sobota, 7. oktober 2023

Srkaj lepoto vase!

V sebi imam željo, ampak ne tako, ki mora biti takoj izpolnjena. Zaupam, da se bo uresničila ob pravem času. Bolj zaupam v boga kot pa v svoje prazne akcije na silo. Bolj zaupam, da me bo vodila intuicija. Zato je tako dragoceno, da sem povezana z bogom. Moje srce je čisto in lahko sprejema vodstvo.

Počutim se tako ljubljeno. Takšna kot sem, sem dragocena, saj sem bila ustvarjena iz ljubezni. Bolj kot uživam v svoji pristnosti, bolj uživam v pristnosti drugih. Lepše kot ravnam s sabo, več ljubezni imam za podariti.

Nisem pa več pripravljena sprejemati odgovornosti za počutje ali življenje drugih. Zdaj jih osvobajam in sebe tudi. Vsak naj svojo težo nosi sam, ker drugače me bo zmlelo pod bremeni. Pa saj sem tako »brezveze« izgubljala energijo. Zdaj zaupam, da zmorejo! Če ne pa se vedno lahko obrnejo na boga. Spuščam jih, da shodijo. Jaz pa se veselim časa, energije, ki jo lahko porabim za ustvarjanje.

Kako pa ti lahko porabljaš svojo energijo?

Danes ustvarjaj čaroben dan zase!

Ljubek pristen nagajiv lahkoten zabaven dan!



Sledi svojemu srcu, moja draga! Imej se rada!

petek, 6. oktober 2023

Najprej ti!

Danes si dopuščam počitek! Ljubim se! Rada sem to, kdo sem! Rada se imam!

Danes dopuščam bogu, da me ljubi. Danes se veselim vsake malenkosti, ki mi jo podarja kot izraz ljubezni! Vrane, sončni vzhod, užitek ob pitju čaja, nakup… Veselim se z vsem srcem, kako zelo sem ljubljena! Zdaj se tega globoko zavedam! Hvala ti! Hvala vam!

Imam rada – prav obožujem, svoje življenje! Intuicija se mi krepi. Vodi me močno naprej v Ljubezen! Srečna sem in imam srečo!

Zdaj sem se spomnila lepih sanj in bila sem tako ljubljena! Sprejeta! Vesela! Ljubljena sem bila taka, kot sem! Danes dopuščam možnost, da je zame vse mogoče! Zaupam, da me bo ljubi z dobrim, ljubečim srcem tudi zares našel.

Zame je vse mogoče!

Danes odpiram svojemu ljubemu srce in bog vodi ga do mene zlahka. Tu sem! Čutim, da so mi dvojne sanje pozdravile strah, da bom ostala sama ali da ni take osebe zame, ki bi me zares ljubila iz vsega srca. Zdaj vem, da je. Zaupam! Zaupam pa tudi, da bo ljubi prišel ob božanskem pravem času.

Srečna sem. Že zdaj imam čudovito življenje. Pridi ljubi. Skupaj še nama bo bolj super! Moje srce ti je odprto!

Kako lahko danes odpreš svoje srce ljubezni in kako si lahko ljubeča?

Ljubek radosten vesel ljubeč dan!



Že zdaj si vredna ljubezni! Prepusti se! Zaupaj!

četrtek, 5. oktober 2023

Stabilno BOGastvo!

Če res pomislim, kaj si želim zase, vem, da je to stabilnost. Varnost in mir. To zdaj tudi izbiram. Ne rabim ne vem kakšne finančne banke, da bi to vzpostavila.

Rada se imam. Zaupam, da mi je vse, kar zares potrebujem, dano zlahka.

Danes še malo bolj odpiram svoje srce bogu. Vem, da če imam boga v srcu, potem je vedno vse dobro. Ne samo zame, ampak tudi za druge. Zgodi se zanimiv preobrat in tako je vse spet fantastično!

Zdaj pa si dovoljujem, da bolj uživam v sebi. Rada bi se še malo bolj vzljubila. Toliko let sem bila kar nesramna in neprijazna do sebe. Čas je, da to popravim. Nadomestim z ljubeznijo do sebe. Sploh če si želim dobrih odnosov. Vse je ogledalo odseva, ki ga imam s sabo. Danes bom ljubeče govorila s sabo. Zmorem!

Zaupam v boga. Zaupam, da sem ljubljena.

Rada te imam! Jaz se te veselim! Srečna sem! Imam čudovito ljubeče srce! Ponosna sem nase. Danes sem svoja najboljša prijateljica! Spodbujam se in se pohvalim!

Koliko si danes konkretno lahko sebi najboljša prijateljica?

Ljubek pristen bogat vesel dan poln ljubezni!



Danes se imej rada na vse mogoče načine! Vredna si, da vzpostaviš odnos sabo!

sreda, 4. oktober 2023

BOGastvo je zate!

Rada imam svoje življenje! Vsako malenkost v njem! Imam kar aktiven um in velikokrat me želi potegniti ali me potegne v skrbi. Privleče mi najbolj negativne scenarije na plan. Ampak danes se ne pustim prestrašiti! Zaupam! Zaupam v boga, da je vse zame in da mi bo pokazal pot iz tega! In iz vsega! Nežno božam um in ga pomirjam:

»Vse bo dobro. Vse je že dobro. In čisto vse je dobro!« Sarah Ban Breathnach.

Vem, da se mi želijo prikazati tudi skrbi glede denarja! Pa saj imam dovolj! Še vedno sem imela dovolj! Še vedno se je vse dobro izteklo! Še vedno je prišlo kakšno presenečenje od nepričakovanega vira! Pa kako se naj pustim prestrašiti pomankanju, če sem v bogu, v povezanosti z bogom? Mi je BOGastvo dano zlahka in z ljubeznijo. Zdaj to sprejemam!

Še pa je ena vrsta povezovanja. S sabo. Seveda se trudim, da bi bila bolj prijazna.

Pritoževanje, samokritika, negativen samogovor in obtoževanje… Priznam. Zelo sem pametna. Kdaj pa kdaj spregledam ali pa sem se samo učila pomembne lekcije – kljub temu znam biti kar groba do sebe – potem. Kar sovražno se znam obnašati do sebe. Srce me boli, če na to pomislim.

Zdaj pa je nov dan. Lahko se ljubim.

Zdaj pa je nov dan! Lahko vzljubim!

Kljub napakam in si vse odpustim! Vedno delam in sem delala kar sem najboljše znala ali zmogla! To je dovolj! To je bilo dovolj! Imam ljubeče srce in to največ šteje. Danes bom do sebe prijazna, sočutna.

Danes se predaj ljubezni do sebe in zaupaj, da si ljubljena od boga – taka kot si!

Kako pa lahko ti danes vzpostaviš prijazen odnos s sabo?

Ljubek pristen srečen igriv prijazne prijateljski čaroben dan!



Sledi svojemu srcu! odpusti vse in odpusti si vse in tudi drugim! Super ti gre! Bodi prijazna s sabo!

torek, 3. oktober 2023

Belina čarobnosti!

Presrečna sem, da sem živa! Imam tako ljubko življenje v katerem zelo uživam! Zdaj je tako lep sončni vzhod in počutim se ljubljeno, kot da je samo zame! Božansko je!

Veselim se tega dne!

Pobarvala sem si lase in barva je prišla veliko bolj temno, kot sem pričakovala! Prav presenetilo me je in je čisto drugačna kot prej! Očitno da se dogaja globoka sprememba in moji lase zdaj to potrjujejo! Sprejemam! Uživam v novih stvareh – no mislim – laseh! Zabavno!

Bila sem na Arehu, kjer je zapadlo veliko snega! Bilo je božansko. Smreke so imele svoje veje obložene z belino, kot bi bila debela vata na njih. Vsaka vejica dreves je bila posuta s srebrno belim prahom. Bila je čarobna dežela kot drugi svet! Sneg je škripal pod nogami! Bilo je fantastično vzdušje! Božansko! Še srno sva videla!

