sobota, 5. oktober 2024

PLETENJE NOVIH VZORCEV!!!

Kako lahko je ponavljati vzorce iz preteklosti. Seveda je pomembno zavedanje. Najbolj pomembno pa je, da avtomatsko ne ponavljam tega, česa si več ne želim. Lahko prej vdihnem. Lahko se odločim drugače. Lahko se odločim za svojo srečo.

Tako sem ponosna na svojo mamo, da se je zdaj, bolj kot kdaj koli podala na svojo duhovno potovanje. Vsem nam olajša delo. Veliko lažje je. Vedno sva se lahko veliko pogovorili. Ni bilo nekih večji napetosti. Saj so bile, samo sva jih nekako predebatirali. Slej kot prej.

Je pa resnica, da sodim druge po sebi. Mislim si, da so drugi veliko bolj duhovno razviti in da čutijo stvari ali ljudi, kdo so v resnici. Pa jih ne. Velikokrat so samo prazne besede. Ali kaj prebrano iz knjige. Tudi sama sem taka, kdaj. Kar me pritegne, vnašam v svoje življenje, da vidim, če deluje. Ne rečem, da drvim naprej po avtocesti, niti se ne pomikam po polžje. Se pomikam in to mi je dovolj. Nisem v zastoju. Pa tudi če sem kdaj, se potem spet usmerim naprej.

Bliss je prišla na cartanje in božanje. Ravno zdaj, ko potrebujem obe roki na računalniku. Tako gre bolj hitro. Navajena sem tako. Malo jo pobožam in že pišem dalje. Vse dokler se mi ne zaletava v komolec in si želi še več cartanja, tako kot zdaj. Zdaj se je zleknila zame na stolu. Mačke pa res znajo uživati. Kako je smešna, ko sliši kakšen nenavaden šum in kot srnica v galopu odskaklja v treh dolgih skokih stran. Ali pa, ko se čisto pritajeno približuje šumenju v bližini in se po milimetrih približuje. Res je polna zabave.

Zavestno se lahko odločim drugače. Samo potrebujem premor, pa mir v sebi, da se zares slišim, kaj bi rada. Ni mi več treba ponavljati starih vzorcev o neuslišani ljubezni ali revščini. Zaupam, da sem lahko ljubljena taka, kot sem zdaj. Zaupam, da imam vsega več kot dovolj. Zdaj in za vedno. Tako je.

Ljubek ljubeč harmoničen hvaležen blažen bogat razkošen miren ustvarjalen vesel radosten nagajiv živahen pester zadovoljujoč svež strasten sočen slasten pristen dan poln božanskega obilja!



Veseli se, da si to, kdo si. Izjemna si. Točno taka kot si zdaj, si vredna ljubezni.

SPROŠČANJE V LEPOTE ŽIVLJENJA

Sproščanje pomaga. Zame je sproščanje branje knjige. Ima tako smešne prizore, da ne morem verjeti, da so resnični. Ali da se jih kdo spomni ustvariti. Nastala je vsa zmešnjava v odnosih in me prav zanima, kako se bo to razpletlo. Sedaj sem nekje na polovici.

Knjige so zabavne. Je pa potrebno, da vnesem vmes malo sočnosti. Plesa. Gibanja.

Z mačko Bliss sva se tako uskladili, da niti mijavkati več ne rabi. Samo pogleda me, ko je skledica na pol prazna. (V resnici še ima na tri četrt polno in ji že nasipam.) Zjutraj imava usklajen urnik, da jo spustim noter ali ven. Popoldne imava siesto z branjem, ko se pride malo božati in cartati. Zvečer pa postane nemirna, ko bi rada šla ven. Kdaj se mi zdi, da bi prav rada, da bi zamijavkala. To si želim! Takoj! Želim VEN, sem rekla! In bi zraven glasno mijavkala, dokler ji ne bi ugodila.

