajajo polnejša.

Tako pa tudi ljudje. Rast navzven in v centimetrih je pomembna. Bolj pomembnejša pa je rast kot človek. Si bolj srečna (srečen)? To je edino merilo uspeha.

Sem bolj pristna, kot sem bila?

Sem bolj srečna, kot sem bila, naprimer lani?

Se počutim bolj izpolnjeno?

Poslušam svoje srce?

Sledim svojemu srcu?

To so potem naši brstički, pa listje, pa cvetenje, pa potem plodovi. Torej, kako kaj cvetimo danes?

Ljubek sijoč radosten cvetoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Rada vas imam! Hvala, da ste! Vsak na svoji srčni poti. Vse ob svojem pravem času. Nipke - Popoln Lajf  (https://www.youtube.com/watch?v=pzcUGDTsjhg)

sreda, 16. januar 2019

K A T E J A : Journey of the soul...


Hi my Beloved!

What tells you heart? This then connects me with the right purpose in life.


What about festival atmosphere? How are you pampering yourself today? I have already thought about reading a book, walk, bath. And all this seems to me divine.


I heard somewhere to make a challenge. Just like that. Just because I can.


Hey, there's nothing wrong. Let's enjoy this journey of the soul. It's remarkable. Even now.


I'm releasing old toxic energy, relationships that do not serve me anymore.


I love the sunny days. Recreation along the lake. Now is the right time for this. In the first place is comfort! Always!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Potovanje duše


Hej moje drage, moji dragi!

Kaj ti pravi srce? To me potem poveže s pravim namenom v življenja.


Kaj pa kaj moja prazničnost? Kako se kaj jaz bolj razvajam danes? Že prej sem pomislila na branje knjige, sprehod, kopel. In že vse to se mi zdi božansko. 

Nekje sem slišala, da bi si zadala kakšen izziv. Kar tako. Ker lahko.

Hej, čisto nič ni narobe. Uživajmo v tem potovanju duše. Izjemno je. Tudi zdaj.

Odpuščam stare strupene energije, odnose, ki mi več ne služijo.

Obožujem te sončne dneve! Sprehode ob jezeru. Na prvem mestu je vedno udobje! Vedno!


Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Pa nisem!

Danes pa sem si najprej zjutraj šla po zeleno. Kako sem bila vesela, da so mi prodajalke že vse pripravile. Samo vzela sem vse v ljubki kištici. Sok pa je tako bil izjemen potem. Zdaj pa spet imam nekaj časa mir. Malo sem še hodila po trgovnini, ko pride gospod k meni.

»Moj voziček ste vzeli!«

»Pa res!" pogledam dol, notri so bila tudi jabolka, "Jaz imam mandarine in limone v njem. Se opravičujem. Kje pa je moj?«

»Pri sadju.«

Sama sebi sem se mogla smejati. Vem, da sva pri limonah imela skupaj parkirano. Potem pri mandarinah. Potem pri bananah. Tam se je potem verjetno zamešalo. Ali pri solati.

Tako lepo so padale snežinke. Velike. Kot v počasnem posnetku. Pahuljice belega puheka. Čudovito. Že dolgo ni tako lepo snežilo.

Kako je lepo, ko sem še tako mlada. Rada uživam v gibčnosti svojega telesa. Vodim ga na sprehode. Ali telo mene. Hvaležna sem za svoje telo, da mi tako lepo služi, da je tako zdravo, celovito. Polno sodelovanja ogromno celic. Neverjetno. Cenim to!

Ljubek sijoč pristen dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Smeh je pol zdravja! Laku noć svirači - Željko Bebek & tamburaški orkestar  (https://www.youtube.com/watch?v=O64IDCVI3eM)

torek, 15. januar 2019

Novo, še zapakirano!

Kako gre kaj danes? Kje črpamo naš navdih? Kako se kaj počutimo danes? Smo povezani s svojim srcem? Kaj je naše vodilo v življenju? Kako kaj naš fokus?

Danes je dan za pustolovščine! Komaj čakam na manjši izletek! Pa ne samo to! Nekaj novega bomo preizkušali! Komaj čakam! Tega pa sem se že veliko časa nazaj veselila! Božansko! To me pa tako osreči! Držimo pesti, da se uresniči.

Danes pa bom začela nekaj čisto novega. Tako sem vznemirjena. Prijetno. Čas je za svežino in lahkotnost. Saj ne rečem, da bo lahko. Bo pa sigurno zanimivo. Kot tango v dnevni sobi. Doma sem. Domači teren. Koraki so mi znani, pa vseeno ne čisto, ker sem jih že vse pozabila. In premikam se po tako izjemno melodični glasbi. Super kombinacija. Takoj sem padla noter!

Nekaj časa nazaj sem prebrala knjigo. Piše o avtorju, ki je srečno živel svoje življenje po svoje. Na svoj način. To pa mi je tako navdušujoče! To je bila njegova sreča! Kaj pa je moja? Čas je!

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje je prekratko, da bi ga živeli običajno. Kam te danes vodi tvoje srce?  Tango Sexy dance Santa Maria (https://www.youtube.com/watch?v=i3vsiiRK5GU)

ponedeljek, 14. januar 2019

K A T E J A : What am I choosing today?


Hi my Beloved!

I appreciate that I don’t need to rush anywhere. I'm just here. Here at this moment. And that's enough.


I feel that everything is going as it should. Everything is fine. Everything is good in my world. Everything is to my highest good.




It’s interesting. I know I can be anyway. This or that way. Or both. It doesn’t matter. I imagine myself in these wonderful circumstances. I can be so happy. Now.


If time, money, wouldn’t be a problem, then what would you do? What do you really want to do? Anything creative? If you had a whole weekend for yourself, where would you go? What would you do? Traveling?


Can happiness guide me, do I have to torture and suffer? What am I choosing today?


I like walks. Well around this beautiful castle. History and nature united in a walk ...
            
                                         
A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly
















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Kaj izbiram danes?


Hej moje drage, moji dragi!

Cenim, da ne rabim kamorkoli hiteti. Samo sem. Tukaj v tem trenutku. In to je dovolj.


Čutim, da se vse dogaja, kot se mora. Vse je dobro. V mojem svetu je vse dobro. Vse je v moje najvišje dobro.


Kaj ni to zanimivo. Vem, lahko sem tako in tako. Ali tako. Vseeno je. Ampak si predstavljam sebe v teh čudovitih okoliščinah. Sem lahko tako srečna.


Če čas, denar, karkoli ne bi bili problem, bi potem delala kaj? Kaj si želiš delati? Karkoli kreativnega? Če bi imela čas cel vikend zase, kam bi šla? Kaj bi delala? Potovala?


Ali me lahko sreča vodi, ali se moram mučiti in trpeti? Kaj izbiram danes?

Rada imam sprehode. Sploh okoli tega lepega gradu. Zgodovina in narava združena v sprehod...

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!