sobota, 24. september 2022

Ljubezen ali Ljubezen!?!

Priznam in dobro je, da sem uživala v res dolgem dopustu! Letos pa sem si res vzela čas zase, za morje, za pravi dopust. Poslušala sem se in sem si to tudi uresničila! To pa mi je tako veselje!

Lahko sledim svojemu srcu.

Malo pa že razmišljam, kam drugo leto! Saj že točno vem!

Bolj in bolj se zavedam, da vse, kar delam, je odsev energije. Lahko sledim svojemu srcu ali sem lahko v temi. Lahko zaupam, da se vse vedno uredi v moje najvišje dobro ali me je strah. Ampak zdaj saj zavestno dajem energijo ali Ljubezni ali strahu (temi).

Če pomislim, da moje misli (ironija), drvijo s svojo močjo samodejno v strah, skrbi glede vsega – racionalno in iracionalno in da tok samo povečujejo, ko se zažrejo v nekaj, sem verjetno osemdeset odstotkov v svojem negativnem ustvarjanju. (Kassandra Susan Ashley) Dobro, da grem spat in se vse ustavi vsaj malo. Lahko pa negujem svojo Ljubezen. Meditacija, pisanje, afirmacije, tapkanje… do zdaj smo že vse razvile in osvojile vse fantastične metode, zdaj pa jih samo še uporabimo! Jaz izbiram, kje sem, v temi ali v svetlobi.

Sem v srcu ali sem v zunanjih manipulacijah, ki so vse kaj drugo kot Ljubezen.

Zdaj lahko bolj zavestno izbiram. Tudi, ko sem prežeta s strahom, ki se zdi otipljiv, se lahko pomaknem ven iz tega. namenim se na sprehod, da se vse to izloči iz mojega fizičnega telesa. Danes pa bo kopel, da se mir še bolj uskladišči v meni in prevlada. Jaz sem odgovorna za sovjo vibracijo.

Kako pa ti hraniš svojo svetlobo, Ljubezen, Luč? Kaj te dvigne?

Zdaj sem se spomnila, da sem včeraj tako dobro jedla, da bi predla zraven, če bi bila mačka. Tudi to je pravi užitek!

Kaj pa tebi predstavlja la dolce vita – uživaj življenje!? Danes je tvoj dan, da to udejanjiš!

Ljubek srečen igriv pristen radosten nasmejan kreativen jasen hvaležen živahen edinstveno srčkan dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Ti veš zase! Čudovita si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

petek, 23. september 2022

Poslušam svoje srce: Vodstvo srca!!!

Poslušam svoje srce: Vodstvo srca!!!: Včasih se mi dogajajo neverjetne stvari. Založim kaj, seveda vse dokler ne najdem! Ampak ni zabavno! Iščem in iščem in iščem in potem iščem ...

Vodstvo srca!!!

Včasih se mi dogajajo neverjetne stvari. Založim kaj, seveda vse dokler ne najdem! Ampak ni zabavno! Iščem in iščem in iščem in potem iščem kaj drugega in najdem prvo stvar.

Saj je smešno!

Zunaj so tako lepi oblaki. prav čuti se njihova teža in vsi odtenki sivine so tako raznoliki. Od čisto svetlih, pomešanih z modro v ozadju, potem pa oblikovani temni. Včasih pa še zabliska. Pa še mrači se.

Ampak jutri je nov dan! Lahko se resetiram in začnem na novo! Lahko se sprostim in začnem počasi nazaj delati. Saj komaj čakam! Sledila bom vodstvu glede vsega.

Tako uživam v filmih, da pozabim na čas. Kar naenkrat je tema!

Rada prisluhneš dežju?

Se zavedaš, da si še milijon-krat močnejša od nevihte, bliskanja in grmenja? Sploh, če si povezana s svojim srcem in pretočna za Ljubezen.

Se zavedaš, kako si ljubljena?!

Kaj si želiš?

Kaj si zares želiš?!

Zdaj pa odpri dlani, stegni roke in sezi po svojih sanjah. Ali se navibriraj, da jih boš privlačila kot najbolj mogočen magnet. Če ni v ozadju magnetizma privlačnosti, je tako kot bi sesala z izklopljenim sesalcem, kot bi rekel Abraham Hicks Esther. Torej nekako neučinkovito, zato se vklopi – karkoli te vklopi. Ti veš zase. Zaupaj si!

Čarobnost je lahkotnost – da si to – kdo si v resnici in uživaš v sebi.

Zaupaj si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen pester blagodejen iskriv fantastičen mavričen zabaven mavričen razvajalen prazničen slavnosten dan!



🌷 P.S.: Praznuj, da si pristna! Praznuj, da si živa! Praznuj ta trenutek, saj ti oblikuje vso nadaljnje življenje! Zapleši skozi dan!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 22. september 2022

Poslušam svoje srce: Partnersvo?! Pa seveda!!!!

Poslušam svoje srce: Partnersvo?! Pa seveda!!!!: Prav navadila sem se, da sem samska. Leta minejo in noben me ne gnjavi. Čutim pa, da si želim partnerstvo, ker je tako lahko še bolj zabav...

Partnersvo?! Pa seveda!!!!

Prav navadila sem se, da sem samska. Leta minejo in noben me ne gnjavi.

Čutim pa, da si želim partnerstvo, ker je tako lahko še bolj zabavno! Skupaj se tkejo niti pristnosti povezanosti in ljubezni.

Vedno sem za bolj zabavno izbiro!?

Tudi če je mladost norost in skače čez potok tam kjer je most – sem za skakanje. Seveda sem za zvestobo tudi.

Mislim, da so moje glavne vrednot v odnosu ljubezen, iskrenost, radostna rast, prijateljstvo in smisel za humor. Domačnost. Toplina. Cartanje. Skupen čas, ki je poln pustolovščin in hkrati cartanja na sedežni pred dobrim filmom. Sprehodi.

Sem se zaprla pred odnosi, sem zaprla svoje srce, ker se bojim razočaranja?! Pa saj sem že velikokrat dala to skozi in je težje biti v odnosu, kjer se počutim že prej osamljeno, kot dejanska samskost.

»Moj ljubi!

Čeprav se še ne poznava, se te že veselim. Najdi me! Hitro! Saj ne, ob božanskem pravem času. Vseeno hitro, ker te že ful pogrešam. Saj sem že zdaj srečna, ampak vidim potenciale, kako bi se lahko skupaj še bolj zabavala. Si iskren, srčen, topel, zvest, ljubeč moški. Tu sem. Najdi me. Veselim se najine skupne radostne rast, sreče in zabavnosti. Tvoja ljuba  P.S.: Hitro me najdi. Se te že veselim.«

Kaj to že malo na obup meji, hitro me najdi – trikrat ponovljeno! Ne!!! To je moje veselje in vzhičenost! Vem, da je predpogoj, da sva vsak najprej zase srečna. Tako je! Zdaj pa angeli Ljubezni, na tkanje niti! Pripravljena sem!

Kako pa se ti počutiš v odnosu?! Si ga želiš, če si samska?! Zaupaj svojemu srcu!

Ljubek srčkan strasten jasen ljubeč pristen iskren vroč povezan dan!



🌷 P.S.: "Ljubezen se občuti fantastično!" Oprah

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 21. september 2022

Poslušam svoje srce: Vedno od znotraj!!!!!!!! !! !!!!

Poslušam svoje srce: Vedno od znotraj!!!!!!!! !! !!!!: Se vedno zanašaš na zunanje vire?! Mnenje prijateljev, družine, mame, sestre, kogarkoli?! Župnika, avtoritete, učitelja, guruja, razsvetljen...

Vedno od znotraj!!!!!!!! !! !!!!

Se vedno zanašaš na zunanje vire?! Mnenje prijateljev, družine, mame, sestre, kogarkoli?! Župnika, avtoritete, učitelja, guruja, razsvetljeno osebo, vplivneža, infuencerja ali res kogarkoli?!

Kako pa naj vedno, kaj je tvoja osebna pot?!

Ti se poznaš najbolje. Vedno se odločaj, ali nekaj rezonira s tabo. Je v sozvočju s tem, kar si res želiš?!

Ni avtoritete, ki bi bila večja kot ti. Zaupaj si! Zato si le zaupaj!

Sprejmi modrost, ampak ti odločaš in izbiraš, če boš to vpletla v svoje življenje.

Ti sama si svoj guru.

Tako iščem odgovore včasih okoli sebe, ali vsaj potrditve, da pozabi vprašati svoje srce. Tako malo si zaupam, da je karkoli od zunaj bolj in več in sijajnejšega.

Zdaj pa je dovolj.

Jaz poznam sebe.

Jaz lahko zaupam svojemu srcu. to je moj najbolj zapeljiv in zanesljiv vodnik zase.

Tudi, če mi kdo drugi kaj predlaga, se jaz odločim, da bom to vtkala v svoje življenje. Pa sem potem žrtev in lahko na drugega kažem s prstom?! Saj poznaš to, da potem ko kažeš z enim prstom na drugega, so trije obrnjeni proti tebi.

Včasih se preveč zaprem v zavetje doma. Zunaj pa je tako zabavno. Spontana srečanja z neznanci, me tako bogatijo! Prav zabavno je! Prav polepša mi dan kratek pogovor ali nasmeh. Ustvarimo si skupnost, kjer se ne rabimo strinjati v vsem, smo pa lahko pristni. To je dovolj. Naše lučke se še bolj močno povežejo in zasijejo v družbi drugih Lučk Ljubezni. naša mreža postane še bolj močna in objame ves planet! Skupaj zasijmo v Ljubezni.

Danes bodi pristna. Izbiraj srečo! Ustvarjaj si lepo življenje! Danes! Zdaj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten jasen iskren pristen vesel ljubljen razcartan razvajalni mavričen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj, da je za tvojo prihodnost poskrbljeno, na vseh ravneh. Ljubljena si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 20. september 2022

Poslušam svoje srce: Stopi mimo! Naslednjič!!!! (Mogoče...)

Poslušam svoje srce: Stopi mimo! Naslednjič!!!! (Mogoče...): Saj ne vem, če bi ti pravila. Sem že mislila, da sem osel, ki gre prvič na led, drugič pa že pleše po njem. Torej osel gre samo enkrat na le...

Stopi mimo! Naslednjič!!!! (Mogoče...)

Saj ne vem, če bi ti pravila. Sem že mislila, da sem osel, ki gre prvič na led, drugič pa že pleše po njem. Torej osel gre samo enkrat na led. Samo ne bodi osel. Seveda pa se je zdaj zakompliciralo drugje. Poznala sem pravila igre.

Saj ne vem, če je sploh smešno.

Ali pa to, da desetkrat pademo v luknjo. Pa kljub temu, da vem, da je tam, še vedno padem not. Ampak zdaj mi je že domača in lahko hitro zlezem ven. Zdaj vem, da drugič lahko stopim mimo ali izberem drugo pot brez te luknje.

Kaj še je dodatna lekcija?!

Ne sramuj se, da si spet padla. Samo človek si.

Lahko izbiraš mir, vseeno.

Prepusti rešitev angelom.

Posledice so veliko manjše. In znosnejše.

Lahko se celo zabavam zraven, ko sem v luknji ali pležem iz nje.

Komu ali čemu namenjam energijo ljubezeni ali strahu?! Sem v nemiru ali miru?!

Zunanje okoliščine ne izbirajo namesto mene moje vibracije.

Zanimivo! Pa sem mislila, da sem se že prvič vse naučila!

No, bomo videli, kako pa bo tretjič, če bo… to še bo le zabavno!

Žal mi je, da sem spet padla. Odpuščam vrtincu, da me je spet potegnil noter. Hvala za te čudovite lekcije. Ljubim svoje življenje še bolj! (Ho oponopono - Havajski obred odpuščanja)

Tako je! lahko sijem! Lahko cvetim! Lahko uživam na polne! Lahko sem pri sebi! Jaz izbiram, kaj izbiram! Jaz izbiram, komu dajem energijo svetlobi ali temi – strahu ali ljubezni! Moja odločitev je moja moč!

Kaj pa ti izbiraš?!

Vztrajaš v luknji ali luknjici ali si se pripravljena počutiti malo boljše?!

Lep sončen srčkan jasen hvaležen pristen nagajiv čaroben edinstveno lep žameten zabaven vesel dan!



🌷 P.S.: Le zaupaj si! Izbiraj s srcem! Za tvoje življenje gre!!!!!!!! Res je!!!!!!!!!!!!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Zajedno smo ... https://youtu.be/SVL9UzK2fs4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 19. september 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj svojemu srcu!

❤️ Follow your heart! ❤️ Trust your heart!

Poslušam svoje srce: Pridni ali pristni!!! Harmonija srca!!!

Poslušam svoje srce: Pridni ali pristni!!! Harmonija srca!!!: Kako kaj tvoja pristnost?! Berem knjigo, no drugo po vrsti od Jesper Juul-a. Otroci vedno želijo ugajati staršem in jih posnemajo, saj s t...

Pridni ali pristni!!! Harmonija srca!!!

Kako kaj tvoja pristnost?!

Berem knjigo, no drugo po vrsti od Jesper Juul-a. Otroci vedno želijo ugajati staršem in jih posnemajo, saj s tem dobivajo vsaj odobravanje, če že ne ljubezen. Tako smo naučeni, da zatajujemo svoje delčke in dele sebe, ki mogoče ne bi bili tako dobro sprejeti.

Jaz sem dolgo poudarjala pri sebi logično matematični pametno izobraženo plat, manj pa ustvarjanost, ker je bilo prvo bolj cenjeno.

»Ja lepa risbica! (To ni uporabno. Kaj boš revna ali kaj?! Kdo bi to kupoval?!) Ampak kako pa ti to računaš!!!! «

Pač preživitveni nagon. Zdaj pa sem že ven s tega. Lahko svojo razdvojenost sprejmem in tudi objamem vse moje dele sebe, ker so čudoviti. To dela mene – mene. Drugačno. Tako kot smo vsi drugačni in lepi! Čisto lepi smo in dragoceni!

Saj vem, da sem se prijavila v to družino, družbo, sisteme, da bi bila še bolj samosvoja. Ne morem pa zanikati škode in popačenja, ki nam ga odraščanje povzroči.

Dobro, da imam srce, ki mi sporoča resnico! Če se nekaj občuti dobro – je dobro! To je moj kompas pristnosti! To je dovolj!

Danes sem bila na sprehodu. Bilo je umirjeno. Vseeno pa sem hodila hitro, da sem sprostila v sebi nakopičeno negativno energijo. To si želim narediti večkrat. Samo sem. v gibanju. Objemu gozda. Tako na hitro sem šla mimo, ko sem vse predelovala v sebi, da sem komaj opazila drevesa. Spomnim se, da sem pogledala proti soncu in so se drevesa nežno dotikala v krošnji. Sonce pa je kot orisana krogla sijalo skozi. Popolnost. Spomnim se tudi petja ptic.

Rada bi se bolj povezala s svojo naravo in tudi seveda našo ljubo materjo Zemljo! To je moja zdravilka v vseh pogledih.

Rada bi še samo napisala to, da čestitam vsem otrokom, ki so uporniki in se niso ujeli v vlogo pridnosti. Jaz se je že zdaj komaj znebim pa sem stara že več desetletij skupaj. Ali zrela. Ali modra.

Zaupam v božanske rešitve. Zdaj se predajam Ljubezni, da se pretaka še bolj skozi mene.

Kaj tebe sprosti in tvojo jezo?! Daj si prostor, da čutiš, kar čutiš in to predelaj.

Ljubek srčkan sijoč srečen svetel svetleč sijajen srčen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zabavaj se! Nič ni tako resno, kot se zdi! (Privošči si kaj lepega! Jaz sem tako uživala v kuhanju novega – kariju in bil je fantastično dober!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Jasnost je v srcu! ... https://youtu.be/osBAfEvRviQ

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Poslušam svoje srce: Močan svetilnik!!!

Poslušam svoje srce: Močan svetilnik!!!: Poslušala sem Kryona! Kako čudovito! Zdaj je prišel čas, da zares uporabimo vsa orodja, ki smo jih preizkušali vsa ta leta, da postanemo moč...

Poslušam svoje srce: Zadovoljna zdaj!!!

Poslušam svoje srce: Zadovoljna zdaj!!!: Zadovoljna sem, da sem kjer sem. Kako kaj hrepenenje po še več in še boljšem?! Super, da to je prisotno v našem življenju, ampak vseeno,...