Zanima me, kako sem se jaz prilagodila družinskemu življenju, ko sem bila majhna, da sem bila čim manj v napoto. Tudi jaz nisem 'mijavkala', ampak sem našla pot, da sem bila zadovoljna in sem dobila to, kar sem si želela. Lahko sem raziskovala naravo in hodila na dolge sprehode. Ali sedela v sobi in slikala. Pisala dnevnik. Igrala odbojko z otroci – vsak večer ali si pekla koruzo z njimi. Zanima me, ali sem s tem, ko nisem tečnarila, prikrajšala sebe. Postala sem nekako samozadostna in neopazna, brez problematična, in še mi je zdaj kdaj ljubše, da nisem videna. Ni mi pa to koristilo. Zdaj pa bi rada bila slišana in videna. Rada bi bila sprejeta kot to, kdo sem. Seveda se na novo odkrivam in odstranjujem to, kdo nisem. Vseeno pa bi rada bila čisto sprejeta. To si lahko podarim samo jaz sama. Jaz sem lahko ljubeča, sočutna mati sama sebi, ki pa ji ni vseeno za moje potrebe. Sama sebi sem lahko vse, kar si želim, da bi dobila. Sama do sebe sem lahko materinska. To bi se občutilo dobro. To bi se občutilo pomirjujoče. Samo sebe lahko upoštevam in slišim. Ne rabim odobravanja! Nikogar.

(Tu ne gre za obtoževanje, kaj nisem dobila od mame, ker je ona dobila še veliko veliko manj od mene. Saj ni mogla vedeti. Dala mi je neštetokrat več, kot je sama kdaj koli dobila.) Želim si samo dati občutek, da sem dobra taka kot sem. To mi moja mama tudi zdaj pove in res tako misli.

Počasi odraščam in ponosna sem na to. Tudi tako, da si dovolim biti videna in slišana, ter da si podarim vse, kar si želim prejeti.

Ljubek srčkan ljubeč navihan jasen blažen harmoničen bogat zabaven vesel živahen radosten pester pisan miren žlahten strasten edinstven fantastičen veličasten razkošen dan poln božanskega obilja.



Sledi svojemu srcu! Izjemna si! Mogoče ti kateri stari vzorci več ne služijo, zato jih samo opusti.

petek, 4. oktober 2024

ČASTNO ŽIVLJENJE S SRCEM!

Kaj zate pomeni veličastno življenje?

Zame je to ta trenutek! Pišem. Sedim v senci. Uživam. Obkrožena sem z naravo in mirom. Božansko je. Vetrc mi pihlja po vratu. To mi tako prija! Neverjetno je!

Veličastno pa mi je tudi potovati ali samo iti na dolgi sprehod. Plesati. Peti ob spremljavi kitare. Ali pa dobra hrana, ki je tudi lepa in zdrava. Druženje s prijatelji. Ali pa branje knjige. Ustvarjanje. Slikanje. Fotografiranje.

Veličastno mi je občutiti pesek na bosih nogah, ko se sprehajam ob sončnem zahodu na plaži. Veličastno mi je sedenje zjutraj na blagem soncu in poslušati valove. Ali pa zvečer brati knjigo na plaži. Ali raziskovanje novega mesta ali mesteca. Ali pa dobro kuhanje. Ali opazovanje mačke, kako drema na soncu. Ali pa opazovanje vrtnice, ki je ravno odprla cvet. Lepo oblačenje.

Veličastno mi je poletje.

Veličastno me je, ko občutim notranji mir in sproščenost. Ali poslušanje čričkov. Ali opazovanje kresničk. Ali gledanje zvezd.

Veličastno mi je, da lahko živim pristno. Ali kopel ali tuš. Ali obisk knjižnice ali knjigarne. Ali druženje z ljubimi.

Ustvarjaj si veličastno življenje! ti odločaš, kaj tvoje življenje dela veličastno zate. Zdaj pa zavihaj rokave in se mu polno posveti! Z vsem srcem si ustvarjaj veličastno življenje. in če ti ni všeč, kar si ustvarila, imaš moč, da to spremeniš in ustvariš kaj drugega!

Ljubek ljubeč veličasten mogočen čaroben harmoničen iskren pristen lahkoten miren edinstven bogat razkošen blažen vesel dan poln božanskega obilja!



Živi svoje življenje. Svobodna volja je tvoja prva pravica po univerzalnih zakonih! To je osnova! Zato si le ustvari čarobno življenje – z vsem srcem!

RAZVAJAJ SE!!!

Kako si kaj danes? Se imaš kaj rada? Si kaj pristna? Uživaš kaj v svojem delu?

Vse je oblika ljubezni do sebe. Tudi to, kaj sprejmemo v odnosu in kaj se nam ne zdi več normalno. Pomembno je, da se poslušamo.

Vse je odvisno od ljubezni do sebe. Polnost življenja se živi tako, da res živimo pristno. Tudi to je ljubezen do sebe.

Prej sem res mislila, da so zunanje stvari, s katerimi se razvajam in sproščam. Zdaj vem, da je ljubezen do sebe veliko več. Sočustvovanje. Nežnost. Prijateljstvo do sebe. Odpuščanje sebi in drugim. Raziskovanje tega, kdo sem v resnici. Ostajanje v stiku s svojimi resničnimi čustvi. Izražanje čustev. Postavljanje mej. Sproščanje. Poslušanje, da ko mi do česa ni, tega ne naredim. Ne grem preko sebe in se prisilim v dejavnost. Živim bolj v sozvočju z naravo. Skrb za moje telo. Dobra zdrava hrana. Samota ali druženje, odvisno do česa mi je. Ples v objemu glasbe ali tišina.

Danes sem dobila dnevni namig, da se naj imam rada, ker drugače ne morem imeti rada kogarkoli drugega. (Wayne Dyer)

Pa tako lahko je biti pasja do sebe! 'Kako si lahko naredila to! Kako nisi videla!'

Ali se celo poniževati! 'Ti si pametna, ja! Phaaa!'

Kako si je lahko neodpustiti in se kaznovati za svoje napake, ki so v resnici bile samo lekcije. Kot bi sebe nabila na križ in uživala v trpljenju, ki si ga povzročam. 'Zaslužiš si krivdo in trpljenje. Kako si mogla to narediti? Za večno si obsojena!'

Pa to ni niti malo ljubezen do sebe. To je zloraba same sebe. To niti blizu ni ljubezni.

Kaj bi mi rekla Ljubezen? 'Naredila si vse najboljše, kar si znala in zmogla. Zaslužiš si in vredna si ljubezni, točno zdaj v tem trenutku. Poglje, koliko lepega so ti prinesle vse te »zanimive Izkušnje«! Si bogatejša in zdaj si veliko bolj modra. Vse to je bilo darilo zate, da zdaj živiš najboljše, kar le lahko!'

Kako pa to prija! To pa je ljubezen do sebe! Občuti se fantastično!

Ljubezen se vedno občuti fantastično! To je od zdaj naprej moja glavna smernica!

Ljubek miren zabaven vesel jasen ljubeč bogat edinstven pristen harmoničen razkošen blažen lahkoten spontan sproščen dan poln božanskega obilja!



Danes se imej rada! To se občuti fantastično! (Odpusti si že vse! Imej se res rada!)

 

četrtek, 3. oktober 2024

SVOBODNO USTVARJANJE

Kako sem ponosna nase! Kar tako! Pa tudi zaradi pisanja! Veliko pišem in se poglabljam vase. Tudi to je ljubezen do sebe, da se držim zadanega. Ali pa bolj, da sledim svoji strasti, svojemu sijaju! No pa tudi, da raziskujem svoja občutja in stanja. Tako si vse razjasnim pri sebi.

Vedno mi ja bila skrivnostna, ta, ljubezen do sebe! Kaj naj delam?! Kako se naj imam rada?!

Povezovala sem jo s tem, da se razvajam. Gram v toplice, se tam prepustim vodni masaži. Si kupim kaj lepega! Se povabim na kavo. Si nalakiram nohte. Uredim frizuro. Vedno je bilo povezano z nečim zunanjim.

Zdaj sem bolj modra in vem, da je ljubezen do sebe način življenja. Pristnega življenja. Ljubezen do sebe je tudi postavljanje mej, da ohranjam svoje pristno življenje. ljudje imajo tako različne ideje, kako se bi naj življenje v resnici živelo. Prave so! Za njih! To pa nima nič z mojim življenjem! Ali načinom, kako bi ga naj jaz živela! Ni se mi treba opravičevati ali dokazovati. Potem se že motam v niti, ki postajajo vrvi in pozneje okovi nepristnosti. Tega pa si ne želim! Želim si lepo življenje, sladko življenje – zase in za vse druge. Naj si ga svobodno ustvarjajo po svoje! To je njihova kreacija! To je njihova svoboda! To je njihova legenda! Veličastnost!

Niti se mi ni treba primerjati s komerkoli. Kako se naj mehanik in kuharica uskladita, kaj je treba početi pri delu. Seveda, bi lahko povlekla osnovne smernice – potrebno je dihati zraven ali kaj takega. Če ne pa nimata veliko skupnega. Ali opica ali riba. Tudi njuni nasveti bi se razlikovali, sploh glede dihanja! Tako je res prav, da vsak živi po svoje. To je lepota pristnega življenja. To je lepota življenja nasploh. Živi po svoje in ustvarjamo – bolj soustvarjamo Raj za vse! To je naše poslanstvo!

Ljubek srčkan srečen pristen harmoničen bogat razkošen slasten ljubeč sočen zabaven celovit žlahten čaroben ustvarjalen miren lagoden pester dan poln božanskega obilja!



Sprejmi se in se imej rada! Ustvari svojo legendo! To je tvoje poslanstvo – tvoja sreča! (Ker s tem najbolj osrečiš vse druge!)

LEPOTA PRISTNOSTI

Skoncentriran dopust sem imela! (Še ga imam, no!) Vsega sem se naužila! Potovala sem z vlakom, ki je bilo čudovito. Brala sem knjigo, pisala sem dnevnik. Sedela sem pri morju. Imela sem super zabavno družbo. Veliko sem plavala. Sprehajala sem se po peščeni plaži. Hodili smo na kavice in limonade. Dobro smo jedli. Nastavljala sem se soncu, da me je malo pregrelo. Odkrivali smo nove prostorčke. Nabirala sem školjke po plaži. Namakala sem si noge, ko sem brala. Razpravljal sem o knjigah, ki so mi bile pri srcu. Bilo je goreče in zanimivo. Iskreno sem uživala v poslušanju valov, pihanju vetrca, občutenje vode na koži in sonca. Igrali smo se družabne igre. Veliko smo se pogovarjali in se spoznavali. Lepo sem se oblačila. Malo sem brckala po knjigah. Šla sem tudi po nakupih. Kupila sem darilo. Naspala sem se. Spoznavala sem še globje svojo dušo. Bili smo na promenadi v glavnem dogajanju. Poslušala sem glasbo v živo. Malo sem plesala in si pela. Meditirala sem ob morju. Nasmejala sem se iz vsega srca. Še celo zadremala sem malo ob ritmičnem valovanju morja. Doživeli smo nevihto, ko smo morali na hitro pobegniti, saj se je vreme v trenutku spremenilo. Pila sem zelo dober brezalkoholni koktajl. Malo smo se špricali. Sedela sem na kavi čisto ob morju. Opazovali smo ladjice v pristanišču. Uživali smo ob dobri glasbi. Spoznal sem veliko novega.

Res sem srkala veliko dobrega in vse, kar mi ima življenje za ponuditi. Bilo mi je izjemno všeč. še bolj bi rada uživala v vseh teh lepotah. Mati Zemlja je čudovita in čutim izjemno povezanost. Še zdaj jo čutim v podplatih. Ta dopust mi je res bil dragocen. Neprecenljiv. Za vedno je je v mojem srcu kot največji zaklad.

Rada imam svoje življenje. Rada imam sebe.

Ljubek ljubeč iskren pester pisan poln zabaven navihan celovit bogat blažen optimističen vesel svež lahkoten lagoden spontan edinstven dan poln božanskega obilja.



Sprejmi se v vseh pogledih. Uživaj vse lepote, ki jih ima življenje zate. Darilo so. Ti pa si darilo svetu. Izjemna si. Saj veš! Res si izjemna!

sreda, 2. oktober 2024

LEPOTA DRUŽENJA IN DRAGOCENIH TRENUTKOV!

Kako je lepo, ko se imamo fajn! Uživam na polno! Rada imam svoje življenje. (Tudi, če dežuje. In danes zelo močno dežuje. Pa ne samo to – tudi bliska in grmi. Ravno je zagrmelo, torej še oblaki potrjujejo, da govorim (no, pišem) resnico.)

Življenje v integriteti je dragoceno! Neprecenljivo. Tako kot jabolko ne more biti hruška, ne glede ali je zunaj nevihta ali jo veter ziba, da jo že skoraj želi iztrgati, vedno je jabolko. To kar ima v sebi, to je.

Tako smo mi to, kdo smo. Ne glede, kaj si ljudje mislijo, počnejo ali nas želijo usmerjati v manipulacijo s skrivnimi načrti, mi smo lahko – vedno – samo to kdo smo. Če imamo v sebi svetlobo, svetimo. Če sledimo svojemu srcu, sledimo srcu vedno, ne samo takrat, ko nam je to bolj všeč in pri roki. (Ali ko smo samo mi vpleteni v izkušnjo.)

Ni to izgovorov.

Rada imam svoje življenje, predvsem (ali še bolj), ko sledim svojemu srcu. (Ne glede na vreme (ali okoliščine), tudi če je nevihta in res močno grmi.)

Lahko sem bolj to, kdo sem, da si priznam resnico, kdo sem. Ne rabim igrati različne igre ob vseh, saj nisem kameleon. (Če mi bi bilo namenjeno spreminjanje osebnosti ali maskiranje, bi bila kameleon v mavrici, pa res nisem.) Torej je dovolj- mora biti – da sem to, kdo sem. ne rabim biti popolna. Dam to, kar imam. In to je dovolj. Jaz sem dovolj. Zagotovo.

Polno življenje je moja močna stran. Moja strast. Uživam v vseh pogledih. Radostno in pestro. Srkam lepote življenja in sem v vseh pogledih radost. Bolj sem pristna, bolj polno življenje imam.

Uživaj mi ti tudi! (Tudi v sebi! Predvsem v tem, da si to, kdo si.)

Ljubek ljubeč radosten lahkoten vesel miren ustvarjalen jasen živahen kreativen celovit živahen harmoničen hvaležen celovit bogat iskren pristen razkošen dan poln božanskega obilja!



Zacveti, čudovita si!

BLAŽENOST TRENUTKA!

Rada bi bolj občutila lepoto notranjosti. Rada bi srkala lepote tudi vsega, kar mi ima svet ponuditi.

Vleklo me je k morju in uresničila sem si željo. Počutim se fantastično. Morski zrak! Vetrc v laseh. Nežno valovanje. Komaj čakam, da vse posrkam vase.

Želim si polno živeti z vsem srcem. Želim občutiti lepoto. Želim uživati v slastnosti življenja. Rada se imam. Rada imam svoje življenje.

Danes dajem namero, da se zabavam.

Sprejemam vse dobro. Ne samo to, popolnoma ga srkam. Vse lepote narave. Želim živeti polno. Pa kaj mi preprečuje?! Česa me je strah!?! Ni me treba biti strah! Ni mi treba biti v strahu! Kaj se lahko zgodi?! Samo, da sem še bolj srečna! To pa moje srce ja lahko prenese. Če vzdržujem visoko vibracijo v sedanjem trenutku, se bo to nadaljevalo v prihodnost. Nič ne more spremeniti tega. nič! Edino jaz sama.

Rada bi sprejela več odgovornosti za svojo vibracijo. Pa saj lahko! zadnje čase sem že hodila na sprehode kot samo ponovitve gibalnih vaj, brez da bi res opazila naravo. Ustavila sem se le ob čudoviti lipi, ki je že tako stara, da ima s krošnje polno suhih debelih vej. Tam sem roke položila nanjo. Veličastna je in mogočna! Vedno jo občudujem. Kaj vse je že doživela! Njena skorja je hrapava, a notranjost živa.

Zdaj pa je čas, da občutim slastnost življenja. Rada se imam. Več sladkosti kot sprejmem, bolj se še imam rada!

Sprejemam lepoto tega trenutka in vsega, kdo sem. Nič ne bom več besednjačila, čas je, da udejanjam svojo pristnost in še bolj uživam v sladkosti življenja. Čas je, da sem to, kdo sem. Iskreno. Čarobno. Božansko. Celovito bitje.

Polna sem veselja, saj vem, da je pred mano sprememba na boljše.

Ljubek ljubeč iskren čaroben pristen lahkoten živahen romantičen razvajalni razkošen igriv miren blažen bogat kreativen harmoničen hvaležen dan poln božanskega obilja.



Sledi svojemu srcu!

torek, 1. oktober 2024

UŽITEK OBSTOJA!

Rada bi bolj uživala! V vseh pogledih.

Rada bi se imela bolj rada, da bi lahko sprejemala vse to dobro. Življenje je čarobno. Zdaj. Iskreno povedano, rada bi še bolj odprla srce, da bi lahko sprejela še več čarobnosti. Čas je, da sem to, kdo sem. Ne rabim dovoljenja od nikogar, da sem jaz to kdo sem. Čeprav sem dolgo čakala, da bo prišlo. Dovoljenje. Od kogarkoli. Pa nič. Čakala sem na se. Zdaj pa ne več! Tudi to je dobro! To je moja največja rast.

Ne samo, da sem čakala na dovoljenje, še celo čakala sem, da me bodo imeli radi, če bom le dovolj pridna. Da me bodo razumeli ali me vsaj poskušali razumeti. Življenje je čarobnost. Življenje je lepota. Življenje je radost. Zdaj je čas, da to praznujem pusti dovoljenja. Pusti razočaranja. Pusti pridnost. Čas je za novo dobo – pristnost. To pa ni tečaj ali urjenje, ali šole za to ali usposabljanja. Vsak ima svojo naravo v sebi. Vsak ima to povezanost s svojim srcem. Samo slišati ali vzpostaviti jo moramo. To je tako kot klicanje po telefonu, lahko zvoni, lahko pa tudi dvignemo in celo slišimo, kaj ima naše srce za povedati! To še je le izkušnja!

Mislim, da je dovolj čakanja na priznanja ali zapravljanja časa za dokazovanje. Čas je, da sledim svojemu srcu. Vse ostalo so izgovori. Kar tako, pač, da nekaj kvasimo, v resnici pa nič ne naredimo. Čas je, da se malo bolj osredotočim. Čas je, da res se neham izgovarjati na karkoli. Čas je, da začnem živeti. Danes pa zares živim na polno. Uživam na polno. Sem, to kdo sem na polno!

Ustvari si čudovito življenje!

Ljubek pristen harmoničen hvaležen kreativen iskren jasen blažen bogat zabaven iskren jasen živahen razkošen razigran lep dan poln božanskega obilja!



Sprejmi se in se imej rada!

POTOVANJE JE ZABAVNO, NE SAMO CILJ!

Danes pa potujem. Po dolgem času z vlakom. To mi je izjemno. Kako pa te tipke grejo dobro! Pisala sem na moj veliki računalnik bloge, pa vidim, da bom mogla kar na mojega malega, ker je tako udoben. Kot bi pritiskala na pojšterčke (blazinice, take mehke – puhaste), ne na tipke.

Kako sem se raznežila ob tem! Neverjetno! Pa saj je samo računalnik! Pa ni res! Ker mi je ljub. To je moj računalnik. Moj dragi računalnik.

Rada malo klepetam. Rada pa imam tudi samoto. Všeč mi je. Rada imam tišino. No, na vlaku se pa kar dogaja. Imam prijazno sopotnico in malo kepetava, da nama ni dolgčas.

To sem se spraševala, če imam v srcu zavedanje, da je vesolje prijazno do mene, ali da si moram vedno varovati hrbet. Ali se celo izmikati napadom direkt od spredaj. Kaj je zdaj to? Zaupam, da je vesolje ljubeče? Ali da je tako – tako, kako kdaj. rada bi zaupala življenju. Rada bi se predala. Rada bi se čisto prepustila. Rada bi bila z vsem srcem to, kdo sem. Vesolje je prijazno.

Mislim, da mi manjka še malo sprostitve.

Zdaj ko pišem o prijaznosti vesolja, mi je gospa ponudila napolitanko, keks, mešanico, ki je tako slasten. Samo napisala sem, da je vesolje prijazno, pa se je že dokazalo, da je tako. Torej sem že dobila prvo potrditev. Neverjetno. Fantastično. Izjemno. Vesolje me ljubi. Zdaj pa je čas, da se popolnoma predam ljubezni, jo sprejmem. Ljubljena sem. neverjetno. Vem! Ljubljena sem z vsem srcem, zdaj pa je čas, da to tudi čisto zares sprejmem. Veš kaj, čas je.

Kako imam rada ta računalnik! Koliko vsega se mi je že zgodilo! Koliko vsega sva že doživela! Pa se še oba drživa! Vem, vesolje je čudovito in izjemno! Prijazno!

Danes sem dobila čisti dokaz za to! Izjemno! Čas je, da začnem dopuščati še ved dobrega!

Uživaj mi čuj!

Ljubek srčkan srečen miren ljubeč radosten radodaren razkošen optimističen jasen kreativen hvaležen harmoničen optimističen dan poln božanskega obilja!



Odhod je bil sredi noči. Priznam, da bi zdaj kar malo zadremala! Skoraj se bo začelo daniti. Meni pa oči vleče skupaj. Neverjetno!

ponedeljek, 30. september 2024

SOUSTVARJANJE RAJA!!!

Kako lahko danes soustvarjaš Raj na Zemlji?!

To ni raj iz katerega bomo izgnani. To je Raj, ki je za vedno. To je zaklad našega srca. Vsi skupaj pojemo to pesem radosti, vsak na svoj pristen način.

Torej, zares, kako lahko danes ustvarjaš Raj?

Enostavno!

Ob čem ti zaigra srce?! Kaj potrebuješ, kaj želiš, kako se lahko razvajaš? Kako je lahko ta dan bolj prazničen in hkrati lahkoten? Kako si lahko čisto pristno ti? Kaj je zate sadna kupa sčešno na vrhu?! To si ustvarjaj! Vredna si vsega dobrega! Vredna si čudovitega življenja!

Bog – energija Ljubezni, želi to za vse nas – da živimo v obilju in bogastvu in smo srečni. To nam želi podariti. Danes lahko odpreš svoje srce tako, da si ustvarjaš Raj!

Jaz že vem, kako bom uživala! Naredila si bom veliko limonado, našla najbolj hladen kotiček v tej vročini in bom brala knjigo. Pa plesala bom! To je danes moj užitek, to je danes moje uživanje in ustvarjanje raja!

Sem ti rekla, da je enostavno!

Splača se potruditi, ker se ta rajska energija zliva na ves planet. In več ljudi, ki to kolektivno ustvarjamo, bolj je trdna, stabilna, močna je energija Raja! Pa še prej bo prišla doba Raja za vse!

Danes soustvarjam Raj in živim v njem!

Kako je življenje lepo! Rajsko lepo! Božansko!

Se že veselim!

Zdaj polno uživam! (Na nič več ne bom čakala! Zdaj je moj čas! Zdaj je pravi čas! (Vedno je pravi čas…) Zdaj je srčen čas Raja! Juhu!)

Ljubeč kreativen sočen strasten sončen harmoničen blažen žameten živahen žlahten razkošen miren šarmanten vesel bogat radosten fantastičen izjemen iskriv dan poln božanskega obilja!



Sledi svojemu srcu! Soustvarjaj Raj! Vredna si tega!

nedelja, 29. september 2024

PRAZNOVANJE

Danes je praznik!

Danes je praznik!

Kako mi je super, da že imam kuhano in si še samo solato zraven naredim. Pa sladoled. (priporočam zmrznjene banane, pa zmrznjene borovnice in jabolko – mogoče, vanili sladkor in še malo cimeta. Lahko tudi žlico medu. Božansko! Božansko! Ohladi takoj!)

Rada kuham! To mi je veselje! Rada bi si vzela čas, da preizkusim kakšen novi recept. To pa res obožujem!

Take običajne stvari mi razveselijo srce!

Kaj pa moji jasni nameni?! Pa ne samo to, angeli so mi rekli (karte Doreen Virtue), da na si določim kristalno jasne namene!!

Saj vem. Rada bi dobro za vse. Mir. Ljubezen. Obilje za vse. Harmonijo. To je nova Zemlja, ki se je veselim bolj kot vse. Že zdaj uživam v njej!¸

»Danes uporabi Ljubezen vse, kdo sem, da ti služim z vsem srcem, najbolj kar ti lahko in da je to v užitek mojemu telesu, umu in duši.«

To je moj namen. To je moja molitev. Naj se uresničuje vsak dan posebej. Danes pa je moj namen sprostitev in zabavnost. Lahkotnost. Prazničnost. Uživanje.

Mogoče malo preveč besed. Če bi opisala z eno. Ljubezen.

Če pa bi opisala to ljubezen razširjeno, pa bi rekla – ljubezen do sebe, življenja in vsega okoli mene (ne vsega, ker temi ne bom dajala svoje energije).

Ljubezen do sebe in življenja in vsega, kar je luč in je ljubezen (ali več)!

Tako je! To je moj namen! Juhu!

Še en podnamen bi. Še eno besedo!

Uživam! Danes uživam!

Naj bo dan kot strasten zapeljiv harmoničen ples poln užitka!

Ljubeč pristen ljubek bogat harmoničen blažen jasen kreativen iskren edinstven čaroben miren žameten žlahten razkošen vesel radosten fantastičen izjemen dan poln božanskega obilja!



Sprosti se! uživaj! Naj bo to najboljši dan do zdaj! Imej se rada in si dovoli uživati! Izjemna si!