Danes bi se rada še bolj povezala z naravo! Obožujem jo! Rada imam njene lepote, ki v meni vedno prebudijo mir in radost.

Zaljubljena sem v svoje lepo življenje in seveda naravo!

Kako lahko danes vzpostaviš stik s svojo notranjo in zunanjo naravo?

Ljubek naraven svetel blažen sončen lahkoten čarobne dan!



Narava te ljubi! Sprejmi to ljubezen in vse lepote, ki so zate!

ponedeljek, 2. oktober 2023

Sprejmi ljubezen!

Zunaj je tako lepo ponoči naletaval sneg. V daljavi – pri nas pa je deževalo. Jutro je vrhove pobočij cele posipalo s čistostjo beline. Zdaj pa je čas, da se zaveš svoje čistosti beline srca. Ne glede, kaj si doživela, kaj je kdorkoli naredil – v sebi si tako čista kot najbolj čist snegec v daljavi! Tvoje srce je čisto!

Danes zaupaj v toplino svojega srca! Nič in nihče ni mogel umazati ali se ga res dotakniti s »pocastimi« rokami! Tvoje srce je svetišče Ljubezni! Tvoje srce je kot izvir vedno poln čiste vode Ljubezni, ki se nenehno pretaka skozi.

Ljubeča si in ljubljena. Čista si kot kaplja rose na jutranji travici. V tebi se odseva ljubezen svetov preko vseh mej! Nenehno se zliva v tvoje srce ocean Ljubezni! Danes pa jo prepoznaj v vsakem trenutku. Čudovita si!

Vso vesolje se veseli tvoje lepote!

Vso vesolje se veseli tvojega obstoja! Poveži se danes z materjo Zemljo! Zares te ljubi, zato ker si taka, kot si. Sprejmi ljubezen!

Kako lahko danes začutiš, da si ljubljena taka kot si?

Ljubek hvaležen mil hvaležen pristen vesel bogat spontan zabaven blažen ljubeč dan!



Sledi svojemu srcu!

nedelja, 1. oktober 2023

Nešteti izrazi Ljubezni!

Poljubčka si dobila! Pa ne samo enega! Vsak trenutek te poljublja dotik lepote, ki te obdaja!

Čutiš, kako si ljubljena kot taka – kot si v resnici? Čutiš kako se vso vesolje veseli tvojega obstoja?

Danes nastavi lička še več poljubčkom lepot Ljubezni! Vso vesolje te vsak korak podpira in ljubi – spodbuja – ti stoji ob strani na tvoji srčni poti! Vso vesolje je kot zbor nešteto navijačic, ki te nenehno bodrijo, vzklikajo tvoje ime in te spodbujajo!

»Odpri očke ljuba – super ti gre! Joj kako smo veseli, da si se vstala! Zbudila! Gremo ustvarjati! Ponosni smo nate! Ljubimo te! Ahhhh, kako si ljubka! Iiiii, kako si lepa! Najlepša! Veselimo se vsakega tvojega koraka! Ljubimo te, ker si! Ljubimo te – točno tako kot si! Zaupaj vase in v svojo srčno srečno pot! Super ti gre!«

Hvala za neštete izraze ljubezni na neskončno načinov! Zdaj vsakega nosim v srcu in se še bolj odpiram ljubezni! Hvala!

Kako pa ti občutiš Ljubezen vsega vesolja zate?

Zaupaj, da si ljubljena!

Ljubek pristen srečen igriv lahkoten zabaven navihan edinstveno lep celovit poln smeha dan!



Prepusti se čarobnosti trenutka! Vredna si dobrega življenja! Prisluhi sporočilom vesolja in vseh bitij Ljubezni? Kaj ti sporočajo? Meni pravijo, da sem ljubljena!