sobota, 21. julij 2018

K A T E J A : Enjoying the sea...


Hi my Beloved!

I can express myself. In all possible ways. Today, I just enjoy the sea.
  

 Are we playing today? Why not yet!? It's time! It's time to look forward to everything, like a small little child. Everything is new. Everything is full of joyful excited expectations. Sparkle in the eyes.



This is perfection. For now, and forever. It's lovely. With all my heart.


Now play! Right now!!!


Summer! The blue of the sea is caught in the color of this skirt. I've got dressed t-shirt out of pure silk. It keeps me cold in this heat. The skin is breathing pleasantly. A little lace does not hurt. Never! Everything in the colors of the sea...


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly


P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!


**

SLO: K A T E J A : Uživanje morja...


Hej moje drage, moji dragi!

Lahko sem izraznost. Na vse mogoče načine. Danes pa samo tako, da uživam na morju.


Smo kaj igrivi danes? Zakaj še ne!? Čas je! Čas je, da se veselim vsega, kot mali otrok. Vse je novo. Vse je polno veselega vznemirjenega pričakovanja. Iskric v očeh.

To je popolnost. Za zdaj in za vedno. Ljubko je. Z vsem srcem.
Zdaj pa igrati! Takoj!!!


Poletje! Modrina morja je ujeta v barvi tega krila. Spodaj imam oblečeno majčko iz čiste svile. Hladi v tej vročini. Koža pa lahko prijetno diha. Malo čipke pa tako ne škodi. Nikoli! Vse v barvah morja...


Življenje te ljubi!


Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly


P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Kako gre?

Globine se razkrivajo. Vedno bolj. Praznujmo. Danes kar ne morem pisati. Ali si želim pisati. Želim si. Preveč. Ampak nekaj tako zanimivega poslušam, da sploh ne vem, kaj pišem. Praznovanje! Kako daleč sem že prišla! Cenim se! Spoštujem se!

Kako zanimivo, kave mi je zmanjkalo! Danes pijem čaj. Dobrega. Iz Egipta… tako za zdravje. To je moj čas. Poslušam o odnosih. Kaj je to, kar je nesprejemljivo v odnosih? Jaz sem prioriteta. Kaj si želim?

Vdih. Izdih.

Tako zanimiva zgodba. Tako zanimivi vzorci.

Včeraj sem se tako razvajala. Božansko! Ne morem verjeti! Kaj da ne! Samo tako sem! Kaj je to? Zdaj pa več ne poslušam zgodbe, kako lahko nastajajo taki nesmisli…

Vse sem. Vse. Belo. Črno. To tako ne obstaja. Prav ali narobe tudi ne. Vmes so barve in sama sem mešanica vseh barv. To je tako, kot bi rekla, da sem samo veselje. Nisem. Cel spekter čustev imam. In to je dobro. Čutim. Živa sem. Popolnost. Celovitost. To je to.

Res je. Živa sem. Kaj vse ne bom danes ugotovila!? 

Kako pa mi kaj gre? Kako kaj izražam sebe? Kako kaj upravljam, vodim svoje življenje? Kako se kaj spodbujam? Kako sem kaj sočutna in prijateljska do sebe? Se kaj potrepljam po rami?

Živim kaj po svoje? Svojo pristnost? Svojo radost? Samo preživljam dneve ali resnično živim strastno življenje?

Zanimivo. Moje življenje. Zakaj moje? Zakaj pa ne moje? Živim, kot so si predstavljali drugi zame?! Poskušam vleči niti z vseh koncev? Se sprijaznim s tem, da sem sonce. Če ima drugi oblačno, da njegovi oblaki ne zakrijejo mojega sonca? Sem odgovorna do sebe?

Uh, dovolj vprašanj bo.

Pristen živ srečen pristen dan!!!

Cmok! Objem!!!









P.S.: Življenje je noro dobro!!!Michael Jackson, Justin Timberlake - Love Never Felt So Good  (https://www.youtube.com/watch?v=oG08ukJPtR8)

petek, 20. julij 2018

K A T E J A : Bouquet of flowers!


Hi my Beloved!

It's lovely here. It's nice to have this paradise, so close. I know. I just sit in the car. A little time and I'm already there. Then I'm just here. Without a long list of everyday obligations. Nothing. Just chill.
  


Interesting how everything is so nicely arranged. So nice. Slow. On its own. But with your timing. Just like it must be. With flow. Or what I really want.


It's my joy. That's my hope. This is my happiness. That's my pleasure. I can trust you. I can be all I am. I can be kind. I can be authentic. I can be light.


What's more beautiful than drinking coffee quite slowly? Mansion nearby. When I drive there, I admire it by far! Pure beauty.


It's hot! Finally! That's why I dressed quite simply. Purple! Flowers also have the same color. I added some orange. So for a pinch of admiration.


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!


Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Šopek rož!


Hej moje drage, moji dragi!

Ljubko je tukaj. Ljubko je imeti ta raj, tako blizu. Vem. Samo usedem se v avto. Malo in sem že doli. Potem pa samo sem. Brez dolgega seznama vsakodnevnih obveznosti. Nič. Samo "čilanje". Sprostitev.


Zanimivo, kako se vse tako lepo uredi. Tako lepo. Počasi. Ali po svoje. Ali s svojim časom. Tako, kot mora biti. S tokom. Ali s tem, kar si resnično želim.


To je moje veselje. To je moje upanje. To je moje srečnost. To je moje zadovoljstvo. Lahko zaupam. Lahko sem vse, kar sem. Lahko sem ljubezen. Lahko sem pristnost. Lahko sem lahkotnost.

Kaj je lepšega, kot piti kavo čisto počasi? Dvorec v bližini. Že, ko se vozim tja, ga ob daleč občudujem! Čista lepota.

Vroče je! Končno! Zato sem se oblekla čisto enostavno. Vijolično! Tudi rože so enake barve. Dodala sem malo oranžne. Tako za ščepec popestritve.

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Nea, čuj!

Nekaj mi diši po jasminu. Ne vem točno. To sem si kar izmislila. Ampak diši mi.

Kako sem se danes motivirala. Tako sem se pogovarjala s sabo. Strastno. Z vsem navdušenjem. Prepričano! (V resnici sem govorila s kolegico. (Njo sem motivirala!!!) Ampak vseeno! Očitno sem to morala jaz slišati še bolj?!!! Seveda!)

Življenje je pred tabo! Seveda se splača vložiti čas v uresničitev svojih sanj! Seveda se! Ampak danes! Zdaj! Kaj še bi čakali?!

No v takem smislu je bil govor. Samo, da še je bila malo bolj pridiga. Ali bolj močan usmeritev. Priporočilo. Pravzaprav edina možnost. Edina smer, ki je na razpolago. Naprej!

Počutila sem se, kot da sem spodbuda na hitrem teku. Daj! Zmoreš! Splača se! Naredi to zase. (Res je. Ti! (Nea ki mene misliš, čuj!!!) Jaz! Jaz ja!)

Poslušala sem se. Zakaj pa sebe ne motiviram tako strastno? Zakaj pa sebi puščam ovinke!? Glede na to, kar že vem. In zvem vsak dan sproti. Sem čisto v udobju? Preveč. Skoraj že preveč.

Vidim, da to motivacijsko ne deluje preveč. Malo že zeham zraven. (Ali pa je to samo zaradi tega, ker sem hitro vstala. Si malo prej naredila tako sproščujočo kopel in se še tako okusno dobro najedla.)

Lahko pa je samo izgovor. Spet. Seveda. Ne rabim se pomakniti naprej. Kaj mi pa tukaj manjka. Nič. Čisto lepo je tukaj. Super. Celo super. Srečna sem.

Lahko pa, da bom še bolj srečna. Lahko, da še bom bolj izpolnjena. Lahko, da bo celo še bolj zabavno, kot je zdaj…

Ljubek dan poln srčnosti in sreče!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje ti stoji ob strani! India Arie "I Am Light" (https://www.youtube.com/watch?v=OL-gxfx2QtY)


četrtek, 19. julij 2018

Vse od znotraj...

Zakaj sem tako zaspana? Saj sem spala. Dovolj. Samo malo bi še. In potem bi še malo popoldan. Tako. Po kosilu. Tako, ker je prevroče, da bi kam šla. In skoraj prevroče, da bi kaj delala. Samo za lenariti je. Vem kaj bom! Brala knjigo. Berem tako dobro knjigo, ki me navduši v vseh pogledih! Seveda gre za mojega priljubljenega avtorja Alena Cohena. Vedno gre zraven na morje. Zdaj sem že doma. Pa vseeno. Nisem še na dopustu vse prebrala.

Zdaj ko pogledam nazaj, še nisem imela tako lepega dopusta. Vse je bilo tako sproščeno. Čisto lahkotno. Vse kot sem si želela. Umirjeno. Brez drame. To tako ni več moje področje. Veliko. Seveda me čisto noter potegne kdaj. Ampak vedno manj. Vedno bolj se zavedam čarobnosti umirjenega življenja. Izbiram mir. Izbiram ljubezen. Izbiram srečnost.

Zadovoljna sem, kako se mi je življenje umirilo. Ne tako, ustvarjalno. Tukaj imam polno idej. Tako na splošno. Malenkosti me ne iztirijo več tako pogosto. Ali pa če me iztirijo, prej izsledim pot nazaj. K sebi. K sovjemu srcu. Voham, kam me vodi.

Ne vem, kje sem to slišala ali prebrala. Verjetno v zgoraj navedeni knjigi. Karkoli vprašam Boga, mi vedno odgovori s tem, kar sem že vedela. Točno sem vedela.

Seveda. Mi smo tudi zvezdni prah. Mi smo tudi vse. Vse je del nas.

Vse vem. Samo ukrepam tako. Dejanja? Uresničitve? Usklajenost misli, besed in dejanj? Kaj pa tukaj?

Komaj sem že z dopusta prav prišla, pa mi že pridiga. Vem, želi me potisniti iz gnezda. Kot male lastovice. Ti to zmoreš. Leti. Svoja krila imaš!

Krila imam?! Kje!? Od kdaj!? Saj ne morem vedeti, če se skozi oklepam gnezda. Če sem pribita na zemljo!

Usklajenost. Harmonija. Tako kot je od znotraj, tako je zunaj.

Ljubek leteč pristen dan!

Cmok! Objem!








P.S.: Življenje je dragoceno. Vsak dan je dragocen.

sreda, 18. julij 2018

K A T E J A : Asymmetric dress


Hi my Beloved!

So I came up with an idea. What if I was given everything?


What if I'm just like air, given appreciation too. I just can’t see it yet.


Of course I'm worth it. I'm worth it because I'm here. I'm worth it because I was born. I just listen my heart.


Why would I be scared?

I want to live.


I'm happy!


I love to wear dresses! Just put on a dress and I'm ready. I also like asymmetry. Lightness. The pattern is so classic!


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Asimetrična obleka


Hej moje drage, moji dragi!

Tako sem prišla do ideje, kaj pa, če mi je vse dano.


Kaj če mi je tako kot zrak, dano cenjenje. Samo vidim še tega ne.

Seveda sem vredna. Vredna sem, ker sem tukaj. Vredna sem, ker sem se rodila. Samo srce polsušam.


Zakaj bi me sploh bilo strah?

Želim si živeti. 


Srečna sem!

Tako rada nosim obleke! Samo obleko dam na sebe in sem pripravljena. Všeč mi je tudi asimetričnost. Lahkotnost. Vzorec pa je tako klasika!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Tu se začne... pri sebi... in konča!

Vse sem uredila. Kar hitro! Včasih pride tak dan! Kako smešno je bilo po televiziji! Božansko! Imeli so take situacije! Pestrost!

Moj trenutek dneva. Kava z okusom lešnika! Sedenje v senci. Užitek ob pisanju. Vetrc pihlja… zelo uživam. Potem pa kopel, ko pridem domov. Spanje. To mi je veselje. To je moj način razvajanja. Tako kot lepe misli. Kaj če bi se danes razvajla z lepimi mislimi. Na to pa še niti pomislia nisem. Dobra ideja. Danes se razvajam v vseh pogledih. Kaj pa kombinacija sladoled in kopel. In še svečke. Seveda prižgane!

Kava ima tako dober okus. Rada imam svoje življenje. Danes. Zdaj. V tem trenutku. To je moje življenje. Tako sem si ga ustvarila. Kaj pa naprej?

Bomo videli. Zdaj je zdaj. Kar bo pa bo. Zdaj vse sprejemam. Zdaj v tem trenutku. To je čar. To je lepota. To je pristnost.

Vedno bolj zanimiva tema mi je cenjenje sebe. Ljubezen do sebe. Prijaznost do sebe. Tako sveže je tukaj. Zdaj pa grem naprej, ker si želim. Samo srknem še kavo. Pa gremo. Naprej. Z vetrcom v laseh…

Ljubek sijoč oksuen slasten pristen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje te ljubi!!! Bob Marley - Could you be loved (https://www.youtube.com/watch?v=Mm7muPjevik)

torek, 17. julij 2018

K A T E J A : Richness of colors


Hi my Beloved!

I will receive prompt clues as to how to achieve this. I know it with all my heart!


Any doubts in me can be forgotten. Will it come true?


It will!


I'm already going in this direction. I'm getting closer every day. Action from the heart!


My home is also my shelter. I love this time. I have my privacy. My bedroom. Peace. Warmth of the home.


This skirt is so colorful. As absorbed happiness! But if I rotate, it invitation for the dance. It's quite easy. Real summer materials. Easy flowy light. Any color that you would wear to this skrit would be in harmony. My heart loves purple. Rotate it! Let’s dance!


Love with all your heart! Love! Love! Love!



A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful red day!


**

SLO: K A T E J A : Bogastvo barv


Hej moje drage, moji dragi!

Dobivala bom sproti namige, kako to uresničiti. Predana sem!

Vsi dvomi v meni so lahko pozabljeni. Ali se bo uresničilo?

Se bo!

Že stopam proti temu. Vsak dan sem bliže. Akcija iz srca!

Tudi dom je tako moje zavetje. Rada imam ta čas. Imam svojo zasebnost. Svojo spalnico. Mir. Domačnost.

To krilo je tako barvito. Kar vpije sreča! Če pa se zavrtim, pa vpije ples. Čisto lahkotno je. Pravi poletni materiali. Zračni. Vsako barvo, ki bi jo oblekla k temu krilu, bi bila skladna. Meni pa je pri srcu vijolična. Zavrti se! Ples!

Tudi dom je tako moje zavetje. Rada imam ta čas. Imam svojo zasebnost. Svojo spalnico. Mir. Domačnost.

Ljubi z vsem srcem! Ljubezen! Ljubezen!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten dan!