sobota, 26. februar 2022

Poslušam svoje srce: Stabilnost!

Poslušam svoje srce: Stabilnost!:  Zdaj pa osredotočenje. Fokus! Bolj kot sem v fokusu, bolj sledim svojim sanjam in sem odprta za nove možnosti. Vem, da je dobrota vedno p...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj srcu!

Stabilnost!

 Zdaj pa osredotočenje. Fokus! Bolj kot sem v fokusu, bolj sledim svojim sanjam in sem odprta za nove možnosti.

Vem, da je dobrota vedno poplačana. Vse je povrnjeno milijon krat. Tudi prijaznost. Kaj pa me stane, če sem prijazna?!

Vedno mi je lažje, če si naredim seznam. Potem sem res osredotočena! Točno vem, kaj bi rada. temu potem sledim. Če ne pa so potem »zanimive kaotične situacije«, ki me usmerjajo. Tega pa si res ne želim. Želim imeti mir v srcu.

Ne morem prehvaliti meditacij, ki smo jih imeli s Susan Ashely – Kassandra (https://www.lovelightandtruth.com/). To pa me je tako uravnovesilo in me umirilo, da ne morem povedati. Kot bi sproti počistila nesnago z mene, ki se je lepila od zunaj. Potem pa bi skakala kot vila ali balerina z oblačka v oblaček v nove situacije. Z lahkoto in mirom v srcu. Seveda pa tudi z ljubeznijo. In milostjo – tudi do sebe.

Čisto drugače je, če sem v srcu. Vse je bolj polno in doživeto z radostjo. Več imam zaupanja v harmonijo in dober konec. Vse, kar nas ne ubije, nas utrdi. Zato vem, da bom iz tega vsega »zanimivega kaotičnega« stanja prišla še močnejša. Samo bolj utrjujejo v meni željo, da živimo v miru, zdravju, veselju in radosti soustvarjanja čudovitih dni.

Pripravljena sem bolj zaupati. Vedno znova se vračam v srce, tam je moja stabilnost.

Poveži se s svojim srcem. Zdaj.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv pristen luban srčkan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo in zasij. Lepota je vse okoli tebe in seveda v tebi. Bodi čarobnost! To je tvoja moč. Srčnost je tvoja moč. Prijaznost je tvoja moč. Milina je tvoja moč.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 25. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Just Love!

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! Midi - long skirt with a sweater ... ...

❤️ Follow your heart! ❤️ Song from heart!

Poslušam svoje srce: Predajanje Ljubezni!

Poslušam svoje srce: Predajanje Ljubezni!: Tako rada imam sonce! Če že malo pokuka izza oblakov, mi spremeni dan. Sploh, če je nepričakovano! Pravo božanje moje duše je! Katere stva...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Samo Ljubi!

Predajanje Ljubezni!

Tako rada imam sonce! Če že malo pokuka izza oblakov, mi spremeni dan. Sploh, če je nepričakovano! Pravo božanje moje duše je!

Katere stvari imam najraje na svetu? Kaj bi izbrala, če bi mi nekdo rekel, da lahko danes delam svoje najljubše stvari?

Šla bi k morju, plavala, spila bi kavo v miru. Se že vidim v senci dreves s čudovitim pogledom na morje. Plesala bi. Pisala bi in se zraven zabavala. Igrala bi se družabne igre. Smejala bi se s prijateljico. Šla bi na dolgi sprehod ob obali in opazovala sončni zahod in vzhod in zvezde. Vse bi počela v miru. Slikala bi in fotografirala. Lepo bi se oblekla. Vozila bi se z avtom. Poslušala bi dobro glasbo. Naredila bi si dolgo kopel. Pojedla bi kaj zares okusnega in naravnega. Pojedla bi sadno kupo in pila limonado. Prestavila bi si pohištvo. Zalila bi rože. Šla bi na tržnico in uživala v iskanju pravi sestavin.

Pa kaj mi mora kdo dovoliti, da si ustvarim najlepši dan do zdaj?! Imam noge. Imam oči. Imam možgane. Imam svobodno voljo. Pa kdo me v resnici ustavlja?! Kdo?!?? Pa da ne bi zdaj na koga kazala s prstom!!! Dobro veva, kdo. Samo jaz samo sebe. Sem lahko danes malo bolj pristna in naredim vsaj eno stvar iz seznama?! Si lahko podarim vsaj toliko ljubezni?! imam se rada, zato se razvajam. Že vem, se sestavljam lahko sestavljanko flaminge! Božansko!

Več mi je tudi, ko imam prižgane sveče zvečer za vzdušje. Zraven pa pijem čaj. Lahko si ustvarim to. Kaj pa je tvojih pet najljubših stvari, ki bi jih rada počel-a? Danes uresniči vsaj eno! Vredni smo dobrega življenja! Kaj dobrega! Vredni smo najboljšega življenja!

Ljubek srečen nagajivo sproščen razvajalni kreativen pisan samorogast živahen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi čarobnost tega, kdo si! Zdaj pa posuj s svojo čarobnostjo ves svet! Ti si luč! Ti si Ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !


četrtek, 24. februar 2022

Poslušam svoje srce: Cilji!? Naj bo!!!

Poslušam svoje srce: Cilji!? Naj bo!!!:  Lahkotno mi poteka dan. V mojem svetu je vse dobro. Zares! Izbiram boljše in boljše. Vem, da se je začelo novo leto. Vse te nove odločitve ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Pesem srca!

Cilji!? Naj bo!!!

 Lahkotno mi poteka dan. V mojem svetu je vse dobro. Zares! Izbiram boljše in boljše. Vem, da se je začelo novo leto. Vse te nove odločitve in zaprisege in obljube. Pa saj sem prej tudi vedela, kaj želim. Zdaj zaradi novega leta moje srčne želje niso nič kaj drugačne. Ne rabim dajati v višjo prestavo in povečati hitrost. Zaupam, da če ostajam v srcu, da bodo prišle ob pravem času. Nekam me je minilo pisanje ciljev in postavljanje rokov. Po drugi strani pa vsak dan napišem, kaj bi rada, da se mi ta dan uresniči. Napišem si zjutraj, kaj si želim za ta dan, da mi prinese.

Pa bi si morala napisati cilje?

Morala!?

Saj veš, da morala je neka obveza, nujnost od zunaj. Kaj pa si jaz želim? Si želim napisati cilje?! Čisto druga vibracija je že v besedah morala in želela. Zadnjič me je spet sestra spomnila na to.

Si želim zares napisati želje!?!

Prva.

Naj se resnica razkrije.

Druga.

Naj se pravica izkaže.

Tretja.

Živimo na čudovitem planetu Zemlja v harmoniji z njo – v radosti, ljubezni, obilju, zdravju, soustvarjanu, miru, pristnosti.

Tako. Pa sem jih napisala. Moje tri želje. Zaupam, da bo zlata ribica to slišala in jih uresničila. Mislim pa, da že dela na njih! Na polne! Saj ne vem, ali je zlata ribica ali pikapolonica ali samorogi. Mi je čisto vseeno. Samo, da so želje v procesu uresničitve. Lahko pa vsi trije skupaj združijo moči. Tako je to! Vsi skupaj združimo moči, da se soustvarja čudovit svet! Močni kreatorji smo!

Kje najdeš svoj mir?! Kaj te spet uravnovesi, da si pri sebi?! Kaj te ohranja v svojem srcu?! zdaj je čas, da zacvetiš. Bodi močna-močan, ko si v resnici. Dovolj je bilo brezupa, močni smo!

Ljubek srečen nagajiv radosten poln jasen harmoničen lep neponovljiv dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo. Izbiraj s srcem. Ostajaj v srcu! To je tvoja moč! Srce je milijon-krat močnejši magnet kot um. zato res ostajaj v srcu.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 23. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Choose happiness!

Poslušam svoje srce: Izšolanje - odšolanje!!!

Poslušam svoje srce: Izšolanje - odšolanje!!!: Zakaj bi se skozi ozirala k drugim!? Ali po potrditev ali za primerjanje ali za navodila ali namige ali kje bi morala biti?!??! Zakaj? Lah...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Izbiraj srečo!

Izšolanje - odšolanje!!!

Zakaj bi se skozi ozirala k drugim!? Ali po potrditev ali za primerjanje ali za navodila ali namige ali kje bi morala biti?!??! Zakaj?

Lahko primerjaš v resnici jabolko in hruško? Vse je sadež. Vsi smo ljudje. Ampak jabolko nikoli ne bo mogla nadomestiti hruške, ali obratno. Nikoli! Torej mi smo kot jabolka in hruške, samo da nas je na bilijone različnih sadežev – ljudi! Zakaj torej primerjanje, dokazovanje, sledenje in vse ostale neumnosti? Mogoče se res naša pot delno pokriva z drugo in je prav, da ji sledimo. Tako je tudi lažje.

Ampak kam izginja moja pristnost in unikatnost, če vedno gledam, kako bi se prilagodila vsem – bila del črede?! Kaj ni to največja neumnost! Čreda je po navadi za zakol. Pa si tega želim?! Pa si res!?!! Zakaj pa potem slavim kot največjega boga vseh bogov normalnost in prilagajanje čredi?!

Dobro vem, da to nisem jaz. Nisem za kletke, kalupe, škatle, modele, utesnjevanja. Vem, da me preveč boli, ko se tlačim v njih. Preveč me tudi boli, ker se zmanjšam na minimum. Delujem avtomatsko in to ubija mojo dušo in duha. Je to namen škatlanja in drugih neumnosti, da sem lažje vodljiva in v strahu za svoj navidezni status?! Če sem v strahu – sem skrčena – in takoj pograbim vsako rešitev, ki to mogoče ni, samo da se izvlečem. Potem sem čisto prepuščena zunanjim okoliščinam in navideznemu rešitelju. Pa si želim tako živeti?!? Želim, da me ta kaotičnost rešuje?! Pa me res?!!

Vem samo, da sem se naučila, da moje srce ne laže. Moje srce je resnica. Moje srce je tudi pravičnost. V mojem srcu je stabilnost. Leta poneumljanja (beri izšolanja v sistem, ki ne deluje), so me naučila vsaj to, da vsaj malo bolj zaupam svojemu srcu. To je iskren moj vodnik zame. Komu pa ti zares zaupaš?!

Sledi svojemu srcu.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan pristen unikaten zabaven dan!



Zaupaj vase. Zaupaj svojemu srcu. zaupaj v srečne konce. Zaupaj, da si dobra-dober, ker si! Zdaj pa živi po navdihu srca! Vse je takoj bolj barvito. In mirno! Zaupaj si!

🌷 P.S.: 

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 22. februar 2022

✨ Affirmations 💛 My heart is open to Love!

Poslušam svoje srce: Zaupam v dober konec!!!

Poslušam svoje srce: Zaupam v dober konec!!!: Želim si ustvarjati več zaupanja. Zaupam v prihodnost. Zaupam v radost. Zaupam v nagajivost. Zaupam v humor. Zaupam v jasnost. Zaupam v iskr...

✨ AFIRMACIJE 💛 Moje srce je odprto Ljubezni!

Zaupam v dober konec!!!

Želim si ustvarjati več zaupanja. Zaupam v prihodnost. Zaupam v radost. Zaupam v nagajivost. Zaupam v humor. Zaupam v jasnost. Zaupam v iskrenost. Zaupam v življenje.

Pa res? Res zaupam?

Vsaj pripravljena sem zaupati.

Vem, da če bi zaupala, bi občutila mir. Občutila bi srečo. Občutila bi podporo vesolja na vsakem koraku. Občutila bi zaupanje, ne glede kaj zunanje okoliščine odražajo. Kot bi bila v vatirani puhasti mehki roza sobi in karkoli naredim, se ne morem potolči. Vedno padem na mehko.

Danes zaupam, da se vse dogaja zame. Danes zaupam, da je vse zares zame. Danes zaupam, da imam nežno obloženo vse, kar se dogaja. Ne more biti slabega izida. Lahko se kaj naučim. Lahko naredim kaj boljše. Lahko sem odprta za nove možnosti. Lahko popravim smer. Vedno pa je dober konec. In če še ni dober konec, še ni konec!

Če pogledam kaj se mi je sploh slabega zgodilo v življenju?!

Vse so bile samo priložnosti, da se dvignem na višji nivo. Vse so bila vabila, da si pa res ustvarjam, kaj pa si želim in se poslovim od tega, kaj pa mi ne služi. Uh, kako sem želela neke ljudi obdržati! Čas se je iztekel, jaz pa sem upala na čudežen razplet in obnovitev odnosov. Ampak zdaj zaupam, da če se kaj konča, je to samo ustvarjen prostor za novo – boljše.

Vedno pa sem se veliko naučila iz situacij. Zdaj sem pomirjena s svojo preteklostjo in jo spuščam. Niso vredni mojega časa in energije, da bi še razmišljala o tem. Zdaj to spuščam. Zdaj to odpuščam. Zdaj se poslavljam od tega. Hkrati pa odpiram srce novemu in boljšemu.

Samo srečna želim biti. To je to. Želim občutiti notranje zadovoljstvo.

Danes odpiram srce. Kaj pa ti?

Ljubek srečen igriv srčkan pisan rdeč razigran živahen dan!




🌷 P.S.: Ljubi, kdo si. Tak-a si najboljša. Čudovit-a si! Zdaj pa zaupaj življenju, da te podpira na vsakem koraku. Zaupaj vase in v dobre konce.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 21. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Joy inside!

Poslušam svoje srce: Globoko občuti čarobnost!!! Del tebe je!!!

Poslušam svoje srce: Globoko občuti čarobnost!!! Del tebe je!!!:  Danes je tako čudovit sončni vzhod! Še toliko ljubši mi je, ker je bil napovedan dež. Naredila se je velikanska luknja v oblakih, da sem la...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Radost od znotraj!

Globoko občuti čarobnost!!! Del tebe je!!!

 Danes je tako čudovit sončni vzhod! Še toliko ljubši mi je, ker je bil napovedan dež. Naredila se je velikanska luknja v oblakih, da sem lahko videla živo roza odtenke vzhajajočega sonca. Čarobnost je vse okoli mene. Zdaj sem jo pripravljena opaziti! Zares! Življenje je polno lepih presenečenj.

Zdaj pa spuščam od sebe vse, kar ni bilo tako lepo. Če držim zamero v svojem sistemu bitja, sem jaz na slabšem, ker to zagrenjenost vnašam v vsako situacijo.

Pisala sem dnevnik občutkov. Zanimivo mi je, koliko prtljage še vedno vlačim zraven, čeprav sem mislila, da sem že prebolela vse to. Zaupam, da je zdravilno raziskovati svoja čustva. Zaupam, da ko jih napišem, da jih osvetlim z ljubeznijo in potem nimajo več moči nad mano. Svetloba jih razgradi. Tako tudi moja ljubezen.

Opazila sem, da se mi znova in znova ponavlja eno in isto. S starši, potem pa v odnosih. Si lahko danes to sama podarim? Se lahko sprejmem in se objamem z ljubeznijo?! Čutim da mi drugi tega ne bodo zmogli dati, če si sama najprej tega ne dam. Se lahko danes sprejmem z odprtimi rokami? Si lahko priznam svojo čudovitost? Si lahko priznam, da sem res izjemna? Se lahko neham bati svoje notranje in zunanje lepote? Se lahko neham bati svojega sijanja, da bom preveč svetleča za druge?

Res nisem kot drugi. Saj nihče ni. Danes slavim svojo pristnost!

Danes sprejmi v polnosti, kdo si. Vredna-vreden si svoje ljubezni. vredni smo srečnega zdravega izpopolnjujočega izjemnega življenja.

Ljubek srečen nagajiv radosten pristen globok živahen razigran igriv srčkan pisan dan!




🌷 P.S.: Sprejmi danes vsa vabila za srečo! Tega si vreden-vredna! To je tvoje življenje! Ustvarjaj si ga z ljubeznijo! Življenje je čudež v nastajanju! Blagoslovi vsak trenutek dneva in vanj z milostjo vnašaj pristnost svojega srca! Vredni smo dobrega življenja! Močni kreatorji smo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 20. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Peace in heart!

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Mir v srcu!

Poslušam svoje srce: Neskončen mir v srcu!

Poslušam svoje srce: Neskončen mir v srcu!:  Življenje je polno lepih presenečenj. Zdaj. Kdo sem v resnici? Vedno me je zanimalo vse s smislom življenja. Že od malega sem se to spraš...

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: Harmony by the sea

Neskončen mir v srcu!

 Življenje je polno lepih presenečenj. Zdaj.

Kdo sem v resnici? Vedno me je zanimalo vse s smislom življenja. Že od malega sem se to spraševala. Vedno bolj se mi razkriva, da ni povezano s tem, kaj delam. Bolj je povezano s tem, kakšna oseba sem.

Smisel življenja je radostna rast moje duše. Ne pa kopičenje stvari in zbiranje laskavih naslovov. Pa čeprav je to naslov samo najboljša mama, najboljša tete, najboljša učiteljica, najboljša uslužbenka, najboljša hčera… karkoli je – ni smisel v nazivu. To je samo vloga, ki jo igram bolj ali manj dobro ali nerodno. To nisem jaz. Niti ni kopičenje stvari kot dokazovanje. Rada imam svoj avto, ker me vozi okoli kamor želim. Prava svoboda sem! To mi daje občutek lahkotnosti in pustolovke. Ponosna sem, da imam avto, je pa res, da me ne določa.

Zame je bilo izjemno težko reči ne delu, ki sem ga z veseljem opravljala, ampak sem bila preobremenjena. Naložili so mi preveč. Se zdaj opravičujem? Želim, da bi sočustvovali z mano? Ali mi rekli, kako sem uboga?! Pa res rabim to?! V srcu sem začutila, da je čas, da se poslovim. Postavila sem se zase. Čutila sem, da s tem ne delam koraka proti svojim sanjam, če ostajam. Odločitev je bila lahka, saj sem takoj občutila notranji mir. Ampak potem to razlaganje!!! »Pa zakaj si pustila tako dobro službo?! Tebe pa res ne razumem.«

Saj ni kaj za razložiti. Tako sem čutila v srcu. Bolj kot sem razlagala, bolj sem se počutila, da ne morem razložiti dovolj. Ni bilo to zame. To je to. Ponosna sem nase, da sem se tako odločila. Drugi pa. Eh, drugi pa naj živijo svoje najboljše življenje. Jaz pa bom svoje. Vem z vsem srcem, da sem se prav odločila. Zdaj pa naprej proti novim izzivom – mislim radostni rasti.

Zaupaj v svoje odločitve. Če občutiš mir ob njih, so prave zate. Le zaupaj si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv zabaven sproščen lahkoten živahen srčkan mavričen dan!




🌷 P.S.: Zdaj komaj čutim, da sem zadihala na polno! Vsak trenutek izbiram bolj in bolj, kar imam rada! To mi je v največje veselje! Močni kreatorji smo, zato izbirajmo s srcem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !