sobota, 26. februar 2022

Stabilnost!

 Zdaj pa osredotočenje. Fokus! Bolj kot sem v fokusu, bolj sledim svojim sanjam in sem odprta za nove možnosti.

Vem, da je dobrota vedno poplačana. Vse je povrnjeno milijon krat. Tudi prijaznost. Kaj pa me stane, če sem prijazna?!

Vedno mi je lažje, če si naredim seznam. Potem sem res osredotočena! Točno vem, kaj bi rada. temu potem sledim. Če ne pa so potem »zanimive kaotične situacije«, ki me usmerjajo. Tega pa si res ne želim. Želim imeti mir v srcu.

Ne morem prehvaliti meditacij, ki smo jih imeli s Susan Ashely – Kassandra (https://www.lovelightandtruth.com/). To pa me je tako uravnovesilo in me umirilo, da ne morem povedati. Kot bi sproti počistila nesnago z mene, ki se je lepila od zunaj. Potem pa bi skakala kot vila ali balerina z oblačka v oblaček v nove situacije. Z lahkoto in mirom v srcu. Seveda pa tudi z ljubeznijo. In milostjo – tudi do sebe.

Čisto drugače je, če sem v srcu. Vse je bolj polno in doživeto z radostjo. Več imam zaupanja v harmonijo in dober konec. Vse, kar nas ne ubije, nas utrdi. Zato vem, da bom iz tega vsega »zanimivega kaotičnega« stanja prišla še močnejša. Samo bolj utrjujejo v meni željo, da živimo v miru, zdravju, veselju in radosti soustvarjanja čudovitih dni.

Pripravljena sem bolj zaupati. Vedno znova se vračam v srce, tam je moja stabilnost.

Poveži se s svojim srcem. Zdaj.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv pristen luban srčkan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo in zasij. Lepota je vse okoli tebe in seveda v tebi. Bodi čarobnost! To je tvoja moč. Srčnost je tvoja moč. Prijaznost je tvoja moč. Milina je tvoja moč.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Veselje do življenja! ... https://youtu.be/P5kpCTZaC-8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar