sobota, 3. september 2022

Poslušam svoje srce: Vse je v tebi!!!

Poslušam svoje srce: Vse je v tebi!!!: Presrečna sem, da sem živa. Vse se odvija z lahkoto in radostjo! Sem čista ljubezen. Zdaj! Neverjetno, kako me afirmacije poživijo! Pres...

Poslušam svoje srce: Zelo sem navdušena!

Poslušam svoje srce: Zelo sem navdušena!: Pripravljena sem, da se stvari spremenijo! Susan Ashley bi rekla: »Dovoljujem si spremembo v srcu!« Zdaj bolj kot kdaj koli se mi doga...

Vse je v tebi!!!

Presrečna sem, da sem živa. Vse se odvija z lahkoto in radostjo! Sem čista ljubezen. Zdaj!

Neverjetno, kako me afirmacije poživijo!

Presrečna sem, da sem lahko to, kdo sem. zdaj uživam življenje!

Živim svoje najboljše življenje!

Afirmacije pa me spomnijo, da sem že vse, kar si želim biti. Samo izberem to. Spomnijo me na notranje bogastvo. Spomnijo me na svobodo!

Mi vsi smo svobodna bitja! Imamo svobodno voljo! Samo, da smo pozabili! Že tako dolgo nam in vsem našim prednikom perejo možgane, da smo pozabili, kako dragoceni smo! Pozabili smo, da smo neštetokrat bolj močni kot vse temnine! Mi imamo v sebi moč! Zato nas želijo odvrniti stran od notranjega sveta s potrošništvom, tekmovanjem in primerjanjem. To je vse od zunaj. S tekom za vsemi temi stvarmi pa izgubimo sebe – stik s svojim srcem, zdravo pametjo in notranjim vedenjem.

Se sploh kdaj upočasniš!? Sploh kdaj zadihaš! Se zavedaš dragocenosti diha!? To je osnovno, da sploh obstajamo! Zraka pa imamo na pretek! Torej bo za vse drugo – in je že zdaj – dobro poskrbljeno! Le zaupaj! Seveda pa si v toku obilja, če si v svojem srcu. zato danes prisluhi intuiciji! Dragocena je!

Spomni se svoje lepote in dragocenosti! Že od nekdaj jo imaš v sebi! (Kdo pa ti govori drugače, laže.)

Zaupaj si!

Ljubek srečen igriv radosten nasmejan vesel čaroben mavričen optimističen jasen edinstven sijoč živahen fenomenalen krasen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi lepoto smeha in radosti tvojega srca! Čudovita si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 2. september 2022

Zelo sem navdušena!

Pripravljena sem, da se stvari spremenijo!

Susan Ashley bi rekla:

»Dovoljujem si spremembo v srcu!«

Zdaj bolj kot kdaj koli se mi dogajajo čarobne stvari! Moje srce je odprto spremembam! Pripravljena sem! Zaupam, da se vse dogaja v moje najvišje dobro! Vse služi namenu povezovanja z naravo.

Zdaj je naš čas ustvarjalnosti!

Kaj si zares želiš?! Danes stopi malo bliže! Predstavljaj si sebe v novi realnosti! Bodi to, kdo si! Zaupaj, da te vso vesolje podpira, da se ti želja uresniči!

Berem tudi Florence Scoven Shinn in me je čisto navdušila. Tu je nekaj njenih afirmacij:

»Moje čudovito dobro se dogaja zdaj v milosti in na nepričakovane načine, kajti Božja pota so nepredvidljiva in čudeži se dogajajo.

Imam čarobno denarnico duha. Vedno je polna. Kakor hitro jo izpraznim, se takoj ponovno napolni. Vedno je čudovito polna po božji milosti.

Bog najde pot, kjer poti ni.

Moje navidezno nemogoče dobro se zdaj uresničuje.«

Katera ti je najljubša?! Uporabi jo. Ali pa si ustvari novo, samo zate. Potem pa jo ponavljaj ves dan! Naj bo kot tvoja mantra!

Sledi svojemu srcu in si zaupaj. Ti si ustvarjaš čarobno življenje z izbirami!

Ljubek sijoč pristen navihan jasen zabaven čaroben čudežen lesketajoč mavričen harmoničen igriv vesel radosten dan!



🌷 P.S.: Le zaupaj svojemu srcu! Zaupaj svoji intuiciji! Prav te vodi!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 1. september 2022

Poslušam svoje srce: Danes je popoln dan!

Poslušam svoje srce: Danes je popoln dan!: Danes je popoln dan! Srečna sem! Vse se dogaja tako lepo in popolno! Jaz sem lahkotnost in bližina! Bog vse ureja v moje najvišje dobro!...

Danes je popoln dan!

Danes je popoln dan!

Srečna sem!

Vse se dogaja tako lepo in popolno! Jaz sem lahkotnost in bližina! Bog vse ureja v moje najvišje dobro! (Če te moti beseda Bog, zamenjaj s sveta Mati sveti Oče, Ljubezen, Vesolje, Univerzum, bit, sila, neskončna inteligenca… karkoli ti služi, da odpreš srce še bolj.)

Zdaj mi je vse jasno. Že skozi živim v tem popolnem svetu, samo nisem videla! Moje srce je bilo zaprto!

Zakaj sem bila navezana na uresničitev stvari in bi si komaj potem dovolila biti srečna in zadovoljna?!

Že zdaj se lahko počutim fantastično! Brez stvari! Že zdaj se lahko predam lepotam matere Narave! Že zdaj lahko uživam! (Seveda pa bo to pospešilo uresničevanje srčnih želj bolj kot kakršni koli trud!)

Izjemna sem. Tudi ti si izjemna! Se zavedaš koliko svetlobe oddajaš, kot si ti – ti?! Se zavedaš svoje dragocenosti?!

Ti si tako močna Ljubezen v srcu, da je nič ne more ustaviti! Ti si mir za svet. Ti si Ljubezen za svet. Ti si iskrenost in resnica. Vse se začne pri nas samih. Zdaj pa si zaupaj! (Ne poslušaj več natolcevanj od zunaj!)

Zdaj je tvoj čas!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen jasen fantastičen srčkan sijoč unikaten zabaven sproščen lep edinstven vesel dan!



🌷 P.S.: Življenje je že zdaj lepo, samo opazi to! Odpri svoje srce še malo bolj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 31. avgust 2022

Poslušam svoje srce: Počutim se fantastično!

Poslušam svoje srce: Počutim se fantastično!: Zelo zanimivo! Vse e dogaja z radostjo in polnostjo. Bolj kot cenim naš ljubi planet, bolj mi vsak dan sproti vrača z Ljubeznijo! Res imam s...

Počutim se fantastično!

Zelo zanimivo! Vse e dogaja z radostjo in polnostjo. Bolj kot cenim naš ljubi planet, bolj mi vsak dan sproti vrača z Ljubeznijo! Res imam srečo, da imam v bližini tako lepa drevesa! Zjutraj je bil barvit sončni vzhod. Samo pas med oblaki, ampak ravno dovolj, da je vse obarvalo zlato rumeno!

Uživaš kaj v tem trenutku?!

Uživaš v svojih izbirah in stvaritvah?!

Uživaš, da si to, kdo si!?

Kaj te spravi nazaj na konja?! Kaj te spravi v dobro voljo in dobro vibracijo!?

Danes izbiram, da se bom počutila dobro! Danes izbiram, da bom še malo bolj uživala. Danes izbiram, da sem še bolj pristna.

Prav lepo je, da sem živa! Vse se odvija čarobno.

Cenim mojo dragoceno družino. Cenim, da sledim svojemu srcu. cenim, da občutim mir in zadovoljstvo. Naj se sreča prelije na vse okoli mene.

Se zavedaš, kako si dragocena!? Slediš svoji intuiciji?!

Včeraj sem našla popolno afirmacijo od Florence Scovel Shinn:

»Sledim svoji intuiciji in sem poosebljena sreča.«

Kako pa je to lepo! Kaj pa tebe vedno spravi v dobro voljo in te navdihne?! Danes si to uresniči! Vredna si dobrega počutja.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen pester pisan mavričen sijoč lesketajoč pristen miren zabaven dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Res mu prisluhni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 30. avgust 2022

Poslušam svoje srce: Tako tudi živim! Danes!!!

Poslušam svoje srce: Tako tudi živim! Danes!!!: Jaz tako rada računam! To pa je meni tako zabavno! Prav sprosti me! Čisto se pomirim! Zdaj pa bi to rada prenesla še bolj v svoje finance!...

Tako tudi živim! Danes!!!

Jaz tako rada računam! To pa je meni tako zabavno! Prav sprosti me! Čisto se pomirim!

Zdaj pa bi to rada prenesla še bolj v svoje finance! Rada bi bila bolj dosledna. Saj zaupam, da imam neomejeno denarnico duha. Samo ko mi voda v grlo teče, pa nisem za nobeno rabo! Moja pretočnost se zmanjša na ozko grlo slamice. Za pa se zlahka upogne ali celo prelomi.

Zdaj si želim boljše razporediti svoje finance. To mi gre dobro. Zdaj pa tako tudi živim. No, še bolj – uporabim – na sebi.

Samo, da imam notranji mir. Zdaj sem ga spet našla nazaj. Tudi s financami! Kako sem vesela, da se vse odvija v pravo smer.

Pa še to! Naveličana sem reševati vse druge. Seveda si želim, da bi bili vsi srečni. Ampak je od vsakega posameznika odvisno, če si to sploh želi! Pa jaz se ne morem namesto njih odločati. Zato jih zdaj prepuščam sebi. Naj postanejo odgovorni. Jaz pa odgovorna zase. (Tudi tako, da ne trošim svoje energije za ljudi, ki si tako ne želijo spremembe in sreče.) Saj imam sama s sabo dovolj dela! Pa še zanimivo je! Radostno rastem in se krepim v duhovnosti. Od misli, do besed k dejanjem. Danes sledim navdihnjeni pozitivni akciji.

Tako rada imam rek, da naj sledim svojemu srcu. Pa mu res? Ali je to vse teorija, za katero si želim, da bi bila resnična?!

Danes si dajem novo priložnost. Sprehod. Narava. Drevesa. To se bo moje srce sprostilo in duša naužila lepot. Zdaj lahko praznujem bolj in bolj! Zaupam v svojo radostno rast, zdaj! Zaupam v nove začetke, tako kot v sončne vzhode. Vsak dan znova! Danes si dajem novo priložnost. (Ker se imam rada!)

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten blažen ustvarjalen kreativen pustolovski srčkan srčen nagajiv pisan mavričen svetleč dan!



🌷 P.S.: Kam te vodi srce?! Danes sledi navdihnjeni akciji!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 29. avgust 2022

Poslušam svoje srce: Zelo pri srcu!!!

Poslušam svoje srce: Zelo pri srcu!!!: Kaj ti je najbolj pri srcu?! Danes prisluhni odgovoru in si to izberi. Klepet s prijateljico? Sprehod? Gledanje zvezd? Kopel? Danes sem si...

Zelo pri srcu!!!

Kaj ti je najbolj pri srcu?! Danes prisluhni odgovoru in si to izberi. Klepet s prijateljico? Sprehod? Gledanje zvezd? Kopel?

Danes sem si dovolj pomembna in si prisluhnem. Danes jaz kraljujem v svojem kraljestvu.

Imeli smo čudovito praznovanje čudovite ženske. Naredila sem drugačno jed, ki jo obožujem. Zato mi je zmanjkalo časa, da bi se stuširala. Skoraj sem se mislila samo preobleč, pa sem si premislila. Pomembno mi je, da sem sveža in stuširana. Jaz se čisto drugače počutim. Zamudila sem pet minut, pa nihče ni zameril. Bila pa sem sveže stuširana in počutila sem se fantastično. Tako lepo se mi je bilo pogovarjati! Hvaležna sem, da imamo tako pristne odnose.

S prijateljico sva prej čvekali in ko sem ji rekla, da grem na praznovanje, mi je rekla:

»Samo radi se imejte!«

Pa iiiii! Kako lepo! Pa še res je! Sočutje. Nežnost. Samo radi se imejmo! Pa to je več kot dovolj! Vsak je čudovit kot tak kot je. Zdaj je čas in priložnost, da uživamo v družbi drug drugega.

Danes uživaj v družbi! Pa čeprav samo v svoji! Ustvarjaj si čaroben dan! Razvajaj se! Vredna si lepega življenja. Zdaj!

Lep sijoč pristen nagajiv lahkoten jasen edinstven radosten živahen unikaten razvajajoč pisan lesketajoč udoben umirjen dan!



🌷 P.S.: Vredna si dobrega življenja! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 28. avgust 2022

Poslušam svoje srce: Hrana za življenje!!!

Poslušam svoje srce: Hrana za življenje!!!: Življenje je prekratko, da ne bi uživale na polno! Karkoli to pomeni zate! Zdaj sem na zdravilni dieti, kjer jem presno sadje in zelenjavo...

Hrana za življenje!!!

Življenje je prekratko, da ne bi uživale na polno! Karkoli to pomeni zate!

Zdaj sem na zdravilni dieti, kjer jem presno sadje in zelenjavo. Edino krompir si skuham. Pa še to ga jem tu pa tam. Počutim se polno energije in fantastično!

Pa saj ni prav dieta. Bolj je zdravstveno čiščenje telesa po medicinskem mediju Anthony William-u! Pa res je fantastično! Če vas karkoli zdravstvenega tare, definitivno priporočam! To pa mi je čisto spremenilo pogled! Spet občutim moč nazaj, da imam svoje zdravje v dobrih rokah!!! Mojih! Prav vesela sem, da sem se odločila za ta izziv. Traja pa 28 dni. Zdaj pa še imam 3 do konca!!!

Začelo se je tako, da smo imeli knjigo zraven na morje. Mami je rekla, da bi ona kar začela z prečiščevanjem telesa. Jaz sem mislila samo več sadja in zelenjave v svoj dan vnesti! Potem me je tako navdušila – prepričala s svojo odločnostjo, da sem začela prvi dan, ko sem prišla iz morja! Noro! No in gre mi fantastično. (Mama pa bo začela ob njej pravem času.)

Zdaj je pravo obilje sadja in zelenjave. Izkoristimo to! Prav obožujem bogate solate in seveda smutije! To pa tako že od nekdaj!

Sadje in zelenjava sta naša zaveznika in zdravilca! Uživajmo jih čim več!

No tako se je začelo, da je bila mama trdno odločena, jaz pa sem potem stopila v akcijo! Neskončno sem ji hvaležna, ker drugače se mi je to zdelo preveč! Pa celih 28 dni! Potem pa je šlo dan po dan! Pa res hitro mine! Kaj je manj kot mesec mojega življenja?! Pa za svoje zdravje! Božansko!

Poslušaj se! Zaupaj si! Ti veš odgovore zase!

Zdaj pa živi po svoje in uživaj na polno! Uživaj v vetrcu v laseh! Bodi to, kdo si, moja draga!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten vesel jasen fantastičen prazničen kreativen celovit iskren živahen žleht dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zaupaj si! Ti veš zase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !