sobota, 30. julij 2022

Poslušam svoje srce: Uživaj mi!!!

Poslušam svoje srce: Uživaj mi!!!: Pa kaj mi uživaš kaj?! Kaj ti je zdaj v največji užitek?! Kaj si lahko točno zdaj privoščiš, da boš res čisto srkala lepoto in radost in...

Uživaj mi!!!

Pa kaj mi uživaš kaj?!

Kaj ti je zdaj v največji užitek?!

Kaj si lahko točno zdaj privoščiš, da boš res čisto srkala lepoto in radost in se predala užitku?!

Naredi to zase!

Če sem že tu, bom pa uživala na polne! Želim si sprejemati vso to lepoto in radost in veselje in čisto sproščenost, ki je zame. Vedno mi je na razpolago. Zdaj pa odpiram roke čisto vsem tem darilom.

Sprejemam z radostjo!

Pa na tako lepi materi Zemlji živimo! Sprejmimo vsaj darove sončnih vzhodov in zahodov, zvezd, valovanja morja. Narave. Dreves. Ptic. Vsega.

Tako rada imam zjutraj, ko me prebudi ptičje petje. No, saj tudi zdaj je lepo! Prav čarobno je! Rada imam bližino narave. Tudi, če so zdaj moje rože v domu!

Se lahko danes povežeš s svojo pristno naravo?!

Bodi del narave.

V naravni naravno vse raste in cveti in se renovira. Zdaj pa to dopusti tudi sebi.

Ljubek srečen igriv lahkoten nagajiv blažen kreativen hvaležen optimističen kreativen celovit nežen ljubezni poln dan!



🌷 P.S.: Sprejmi moč svoje prave narave. To si ti! Zaupaj svoji naravi! Zaupaj sebi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 29. julij 2022

Poslušam svoje srce: Presrečni tu!

Poslušam svoje srce: Presrečni tu!: Zelo bom uživala! Danes grem v gledališče! Opera! Kaj pa ti kaj delaš iz čistega užitka!? Kaj se sploh zavedamo, da smo lahko srečni, tu i...

Poslušam svoje srce: Vsidraj Ljubezen!

Poslušam svoje srce: Vsidraj Ljubezen!: Zanimivo je, da se počasi navlečemo od okolja vibracije. Upam, da si ustvarjaš okolje, ki se občuti dobro. Rada poslušam afirmacije, ko ku...

Presrečni tu!

Zelo bom uživala! Danes grem v gledališče! Opera! Kaj pa ti kaj delaš iz čistega užitka!?

Kaj se sploh zavedamo, da smo lahko srečni, tu in točno v zdaj, kjer smo!

Res sem presrečna, da sem živa! Naš planet Zemlja je tako čudovita in polna presenečenj!

Vse, kar se mi dogaja, lahko predam naravi in v meni ustvarja harmonijo. Že moje rože doma me uravnovešajo! Samo, da jih pogledam, pa me že prežame hvaležnost, da so ob meni in tako lepe! Nič potem ni več tako slabo in nujno, kot je bilo prej. V meni se vse sprosti. Občutim val veselja. Narava je čisto obilje v vseh načinih na lahkoten in ciklični način.

Zdaj pa praznujmo svoje cikle! Kje si zdaj!?

Pomlad?! Poletje? Zima!? Jesen?!?!

Praznuj svoj letni čas! kjerkoli si, uživaj!

Danes praznujem tudi svoj ženski cikel! Ponosna sem, da sem ženska! Ponosna sem, da prispevam s svojo žensko energijo! Ponosna sem, da sem tukaj in sem izraz Ljubezni. Ponosna sem, da sem živahnost in živost in tudi mir in ubranost. Vse je del mene. Jaz sem del vsega.

Danes gradi od znotraj vse, kar si želiš videti v svetu. Dopusti naravi, da ti pomaga, te vodi z intuicijo!

Danes samo uživaj tukaj, zdaj, točno tu, kje si! Dragocena si! Sprosti se. Uživaj! Cveti!

Tu nismo zato, da bi se prebijali, ampak da bi zares uspevali! Odpri svoje srce soncu – Ljubezni! Vredna si je! zdaj!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten blažen igriv srčen srečen lahkoten ljubeč živahen mavričen pristen dan!



🌷 P.S.: Lahko si to, kdo si – točno taka si najlepša!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 28. julij 2022

Vsidraj Ljubezen!

Zanimivo je, da se počasi navlečemo od okolja vibracije.

Upam, da si ustvarjaš okolje, ki se občuti dobro. Rada poslušam afirmacije, ko kuham ali kakšno predavanje. Rada se obdam z afirmacijami na steni. Čimbolj, da me vse obkroža, kar si želim biti ali ustvariti. Zaupam, da se to počasi vsrkava vame.

Včeraj pa sem tapkala. No čez ves teden. To pa je srkanje dobrih občutij na drugi ravni. Vnašamo jih v telo z dotikom na posebnih točkah. Tako hkrati spuščamo čustva, ki so vsidrana v nas in hkrati vtiramo nova prepričanja. Vse to nas vodi k globljemu srkanju dobrega.

Kaj pa tebi pomaga, da zares vsrkaš dobro?! Je ples, petje, gorenje na glas?! Ali pred ogledalom!?

Danes se obdaj s prijetnim okoljem, ki te spodbuja v najboljšo verzijo sebe. Saj ne, da že zdaj ne bi bila dobra. Super si. Ampak lahko opustimo prepričanja, ki nas omejujejo. Se osvobodimo in razpremo krila za let.

Tu smo, da bi cvetele! Ne samo preživele od ene suše do druge! Tu smo, da bi svoje darove delile s svetom in se odprle v svojem najlepšem in najopojnejšem cvetenju! Ti si darilo svetu! Zdaj! Tu smo, da bi zares uspevale. (Kot bi bile na ravno prav sončni legi, zalite vsak dan in ljubljene – oboževane kot to, kdo smo!)

Danes pokaži svetu, kdo si v resnici. Čudovita si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten zabaven srčkan živahen edinstven lep mavričen pisan bleščeč spokojen pristen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! sledi svojemu srcu! izbiraj srečo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 27. julij 2022

Poslušam svoje srce: Občuti se fantastično!

Poslušam svoje srce: Občuti se fantastično!: Nekje, že dolgo nazaj, sem slišala vprašanje za merilo donosa! »Bi takšen odnos želeli svoji hčeri?« Ne vem in ne spomnim se, kdo je to ...

Občuti se fantastično!

Nekje, že dolgo nazaj, sem slišala vprašanje za merilo donosa!

»Bi takšen odnos želeli svoji hčeri?«

Ne vem in ne spomnim se, kdo je to rekel ali zapisal, ampak je močno. Same se velikokrat zadovoljimo z manj, kot si v resnici želimo.

Jaz že vem, da sem se prilagajala na sto in en način vsak dan, samo, da bi bila v odnosu in ga sploh imela. Tako sploh ni mogla nastati pristna vez – ker jaz nisem bila pristna!

Samo, da sem v odnosu, da imam to potrditev od zunaj, da z mano ni nič narobe. Da sem sposobna imeti odnos in potem lahko rečem, da imam nekoga. Z mano nikoli ni bilo nič narobe. Drugačna sem in to je dobro. Samo želela sem si potrditve okolice, ampak starejša kot sem, manj mi je to pomembno. Želim si samo biti srečna – sama ali v odnosu.

»Ljubezen se občuti dobro!« Oprah Winfrey

Zaupam v to. Zaupam v moč ljubezni. zaupam, da se moje srce obnavlja in očiščuje. Zaupam, da lahko ljubim neomejeno. Zaupam, da lahko odprem še bolj svoje srce ljubezni.

Danes naj duša sije skozi tebe v vsakem trenutku, samo tako smo lahko v pristnih odnosih.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten zabaven živahen kreativen zaljubljen iskren pristen dan!



🌷 P.S.: Najprej vzpostavi dober odnos sama s sabo. Potem pa dalje. Naj tvoj duša zasije! Zaupaj si! Vredna si dobrega odnosa!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 26. julij 2022

Poslušam svoje srce: Svobodne!

Poslušam svoje srce: Svobodne!: Zanimivo! Vse se razkriva vedno bolj hitro! Najbolj na svetu pa si želim, da bi bili vsi otroci na svetu varni, ljubljeni, toplo sprejeti,...

Svobodne!

Zanimivo! Vse se razkriva vedno bolj hitro!

Najbolj na svetu pa si želim, da bi bili vsi otroci na svetu varni, ljubljeni, toplo sprejeti, igrivi, brezskrbni.

Seveda si tudi za ženske želim, da bi živele v svetu varnosti, ljubezni, pristnih odnosov, topline, kjer bi razvijale svoje potenciale in bi bile finančno svobodne!

Zaupam, da si vsaka izmed nas lahko ustvari srčno srečno bogato veselo življenje – na vseh področjih.

Zaupam, da je vsaka ženska tega vredna.

Vem, da ni lahko izstopiti iz vloge žrtve. Ampak enkrat bo dovolj in tega ne bomo več trpele. Saj ni nujno, da je to samo v partnerskem odnosu. Lahko je v odnosu do staršev, prijateljice, sodelavcev, sorodnikov, kogarkoli.

Sama sem bila pred veliko odločitvijo že več kot desetletje nazaj, ko sem se odločila, da je bilo dovolj. Šla sem iz odnosa z otrokom in še zdaj sem ponosna nase, da sem to zmogla. Vem, da marsikatera tega ne zmore. Raje imajo zlorabe besed in še hujše, samo da imajo koga okoli. Ne glede, kako se to grozno sliši, je res. Če bi nekoga na silo rešili, bi takoj stekla nazaj, ker ji je to domače. Zato zaupam v božanski pravi čas za vsako od nas. Vsaka si izbere svoje lekcije in očitno, da še jih je treba utrditi.

Ne glede, da sem se počutila slabo v odnosu že nekaj let, nisem mogla oditi prej. Očitno, da se je moralo nabrati toliko, da sem zmogla pogum in odšla.

Zato želim vsaki ženski finančno svobodo, da bo kadarkoli odšla iz odnosa, ki je manj kot ljubezen. Saj vem, da finančno ni vedno zagotovilo, ampak je vsaj lažje ohranjati ljubezen in spoštovanje do sebe.

Zdaj pa sem že prešla v tako cona udobja, da si mislim, pa zakaj bi se počutila kaj manj kot dragoceno?! Zakaj bi sploh negovala take odnose?! Ni mi več treba. Preveč sem stara za take fore in štose. Lahko igraš svoje igre, samo ne z mano. Preveč sem že dala skozi za drame in letanje in lovljenje. In ponosna sem nase!

Danes vodi svoje življenje tako, da izbiraš več radosti. Odprla se ti bodo nova vrata in potem spet nova. Samo izbiraj srečo. zaupaj svojemu srcu.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten jasen živahen pester svoboden pisan pristen iskren dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 25. julij 2022

Poslušam svoje srce: Odpri srce radosti!

Poslušam svoje srce: Odpri srce radosti!:  Nikamor drugam nam ni treba iti, da se imamo fajn in uživamo! Točno tu je super! Kajti tudi če sem tečna, sem lahko tečna na Bahamih – či...

Odpri srce radosti!

 Nikamor drugam nam ni treba iti, da se imamo fajn in uživamo! Točno tu je super!

Kajti tudi če sem tečna, sem lahko tečna na Bahamih – čisto enako. Sebe vzamem vedno zraven!

Vse je del pustolovščine, potovanja!

Torej začnem doma, grem okoli in pridem spet domov. To je potovanje.

Zakaj bi potem sploh šla?! To je vedno Abraham (Esther Hicks) govoril!

Zato, ker je moje življenje na polno obogateno z izkušnjami in novimi dogodivščinami. Počutim se bolj živo, prisotno, pristno v trenutku. Še barve sončnega vzhoda so lepše!

Kaj pa tebe poživi, oživi, ti daje kisik!?

Kaj je tvoja strast?!

Danes sledi svoji pozitivno navdahnjeni akciji in sprejmi v svoje srce več veselja. Odpri svoje srce radosti. Ni tako težko. Samo spomnimo se, kako smo uživale v ustvarjanju srčnih trenutkov. Spet lahko! To je umetnost življenja z dušo!

Vredna si dobrega življenja. Kaj pa to pomeni zares zate?! Zaupaj si in si začni to ustvarjati! Vredna si lepega življenja polnega strasti in srčnosti!

Ljubek strasten srčen igriv radosten navihan zabaven lahkoten harmoničen jasen blažen iskriv fantastične kreativen dan!



🌷 P.S.: Odpri svoje srce radosti! Izbiraj srečo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 24. julij 2022

Poslušam svoje srce: Prepusti se veselju!!!

Poslušam svoje srce: Prepusti se veselju!!!:  Kako me majhne, drobe, luškane stvari razveselijo! Ljubim lepe stvari! Prav uživam v lepem oblačenju. Seveda pa tudi v udobju lepega obla...

Prepusti se veselju!!!

 Kako me majhne, drobe, luškane stvari razveselijo!

Ljubim lepe stvari! Prav uživam v lepem oblačenju. Seveda pa tudi v udobju lepega oblačenja.

Danes pa me je tako razveselil ples! Gledala sem tako dober film, potem pa sem plesala na glasbo iz njega. Bilo je božansko!

Samo prepustila sem se! Začutila sem glasbo in uživala! Brez korakov, samo po ritmu in občutjih v sebi!

Za kaj bi namenila ta ples, če bi mu dala energijo?!

To je bil ples ustvarjanja mojih sanj.

Zdaj to energijo usmerjam, da se sanje uresničijo zlahka. Počutim se tako počaščeno, da lahko skozi milino plesa usmerjam svojo energijo v to, kar si želim. Pa še sproščujoče je! pa še igrivost mi daje! Kako sem vesela, ko si dajem toliko energije. To pa je zdravilno! To pa je osvežujoče!

Kaj pa tebe sprosti, zabava in te navdušuje?! Kako se rada gibaš?! Kaj ti je resnično veselje?! Danes ustvarjaj, soustvarjaj s telesom harmonijo bivanja.

Zaupaj si. Ti veš zase!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten zabaven iskren živahen jasen šarmanten lep harmoničen ustvarjalen vesel mavričen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi v svoje srce srečo! Tega si vredna!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !