sobota, 9. september 2023

Spoznavanje sebe!

Živim svoje najboljše življenje, čisto vsak običajen trenutek. Vselim se tega, da ustvarjam vsako sekundo pristno. Bolj kot sem povezana s sabo in s tem, kdo sem, bolj sem srečna. Bolj sem izpolnjena.

Rada imam svoje življenje. Rada imam naš ljubi planet – mati Zemljo. Bolj kot se odkrivam in sem iskrena do sebe, bolj pristen stik lahko navežem. To me bogati.

Učim se vedno bolj zaupati svojemu srcu. Zaupam sebi. Ni univerzalnih odgovorov, razen če niso v skladu z mojo lastno modrostjo.

Resnica osvobaja.

Si ti kaj zaupaš?

Ti kaj slediš svojemu srcu?

Si prisluhneš? Potem pa zaupaš temu, kaj slišiš od znotraj?

Ljubek pristen vesel bogat radosten igriv sijoč navihan dan!



Življenje je lepo in polno čarobnih presenečenj. Zdaj pa res lahko zaživiš na polno – v vseh pogledih! Zaupaj si!

petek, 8. september 2023

Odnos s sabo!

Lepo je, ko se vse kar zloži skupaj. Iz trenutka kaosa in navidezne drame nastane oaza umirjenosti in red. Mir.

Ljubezen do vsega, kdo sem.

Ljubezen do vsega, kar me obkroža.

Ljubezen do vse prihodnosti. Večnosti. Samega obstoja. Vseh delčkov sebe.

Najbolj pa sem srečna, da je zdaj tako kot je. čutim povezanost s sabo. Mir. Končno se res sproščam v svoje pravo poslanstvo. Pristnost. Hkrati najlažje in najtežje.

Se sprejemaš?

Si pristna?

Uživaš življenje, ki si si ga ustvarila?

Če ne pač izbiraj boljše in se ob tem imej rada.

Ljubek prsten vesel navihan lep sočen igriv dan poln smeha!



Sledi svojemu srcu. prav ti šepeta. Zaupaj si. Ti se poznaš najboljše!

četrtek, 7. september 2023

Več uživaj!

Pozdravljena moja draga! Pozdravljena!

Kako si kaj danes?

Slediš svojemu srcu?

Slediš svoji intuiciji?

Si v polnosti in pristnosti – to kdo si!?

Lepa si že zdaj! Čudovita si že zdaj! Kaj izbiraš danes malo več veselja?

Kaj prisluhneš svoji intuiciji?

Zgodilo se mi je, da sem stare zimske čevlje, ki sem jih tako rada nosila, vrgla stran! Ampak sem na to čisto pozabila! Celo omaro sem preiskala, kje so ti čevlji. Seveda so že malo razpadali, ker sem jih res imela skozi na nogah. Ampak potem pa sem dobila preblisk. Idi!

Vem točno v kateri trgovini sem videla točno tako barvo, kot sem si želela! In ko sem prišla tja – ne  boš verjela, kaj je bilo!

Vmes sem šla na sprehod med čudovitimi drevesi. Medtem pa smo se še poklicali s skupino naših sorodnikov, da smo se malo pogovarjali in smejali. Na Pohorju pa je bil tako lep sveže zapadli beli sneg.

Zgodile so se same lepe stvari! Ampak najboljše je bilo na koncu, ko sem prišla v trgovino. Imeli so točno take čevlje, kot sem si želela! In ne samo to! Na blagajni mi je rekla, da je danes poseben popust! Petdeset odstotkov! Res imam srečo!

Dobro, da sem poslušala svoji intuicijo, da me vodi tudi pri takih vsakdanjih stvareh, kaj šele pri čem večjem! Hvaležna sem za svoje notranje vodstvo.

Kaj pa ti, prisluhneš kaj svoji intuiciji? Prisluhneš kaj svojemu vodstvu? Se poslušaš?

Danes je tvoj dan, da zares zasiješ v polnosti in pristnosti. Bodi taka kot si. Taka si najlepša!

Ljubek srčen srečen pristen igriv radosten zabaven lahkoten dan!



Zares sledi svojemu srcu! Sledi svojemu srcu in intuiciji! Sledi pozitivno navdihnjeni akciji! (Kassandra Susan Ashley) To je tvoja pot, da res zasiješ v vseh pogledih, kot to, kdo si. Čudovita si, res, v vseh razsežnostih! Nikoli ne pozabi to!

sreda, 6. september 2023

Vzpostavi bližino

Hej moja draga, kako kaj tvoji odnosi s sorodniki? Živiš pristno življenje v vseh pogledih? Si to , kdo si? Si lahko pristna tu s svojimi sorodniki? Si pristna s sovjimi sosedi? Znanci?

Zdaj je čas, da spustiš to divijo naravo iz sebe ven, da si to, kdo si! Ti si ljubezen! Ti si v polnosti in pristnosti radost. Da ti očke sijejo, da si res lahko lepota in sijaj.

Bodi to, kdo si v pristnosti z vsemi in vseh dogodkih! Delaj to bolj in bolj, potem je tvoje življenje zabavno. Potem je tvoje življenje lepo. Potem je tvoje življenje vredno živeti. Tu si zato, da bi sijala v vseh pogledih! Zdaj pa sij! Zdaj pa bodi veselje! Zdaj pa bodi radost! Zdaj pa bodi hvaležnost!

Ustvarjaj si še lepše dni! Najlepše, kar lahko! To je tvoj čas sijanja! To je tvoj čas lepote! Res v polnosti in pristnostih zasij v vseh pogledih!

Lahko si to, kdo si! In ne samo, da si lahko to, kdo si! Čudovita si kot to – kdo si! Zdaj pa se ceni dovolj in se imej dovolj rada, da živiš pristno življenje. Imej se dovolj rada, da delaš kar ljubiš. Ne glede na to kako te vozijo okoli ali se pustiš voziti okoli – v srcu veš, kaj je tvoj pot. Dokler se ne boš odločila za njo, boš delala samo kroge ali boš celo stala samo na mestu

Kako se lahko danes pomakneš naprej v svoje sanje?

To je tvoje življenje. Zares, sij še bolj, od znotraj navzven.

Ljubek sočen srčen srečen igriv radosten dan!



Bodi spontana! Bodi to, kdo si! Takšna si najlepša kot si! Zdaj pa to udejanjaj in živi še bolj!

torek, 5. september 2023

Pristno čutenje

Opaziš dež zunaj, kako lepo pada? Opaziš sonce, kako počasi obkroži nebo? Opaziš oblake, ki se puhasto bohotijo na nebu? Opaziš barve? Opaziš travo, ki je kot topli tepih postlana zate?

Opaziš svoj sija v očeh? Opaziš, kako si lepa? Opaziš svoje noge, ki te nosijo okoli po materi Zemlji in se svobodno premikaš? Opaziš vso svoje telo, ki vsak dan dela najboljše zate?

Danes se poveži s svojim telesom. Kaj si želiš? Kaj čutiš? Kaj potrebuješ? Kaj bi te resnično sprostilo? Danes je dan, da zaupaš sporočilom telesa.

Tvoje telo ve. Sprosti stare zamere, jezo, bolečine iz njega kot nas uči Susan Ashley. To lahko narediš na varen način, brez da v to vpletaš druge. Naredi to zdravo, kriči na ves glas, kot te nihče ne sliši – v avtu, povej drevesu, ga stresi, zboksaj blazino, ali hitro hodi… Najdi način, ki pomaga tebi. Ne rabiš več nositi bremen s sabo in jih poustvarjati vsak dan znova.

Kako se lahko očistiš, da boš lahko sprejemala božansko ljubezen v srce?

Ljubek pristen božanski radosten nagajiv sijoč dan poln smeha!



Zabavaj se! Sprosti se! Veseli se!

ponedeljek, 4. september 2023

Čista belina srca!

Pozdravljena moja draga! Kako si kaj danes? Si to, kdo si v polnosti in pristnosti?

Tu si zato, da bi zares cvetela. Tu si zato, da bi uživala življenje! Tu si zato, da bi praznovala to, kdo si. Kajti čudovita si! Izjemna si!

Zdaj pa je dovolj, da dopuščaš preteklosti, da te pomanjša, utiša ali kakorkoli drugače zatemni. Dovolj je bilo teh neumnosti! Ti si močna luč! Nič in nihče te ne more ustaviti, če se odločiš, da si luč – ker si!

Danes je čas, ko se lahko še malo zabavaš. Še malo bolj uživaj! Kako lahko živiš bolj pristno? Iz sebe ven, da ti je res super, da si to, kdo si!?

Bodi to, kdo si v polnosti in pristnosti. Bodi v lepotah. Bodi sijaj. Bodi radost. Za tvoje življenje gre! Ti se odločaš, kako ga boš živela! Ti se odločaš, kaj boš izbirala danes!

Se lahko malo bolj zabavaš?

To je tvoj dan, da lahko zasiješ in izpolniš svoje poslanstvo in si to – kdo si! Čudovita si že zdaj! Pa ti si zaslužiš najboljše! Zdaj pa to tudi sprejmi. Lepa si že zdaj v vseh pogledih! Najbolj močna, kar lahko! V tebi je že zdaj čarobnost! V tebi je že zdaj svetloba! Zdaj pa si to priznaj in zaživi iz sebe navzven!

Lepa si! Res si lepa! Fantastična si! Osredotočaj se na to, kaj ti je lepo, kaj ceniš, za kaj si hvaležna! Kaj ti potem komaj se bo to povečevalo!

Kako si lahko danes ustvariš čudovit dan!?

Prisluhi si in zares ustvari lep dan!

Ljubek srčen srečen pristen igriv radosten spontan vesel nagajiv ustvarjalen dan, da ti je res v veselje in užitek!



Sledi svojemu srcu! Naj te vodi tvoje veselje! Naj te vodi tvoja pristnost! To je najlepše in največ, kar se ti lahko dogaja. Zdaj pa bodi to, kdo si v polnosti in pristnosti! Zdaj!

nedelja, 3. september 2023

V srcu si bogata!

Pozdravljena moja draga! Kako si kaj danes?

Slediš kaj svojemu srcu?

Uživaš kaj svoje življenje!?

To je tvoj dan, da lahko v polnosti in pristnosti zasiješ kot to, kdo si! V sebi si čudovito bitje! Ne glede na to, kaj je zastrlo tvojo svetlobo! Ne glede, kaj te je želelo utišati ali te zatemniti! V sebi imaš neizmerno luč ljubezni, ki je nič in nihče ne more zmanjšati!

Ta iskra ljubezni je bog. Ta iskra ljubezni je vedno prisotna v tebi. Samo ozreš se vase, se spet ponovno povežeš in dopustiš, da ta svetloba še bolj sije skozi tebe.

Že zdaj si čudovita. Že zdaj fantastična! Ne pozabi  - samo neguj to svetlobo. Opazi jo. Ozri se vase. Tako si spet nazaj povezana s svojim srcem.

Vse te težke situacije, ki so se ti zgodile, so bile zate, da te spomnijo, da si luč. Da veš, kaj si v resnici želiš. Da se odločiš znova. Je to tvoje življenje? Je tako, kot si ga zares želiš? Samo vprašanja so bila. Povej mi, kaj si zares želiš?! Je to to?! Če ni, pa se pomakni dalje!

Ljubek srčen srečen igriv pristen iskriv radosten dan!



Sledi sovjemu srcu! Čudovita si!