sobota, 7. september 2019

Martin Kojc: Učbenik življenja: 1. lekcija

Osvetli svoje življenje...

Kaj je lahko preveč idej? Kaj je lahko preveč navdiha? Kaj je lahko preveč vsega dobrega?

Eh, seveda ne! Samo dober urnik rabim. No, si ga želim. Danes je tak dan, da sem lahko vse, kar si želim. In tudi sem.

Danes sem navdihovalka. Danes sem pisateljica. Danes sem ustvarjalka.

Ustvarjam življenje, kot si ga želim. Pletem drobne niti duše. Vse se plete v pravo smer.

Brala sem Kojca, no ga poslušala. Lahko zaupam, da je vse naprej določeno. Hm. Lahko se odprem tej možnosti. Če me je ustvarila prasila. In me je. Sama se "sigruno" nisem. To lahko zaupam. Dobro. Ustvarila me je prasila. Ima načrt zame. Želela je, da se delček nje uresniči kot jaz. Jaz sem sen prasile, ki se je uresničil. Tako mi je že lažje verjeti, da je potem vse predvideno zame. Kot dobro. In vem, da mi prasila vse to sporoča, ne to, vse, kakšne namene ima zame, skozi moje želje.
To zdaj je bilo čisto lahko. No to pa je bilo lahko!

Seveda lahko zdaj zaupam, da je vse naprej določeno.

Se lahko zdaj prepustim prasili?

Vse, kar se dogaja, je zame.

Torej zdaj odpadejo vse skrbi.

Zdaj pa že imam velik nasmešek na obrazu. Kojc je vedel nekaj. vedel je skrivnost. Zaupam mu. Hvala Kojc, ker si moj učitelj. Mentor.

Uh, to pa je bilo zdaj!

Poslušam tudi, kako je pomembno, da se učim novega. Potem se v možganih vzpostavijo nove povezave. In osvetlijo se kot mesto ponoči. Polno malih lučk. In te male lučke so povezane. In vzpostavljajo se nove povezave. Kot ulice med lučkami. To si predstavljam – kot bi se mi širil pogled. Prej sem poznala ta del mesta. Potem sem poznala še več mesta. Kot bi si razširjala krog sprehodov. V življenju mi je to vedno super. Zdaj pa je čas, da se to prenese v prakso.

Kaj novega bi se lahko učila?

Jezika. Kaj pa španščina. To se mi je veno zdelo tako zabavno. Kaj me ti hecaš? Seveda ne! Kaj pa potem mehiške nadaljevanke. Uh, daj no, saj nimam časa in volje za tako. Kaj pa potem potovanje kam tja? To pa ja!

Ljubek sončen sočen svež dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Osvetlite svoje življenje s čimveč lučkami. To je to!

petek, 6. september 2019

YOU143fff Fabulous Fashion Friday City Center Celje Zara All I love

Legenda! Ti si legenda!

Rada imam take lepe trenutke. Včeraj sem snemala video, kaj sem se vse naučila v tem tedno. Naštela sem toliko procesov, ki mi pomagajo. In kar presenečena sem bila. Ali bolje rečeno – ponosna.

To delam zase, ker se imam rada.

Čutim pa, da vse skupaj deluje.

Tapkanje ali EFT metoda mi tako pomaga, da se zavedam čustev, mogoče tudi iz preteklosti, ali sploh iz preteklosti, k ijih sproščam. Včeraj sem delala eno za celjenje, zdravljenje trav ali zlorab. Mislim, da smo vsi dali kaj takega skozi. Potem, ko sem vse to pretapkala skozi, sem se počutila tako lahko.
Čar pa je tudi v ponavljanju. Če grem eno etapo skozi, se začnem počutiti bolje. Verjetno če bi jih naredila več, bi se počutila še bolje, dokler se ne bi čisto osvobodila.

Delam po tapkanju (bom dala video sem), ki je tako lahkotnost, ne glede da so težke teme. Čas je za osvoboditev. Ne bom več nosila te bolečine v sebi. Ni mi več treba trpeti. In res je! (https://www.youtube.com/watch?v=NAeqnCVNDxw)


To delam zaradi sebe, da se neham oklepati bolečine.

Mislim, da sem še kar večkrat v vlogi žrtve, ampak ne zato, ker bi res bila, ampak ker si jo kar nadanem. Pa to se mi je zgodilo, pa to, pa to… nič ni to! Vse to je mimo preživela sem! in dzaj sem zaradi tega še samo bolj močna in pristna!
Tako je!

Zdaj pa sama kreiram svojo prihodnost s tem, da sem srečna zdaj.

Včeraj sem brala Vadima! Adijo!

Sreča je zdaj tu ali je ni! V prihodnosti bo samo, če je zdaj in tukaj prisotna. Ne morem delati nekaj, kar me ne osrečuje in pričakovati srečne in zadovoljne izraze!

Kako bogato učenje!

Prav zabavno mi je!

Danes še bolj sledim svojim sanjam!

Danes sem še bolj pristna! Danes se še bolj zabavam!

Danes še bolj uživam!

Tako je!

Nekaj samo! Vadim je zakon!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Živi po svoje!

četrtek, 5. september 2019

EFT metoda - tapkanje: Obilje!

Poslušam svoje srce: Lahko se navadim drugače!

Poslušam svoje srce: Lahko se navadim drugače!: Dane sem dobila direkt sporočilo! Brez dvoma! Res je, da so naši otroci naši učitelji. Največji! Če kaj nočeš, ne govori o tem!...

Lahko se navadim drugače!

Dane sem dobila direkt sporočilo!

Brez dvoma!

Res je, da so naši otroci naši učitelji. Največji!

Če kaj nočeš, ne govori o tem!

Prav ima!

Res je!

Ne ugovarjam!
Samo. Če pa sem tako navajena!

Lahko se navadiš drugače! Res!

Pa zakaj ne govoriš z mano!

Lahko se navadim drugače!

Tak ja!

 In še nekaj!

Bila sem pri frizerju!

Kako razkošje! Danes pa bom začela z novim delom na sebi! Čas je za užitek! Ples! K frizerki je prišla plesalka! Kako je bila simpatična! Noseča! Popolnost! In to je zame dovolj jasen znak!

Pa še tako lepe orientalske zvončke imam! Zakaj pa ne bi dala sebi malo priložnosti za zabavo in sprostitev! Na drugačen način! Zdaj vem, kaj si še želim! Dobro glasbo! Ena pesem na dan! To je to!

Huh!

Zdaj pa gremo!

Kaj pa to, ko sem slišala, da trikrat na dan po deset minut hvaležnosti spreminja vsako bolezen v nič! Seveda je to naslednja knjiga, ki jo želim prebrati! Od Joea Dispenze. Opisuje popolna ozdravljenja! Kako sem pa to srečna! To bom naredila!

Pa še zdaj sem v tapkanju!

Fredom emotional tehnique. EFT. Krajše. No to pa je za sproščanje starih vzorcev in odpiranjem novim možnostim. To pa me čisto očiščuje!

Ah!

Če pa sem vse to omenila, pa še bom tai chi!

To pa je kot bi se nadihala čiste energije!

Kako me pa to osrečuje! Končno si dajem stvari, ki mi resnično pomagajo in še bolj pomembno, me hranijo!

Je pa ena stalnica. Zdaj v vsem tem. Branje. Pa Kojc! Oziroma branje in Kojc! To pa še je enakj, kar me navdihuje in mi dviga vibracijo!

Tako sem polna energije, da kar nimam časa danes za vse, da bi uresničila. Za vse, kar mi je res pomembno, imam čas.

Pa brez izgovorov!

Ljubek simpatične srčkan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.:  Življenje je tvoje! Brez izgovorov danes! Saj veš! Tvoje!

P.P.S.: Tukaj pa že nov navdih! Naročite se na moj kanal... https://www.youtube.com/watch?v=nkaVB12GkBE

sreda, 4. september 2019

Wonderful Wednesday Workshop Martin Kojc The Textbook of Life 3rd lesson

Poslušam svoje srce: Navdušenje!!! Vuuuu-huuuuuu!

Poslušam svoje srce: Navdušenje!!! Vuuuu-huuuuuu!: Kaj naj rečem? Ne bom se opravičevala za srečo! Vse gre iz enega navdušenja v drugo! In kar ne morem nehati! Toliko idej imam! Tako pol...

Navdušenje!!! Vuuuu-huuuuuu!

Kaj naj rečem? Ne bom se opravičevala za srečo!

Vse gre iz enega navdušenja v drugo! In kar ne morem nehati! Toliko idej imam! Tako polna sem v vseh pogledih tega navdiha!

Kar pretaka se! Sploh mi ni zaspati! Kar naprej bi bila v tej srečni energiji.

Bi pa rada nekaj povedala!

Začela sem delati tai chi! Noro dobro!

To pa sem tako sveža in kot bi se nadihala z energijo. Učim se, ampak kako je to lahkotno. Če bi jaz bila v eni besedi, bi bila tai chi. No, to sta dve besedi! Ampak tako je to! Čutim lahkotnost, umirjenost, pa vseeno veliko notranjo moč in srčnost. Vse je v toku. Točno tako bi opisala sebe! Zdaj!
No pestro življenje imam! In želim si ga še popestriti! Pa daj no! Nea seri! Pardon!

Res je! Kar čutim, kako se vse odpira, kako sem polna energije.

Je pa res, da pomaga tudi kava v postelji. Moj najljubši jutranji hobi zraven pisanja.

Uh, pa še to bi rada napisala! Včeraj sem tapkala! Če pa to ni noro dobro! danes bom spet! Komaj čakam! To pa je zadovoljstvo! Kaj zadovoljstvo! Božansko!

Kar čutim, kako se spreminjam od znotraj v telesu, umu in duhu! To pa je čista norost! Sprememba. Če ne veste točno o čem pišem, tapkanje ali EFT metoda! To pa je čisto sproščanje vseh napetosti, ampak s tako lahkoto. Ne samo sproščanje napetosti! Kot bi mi dalo fokus! Kot bi mi dovolilo biti to, kdo sem v resnici. Čudovita duša s fizičnim izkustvom! Pa še res je!

Zdi se mi, kot bi se mi stara energija kar umila. Kot bi se s čisto lahkoto odlepila od mene. Kot bi vsa stara prepričanja kar zbledela, kot da nikoli niso obstajala!

To pa danes komaj čakam, da tapkam na druge teme! Noro dobro! Deluje!

Huh, če ti rečem!

Popolnost je ta moj dan! kaj še bo le ta danes prinesel!

Noro dobro!

Ljubek sijoč pristen srečne lahek osvežujoč dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Živlenje se dogaja zate! Čisto zaupam! In ti lahko tudi! Vse je le zate! Vuuuu-huuuuu!

P.P.S.: Nov navdih... želim ti, da pogledaš... https://www.youtube.com/watch?v=xjPjiEJgtbc&list=UU6-V9na5JiFShsx1rHfRs1A

torek, 3. september 2019

Namera

YOu135 Everything Everything Everything

Poslušam svoje srce: Čar je v poti, da sem res to, kdo sem!

Poslušam svoje srce: Čar je v poti, da sem res to, kdo sem!: Kaj če bi danes pisala samo o lepih stvareh? Kaj je lepega v tvojem življenju? Kaj ceniš v svojem življenju? Za kaj si hvaležn...

Čar je v poti, da sem res to, kdo sem!


Kaj če bi danes pisala samo o lepih stvareh?

Kaj je lepega v tvojem življenju?

Kaj ceniš v svojem življenju?

Za kaj si hvaležna – hvaležen?
Kaj čarobnega se ti je zgodilo zadnje čase?

Najprej bi rada povedala, sem neizmerno hvaležna za svojega sina! Tako je zanimiv človek! Bil je čisto majhen, zdaj pa je že glavo večji od mene. Vedno je pestro in zabavno z njim. Sploh pa ne vem, kdaj se se je spremenil v tako velikega človeka. Čisti čudež! Misel na njega me vedno razveseli.

No potem je tu moja najboljša prijateljica. Vse se lahko zmenim z njo. To pa je vedno tako pestro! Zadnjič sva pobegnili v šoping! Noro dobro! najbolj všeč pa mi je, da je v procesu rasti, vedno z nečim preseneti. Tako močna ženska je! Obožujem pogovore z njo!

No hvaležna sem tudi za starše, babici in dedka. Tudi oni niso dobili, kar se jaz zdaj učim. Tega mi zato niti niso mogli dati. Mislim pa, da je to namerno. Zdaj imam projekte v svojem življenju, kjer se učim vsega tega. To pa je to! Moj namen je izpolnjen! Ozaveščam stare vzorce, prepričanja in jih nadomeščam z novimi. In kako vem, da pomaga? Ker se počutim boljše in bolj srečna.

Zdaj čutim, da hodim po poti svojega poslanstva! Točno tako! Zdaj!

No prijateljici sem hvaležna, da je vedno tako sveža, učim se sprejemati novosti in stopati iz cone udobja, tudi zaredi nje. Ona je veter v mojih jadrih! In seveda pobudnica bedarij. Norčij!
No, zdaj pa še nekaj. tu sem zato, da bi se učila bolj prisluhniti duši.
Vsi glasovi jo preglasijo. Potrebe drugih. Okolica. Razum s svojimi klepetavimi mislimi. Vse. To je tisti tihi glasek, ki se umakne, če ga ne zaslišim. Je pa res, da išče vedno nove priložnosti, da me najde. V tem življenju se učim biti bolj samosvoja. Bolj pristna. Bolj poslušam svoje srce.
Pa to je to! Če sem to dosegla ali vsaj dosegam, sem zadovoljna!
Veš kaj pravijo in mislim, da imajo prav!
Čar je v poti.

Čar je v potovanju.

Čar je v vseh pogledih raziskovanje kdo sploh sem.

Pa ni večje pustolovščine kot to!

Lahko sem pristna. Lahko sem vse!

No in zdaj je res moj čas!

Danes!

Res je, da sem hvaležna ne samo za vse moje ljudi v tem lepem življenju, hvaležna sem tudi za vse lepe stvari v svojem življenju. Dom. Avto. Posteljo. Kuhinjo.

Uh, točno, kaj bo danes za kosilo! Gremo zdaj domov kuhati. Želim si razvajati sebe.

 S tem, ko sem nežna do sebe in se razvajam, so drugi do mene prijazni in nežni in mili.

To je to. Samo ogledalo so!

Cmok!

Objem!

P.S.: Ne pozabi! Čar je v potovanju!

ponedeljek, 2. september 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Something for me!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Something for me!: Hi my Beloved! Friendships. People leave with a purpose. And new ones come! This is a well! Just as change is good. I would still need ...

K A T E J A : Something for me!

Hi my Beloved!

Friendships. People leave with a purpose. And new ones come! This is a well! Just as change is good. I would still need some persuasion here.

Well, now! To think that the future brings me everything I want. Wouldn't you go ahead? Wouldn't you go into the unknown? Wouldn't you accept the freedom to create beautiful days as your natural state?


Would you dare?


Now I'm doing something new. I'm writing the day I want to create it. Only five minutes. I think it's gotten better.


There are times when I ask myself, what do I even care about? Why worry? Can I trust?


Yes! Yes! Yes!


Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly


P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our heart’s direction.


**

SLO: K A T E J A : Nekaj zame!


Hej moje drage, moji dragi!

Prijateljstva. Ljudje odidejo z namenom. in pridejo novi! To je dobro! Tako kot je sprememba dobra. Tu bi še potrebovala malo prepričevanja.


No, saj! Če si mislim, da mi prihodnost prinaša vse, kar si želim. Ali ne bi šla naprej? Ali ne bi šla v neznano? Ali ne bi sprejela svobode ustvarjanja čudovitih dni kot svoje naravno stanje?

Bi si upala?

Zdaj delam nekaj novega. Pišem dan, kot si ga želim ustvariti. Samo pet minut. Mislim, da se je že čisto izboljšalo.


Pridejo taki časi, ko se vprašam, kaj sploh skrbim? Zakaj skrbim? Lahko zaupam?

DA! DA! DA!


Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly



P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Poslušam svoje srce: Sem si zdaj to razčistila?

Poslušam svoje srce: Sem si zdaj to razčistila?: Tako pa sem na kavi. Izpod sence. Kako lepo šumijo listki! In še nekaj pomikam se naprej. Zdaj sem se spomnila nekaj, več ne kot dob...

EFT metoda - tapkanje: Uspevam! Cvetim!

Sem si zdaj to razčistila?

Tako pa sem na kavi. Izpod sence. Kako lepo šumijo listki!

In še nekaj pomikam se naprej.

Zdaj sem se spomnila nekaj, več ne kot dobim, prej bo da!

Pa kdo bi sploh govoril take neumnosti…

Pa saj je res!

Karkoli se zgodi, je dobro zame.

Kako naj bom potem sploh jezna ali razočarana.

Pač pride kaj boljšega!

Predam se. Naredim najboljše, kar lahko in se predam. To je to!

Zmorem!

Lahko se učim bolj zaupati življenju.

Spet sem pri svojih prepričanjih.

Sem prepričana, da se vse dogaja zame?

Bi potem sploh lahko bila kdajkoli slabe volje?

Niti ne!

Kaj niti!

Nikoli!

Samo boljše še pride.

Kaj se bom zdaj pritoževala nad boljšem?

Pa daj no!

Kaj me hecaš!!!

Resno!?!

Pa ti to meni resno? Daj no mir!?!

Hej, bi se lahko nehala prepirati sama s sabo.

Veš kaj. Če tako pomislim za nazaj, kakorkoli je izgledal izsek iz grozljivke, daj nea tako pretiravaj, bolj je bilo vse kot iz slabe komedije… tisto, pa kaj se ti hecaš? Ne zezaj! To ni več smešno!
No, ne glede kateri odsek vzamem iz svojega življenja, ki je bil nepričakovano (tu lahko tudi razpravljamo… ne vem, če je nepričakovano, če si na polno oči dol držim, ker nisem želela videti očitnega… pa še ušesa za vsak slučaj…) nezaželen… vedno se je obrnilo za dobro! Res!

Kdo bi si mislil kaj takega!

Čista resnica!

Vse »zanimive situacije« so se izkazale za popolni naslednji korak. Ali je bila to ljubezen do sebe, cenjenje, spoštovanje, spoštovanje moških (lahko samo tu nekaj malega napišem… malega… pripravljena sem zaupati… da obstajajo dobri moški… odpiram srce dobremu moškemu… saj jih poznam nekaj… res je… in dobri moški obstajajo… dobro to je zdaj to! To smo razčistili! Samo, da ne bo potem pomote. Odpiram srce ljubezni!)

Čakaj, kaj sem že jaz to sploh pisala! Omg!

Aja, »zanimive situacije«! Učim se bolj zaupati sebi! Moja draga! Daj no! Zmoreš!

Kaj zdaj spet?!

Aja!

Vse se dogaja zame!

Sem si zdaj to razčistila?

Vse se dogaja zame. Vedno. Čeprav še zdaj tega ne vidim!

No to pa je nekaj, kar bi lahko verjela.

Pa še malo spodbude za naprej! Kar iščem, išče mene. Na vseh področjih svojega življenja!
Pa še to, če nekaj lovim, potem to pomeni, da nekaj beži pred mano. Nekaj na polne teče stran od mene! Jaz pa zadaj! No, pa ni moje življenje risanka Tom in Jerry!

Torej, od zdaj naprej brez lovljenja. Pristna sem. To je to. In pristno pride k meni. V mojo orbito! Odpiram se še bolj vsemu dobremu v mojem življenju. Super, da smo danes toliko razčistili!

To je to!

Cmok!

Objem!

P.S.: Živi po svoje! Živi z dušo. In v tvojo orbito bo prišel človek z dušo…

nedelja, 1. september 2019

Poslušam svoje srce: Prepričanja oblikujejo naše življenje

Poslušam svoje srce: Prepričanja oblikujejo naše življenje: Kaj naj napišem? Da kar pokam od energije? In svežine!!! Kako je lepo življenje. Nekaj sem spoznala pred nekaj minutami. Ali si re...

Croatia: Split - All I love!

EFT metoda - tapkanje: Izbiram, da imam vse

Prepričanja oblikujejo naše življenje


Kaj naj napišem? Da kar pokam od energije? In svežine!!! Kako je lepo življenje.

Nekaj sem spoznala pred nekaj minutami.

Ali si resnično vzela k srcu.

Prepričanja oblikujejo naše življenje.

Vem, da sem to že milijon krat slišala od Borisa Veneta, pa od Kojca seveda, pa še sigurno kje. Danes pa sem zares slišala od Maje.

To se pomnim, kaj je rekel Vene. Če ne veš, kakšna prepričanja imaš o denarju, poglej v svojo denarnico.

To se mi je vedno zdelo tako smešno.

Imam polno prepričanj. Verjetno jih ima ogromno tudi, ki pa mi delujejo. Ne delujejo zame.

Torej napišem, kakšna so prepričanja.

Ozavestim.

Zavedanje.

Bi začeli zame na najbolj čudnem področju?

Za denar je potrebno trdo delati.

Čeravno tisti, ki so bogati, verjetno ne delajo v tovarni, kjer je delo res trdo in težko. Hmmm. Ironija. Torej verjetno ni v trdem delu.

Mislim, da delajo, kar ljubijo in jim je pri srcu. Tako ohranjajo visoko vibracijo. Deanr jim kar priteka skupaj.

To je kar logično.

Sledijo ideji, ki jo imajo. Tudi v časih, predvsem na začetku, ko so se drugi norčevali iz tega.

Čakaj. Kam zdaj gremo s tem?

No predlagani so trije koraki.

Zapišem, kakšna prepričanja imam.

Potem napišem, kako bi rada, da bi bilo.

Potem pa napišem iz tega afirmacije.

Ampak ne na primer iz za denar je treba trdo delati - v jaz sem milijonarka.

Nekateri od bogatašev so bili najprej revni. Oh, no ne ravno revni, živeli so od plače. Sledili so ne glede svojim sanjam. Bili so pristni v tem, kar so delali s srcem.

Uh, vidim, da se bi tu še dalo nadaljevati. Zanimiva tema… komaj smo malo popraskali po površini…


Ljubek unikaten srčen pristen prisan dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je pisanost. Vzemi si svoje najljubše barve...