sobota, 5. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Ease!

Poslušam svoje srce: Svobodna bitja smo!!!

Poslušam svoje srce: Svobodna bitja smo!!!:  Kako rada imam udobje doma! Tako rada sem na toplem in uživam ob kavi! Zavita v toplo kociko! Prav ljubim svoje življenje! Imam tako lepe r...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Lahkotnost!

Svobodna bitja smo!!!

 Kako rada imam udobje doma! Tako rada sem na toplem in uživam ob kavi! Zavita v toplo kociko! Prav ljubim svoje življenje! Imam tako lepe rože, ki cvetijo. Eno sem edino preveč zalivala in upam, da je nisem utopila! Rože prinesejo malo narave bliže k meni! Zjutraj je bil tako čudovit sončni vzhod! Prav obožujem sonce! Še malo pa bom pobegnila na morje! Tega se šele veselim!

Saj ne prav pobegnila! Malo oddiha vedno prav pride! Tako ljubim ustvarjanje čudovitih dni! Prav spletem jih skupaj z razvajanjem in še malo več razvajanja! Zakaj pa si ne bi naredila dni, ki so meni po godu, če pa jaz odločam! Izbiram svoje misli, izbiram svoja dejanja in izbiram svoje besede! Jaz odločam, kaj si ustvarjam v svojem svetu. Izbiram bolj in bolj pogumno s srcem! To je pravo življenje! Temu se sploh reče življenje! Vse ostalo so vpreženost v suženjstvo službe, družbenih pričakovanj in okolice (bližnje ali daljne).

Zdaj je čas osvoboditve! Nihče nas ne bo osvobodil! Sami si dajmo pravico odločanja! Najprej za vsakdanje stvari! Svobodna bitja smo! Zdaj pa je čas, da se tako tudi obnašamo! V mojem svetu je vse dobro! Tako si ga ustvarjam! Danes izbiraj s srcem! Ti je potem komaj zares življenje! Drznimo si uporabiti in živeti svobodno voljo! To je naša osnovna pravica! Nismo sužnji ali podložni nikomur! Ne pristajajmo več v take neumnosti! Bodimo inteligentni in izbirajmo srečo!

Samo ti veš, kaj je zate najboljše! Zdaj pa to izbiraj in pozitivno udejanji! Napolni svoje srce z Ljubeznijo. Oziroma samo dovoli, da se Ljubezen, ki je že v tvojem srcu, udejanja! Zaupaj si!

Ljubek srečen nagajiv igriv radosten zabaven nagajiv igriv dan!




🌷 P.S.: Življenje je polnost in radost! Bodi, kdo si! Zaupaj si! Vse je drzna pustolovščina ali nič! Izbiraj s srcem! Zares si zaupaj! Svobodna bitja smo! Izbiraj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 4. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Power within!

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! ✨ Cardigans ... in my closet

Poslušam svoje srce: Obračaj se na srce!!!

Poslušam svoje srce: Obračaj se na srce!!!: Kaj če bi okrepili našo srčnost? Kaj če bi okrepili našo ljubezen do sebe?! Kaj če bi se še bolj zasidrali v svojem srcu, zares!? Samo...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Notranja moč!

Obračaj se na srce!!!

Kaj če bi okrepili našo srčnost?

Kaj če bi okrepili našo ljubezen do sebe?!

Kaj če bi se še bolj zasidrali v svojem srcu, zares!?

Samo to, kar imaš, lahko daš naprej. Zato neguj svojo notranjo luč. Sij si od znotraj! Lahko, da si sveča, ali norveški sij ali sonce. Karkoli si, ostani v svojih pristnih barvah! Sij močno!

Kdo so tvoji dobavitelji za hrano?! Dodajajo nam toliko skritih sladkorjev in kemikalij v hrano. Zakaj si ne bi omislili kaj lokalnega?! Tržnico!? Ali si sami spekli piškote. Ali kaj drugega! Zmoremo! Saj ni potrebno jesti čisto zdravo in biološko. Ampak vse, kar je pridelano bliže našemu domu, je bolj sveže, bolj polno. Verjetno ima tudi več hranilnih snovi in vitaminov. Je bolj naravno. Z manj kemikalijami. Izbiraj boljše zase. Izbiraj lokalno! Taka hrana bo imela veliko več sočnosti in boljši okus!

Danes pa izbiraj radost soustvarjanja čudovitega dne! Tudi, če ti dan da limone, si naredi limonado. Zdaj je čas ustvarjanja in čutenja notranjega miru. Zdaj je dan igrivosti.

Kaj izbiraš danes?! Vse je izbira! Tudi, če se odločiš, da ne boš ni, je to tvoja izbira! Vedno pa se obračaj za vodilo za odločitve na tvoje srce!

Ustvarjaj si prazničnost najprej v svojem srcu. Ustvarjaj si lepoto! Razvajaj se! Tega si vredna-vreden! Življenje je čudovito!

Ljubek srečen srčkan samorogasto mavričen pisan in bleščeč dan!




🌷 P.S.: Življenje je praznik! Zdaj uživaj in se razvajaj, koliko le lahko! Zaupaj svojemu srcu! Če občutiš mir, je to prava odločitev zate!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 3. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Be happy! Enough excuses!

Poslušam svoje srce: Trkaj in vrata se ti bodo odprla!!!

Poslušam svoje srce: Trkaj in vrata se ti bodo odprla!!!:  Sij v vsem svojem sijaju. Danes ne govorimo toliko o ljubezni! bodimo to! Sijmo zares v svojih najlepših barvah! Zdaj je naš čas! zdaj je č...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Izbiraj srečo! Dovolj izgovorov!

Trkaj in vrata se ti bodo odprla!!!

 Sij v vsem svojem sijaju. Danes ne govorimo toliko o ljubezni! bodimo to! Sijmo zares v svojih najlepših barvah! Zdaj je naš čas! zdaj je čas sijanja! Zdaj je čas lepote in radosti! Zdaj je čas igrivosti!

Sicer pa, to kar izbiramo, to imamo!

Ali kar iščeš, to boš našel!

Ali na kar se osredotočamo – raste!

Kaj je tvoja izbira danes?! To veš samo ti! Ampak izbiraj s srcem!

Občuti svobodo in radost izbire! Izberi modro! Če poslušaš sebe, ne moreš zgrešiti!

Pa če tudi zgrešiš, nič zato! Samo ne ponavljajmo istih napak! Vsaj ne prepogosto!

Življenje je prekratko, da bi se sekirali! Življenje je tudi prekratko za mučenje, trpljenje in ostale podoben neumnosti! Mrcvarjenje odpade! Seveda pogledaš, kaj se je bilo potrebno naučiti iz danega dogodka! Ne spominjaš pa se ga vsako minuto! Zdaj je tvoj čas za sijanje! Zdaj je tvoj čas za razcvet! Zdaj je tvoj čas, da si res ti – ti! Imaš svobodno voljo! Kaj izbiraš!? Izbiraš sebe? Izbiraš radost!? Izbiraš srčnost!? Kaj je tvoja prioriteta?! Kaj so tvoje najdragocenejše izbire?! Kako se lahko danes malo bolj razvajaš?

Naredi si danes najbolj prijeten razvajanja poln dan, kar si ga le lahko! Ti izbiraš zase! S čim boš danes začinil-a svoj dan!? Ti izbiraš. Imaš svobodno voljo! Jaz pa tudi!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemen fantastičen kreativen dan!




🌷 P.S.: Življenje te ljubi! Nastavi mu lička, da te poljubčka!!! In malo pocmoka in pocarta s toplim objemom! To si zaslužiš! Tega si vredna! Zdaj! Sij!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 2. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Trust yourself!

Poslušam svoje srce: Izvor notranjosti - čista Ljubezen!!!

Poslušam svoje srce: Izvor notranjosti - čista Ljubezen!!!:  Kako drugačni so dnevi, ko meditiram ali ko ne. No, saj vsak dan meditiram. Samo včasih so misli tak divje, da nočejo stran. Včasih pa mi r...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj si! Na pravi poti si

❤️ Follow your heart! ❤️ Be in heart!

Izvor notranjosti - čista Ljubezen!!!

 Kako drugačni so dnevi, ko meditiram ali ko ne. No, saj vsak dan meditiram. Samo včasih so misli tak divje, da nočejo stran. Včasih pa mi res uspeva. Ampak danes. Danes imam čas, da se priklopim na Ljubezen. Danes je dan, ko se lahko umirim. Danes je dan, ko si bom vzela zares ta čas, da se povežem s svojim srcem in mu prisluhnem.

Če pa je že v meditaciji kaotično, pa je potem v »resničnem življenju« še bolj. Očitno, da je res vse ogledalo moje notranjosti. Zdaj je čas, da si samo vzamem čas in diham. Samo en vdih naenkrat. Samo en izdih naenkrat. Samo sem. dovoljujem, da se čarobnost, ki se v tem trenutku izraža kot jaz, razliva vse naokoli. Danes sem sonce. Danes dopuščam, da se Ljubezen pretaka skozi mene v vsakem trenutku. Danes lahko samo sijem. Zdaj je čas vesela. Samo zato, ker sem lahko pristnost. Zdaj je čas živahnosti. Zdaj je čas za vse, kar sem mislila, da mora počakati. Smeh. Veselje. Radost. Igrivost. Igro. Ljubezen. Živahnost. Pristnost. Nagajivost. Zabavnost. Sploh pa srečo. Največje zadovoljstvo in sreča je pristnost v vseh pogledih. Če je zame dobro, je dobro za vse.

Neverjetno čarobno je, ko gledam sončni vzhod. Kako je narava lahko tako čarobna?! Vsak dan! Vsak dan je čisto drugače. Danes se povežimo s svojo notranjo naravo. Tam so vsi odgovori. Tam je svet čarobnosti in Ljubezni. kar imamo v sebi – je okoli nas!

Ljubek sijoč srečen srčkan srčen dan!




🌷 P.S.: Kaj je zate Ljubezen?! Danes bodi to!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 1. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Worthy of healing!

Poslušam svoje srce: Izbiraj!!! Boljše!!!

Poslušam svoje srce: Izbiraj!!! Boljše!!!:  Saj veš, da imaš svobodno voljo?! Saj veš, da si svobodno bitje?! Saj veš, da samo ti izbiraš, kaj boš ustvaril-a?! saj veš, da boljše kot ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi v srcu!

Izbiraj!!! Boljše!!!

 Saj veš, da imaš svobodno voljo?! Saj veš, da si svobodno bitje?! Saj veš, da samo ti izbiraš, kaj boš ustvaril-a?! saj veš, da boljše kot izbiraš, boljše se počutiš in boljše vse postaja?!

Res si svobodno bitje! To je naša osnovna pravica! To je naša čista radost! Zdaj je naš čas, da zasijemo! Samo zato, ker smo se tako odločili! Dovolj je bilo zagrinjanja zaves in pritajevana! Res smo drugačni, ker smo srečni in zadovoljni! To je prednost, ne šibkost!

Osho bi rekel, da je zagrenjenost ne inteligentna! Zares mu verjamem!

Torej, kot čisto svobodno bitje, kaj izbiraš danes?! Kaj izbiraš ti, moja draga, moj dragi, kot bitje svobodno volje?! Kaj je tvoje sijanje danes? Kam te vodi srce?! Kaj si želiš?! Zdaj je tvoj čas uresničitve!! Zaupaj si in zares sledi svojemu srcu! to je čarobnost, ki jo imaš v sebi! Zdaj je tvoj čas! zdaj je čas tvojega sijanja!

Kaj že nismo naveličani sveta, kot ga ustvarja zunanjost?! Kaj že nismo naveličani vseh neumnosti, ki nam jih vsiljujejo?! Kaj že nismo naveličani vseh razprtij in bedarij?! Še jim res želimo dajati svojo energijo ali bi jo bilo bolj pametno usmerjati drugam?! Kaj pa v radost srca?! Kaj pa v zadovoljstvo?! Kaj pa v graditev mostov do bližnjih?! Skupaj smo še bolj močni. Skupaj se lahko še bolj zabavamo! Skupaj lahko še lepše živimo! Danes soustvarjajmo svet poln radosti in igrivosti! Zdaj je tvoj čas smeha in veselja! Tudi z drugimi! Danes odpri svoje srce na široko ljubezni! To je tvoja prava bit! To je tvoja pristnost! To je tvoja resnica!

Zdaj pa si res ustvari svet, ki ti je lep! Vedno se vprašaj, kako se občuti! Če se občuti dobro, je dobro! Če pa ni, pa mogoče ni del tvojega srca. Zato izbiraj s srcem! Izbiraj svoje najboljše življenje. Zdaj ga živi! Ti to zmoreš! Verjamem vate. Verjamem vase! Zmoremo izbirati več sreče! Vaja dela mojstra! Mojster dela vajo!

Sledi svoji srčni poti!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv izjemen srčkan lahkoten pristen zabaven vesel živahen pester mavričen dan!




🌷 P.S.: Lahkotnost življenja te vabi v srečo. Sprejmi vabila! Dvigni svojo vibracijo! Naužij se radosti! Zato si tu, da bi izpolnil-a svoje poslanstvo. In tvoje poslanstvo je čista sreča – zato sledi svojemu srcu! lahko soustvarjamo čudovit svet, kjer smo svobodni, srečni, sijoči, bogati, srčni, prijazni, ljubljeni in kjer so naši otroci igrivi, veseli, varni, brezskrbni in sprejeti in ljubljeni z vsem srcem! Mi vsi smo močni kreatorji! Zdaj si ustvarjajmo novi svet!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

ponedeljek, 31. januar 2022

Poslušam svoje srce: Izbiraj! Zdaj!!!

Poslušam svoje srce: Izbiraj! Zdaj!!!:  Včasih je potrebno sprejeti težke odločitve. Take, ki nas vodijo k sanjam, ne stran. Ne glede, kako bodo drugi to sprejeli. Jaz imam svoje ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Vredna - vreden celjenja!

Izbiraj! Zdaj!!!

 Včasih je potrebno sprejeti težke odločitve. Take, ki nas vodijo k sanjam, ne stran. Ne glede, kako bodo drugi to sprejeli. Jaz imam svoje sanje. Jaz pletem niti svojih sanj. Bolj moja duša! Jaz držim pletilke v rokah in kvačkam. No bolj pletem. Ali zapletam ali odpletam. 

Vedno je nekaj. Ampak zdaj si ne želim več lagati. Vem in čutim, kaj je v mojem srcu prav. Zame. Ne za druge. Saj ne želim nobenemu škodovati. Ampak, če bom samo pridna in ubogala navodila, bomo vsi na škodi. Kar je najboljše zame, je najboljše za vse. Tudi, če bi se delala, da je njihova odločitev, prava zame, ko zares ni, bi bili vsi na slabšem. Najprej jaz. Mučila bi se in bi se silila v nekaj, kar ni zame. Potem pa bi še zamerila drugim, ker me silijo v tako! Ampak vse je vedno moja odločitev. Ne bom se več pretvarjala. 

Slej ko prej se izkaže, kaj je resnica!

Naj se resnica izkaže zdaj! To je moje veselje. Danes sem dovolj pogumna, da povem resnico! Zdaj je moj čas razcveta!

Uresničuj svoje sanje. Naj te vsak korak vodi k njim!

Lep izjemen srčkan srečen sijoč srčen dan v vseh pogledih!




🌷 P.S.: Življenje je prazničnost! Zdaj! Živi svoje najboljše življenje! Ustvarjaj si ga danes! Ustvarjaj si ga vsak trenutek!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 30. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Celebrate your power!

Poslušam svoje srce: Čudovito iz srca!!! Le zate!!!!!!!!

Poslušam svoje srce: Čudovito iz srca!!! Le zate!!!!!!!!:   Danes je čudovit dan za boljše in boljše izbire. Kaj če ne bi več čakali na nič?! Kaj če bi se nehali izmikati notranjemu glasu, ki nas va...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Praznuj svojo moč!

Čudovito iz srca!!! Le zate!!!!!!!!

 

Danes je čudovit dan za boljše in boljše izbire. Kaj če ne bi več čakali na nič?! Kaj če bi se nehali izmikati notranjemu glasu, ki nas vabi naprej v boljše?! Kaj če bi si priznali, da poznano in udobno niti ni več tako prijetno?! Kaj če bi zbrali vsaj toliko poguma in bi si prisluhnili?! Kaj če bi bili celo tako drzni in bi zares zaupali glasu srca?! Kaj če bi danes sprejeli, da ta šepet je pravi za nas. Kaj če bi sprejeli, da je to edino pravo vodstvo za nas?! Tako, ki zares prihaja od znotraj!

Seveda so namigi od zunaj! Ampak! So v resnični harmoniji z našim srcem?! Kako se občutijo?! Se občuti dobro, potem je za nas. Če ne pa samo spustimo!

Vedno sem zaupala, da se na koncu vse uredi. In če še ni vse dobro, še ni konec! Zdaj je naš čas osvoboditve. Zdaj je naš čas radosti. Zdaj je naš čas odgovornosti.

Bodimo toliko odgovorni, da prisluhnemo našemu notranjemu vodniku. Mi vemo za nas. Točno vemo. Živimo svoje najboljše življenje, če se poslušamo. To je naše zadovoljstvo. To je naša pristnost. To je naš notranji najbolj pravi kompas – naše srce.

Zaupaj si!

Ti točno veš zate, kaj je najbolj prav!

(Vsi nasveti od ostalih so na nek način manipulacije, da bi se oni počutili boljše. Vsi dobro poznamo stavke: »Ker te imam rada… Ker sem tvoja mama, vem, kaj je zate najboljše. Ker si sposobna, naredi to pa to pa to. Ker ti želim dobro.«) In ostale podobne bedarije. Ne verjeti temu. To si oni želijo za nas. Prisluhni edino, če je v sozvočju s tvojo energijo srčnosti. Ne priklapljaj se na želje drugih.

Izbiraj danes s srcem in zaupaj svojemu notranjemu kompasu. Daj mu vsak dan nameni čas, da ga sploh slišiš in zares se ti bo odkril iskren šepet srca!

Prisluhni si! Zaupaj si! Verjemi vase!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv in poln zadovoljstva dan! Ti si čudovit-a!




🌷 P.S.: Sprejmi svoje srce. Sprejmi svoj notranji šepet. Sprejmi svojo igrivost. Sprejmi se tako-takšnega kot si. Ljubezen je lepa in izjemna. Zdaj je tvoj čas radosti in igrivosti. Sprejmi svojo notranjo in seveda zunanjo lepoto. Sij v svojih pravih pristnih srčnih barvah!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !