sobota, 12. oktober 2019

Poslušam svoje srce: Prepustimo se pomladi!

Poslušam svoje srce: Prepustimo se pomladi!: Izbiram življenje zase! Tako sem zadovoljna, da sem vse to, kdo sem. rada se imam. Ljubim se in se čisto zaljubljena v svoje življenje! ...

Poslušam svoje srce: Kako pa me to osreči!

Poslušam svoje srce: Kako pa me to osreči!: Kako sem hvaležna za moje drage! Včeraj sem imela najlepše praznovanje do zdaj! to pa me tako osrečuje! V polnosti sem lahko to kdo sem. kak...

Kako pa me to osreči!

Kako sem hvaležna za moje drage! Včeraj sem imela najlepše praznovanje do zdaj! to pa me tako osrečuje! V polnosti sem lahko to kdo sem. kako je bilo zabavno!

Hej, kako uživam!

Rada bi res povedala, da sem jedla najboljše kosilo! Kako pa mi to veliko pomeni, da mi nekdo skuha z ljubeznijo.

Urban garden, Maribor - veganska kava
Pa že samo dejstvo, da sem obkrožena s svojimi ljubimi in dragimi, najdražjimi, mi veliko pomeni.
To pa je res bilo moje najlepše praznovanje do zdaj! tako vesela sem, da jih imam v svoji bližini, da mi bogatijo moj svet. Prav ponosna sem na njih, kako skupaj rastemo, vsak piše svojo zgodbo in to mi je tako dragoceno. Rada sem vse to, kdo sem. V polnosti. Uživam v tem in to je moje veselje.

Včasih sem se tako sekirala, ko koga, ki mi je veliko pomenil, ni bilo. Ali je prišel z muko po dolgih pričakovanjih. (Nisem silila neznancev na praznovanje, mislila sem mojega partnerja! Mogoče je z razlogom - bivši. In tudi za njega sem hvaležna, ker sva definitivno preživljala lepe čase skupaj – polne smeha in bližine.)

Zdaj pa mi je vseeno. Lahko sem srečna vseeno. Lahko se zabavam vseeno. Lahko se smejem vseeno. Lahko se počutim dobro vseeno – ne glede na vse! In res je! ni mi več do čakanja kogarkoli, da bi se postavil na glavo tako kot hočem. Lahko sem srečna – zdaj. In mislim, da je to moje največje darilo, ki sem ga dobila včeraj! Zraven knjig, ki pa jih tako ljubim! Kaj češ, prava ljubezen ostaja večna, četudi je do knjig. Res je!

No vem, da imam rada družbo prijateljev. Pa če tudi nihče ne bi utegnil priti, si lahko pojačam glasbo, si natočim vodo v najboljši kozarec in plešem po dnevni sobi. Kako osvobajajoče! Sama zase sem lahko srečna brez zunanjih dopolnil. Čeprav jih ljubim!

Rada imam življenje, ki ga ustvarjam. Prav zaljubljam se v njega. Zadovoljna sem. Radostna sem. Vse sem, kdo sem.

In seveda hvala tudi vam, da ste mi tako prisrčno čestitali. Hvala, da ste v mojem življenju. Tako je še bolj začinjeno!

Ljubek dan poln poljubčkov pristnosti in radosti!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je živa harmonija, radost, in ples! Zdaj si ustvarjam življenje, ki ga rada gledam! Hvala!

petek, 11. oktober 2019

Prepustimo se pomladi!

Izbiram življenje zase! Tako sem zadovoljna, da sem vse to, kdo sem. rada se imam. Ljubim se in se čisto zaljubljena v svoje življenje!

Delam na afirmacijah. Pa saj ni čudno, da imamo življenje, kot imamo, če si vedno ponavljamo iste in podobne in enake stvari! Pa še verjetno sploh naše niso, ampak smo jih navlekli od drugih, ki so govorili bedarije v nepovezanosti s svojim srcem.

Kako brez-vezje! Veš kaj! Tu so vsi ljudje tono zato, da mi pokažejo vzorce, ki jih želim prerasti. Hvaležna sem jim za to. Delajo te nadležne stvari, da bi se jaz imela bolj rada, da bi se učila na teh izkušnjah, da bi rasla, da bi odkrivala svojo svobodo ustvarjanja. In lahko sem jim vsaj hvaležna za to, da opravljajo svojo nalogo popolno!


Kdo je zdaj norec!?

Seveda sem prišla sem, da ustvarjam svojo prihodnost! Oni so samo mali potisni plin, veter v mojih krilih, ljubezen, ki me na nek čuden in radosten način vodi naprej!

Noro! Noro dobro!

Zarota Vesolja, da me ljubi skozi vse situacije in vse, kar živim. Vse se dogaja zame, ne meni! Danes se odločam zaupati!

Dobro.

Zdaj pa vadimo to!

Ljubezen bolj živim danes. Čutim, da je čas, da se prepustim radostni rasti. Ni je treba izsiljevati – tako me vedno najde. Kaj če bi res delala bolj na svobodni ustvarjalnosti? Kaj če bi delala bolj na radosti? Kak sploh delaš na radosti? Z lopato in grabljami?

Eh, pusti mučenje in trpljenje. Dajmo to z lahkoto. Dajmo to naredimo z milino metulja, ki kot dobra vila peresno lahko nežno frfota po zraku in se ustavi na najlepši roži.

Kot je načelo zena.

Sedim pri miru v tišini. Nič ne delam. Pomlad pride. Rože cvetijo.
Danes dopustimo, da se vse v nas razcveti.

Ljubek sijoč pristen razvajan dan poln ljubezni!

Cmok!

Objem!

Kiss, kiss!

P.S.: Življenje je hvaležnost v vseh pogledih in tako naj tudi bo. Tako je! Radostno postajanje cvetenja!

P.P.S.: Nov svež navdih... https://youtu.be/7CYiPoB-QXg   

četrtek, 10. oktober 2019

Poslušam svoje srce: Ustvarjam svežo novo sebe!

Poslušam svoje srce: Ustvarjam svežo novo sebe!: Kaj če bi danes bili novi? Sveži? Nova oseba? Kaj če bi danes bili najboljša verzija sebe, idealni jaz?  Kako bi to izgledalo? Kako bi se to...

Ustvarjam svežo novo sebe!

Kaj če bi danes bili novi? Sveži? Nova oseba? Kaj če bi danes bili najboljša verzija sebe, idealni jaz?  Kako bi to izgledalo? Kako bi se to občutilo? Kaj bi dejanja in misli in aktivnosti bile?

Zdaj, ko vemo, kdo bi radi bili, pa to vadimo. Samo bodimo to.

Ljubezen privlači ljubezen.

V knjigi Louise L. Hay sem prebrala, da če obsojamo druge, obsojamo sebe. Če smo strogi do drugih, smo strogi do sebe. Če smo kritični do drugih, smo kritični najprej do sebe.

Adijo pamet. Sigurno sem se našla v tem! Kako sem kdaj prestroga do sebe! Kaj pa nežnost, pa prijateljstvo, pa razumevanje do sebe? Tudi to lahko bolj negujem.


Zdaj pa! Vadimo! Bodimo to vse, kar si želimo biti danes. Hodimo tako, kot da smo že to.
sedimo tako. Ležimo tako. Danes je priložnost za nov in svež dan.

Rutino smo ustvarjali kar nekaj let. Zdaj pa je čas, da jo ustvarjamo drugače! Polnost sem. radost sem. veselje sem. bližina sem. smeh. Ljubezen. Zaupam Vesolju, da mi stoji ob strani.

Dovolj imam ustvarjanja enega in istega. Zdaj je čas, da ustvarjam po svoje. Zdaj je čas, da sem jaz – jaz. Ampak pravi in sveži jaz.

Nekaj sem že zelo rada delala kot mala punčka. Majhna punčka. Molila sem sveti angel. Za vse, za kako težavico, za tiste, ki to rabijo. In vem, da mi je pomagalo, ker sem se počutila boljše. Vem, da nisem kristjanka. Vem, da je zame bog ljubezen, višja sila, Univerzum, ki se pretaka skozi mene. ne rabim posrednikov.

Zdaj pa berem Joa Dispenzo, kako so bolniki hitreje ozdraveli, če se je za njih molilo. Spet bom uvedla obred angela varuha. Vem, da me čuva in me vodi k temu, kar je najboljše zame. Zdaj! in neskončno sem mu hvaležna!

Kako pa vi molite, prosite za ljube, bližnje, zase?

Ljubek srčkan angelsko pester navihan dan!

Cmok!

Objem!














P.S.: Življenje je čarobnost in lepota. Življenje je kreativnost v vseh pogledih. Zdaj! ustvari svežino, da lahko pride kaj svežega!

P.P.S.: Poslušaj svoje srce... https://youtu.be/9UYQTGQuXRE

sreda, 9. oktober 2019

Poslušam svoje srce: Daj na glas! Koliko lahko!

Poslušam svoje srce: Daj na glas! Koliko lahko!: Kaj pa to? Ljubezen do sebe. Včeraj ali predvčerajšnjim mi je pisalo, da sem preveč sebična, da je vsem okoli mene to že preveč. Kako s...

Martin Kojc: The Textbook of Life - 8th lesson

Enjoy little things today

Martin Kojc Učbenik življenja 5 lekcija

Daj na glas! Koliko lahko!

Kaj pa to? Ljubezen do sebe.


Včeraj ali predvčerajšnjim mi je pisalo, da sem preveč sebična, da je vsem okoli mene to že preveč. Kako sem se smejala zraven!

Rada sem sebična. Če ne napolnim svojega kozarca, kako naj sploh kaj dam. Meglo? Neprisotnost? Razmišljanje o tem, kako si čimprej želim iti? Ali pa tečnost?

Rada lepo skrbim za svoje življenje in zase. Končno sem to res lahko začela prakticirati. Ne vem, zakaj sem vedno dala partnerja na prvo mesto in seveda sem tudi mama. Ampak! Ampak! Zdaj se učim biti prijazna do sebe.

Uh, koliko občutkov krivde še je vezano na to! kako bi raje kar iz navade rekla da in bi se jaz potem tam ali kjerkoli slabo počutila. Zdaj pa vem, da je čas, da se res sprejemam in ljubim.

Pa še to. Kot otrok smo morali biti poslušni in ubogljivi in čim manj nemoteči. Zatiskala sem svojo osebnost in razigranost in veselje. Zdaj se osvobajam tega, da se na glas smejim, da se prav krohotam, če mi je do tega!

Zdaj objemam to deklico, to malo punčko v sebi, ki je bila karkoli za kogarkoli, razen ona sama. Nisem bila preveč v stiku z njo. Zdaj pa jo objemam. Rada jo imam. Objemam vse njene dele, ker sem celovita oseba. Nisem samo pridna. Vse sem! in to se tako dobro občuti!

Svobodo si dajem – vsaj vedno bolj – da sem lahko vse, kar si želim biti. Lahko občutim vse, kar občutim. in lahko se sebična! Sicer pa je tudi sebično, če me nekdo želi nekje, da bi se počutil boljše.

Pa še to sem včeraj spoznala! Partnerja. Vsak prinese polnost in potem to teče. Če ne teče, ni treba potiskat. Ni treba delati na odnosu. Vsak dela na sebi! Kako zanimivo novo spoznanje. Če sta oba polnost ljubezni, potem jo pa živita skupaj! Pa kaj ni to čarobnost!

Ljubek sijoč unikaten barven sijoč ljubek dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: življenje je kreativnost v vseh pogledih! Ustvarjaj si svoje življenje, kot si ga želiš!

P.P.S.: Poslušaj svoje srce... https://youtu.be/9UYQTGQuXRE

torek, 8. oktober 2019

The best vegan coffee shops!

Poslušam svoje srce: Vsako sekundo dneva!

Poslušam svoje srce: Vsako sekundo dneva!: Kaj pa to, ko mi blog daje toliko! Čutim, da sem bolj pri sebi. Bolj povezana s sabo. Z Vesoljem, višjim jazom, najboljšim v sebi. Meni je t...

Vsako sekundo dneva!

Kaj pa to, ko mi blog daje toliko! Čutim, da sem bolj pri sebi. Bolj povezana s sabo. Z Vesoljem, višjim jazom, najboljšim v sebi. Meni je to kot meditacija v pisanju. Prsti se premikajo, v resnici pa sem v zen stanju miru, ljubezni in se zavedam še bolj, kdo sem v resnici. Daje mi občutek, da sem potem pa res na jasnem, kaj se dogaja. Daje mi sigurnost, da sem lahko to, kdo sem. da sledim svojim sanjam. To mi je čista popolnost.

Ljubim pisanje!

V meni prebuja najboljše v meni. Zadovoljstvo. Ljubezen. In vse dobro podoživljam dvakrat, ker še enkrat občutim vso lepoto, ko spet pišem o tem in se spominjam.

To mi pomaga tudi dnevnik hvaležnosti. Ali dnevnik cenjenja. Tako dobro se počutim. Zadovoljna sem. rada sem jaz jaz. uživam v polnosti tega, kdo sem.

Ljubim svoje življenje.

Zaljubljena sem v svoje življenje.

Vem!

No, to za dnevnik hvaležnosti sem videla pri Oprah na Oprah showu – že veliko veliko časa nazaj. Mislim, da je gostovala, ne mislim, vem, da je gostovala pisateljica Preprostega bogastva Sarah Ban Breathnach. Tam je pisalo, da vsak dan napišemo pet stvari, za katere smo hvaležni.
In teh pet svari je preraslo v pet minut. Prav čutim, da se mi vibracija viša. Pa še nekaj. Čutim, da ko sem za nekaj zares hvaležna, potem se dvignem na drugo stopnjo! Kako zadovoljujoče! Rada imam svoje lepo življenje!

Kaj rada! Ljubim ga!

Esther Hichks, skozi katero govori Abraham, pa predlaga, da pišemo, kaj cenimo. Mislim, da je podobno, ampak sem se zdaj navadila uporabiti besedo cenim…

Torej cenim, da ste z mano na tej pustolovščini življenja! Kam nas vodi? Naprej, k še več veselja!!!

ljubek sijoč pristen srčkan pisan dan!

Cmok!

Objem!


P.S.: Življenje je zate! Zuapaj mu! Objema te z ljubeznijo. Ljubi te! Vsako sekundo dneva!

ponedeljek, 7. oktober 2019

Poslušam svoje srce: Bodi, kdo si najbolj želiš biti! To je to!

Poslušam svoje srce: Bodi, kdo si najbolj želiš biti! To je to!: Uživaj v tem, kdo si. Res uživam, da sem jaz - jaz, ko… Sledi svojemu sijaju. Sledi svoji sreči… Berem, navdihujem, učim, pije...

Bodi, kdo si najbolj želiš biti! To je to!

Uživaj v tem, kdo si.

Res uživam, da sem jaz - jaz, ko…

Sledi svojemu sijaju.

Sledi svoji sreči…

Berem, navdihujem, učim, pijem kavo, se sprehajam, pišem, ustvarjam, plešem, raziskujem gradove, potujem…

Danes sem poslušala in spet sem polna navdiha.

Zapolnimo stavke!

Najbolj živo se počutim, ko…

Najbolj živo se počutim, ko…

Najbolj živo se počutim, ko…

Najbolj živo se počutim…

In kaj so potem odgovori?

Tu pa je potem zanimiv del.

Kaj je tvoja živost? Kaj te vseli?

Uživaš v tem, kdo si? Kaj je tvoje veselje? Kaj je tvoj sijaj? Kaj te navdihuje? Kaj te najbolj veseli na svetu?

Bodi, kdo si najbolj želiš biti.
Robert Holden

Pa če to ni lepo napisano. Čutim, da sem pripravljena iti. Naprej. Toliko dobrega sem slišala. Vsakih sedem let, se začne naš nov ciklus v življenju. In že vidim kako. Ampak pustimo to prihodnosti. Uživam zdaj v tem, kdo sem.

Kako pa meni navdih koristi.

Zakaj sploh pišem?

Ker sem tako v stiku s sabo, ker mi je to stik z mojo najboljšo različico sebe. Takrat doživaljm še vse lepo enkrat. Vso lepoto, vse navdih, vso razigranost. Prav rada pišem. Seveda m to toliko da! Prav čutim notranjo povezanost z Vesoljem, z najboljšim v sebi. To je moj navdih. to je moja prisotnost, da se zavedam in da radostno rastem. To je moje pisanje in stik z občutki, ki bi se drugače kopičili v meni.

Najbolj pa mi seveda pomaga, da vsega ne gledam tako resno. Kako sem včasih skrbela za nekaj, kar sploh nisem vedela, da obstaja – že naslednji dan! takrat pa sem mislila, da je življenjsko pomembno!

Uh, daj no! Kake traparije!

Norost! Bedarija! Bedarije!

In življenje je zabavno. In dobro je bolj močno od negativnega. In optimizem je močnejši od pesimizma. In jaz ustvarjam svoje življenje. Zdaj! radost! Ti rečem! Veselje! Praznovanje! Zdaj!
Ljubim svoje poetično življenje!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje te ljubi. Louise L. Hay Res te! Zdaj! Ti že objema in ljubi. Zdaj! Dovoli to lepoto!

nedelja, 6. oktober 2019

Poslušam svoje srce: Iz čarobnega v čarobnost...

Poslušam svoje srce: Iz čarobnega v čarobnost...: Danes pa je dan za praznovanje! Kaj pa to, ko sem dala potovanje in raziskovanje na prvo mesto in so se stvari tako zlahka uredile!!! ...

Meditacija Martin Kojca iz Učbenika življenja - 15 minut

Iz čarobnega v čarobnost...

Danes pa je dan za praznovanje!

Kaj pa to, ko sem dala potovanje in raziskovanje na prvo mesto in so se stvari tako zlahka uredile!!! Kako je to možno! Bolj ko sem se trudila počutiti dobro, bolj sem se trudila. In tudi v trudu je nek čar. Ta moja vztrajnost!

Mitnica, Maribor
Ampak!

Ampak!

Šla sem na izlet. Mislila sem iti na prehod ob reki, pa sem seveda bila predolgo v knjižnici. Če bi imela svetišče, je to zame knjižnica! Ali pa saj imam svetišče! In tam mi čas kar pobegne izpod nadzora. Izgubim se v lepoti. Kaj vem, kaj je to, ampak knjige so moja ljubezen!

Čakaj! Tema!

No, sprehod ob reki je bil odpovedan!

Bilo pa je nekaj drugega! Grad! Pozneje. Po kosilu! In čisto sem navdušena! Sploh nisem vedela, da je to najstarejši ali med najstarejšimi gradovi v Sloveniji! Božansko! Bom predložila video o njem, ko bo! Ampak to raziskovanje, narava! Lepota!

Pa kako me lahko tako grad očara! Počutim se, kot bi me vlekel s svojo čarobnostjo. Ne vem, kaj je! ampak samo to vzdušje raziskovanja, zgodovine, smisla za lepoto, brezčasne arhitekture in seveda na koncu kavarna… ki pa je bila zaprta! Škoda… samo do treh je!

No, ampak ta prisotnost vseh teh sestavin je čarobnost. To je tako, kot bi kuhala. Posebej bi pojedla moko. Pa sol, pa olje. Ali jajce. In pecilni. Ta vsaka jed poseben nikoli ni tako dobra, kot vse skupaj…
Če pa to zmešam… pa dobim čudovito dobro pecivo! Pa še naraste! Božansko!
Potem se je ves dan nadaljeval v to čarobnost! Rada imam božanskost vsega tega.

Pa še res je, boljše kot postaja, boljše postaja!

Ljubek sijoč unikatno lep srčkan zadovoljen izjemne dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: Prepusti se čarobnosti... razkrivala se ti bo vedno bolj!!!