petek, 4. februar 2022

Obračaj se na srce!!!

Kaj če bi okrepili našo srčnost?

Kaj če bi okrepili našo ljubezen do sebe?!

Kaj če bi se še bolj zasidrali v svojem srcu, zares!?

Samo to, kar imaš, lahko daš naprej. Zato neguj svojo notranjo luč. Sij si od znotraj! Lahko, da si sveča, ali norveški sij ali sonce. Karkoli si, ostani v svojih pristnih barvah! Sij močno!

Kdo so tvoji dobavitelji za hrano?! Dodajajo nam toliko skritih sladkorjev in kemikalij v hrano. Zakaj si ne bi omislili kaj lokalnega?! Tržnico!? Ali si sami spekli piškote. Ali kaj drugega! Zmoremo! Saj ni potrebno jesti čisto zdravo in biološko. Ampak vse, kar je pridelano bliže našemu domu, je bolj sveže, bolj polno. Verjetno ima tudi več hranilnih snovi in vitaminov. Je bolj naravno. Z manj kemikalijami. Izbiraj boljše zase. Izbiraj lokalno! Taka hrana bo imela veliko več sočnosti in boljši okus!

Danes pa izbiraj radost soustvarjanja čudovitega dne! Tudi, če ti dan da limone, si naredi limonado. Zdaj je čas ustvarjanja in čutenja notranjega miru. Zdaj je dan igrivosti.

Kaj izbiraš danes?! Vse je izbira! Tudi, če se odločiš, da ne boš ni, je to tvoja izbira! Vedno pa se obračaj za vodilo za odločitve na tvoje srce!

Ustvarjaj si prazničnost najprej v svojem srcu. Ustvarjaj si lepoto! Razvajaj se! Tega si vredna-vreden! Življenje je čudovito!

Ljubek srečen srčkan samorogasto mavričen pisan in bleščeč dan!




🌷 P.S.: Življenje je praznik! Zdaj uživaj in se razvajaj, koliko le lahko! Zaupaj svojemu srcu! Če občutiš mir, je to prava odločitev zate!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ Svobodno bitje!   ... https://youtu.be/s1PBucumgp8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar