sobota, 14. januar 2023

Zaupaj si!

Čemu daješ danes energijo? Si lahko bolj pristna in radostna? Lahko zares zaupaš svojim občutkom? Si lahko zaupaš?

Tvoja energija je zelo dragocena. Dajaj jo samo vsemu, kar je v harmoniji s tvojim srcem.

Bodi pristna, saj je to podlaga za čisto radost srca. Kako si lahko danes še malo bolj ti – ti? Zabavaj se ob tem in se sprosti v užitek svoje lastne biti. Čudovita in izjemna si!

Res zaupaj svojim občutkom. Tu so zate. To so tvoji zavezniki in tvoja dobra podlaga za odločanje. To so trdni temelji. Čuti z vsemi čuti in potem sledi pozitivno navdihnjeni akciji! Tvoji občutki so pravi in te vodijo prav. Resnični so. Zaupaj jim!

Res si zaupaj. Komu pa lahko bolj zaupaš glede sebe – kot sebi? Ves čas, odkar živiš, si s sabo. Zaupaj si. Ti se poznaš najbolje!

Danes pa udejanjaj ljubezen do sebe tako, da slediš svojemu srcu. prepusti se drobnim užitkom čez dan! Bodi povezana s svojim srcem. Prav te vodi. Le predaj se mu!

Kako se danes lahko malo bolj povežeš s svojim srcem? Udejanji to!

Ljubek srčen srečen pristen nagajiv lahkoten mil dan!



🌷 P.S.: Sprosti se in bodi kdo si! Fantastična si že zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 13. januar 2023

Rada imam denar in vedno ga imam dovolj!!!

Želela sem se nekaj pritoževati. Kaj pa je moj cilj?

Sem v ljubečem srečnem partnerskem odnosu, kjer oba cvetiva in radostno rasteva!

Delam kar ljubim in na polno žarim ob tem!

Šla sem po nakupih. To mi je vedno malo nadležno. Začela sem zbirati stvari, najprej to, po kar sem zares prišla. Potem pa sem še pogledala seznam. Začela sem izbirati krompir, pa sem kar naenkrat občutila premik v energiji. Namesto, da bi še mi prej bilo vse skupaj odveč, sem zavestno čutila, da želim danes uživati v nakupu! Izbrala sem najlepši in najboljši krompir. Kumarice in vse ostalo. Prav super se počutila! Vzela sem si še mango, ki ga obožujem! Želim si čimbolj poslovati z gotovino, kadar je le mogoče! Prodajalka je bila tako dobre volje! Pohecala se je in bilo je res sproščeno vzdušje. Potem pa mi je rekla znesek in bilo je točno toliko, kot sem imela papirnatega denarja pri sebi! Fantastično! Sem ji kar na glas rekla: »To pa ste mi tako fajn zaračunali, da bo kar gotovina!«

Rada imam denar in ga blagoslavljam.

»Hvala, da tako redno in izredno obilno pritekaš v moje življenje. Blagoslavljam te, da greš v svet in nahraniš lačne, pomagaš ljudem, da živijo svoje poslanstvo, delaš dobro v svetu in se vrneš k meni neskončno krat pomnožen. Tako da te ljubim in te blagoslavljam še naprej.«

(Slišala sem podobno od Susan Ashley in Emmanuela Dagherja)

Zdaj zaupam, da bo vedno, ko bom kaj potrebovala, to na čudežne načine in z lahkoto ter milostjo vse priteklo k meni. Zaupam bolj v boga kot v svoje lastne moči.

Danes zaupam!

Kakšen pa imaš ti odnos z denarjem? Danes ga blagoslavljaj, ko gre v svet, da dela dobro in da se vrača k tebi neštetokrat pomnožen. Zavedaj se, kako si bogata.

Ljubek bogat pristen radosten srečen vesel živahen dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku. Obilje je v zraku. Zaupaj, zate je!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 12. januar 2023

Poslušam svoje srce: Zaupam! Zaupam!!! Zaupam!!!!!!

Poslušam svoje srce: Zaupam! Zaupam!!! Zaupam!!!!!!: Ljubezen je vsepovsod. Zdaj jo občutim! Obdaja me, kamorkoli grem. Na skrivnih mestih ali bolj nepričakovanih mestih. Prodajalka se poheca i...

Zaupam! Zaupam!!! Zaupam!!!!!!

Ljubezen je vsepovsod. Zdaj jo občutim! Obdaja me, kamorkoli grem. Na skrivnih mestih ali bolj nepričakovanih mestih. Prodajalka se poheca in se zabava. Prijateljica mi pove, kako je ponosna name, da mi je uspelo. v družini je sproščeno vzdušje polno smeha. Obdajajo me čudovita drevesa, ki se obdajajo počasi v zlato barvo jeseni. Prav čarobno je.

Še bolj zanimivo pa mi je, da odkrivam ljubezen do sebe. Bolj nežna sem s sabo. Bolj umirjena sem. Bolj se sproščam v to, kdo sem v resnici. Zaupam v moč ljubezni na vseh nivojih.

Želim si jo še bolj povabiti v svoj dan, življenje, zato bom danes ustvarjala. To pa me navdihuje! Pisanje. Slikanje… rada pa bi si naredila tudi kopel!

Intuicija me je vodila prav! Seveda sem se poslušala. Potem pa sem dobila klic in je preglasil moj notranji občutek. Čisto me je posrkala nova energija navdušenja, ki pa sploh ni bila moja! Izgubljala sem čas, potem pa je tako vse propadlo! In to je bilo darilo, saj se je izkazalo, da je moja intuicija bila pravilna!

Kaj so moje lekcije?

Zaupanje v božanski pravi čas.

Zaupanje svoji intuiciji.

Energijo želim namenjati ustvarjanju.

Nič ni tako nujno, da se moram hitro podati v stvar. Če je zame, bo vse počakalo. Če pa ni, pa prav, da odide iz mojega življenja.

Lahko sem nežna do sebe. Lekcije sem hitro in z lahkoto osvojila.

Lahko se zabavam ob radostni rasti! Življenje je polno ljubezni in vedno bolj se mi razkriva! (Na najbolj nepričakovanih mestih.)

Ljubek pristen srečen igriv radosten edinstven vesel prijateljski nežen dan!



🌷 P.S.: Iskrenost je pravi temelj na vseh področjih. Tudi do sebe. Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 11. januar 2023

Poslušam svoje srce: Celovitost je zabavna!

Poslušam svoje srce: Celovitost je zabavna!: Danes se dovolj spoštujem, da si dajem čas, da naredim najprej, kaj mi je najbolj pomembno. Malo sem se včeraj ujela v izračune, ker imam ta...

Celovitost je zabavna!

Danes se dovolj spoštujem, da si dajem čas, da naredim najprej, kaj mi je najbolj pomembno. Malo sem se včeraj ujela v izračune, ker imam tako rada naložbe. Potem me potegne preigravanje s podatki in vse variante, kaj se dogaja.

Sem pa izgubljala dragoceni čas, ki sem ga želela nameniti pisanju dnevnika hvaležnosti. Celo tako dolgo sem računala, da sva že s prijateljico šli na čaj. Seveda je bil maratonski klepet in domov sem prišla pozno. Izpustila sem pisanje.

Veš kaj. Tudi računanje je ustvarjanje. Tudi predajanjem lepot številkam – je zares ustvarjanje. In ob tem neznansko uživam! Všeč so mi vse podrobnosti! Všeč so mi rezultati. Všeč so mi primerjave! To me dela živo in me poživi!

Tako se učim sočutja do sebe. Rada sem to, kdo sem. Rada sem polnost in veselje vsega, kar sem. Moja duša se razcveta bolj in bolj. Uživam življenje.

Celovita oseba sem.

Nekaj pa še mi je zelo pomagalo! To, da se glasno pohvalim!

"Kako si pa danes dobro skuhala!"

Ali pa tudi bolj splošno, kar sem si vedno želela slišati od mame, staršev.

"Ponosna sem nate. Rada te imam."

Zadnjič mi je mami rekla, da me ima rada! K
ako sem se razveselila! Res sem vesela, da je ravno ona moja mama, skupaj smo res veliko radostno rastli. Zabavno je!

Se kaj pohvališ? Se kaj glasno pohvališ? Toliko dobrega narediš čez dan in res si fantastična! Uživaj, da si to, kdo si!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen živahen poln bogat dan!


🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu! Le pohvali se kaj! To dela čudeže!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Parni Valjak - Dođi ... https://youtu.be/xLwwoPnjIys

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 10. januar 2023

Poslušam svoje srce: Ljubeče in s sočutjem!

Poslušam svoje srce: Ljubeče in s sočutjem!: Skupaj si pomagamo. Ampak ne tako, da vse kontroliram in spravljam v vrsto, kot bi jaz rada. Vsi smo drugačni. Naša različnost je dragocena....

Ljubeče in s sočutjem!

Skupaj si pomagamo. Ampak ne tako, da vse kontroliram in spravljam v vrsto, kot bi jaz rada. Vsi smo drugačni. Naša različnost je dragocena. Vsak prispeva svoj dragocen košček.

Kaj pa ljudje, ki nam gredno na živce?

Kaj takega imam v sebi, kar z lahkoto obsojam pri drugih in ne želim videti v sebi?

Je to samo soočenje z mojo lastno senco?

Delček tega je tudi v meni, ampak je lažje kazati s prstom na druge. Hkrati pa trije prsti kažejo nazaj name.

Lahko sprejmem košček sebe, ki me meče iz tira pri drugih? Sem lahko danes celo tako predrzna in ljubeča, da se pomirim s sivino? Priznam si resnico. To pa osvobaja.

Zaupam, da mi je bilo dano, da vidim v drugih, da lahko ljubeče pogledam nase. S sočutjem.

Pristna sem lahko samo celovita. Preveč energije mi jemlje skrivanje delov sebe, ki pa niso tako zaželeni. Kot bi potiskala žogo pod vodo, zraven pa kuhala kosilo. Nemogoče. Pa res je naporno. Danes se sprejemam v celoti in občutim mir. Vse sivine predajam bogu, da jih prekali v darilo: »Hvala ti. Prosim odpusti mi. Žal mi je. Rada te imam.«

Samo tako ostajam pretočna za ljubezen. Samo tako ostajam pristna. Samo tako se lahko izognem samokritiziranju, kaznovanju in pomankanju sočutja do sebe.

Praznujem vse dele sebe! To me dela bolj naravno in prizemljeno! To me dela še bolj zabavno! Danes uživam v vsakem koščku sebe!

Ljubek srčkan pristen sočuten ljubeč sijoč mavričen dan!



🌷 P.S.: Uživaj v sebi in bodi kdo si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 9. januar 2023

Poslušam svoje srce: Zdravilo je ustvarjanje!

Poslušam svoje srce: Zdravilo je ustvarjanje!: Si se kdaj pustila prestrašiti strahu? Vedno ko mu dajem energijo, raste. Hranim ga. kot bi mu dajala vitamine, njegovo najljubšo hrano in...

Zdravilo je ustvarjanje!

Si se kdaj pustila prestrašiti strahu?

Vedno ko mu dajem energijo, raste. Hranim ga. kot bi mu dajala vitamine, njegovo najljubšo hrano in ga cartala!

»Ja ti moj dragi. Pa dobrodošel! Kako te lahko še okrepim? Rabiš še malo več energije? Rabiš še malo več časa? Rabiš še malo več moje pozornosti?«

Če mu pustim, da se udomači, me samo ohromi. Raste. Preraste ves moj svet. Me ohromi. Zakrknem.

Edino pravo zdravilo proti strahu je delovanje. Ustvarjanje.

S strahom pa je najboljše ravnati tako, da mu rečem:

»Nenapovedan obisk. Kaj bi mi rad povedal? No, lepo. Ampak zdaj nimam časa, ker sledim svojemu srcu. Adijo.«

Ni več prostora na sedežni, kot stalni gost za kritično prigovarjanje in spodjedanje zaupanja v lastne sposobnosti. Ni prostora v mojem dnevu, da bi mu dajala energijo.

Zaupam, da bo odšel. Negovala pa bi rada svoj pristni ustvarjalni del. Negovala pa bi rada odnose. Negovala pa bi rada radost v sebi in raziskovanje. Negovala pa bi rada pustolovski duh in kotičke duše – svojo pristnost. In kot raziskovalka bom vedno naletela na neznana področja, ki bodo vzbujala malo strahu. Ampak to
me ne ustavi, da ne grem naprej. Pristna pot srca je vedno zanimiva pustolovščina.

Kaj pa tebe navdihuje? Kateri strahovi te želijo ustaviti? V kaj boš vlagala energijo? Strast in učenje ali strah?

Ti izbiraš! Danes pa izbiraj s srcem in zaupaj, da je vse dobro!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten pristen zaupljiv dan!

🌷 P.S.: Bodi, kdo si! Zaupaj si! Stopaj naprej in se sprosti! Deluj kljub strahovom. (Še vedno se je izkazalo, da je bil strah neštetokrat pretiran kot potem dejanska situacija!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 8. januar 2023

Poslušam svoje srce: Iskrenost je temelj!

Poslušam svoje srce: Iskrenost je temelj!: Iskrenost je lepota odnosa. Ne glede, kaj se dogaja, je prav, da porušimo zidove in smo čisto iskreni. Samo tako lahko gradimo trdne temelj...

Iskrenost je temelj!

Iskrenost je lepota odnosa. Ne glede, kaj se dogaja, je prav, da porušimo zidove in smo čisto iskreni. Samo tako lahko gradimo trdne temelje.

Tu pa je tudi pomembna disciplina. Za odnose se je potrebno potruditi. Iti ven iz stanovanja, ali vsaj skuhati čaj doma. Ni se potrebno potruditi, želim se potruditi, ker mi veliko pomenijo.

Želim iti ven iz stanovanja. Želim skuhati čaj doma. Želim si pogovorov. Želim se uresničevati tudi skozi odnose. Želim si vzeti čas.

Zato je potrebna disciplina. Kaj pa če kar naenkrat zunaj začne deževati? Kaj pa če mi res ni? Kaj pa če pride kaj vmes? So to samo izgovori?

Vem, da je prijateljici nekdo rekel izgovor (ali opravičilo): »Ne morem, ker so upokojenci na cesti.«

Zanimivo. Nisem še opazila povečanega števila upokojencev na cesti. Niti kot voznike niti kot pešce. Vsi smo vozniki in se pomikamo skupaj! Smešno!

Kaj pa je tvoj izgovor, da ne gradiš na bližini z ljubimi?

Čas? Obveznosti? Nezmožnost kontroliranja okoliščin? Otroci?

Karkoli je, lahko to danes presežemo. Jaz lahko to presežem. Odnosi so dragoceni in nas bogatijo, zakaj bi zavračala takšno darilo?

Ljubek srečen igriv lahkoten jasen mogočen harmoničen dan!



🌷 P.S.: Življenje je povezovanje. Soustvarjamo čarobnost. Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !