sobota, 1. junij 2019

Poslušam svoje srce: Točno takšni kot smo!

Poslušam svoje srce: Točno takšni kot smo!: Uživam v tem lepem sončnem vremenu! Dobila sem priložnost, da imam poletje prosto! Seveda jo bom izkoristila. Moje življenje je lepo! In kom...

Točno takšni kot smo!

Uživam v tem lepem sončnem vremenu! Dobila sem priložnost, da imam poletje prosto! Seveda jo bom izkoristila. Moje življenje je lepo! In komaj čakam selitev na morje. Kaj jaz to malo pretiravam? Seveda ne! To pa bo čisti užitek in to sem si vedno želela! Zdaj bom to tudi uresničila!

Kako si kaj moja draga, moj dragi?

Tako kot si želim živeti na morju, imam po drugi strani tudi rada udobje doma. Bom res zdržala tako dolgo na morju? Če ne, pa še vedno lahko pridem domov. Ker lahko in ker je to moje popolno življenje, moje. Lahko ga živim po svoje. Moje življenje me ljubi. Kako sem zadovoljna. Res. In komaj čakam, da se mi vse uresniči. No, saj se mi že uresničuje.

Kako rada živim srčno. Kar čutim pestrost in lepoto. Čutim, kako je vse moje življenje prežeto s srečo in spontanostjo in vseeno smerjo srca.

Kam me vodi? V srčno smer. In to je vedno dobro! to mi je vedno zabavno! Ker to je prava pustolovščina srca.

Čutim, da so me spremembe same poiskale. Vem. In čutim, da mi je lepo, da sem lahko ljubezen. Čutim, da mi je lepo, da sem lahko radost.

Čutim, da sem lahko pristnost vedno bolj. In edino to mi je pomembno. Srčnost. Pristnost. Ustvarjalnost. Svoboda ustvarjanja. Res imam popolno življenje. Res!

Čutim, da sem točno tukaj kot moram biti. Ptički mi pojejo. Uživam v vsej lepoti dneva. Rada imam to pestrost in razkošje tega preprosto ljubko lepega trenutka!

Ljubek prisrčen unikatno lep dan!

Cmok!!!

Objem!!!















P.S.: Tako si dragocena / dragocen za življenje. Vesolje te ljubi, točno takšno / takšnega kot si.

petek, 31. maj 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Wavelets...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Wavelets...: Hi my Beloved! Everything that belongs to me – belongs to me . I do not need to do anything for that. It's all so easy. Everything i...

Poslušam svoje srce: Spogledovanje...

Poslušam svoje srce: Spogledovanje...: Kako lepo življenje imam! Kar ne morem se načuditi. Mogoče, če gledam od zunaj, ni videti tako. Ampak čutim ta notranji mir, notranjo srečo,...

K A T E J A : Wavelets...

Hi my Beloved!

Everything that belongs to me – belongs to me. I do not need to do anything for that. It's all so easy. Everything is happening so easily. Everything is going on in my favor. I can only trust. At least a bit! At least a bit! I enjoy it.


I appreciate being here at the moment. Right now, just like me. In fullness. I appreciate that I can be exceptional. I appreciate that I can only be myself. And that's enough!


So I appreciate these days. Even that day. It's a gift! Only for me!


Somehow, I'm overflowing with flowering. I feel this inner nature that it wants to bloom even further. My life is diversity. And discovering myself. Or just letting the soul flow even further through me. Only to become even more visible.


I can trust that everything happens for me? Can I trust even more today that all of the Universe is on my side? Can I just trust to delightful grow and grow everything inside me? I can only be more. Authenticity. Beauty. Internal beauty. This is so important to me. I know.


I'm who I am. And I can enjoy this. I can be kind. I can ... what can I? I'm here. I am! I am! I know I am. Everything is still in me. There may be waves on the surface. They can. They can be only cute, tiny wavelets, that is all more interesting.


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Valovanje…


Hej moje drage, moji dragi!

Vse, kar je moje, mi pripada. Nič ne rabim narediti za to. Vse je tako lahko. Vse se dogaja s tako lahkoto. Vse se dogaja v moj prid. lahko samo zaupam. Vsaj malo! Vsaj malo! Uživam.


Cenim, da sem tukaj v tem trenutku. Točno zdaj taka kot sem. V polnosti. Cenim, da sem lahko izjemnost. Cenim, da sem lahko samo jaz. In to je čisto dovolj!

Tako cenim te dneve. Sploh ta dan. Kot darilo je! Samo zame!

Nekako čutim, da me preplavlja cvetenje. Čutim to notranjo naravo, da si želi še bolj cveteti. Moje življenje je pestrost. In odkrivanje sebe. Ali pa samo dopuščanje duši, da se še bolj pretaka skozi mene. Samo, da še bolj postaja vidna.

Lahko zaupam, da se vse dogaja zame? Lahko danes še bolj zaupam, da mi vse Vesolje stoji ob strani? lahko samo zaupam, da rastem in da vse raste v meni? Lahko samo bolj sem. pristnost. Lepota. Notranja lepota. To mi je tako bolj pomembno. Vem.



Sem kdo sem. In lahko uživam v tem. Lahko sem prijaznost. Lahko sem… kaj lahko!? Sem. Sem! Sem! Vem, da sem. V meni je vse mirno. Lahko so valovi na površju. Lahko. Lahko pa so samo ljubki, majčkeni valčki, da je vse bolj zanimivo. 

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Spogledovanje...

Kako lepo življenje imam! Kar ne morem se načuditi. Mogoče, če gledam od zunaj, ni videti tako. Ampak čutim ta notranji mir, notranjo srečo, notranje zadovoljstvo in lepoto v vseh pogledih.

Pristnost sem v tej lepoti. Čutim to raznolikost in pestrost.

Doživela sem že veliko. To me je samo bolj poglobila kot osebo. Samo še bolj pristna sem zaradi vseh teh zanimivih situacij. Samo bolj pristna sem si želela biti.

Čutim, da je pristnost polnost mojega bivanja. Čutim, da me to dela drugačno od drugih. Čutim, da je to tisto, kar si želim negovati. Čutim, da je to moje resnično veselje. Vsi smo pristni in v tem pogledu drugačni od drugih. Rada imam svoje življenje v polnosti. Res. Ne glede kako čupasto in skuštrano je. rada ga imam. Objemam ga z vsem srcem. To mi veliko pomeni.

Ne morem povedati, kako dobro se imam. Srečo in srčnost najdem na najbolj nepričakovanih mestih. Ali pa mene najde!!! Tako se zabavam! Že dolgo se nisem imela tako super! Koliko se lahko prehecamo! Koliko se lahko nasmejim.

Ampak odpiram pljuča še več! Prenesem še več!

Nekaj bi še rada zaupala! Vozila sem prestižen avto. Športen. Tako dober avto še nikoli nisem vozila! Kaka lahkotnost! Kaka moč! To pa je bil čisti užitek. Malo se spogleduje z mano…

Ljubek sijoč pristen srčkano prikupne čupast dan!

Cmok! Objem!!!














P.S.: Živi po svoje! Tvoje življenje je!

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih... https://youtu.be/iJJuMH7tvEk

četrtek, 30. maj 2019

Poslušam svoje srce: Razkošje

Poslušam svoje srce: Razkošje: Tako lepo mi je biti v tem svetu in se odlično počutim, da sem lahko to, kdo sem. Rada sem jaz. Nekaj sem si privoščila! V polnosti! Kak...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Never!!!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Never!!!: Hi my Beloved! I can be genuine. And anything interesting is going to stay the way it is. Interesting. Because then this is a real adven...

K A T E J A : Never!!!

Hi my Beloved!

I can be genuine. And anything interesting is going to stay the way it is. Interesting. Because then this is a real adventure. And now it's an adventure. Maybe I'm a little too daring. Maybe I was a little too focused on the journey of the soul. Never!


Uh, I know, this unhappiness pulls me. But no! That's enough! Now is the time to flourish. How comfortable it is in the navel. But it is also tight and dark and restricted. I can bloom. And it's time for me to open my pet leaf. Today is that day.


I have a beautiful life. In the fullness.


I appreciate that I can be everything I am. I appreciate that I can just sit here and enjoy.


I appreciate that I have reduced my intensity among all to nothing and that is good for me.


Can I be even more authentic?


I can be even more happiness?


I know! I can do everything! What can I do? I am!

Now is my time. And I can have fun here!

Where are you taking me?

It does not matter! Can I just trust?!

I trust!

I trust!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Nikoli!


Hej moje drage, moji dragi!

Lahko sem pristna. In karkoli zanimivega se dogaja, naj ostane tako, kot je. Zanimivo. Ker potem to je prava pustolovščina. In zdaj je pustolovščina. Mogoče si malo preveč upam. Mogoče sem se malo preveč usmerila na potovanje duše. Nikoli!

Uh, saj vem, ta lagodnost me vleče. Ampak ne! Dovolj je bilo! Zdaj je čas, da se razcvetim. Kako udobno je v popku. Ampak je tudi tesno in tema in utesnjenost. Lahko cvetim. In čas je, da lahko razprem svoje cvetne lističe. Danes je ta dan.

Kako lepo življenje imam. Čisto v polnosti.



Cenim, da sem lahko vse, kar sem. Cenim, da lahko samo sedim tukaj in uživam.

Cenim, da sem svojo intenzivnost med vsem zmanjšala na nič in to mi dobro dene.


Sem lahko še bolj pristnost?

Sem lahko še bolj srečnost?

Vem! Vse sem lahko! Kaj lahko! Sem!

Zdaj je moj čas. In lahko se zabavam zraven!

Kam me vodiš?

Niti ni pomembno! Lahko samo zaupam?!

Zaupam!

Zaupam!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Razkošje

Tako lepo mi je biti v tem svetu in se odlično počutim, da sem lahko to, kdo sem. Rada sem jaz.
Nekaj sem si privoščila! V polnosti! Kako uživam v tej lepi situaciji! Vozila sem popoln avto! Tako je lep, da je skoraj samo za gledati! Pa ne to! Kako dobro ga je voziti! To bi bila naložba v popolnost. Čutila, tipala sem čarobnost. Res je lep!

Zdaj pa sem v tem lepem trenutku. V polnosti. Čutim, da sem lahko živost. Lepota. Unikatnost. Razkošje. Vse. Prijaznost. Prijateljstvo. Jasnost. Veselje. Igrivost. Vse vesolje mi stoji ob strani. Vse mi je v polnost in popolnost. Uživam v tem. Radosti. Pestrosti. Razkošju. In prav uživam v tem.

Si upam biti srčna pri svoji odločitvi? Si upam poslušati sebe? Si upam biti točno to, kdo sem? Si upam biti jasnost in radost v vseh pogledih? Kdo sem? Kdo sem v tem trenutku? Lepota. Sijaj. Duša, ki postaja vidna.

Obstajam. Kaj ni to najlepše doživetje sploh? Zunaj so tako lepi oblaki. Drevesa se nežno pozibavajo samo zame, da mi polepšajo dan. Kako sem zadovoljna. Radostna. Moje življenje je pestrost v vseh pogledih.

Sem se povezala s to lepo energijo v sebi? Sem pri sebi? Sem povezana s sabo?

Čutim, da je čas, da se še bolj povežem. Čas je. in čas je zdaj!


Ljubek sijoč pristen srčen lahkoten dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi v polnosti! Zaupam danes še bolj.

sreda, 29. maj 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Always present!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Always present!: Hi my Beloved! How pleased I am! Just like that! I feel this inner happiness. Like putting a pebble on a pebble. The feet are always hig...

Poslušam svoje srce: Vmesno razkošje barvitosti...

Poslušam svoje srce: Vmesno razkošje barvitosti...: Cenim, da sem doma in da lahko pišem. Tako ljubko lepo življenje imam. Zdaj. In ponosna sem nase. Rada imam vse, kar mi je zdaj prineslo i...

K A T E J A : Always present!

Hi my Beloved!

How pleased I am! Just like that! I feel this inner happiness. Like putting a pebble on a pebble. The feet are always higher, and now I have a view. And I like it.


It would be like grain on a grain. Now the balance has been shifted to the positive side. Joy and happiness. It's even inner satisfaction. I feel this excitement of a positive. Something brought me here. Or it has always been present and is now expressing even more. Well, it was always there.


I felt this inner joy.


I appreciate being here at this nice moment. Let's listen to our hearts even more. Guide me right! Guide me to the heart path. This is my joy and pleasure! I love every piece of me and I accept myself. I love every moment that is given to me. I love my life. In fullness. I feel with every fiber of my being that my life loves me.


I'm learning to trust.


The tiny things that counts!?! I can be authentic in all respects! I can laugh, no matter what happens to me.


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Vedno prisotno!


Hej moje drage, moji dragi!

Kako sem zadovoljna! Kar tako! Čutim to notranjo srečo. Kot bi polagala kamenček na kamenček. Stopala vedno višje, zdaj pa imam razgled. In všeč mi je.


Kot bi nalagala zrno na zrno. Zdaj pa je tehtnica prevesila na pozitivno stran. Ali veselje in srečo. Sploh notranje zadovoljstvo. Čutim samo to vzhičenje pozitivnega. Nekaj me je privedlo do sem. Ali pa je bilo vedno prisotno in se zdaj samo izraža še bolj. Pa saj je bilo vedno prisotno.

Čutila sem to notranjo radost.

Cenim, da sem tukaj v tem lepem trenutku. Še bolj poslušajmo svoje srce. Vodi me prav! Vodi me na srčno stran. To je moje veselje in moj užitek! Ljubim vsak delček sebe in se sprejemam. Ljubim vsak trenutek, ki mi je dan. Ljubim svoje življenje. V polnosti. Čutim z vsakim vlaknom mojega bitja, da me življenje ljubi.

Učim se zaupati.


Pa kaj niso drobne stvari, ki štejejo? Kaj ni pomembno, da sem lahko pristna v vseh pogledih? Kaj ni pomembno, da se lahko smejem ne glede na vse, kar se mi dogaja.

Rada sem z vsem srcem tukaj!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!