sobota, 4. januar 2020

Poslušam svoje srce: Vse, čisto vse, je zame.

Poslušam svoje srce: Vse, čisto vse, je zame.: Nisem več tista, ki sem bila. Več sem. Sem tista in sem veliko veliko več. Vse sem. polnost. Življenje. Radost. Pisateljica. Vse sem. in še ...

Tečaj čudežev: 4. lekcija

Fabulous Fashion Friday: One dress, many different ways!

Vse, čisto vse, je zame.

Nisem več tista, ki sem bila. Več sem. Sem tista in sem veliko veliko več. Vse sem. polnost. Življenje. Radost. Pisateljica. Vse sem. in še več. Dajem prostor temu, kdo sem. dajem prostor vsemu, kdo sem. zdaj!

Polnost sem. sijaj. Upanje. Hvaležnost. Polnost. Unikatnost. Veselje je tukaj zame. Veselje me prežema. Rada sem to, kdo sem. v polnosti živim. In življenje živi mene!

Kaj si želim?

Kaj si želim v novem letu?
Kaj bi pa pustila zadaj?

Kaj je tisto, kar me navdihuje?

Kaj je tisto, kar mi daje upanje?

Zdaj je čas, da usmerim svoja jadra!?! Naj mi veter daje zagon v srčno smer. Naj mi daje radost.
Polnost je tukaj in zdaj! pristnost.

Srečna sem, da sta srečna. Srečna sem, da sta veselje. Tako lep par sta. Tukaj v kavarni. No, saj jih je več. Eni se pogovarjajo, eni samo sedijo drug ob drugem! Eni se glasno smejijo. Lepi so skupaj. Lepi in prisrčni. Želim si, da so srečni. V mojem svetu so srečni in izpolnjeni.

Vem, moja pot je meditacija. Moja pot je zdaj slediti sovjemu sijaju. To je moje upanje. Hvalenost. Polnost. Radost.

Vem, da sem še bolj povezana s sabo. Kaj si želim? Delati še več tega, kar si želim delati. To je moja izpolnjenost. Želim si. Vse je tu zame. Vse, čisto vse, je zame. Vsa lepota!

Bila sem na praznovanju. Po božičnem, rojstnega dneva, potem pa sem šla malo pogledati lučke! V Slovnesko Bistrico! Ne morem verjeti, da sem srečala tam prijateljico! No, ona me je našla v tej gužvi. Povedal mi je ves spored in dogajanje za naprej, kako je vesela, da me je našla. Predstavila me je možu. Tako je to, ko priajtelji interneta najdejo pot skupaj. Že dolgo sva prijateljici. Videli pa sva se prvič. Ravno pri njuni mizi sem se ustavila, sem poslala slike naprej, sestri! Direktno iz dogajanja! Potem pa me je prepoznala! Božansko! Lepo mi je bilo!

Užival sem v dobri glasbi. Mislila sem, da sem ostala tri pesmi in si jih pela zraven, ostala pa sem tri ure! Popolnost!

Ljubek sijoč pristen sijoč unikatno lep zabaven kreativen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čarobnost! Pristnost in polnost je naša. Živimo jo zdaj!

petek, 3. januar 2020

Tečaj čudežev: 3. lekcija

A course in miracles: Lesson 3

Poslušam svoje srce: Polnost vsega lepega! Iz lepega v še lepše...

Poslušam svoje srce: Polnost vsega lepega! Iz lepega v še lepše...: Cenim, da imam tako lepo življenje! Kako je lepo, ko je lepo! srečna sem! v polnosti sem to, kdo sem! rada sem jaz jaz! in še raje postajam!...

Polnost vsega lepega! Iz lepega v še lepše...

Cenim, da imam tako lepo življenje! Kako je lepo, ko je lepo! srečna sem! v polnosti sem to, kdo sem! rada sem jaz jaz! in še raje postajam! Zaljubljena sem v svoje lepo polno bogato življenje!

Danes pa je res bil noro dober dan!

kaj dan! že ves teden se vleče!

Igranje in norenje z otroci! Čaj!

Zdaj spet kavarna! Vmes praznovanje rojstnega dne! Božič! Sprehodi! Prava čarobnost je tukaj! Rada sem tukaj!

Pomembno je, da vsem odpustimo. Najbolj pa sebi, da ne bom vlekla te stare šare. Saj vem, lahko kaj dobrega zbijemo iz starega. Ampak je bolj preperelo. Ni stabilno in ne bo dolgo držalo. Zakaj ne bi začeli na trdnih temeljih?

Na temeljih svojega srca!

Če je dobro! je za nas! in če ni! Ni za nas!

Tako enostavno je! Lahko to verjameš!?

Danes je delovni dan! pa je poln užitkov! Kako bo šele fajn, ko bom imela prosto! Pravo razkošje! Tukaj je tako lepo vzdušje! Prav lepo imajo! Lučke po mestu. Zdaj sem v moji najljubši kavarni na Ptuju! Res je lepo življenje!

Kavarna je zame. Zdaj! in vsi ti trenutki so zame. Kako rada pišem. To so moji najljubši trenutki dneva.

Kaj si želim?

Več pristnosti.

Kaj si želim? Več srčnosti!? Več veselja!

To je to!

Živim svoje najbolj drzno življenje zdaj! kaj bi odlašala!?

Nič več! Vse je zame. Vse se je zgodilo čisto zame. Res. Ljubim to svoje življenje! Rada imam to pestrost! Bila sem malo v gozdu. Deževalo je. ampak tako lepo je bilo poslušati kapljice na dežniku. Polnost. Veselje. Radost. Rada sem to, kdo sem. prav zabavno je bilo.

Vedno je neko novo vzdušje, neka nova ideja. Vem, prijatelja sta mi. In to je dobro. lahko živita po svoje. Jaz pa po svoje. To je to. Cvetimo vsak zase. Sijemo vsak zase. Skupaj pa smo različne barve mavrice. Lepo polno bogato življenje imam! Zdaj.

Katera barva mavrice pa ste vi? Vse? Ali kaj določenega?

Zdaj je vaš čas, da zasijete v lepoti. V sijaju. Ste pristnost. Ste veselje. Ste radost. To je zdaj na vas. To je zdaj vaše življenje. Polnost je to! bogatost življenja!

Ljubek sijoč pristen unikatno lep dan!

Polno sonca! Zdaj!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista radost in ljubezen! Zdaj jo komaj dopuščam! Dopustite si živeti s vojem sijaju, blaženosti… zdaj! bodite v sozvočju s svojim srcem!

četrtek, 2. januar 2020

Poslušam svoje srce: V počasnih ritmih...

Poslušam svoje srce: V počasnih ritmih...: Hej, moja draga, moj dragi! Kako kaj danes? Upam, da se je prazničnost razlila na vse dneve naprej! Upam, da če še ni, da ste voljni, d...

A course in miracles: Lesson 2

V počasnih ritmih...

Hej, moja draga, moj dragi! Kako kaj danes?

Upam, da se je prazničnost razlila na vse dneve naprej! Upam, da če še ni, da ste voljni, da to naredite. Saj ne, da bi vsak dan imeli goste in divjanje. Ampak tako prazničnost, ki je meni draga.
Najboljši kozarci. Najboljši krožniki. Pač, da je tako lepo. vem, meni to veliko pomeni. Prižgane svečke. Saj to lahko imam vsak dan! še več pa mi pomeni počasen ritem. Veliko sem se naučila. Rada imam mir, bolj vse v hitrosti proti nič, uživanje ob kavi.

Nisem za avtoceste in hitenje po domu. Ne! Raje si malo več časa vzamem in sem potem v vsem tem pristnost. Rada bolj počasi srkam trenutke. Rada občutim kje sem.

Ne pa da drvim od ene dogodivščine v drugo. V polnosti si jo želim doživeti. ne površno, v globine.
To mi je veselje! To mi je radost.

Ljubim svoje lepo pristno polno življenje.

V počasnih ritmih.

V doživljanju v polnosti tega, kdo sem. tako se dobro počutim. Srkam lepoto trenutka.
Dobro, da se znam poslušati. Vsaj zdaj!

Rada imam lepoto vsega, kdo sem. zdaj. v tem lepem trenutku. Radost. Rada bi to bolj srkala. Zabavno je bilo! Praznovanje in vse. Zdaj pa želim to prazničnost hraniti v srcu. Brez hitenja in naglice, brez nervoze. Umirjeno, pristno. Lahko kuham, ali pripravljam hrano v naglici. Lahko pa uživam zraven v tem. In nič ne bo hitreje. Samo odločajo malenkosti. Dobra glasba. Dobro razpoloženje. Kreativnost. Zadovoljstvo. Ljubim to lepoto vsega, kdo sem. v vseh pogledih. Rada sem jasnost. In pristnost. Rada imam čas zase.

Zdaj!

Ljubek sijoč prazničen dan poln sijaja in zvezdic v očeh!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je gostija, vsak dan!

sreda, 1. januar 2020

Poslušam svoje srce: Zdaj pa ne!

Poslušam svoje srce: Zdaj pa ne!: Cenim, da imam lepo življenje. Kaj ni zanimivo? Vse se nekako uredi! Vse se nekako poravna! Pa saj nisem rada v vrsti! Želim biti samosvoja....

Tečaj čudežev: 1 lekcija

A course in miracles: Lesson 1

Zdaj pa ne!

Cenim, da imam lepo življenje. Kaj ni zanimivo? Vse se nekako uredi! Vse se nekako poravna! Pa saj nisem rada v vrsti! Želim biti samosvoja. Ne želim biti črna ovca, tudi ne. Ampak si pa želim biti srečna. Če pa to pomeni, da sem črna ovca, pa mi je čisto vseeno.

Moje dobro počutje je na prvi listi. Eh, ne to. Na listi prva! Prioriteta.

Saj vem, da ne smem zanikati slabih občutj. Saj jih ne. Saj me preplavijo. Ampak tako dolgo sem jim pustila, da me preplavijo, da me obvladajo, da vodijo moje življenje, da so dolgočasna. Sem se jih naveličala.

Kaj je to pridiganje, da ne rabimo biti skozi srečni!?

Seveda ne! Lahko smo, če smo res pristni v tem. Včasih pa je oblačno. In ne skrbim, ker vem, da še je vedno posijalo sonce.

Lahko pa uživam tudi v dežju, ne! Lahko se tudi ob dežju vsaj malo cartam!

Vem, da se poudarja sreča in pozitivnost in optimizem in dobro počutje. Vem! Ker se takrat počutim boljše! Takrat se počutim bolj pri sebe. Če pa pustim negativnostim, da me vlečejo, me grabijo vedno bolj, me prežamejo do vsake celice. Tega pa si ne želim. Večajo se ti občutki kot kepa.

Zdaj pa tako. Pri meni tako deluje. Priznam si, kaj čutim. Saj tako ne more, da si ne bi. Moteče mi je. imam notranje vodstvo, ki me malo uščipne. Hej, v katero smer gre to? si to res želiš? Kot malega angelčka na rami.

Včasih mi paše, da se dolgo počutim slabo. Zdaj pa ne!

Slabe ali negativne občutke imam samo za kompas, kako mi gre. Seveda imam moč, da si usmerim tok misli. Zdaj. zakaj bi se prepuščala brezstrastju, če pa se lahko zabavam. Zakaj bi jamrala, če pa se lahko na glas smejim in celo krohotam? Zakaj bi ostala v negativnem, če pa imam moč, da to spremenim. Jaz odločam o sebi. Če pa res nimate moči, pa ne pozabite, tudi to bo minilo.

Saj ne gre za zanikanje slabih občutkov in negativnosti. Dobri so. Spomnijo me, kaj pa si želim.
Vem samo, da se počutim boljše, ko naredim kaj lepega zase!

Kaj lepega, kakšno malenkost lahko naredite zdaj, da bi se počutili boljše?

Nazdravljam s kavico in prečudovitim sončnim vzhodom! Uživajte

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Radost je tvoja! Si upaš? Res?

torek, 31. december 2019

Vadim Zeland: Transurfing v 78 dneh - 64. dan Jadro duše

Poslušam svoje srce: Dajmo si priložnost!

Poslušam svoje srce: Dajmo si priložnost!: Kako rada imam dobre komedije! Je kdo gledal Teci, Lisko! Kako sem se zraven smejala! Kaj smejala! Režala! Kako je bilo zabavno! Že sto let ...

Dajmo si priložnost!

Kako rada imam dobre komedije! Je kdo gledal Teci, Lisko! Kako sem se zraven smejala! Kaj smejala! Režala! Kako je bilo zabavno! Že sto let nisem gledala tako smešnega filma! Prav zabavno je bilo!

Najlepše se je smejati. Vse potem izgleda veliko manj resno! Saj tudi je! nič ni tako resno, kot je videti. Ali pa nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha!

V teh rekih ali pregovorih je modrost!

Verjamem ji!

Zdaj pa je čas, da zaupamo svoji notranji modrosti. Kako se povežete s svojim srcem?
Kaj vas navdušuje?

Kaj je tisto, kar je noro dobro!? Kaj je tisto, kar je vam noro dobro!? pozabite splošne stvari, zanesite se nase, bodi čimbolj norčavi!

To je čas, ko smo res lahko sproščeni!

Bodimo pristni!

Pa saj ne samo ta čas!

Skozi!

Zakaj se ne bi bolj zabavali?

Če bi bil danes naš zadnji dan, kaj bi obžalovali?

Sigurno ne skrbi!?

Ali kakih drugih neumnosti!!!

Seveda ne!

Obžalovali bi trenutke, ki so nas vabili v srečo, v veselje, v norosti, pa smo jih zavrnili!

Danes recimo da vsem radostim! Pa če tudi so tudi majhne! Kaj je vaša radost?! Kaj je veselje v vašem srcu? Kaj je radost v vašem srcu? Kaj so iskrice v očeh? Danes to naredite!!!

Ne odlašajmo več z življenjem, ki smo si ga vedno želeli!

Tu je! zdaj! Samo stopimo proti njem! Pot se bo sproti pokazala! Radost in srce naj nas vodi!
Tako se splača živeti! To je res življenje, ne životarjenje!

Ljubek živahen srčkan radosten vesel nagajiv žleth igriv sijoč bleščeč dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista radost tukaj in zdaj!

Vadim Zeland: Transurfing in 78 Days - Day 10: Principle

ponedeljek, 30. december 2019

Poslušam svoje srce: Sploh, popolnost!

Poslušam svoje srce: Sploh, popolnost!: Kdajkoli je že bil božič, še nikoli nisem doživela tako lepega! Res imam rada ta čas. Po drugi strani, katerega pa nimam rada? Saj! Rad...

❤️ Expect the best

Sploh, popolnost!

Kdajkoli je že bil božič, še nikoli nisem doživela tako lepega! Res imam rada ta čas. Po drugi strani, katerega pa nimam rada? Saj!

Rada imam kičasto. Ampak lepo kičasto. In to je pravi čas zame, da to izrazim. Že to, da imam prižgano svečko v solni lučki, pa da imam prižgane lučke na smrekici, je to je čarobno.

Zakaj pa ne bi tako prižgali svojih notranjih lučk?

Zakaj se ne bi vedno sijali in bili zloščeni?!

Saj ni treba, da nosimo vedno nasmeh. Bodimo pristni. Poslušajmo se.

Seveda je prav, da občutimo vse. Zato smo tu.

Če pa lahko izbiram, raje izbiram sijoče trenutke.

Tu pa zdaj ne mislim, bleščeče navzven.

Sijoče. Take. Lepe.

Meni pomembne.

Kot branje knjige. Kot delanje tega, kar sem si obljubila. Kot razveseliti koga, ki ga imam rada. Pa da imam lepo urejeno stanovanje. Pa lepo okrašeno. Pa da sem tu, za mojo družino. Pa da sem lahko ves dan v pidžami in se odlično počutim. Brez moderčka. Brez nedrčka. Tako, udobno. V sijaju. Ali pa kopel! Ali pa samo poslušanje dežja. Ali pa kavica s prijatelji. Vse to je zame sijaj. Branje dobre knjige. To sem že verjetno napisala. Pisanje. Uživanje v poslušanju dobre glasbe. Želim si poiskati od Elvisa božične. Čakaj!

Zdaj takoj! to pa bi me razveselilo!

Ali pa gledanje dobrega filma! Uh!

Ali pitje čaja!

Res imam rada svoje življenje. Tako rada potujem. rada pa sem tudi zapečkarica. Vse po malo. Rada pijem kavo v kavarni, ker mi je všeč. Rada pa jo pijem tudi doma na sedežni, tako kot zdaj!
Rada sem v družbi prijateljev, ali sama, tako kot zdaj. to so vse moji najlepši trenutki. Očitno sem multidimeznzionalen človek. Pestrost. Čarobnost.

Življenje je takoj lepše, če poslušam Elvisa!

Vam ga delim!

Ljubek rock and roll dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista čarobnost! Zdaj! vem!

P.P.S.: Tu je, če vam rečem, da prija! Prvo mogoče preskočite… kako lep glas ima… čarobnost… kako so prazniki lahko še lepši sploh, popolnost… https://www.youtube.com/watch?v=mObsCm9Xu4o

nedelja, 29. december 2019

Poslušam svoje srce: Samo to še!

Poslušam svoje srce: Samo to še!: Zdaj je ta čas, ko razmišljamo malo za nazaj, kaj je šlo dobro in kaj bi lahko šlo boljše. Česa si želimo več? Kaj si želimo bolj doživljati...

❤️ Pričakuj najboljše

Samo to še!

Zdaj je ta čas, ko razmišljamo malo za nazaj, kaj je šlo dobro in kaj bi lahko šlo boljše. Česa si želimo več? Kaj si želimo bolj doživljati? Kje so področja, kjer se lahko izboljšamo?
Kam je namenjeno niti ni tako važno. Mogoče bi se skrili v luknjo in nikoli prišli ven. Ampak!
Spet ta ampak!

Ampak, vredno je! zares je vredno vse to doživljati. Vse to nam bogati življenje. Kakorkoli smo bili prikrajšani, prizadeti, prestrašeni… nič od tega ne šteje.
Štejejo lepi trenutki!

Včeraj sem slišala tako dober nasvet Abrahama (Esther Hicks)! Drugi nam pokažejo, kaj si ne želimo. Namesto, da bi se osredotočali na to, kaj pa si želimo, jih hočemo prekalupiti v to, kar so nam pokazali, da tako ne morejo biti! No, če bi ohranjala fokus, lahko sledijo ali pa ne! Ni pa to moja stvar.

Moja stvar je, da sem jim hvaležna, da so mi razjasnili, kaj pa si želim.

Potem je moja stvar, da se na to osredotočam, si to predstavljam, kot da je že res.

Moje delo je končano. Samo to je moja stvar. Drugi pa so lahko drugi, koliko želijo.

Pa še nekaj se mi je zgodilo!

Našla sem star dnevnik. Uh, koliko jih imam, s tem, da sem jih še večji kup zažgala! No odprlo sem i je v letu 2013 – moj sanjski dan! in kaj sem ugotovila!?

Da ga živim!

Samo to še napišem!

Če sanjarimo si mislimo, kar si želimo, in potem pozabimo na to, je uresničitev 1 odstotek.
Če si zapišemo, je uresničitev 39 odstotkov.

Če pa tedensko poročamo komu je možnost za uresničitev naših sanj 79 odstotkov!

Kaj bomo danes? Poročajmo dalje!

Ljubek sijoč pristen srčen srečen kreativen poln ljubezni dan!

Rada vas imam!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je čista radost in ljubezen! Čutiš to čarobnost? Čutiš to lepoto!? Vse je zate, moja draga, moj dragi!