sobota, 27. november 2021

☕ Espresso for soul 💜 Kind! Mateja Koser

Meditation 💜 ACIM Lesson 331 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Lahko je lahko!!! Zares lahko!!!

Poslušam svoje srce: Lahko je lahko!!! Zares lahko!!!:  Vse je enostavno. Ali se občuti dobro. Ali pa ne tako dobro. Kaj boš izbral-a? Kaj ti je bolj pri srcu? Kaj je to sploh vprašanje? Vsi se...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 331. lekcija I (15 minut)

☕ Espresso za dušo 💜 Prijazna-prijazen! Mateja Koser

Lahko je lahko!!! Zares lahko!!!

 Vse je enostavno. Ali se občuti dobro. Ali pa ne tako dobro. Kaj boš izbral-a? Kaj ti je bolj pri srcu? Kaj je to sploh vprašanje?

Vsi se želimo počutiti dobro. Pa se res?

Kaj pa potem izbiramo?

Malo pa se je treba potruditi. Tako kot se potrudimo, da gledamo jezno ali žalostno – se lahko potrudimo v drugo smer – smeh in prijaznost v očeh!

Kako lahko je biti srečen in nagajiv in se zabavati1 vedno najdem soigralce in igralke. Samo, da sem jaz odprta za to! Soustvarjamo lepši svet.

Kaj pa si želim ustvarjati jaz danes?

Lepoto ali kaj drugega?!

Kaj bom iskala danes?! Si upam biti iskalka lepega?! Si upam biti ustvarjalka dobrega?! Kdo sem? jaz sem Luč. Jaz sem Ljubezen. Jaz sem radost. Jaz sem to, kdo sem. Lepota od znotraj in zunaj! Sijem v vsem svojem sijaju! Zdaj je moj čas! lahko sijem! Lahko svetim! Lahko sem to, kdo sem v resnici. Vse je zame! Zdaj!

Kaj pa moja temnina?! Lahko jo božam in negujem in jo še oblj sidram v svojem življenju. Lahko pa ji dam vsak dan malo pozornosti, da se občuti videno in čuteno in razumljeno in potem lahko grem naprej. Lahko se razumem in sem sočutna in potem vseeno naredim vse, kar lahko, da sem srečna. Lahko dovolim, da me preplavi. Lahko sem čustvena. Dobro je čustvovati. Ampak bolj dušim ta čustva, bolj si želijo na plano. Zato jim dajem prostor in zato ker jih občutim, se sprostijo. Resnica osvobaja.

Velikokrat občutim nemoč. Velikokrat občutim krivico ali da ne zmorem. Vse to si priznam. Potem pa lahko delam dalje. Kot bi spustila paro iz ekonom lonca. Potem pa lahko sijem dalje. Če ne dam teh malih strahcev na plano, se nenapovedano pojavi velika pošast. Zato jim dam vsak dan dihati. In naredim, kar lahko – vseeno. Lahko so tu, lahko pa stopam naprej kljub strahom in strahcem.

Danes povej svojo stisko. Osebi, ki ji zaupaš. Ali drevesu. Ali medvedku. Ali namišljeni prijateljici ali prijatelju. Ali sestri. Ali pa to napiši ven in potem raztrgaj. Osvobodi se danes. Zaupaj, takoj ti bo lažje. Vsaj meni je!

Življenje je čarobnost. Zato jo le neguj v sebi kot drobno lučko.

Življenje je igra. Igrajmo jo z veseljem in radostjo soustvarjajmo čudovit planet (in bližnjo in daljno okolico…)!

Ljubek srčkan srečen igriv radosten blažen nagajiv dan!




🌷 P.S.: Vsak najmanjši dar je izjemno pomemben. Zato ga le neguj v sebi! Tebi ali mogoče celo komu drugemu lahko spremeni svet! Mavrica ni več tako nedosegljiva. Niti samorogi in vile ne! Kaj šele bleščice in sijaj! Neguj to v sebi kot droben plamen! Neguj to z izbiranjem več in več sreče in radosti. Le kuri debela polena na ogenj sreče, da bo ogenj visok in bo gorel dolgo! Neskončno dolgo! Neguj svoje darove!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Let it Snow! ... https://youtu.be/mN7LW0Y00kE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 26. november 2021

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! Color story GREEN!

Meditation 💜 ACIM Lesson 330 (15 minutes)

✨ Affirmations 💛 I think wonderful thoughts!

Meditation 💜 ACIM Lesson 329 (15 minutes)

☕ Espresso for soul 💜 Actual evidence! Esther and Jerry Hicks

Poslušam svoje srce: Razpri se Ljubezni!!!!

Poslušam svoje srce: Razpri se Ljubezni!!!!:  Zakaj so izzivi? Zato, ker je to ljubezen, ki zaupa, da zmoremo to. Lahko zacvetimo še malo bolj! Pa če je tako toplo v popku vrtnice! ...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 330. lekcija I (15 minut)

✨ AFIRMACIJE 💛 Jaz mislim čudovite misli!

Razpri se Ljubezni!!!!

 Zakaj so izzivi? Zato, ker je to ljubezen, ki zaupa, da zmoremo to. Lahko zacvetimo še malo bolj!

Pa če je tako toplo v popku vrtnice!

Vse dokler ni preozek in preveč omejujoč.

Zmorem to! Jaz to zmorem!

Vem, da zmorem cveteti, bolj in bolj! To je moje poslanstvo. Živim najboljše, kar lahko in se zabavam ob tem!

Lahko je super! Lahko je celo zabavno na vse mogoče nove načine! Kaj če bi se odprla vsem mogočim novim načinom igrivosti in zabavnosti!?

Blagost sem in to je moje poslanstvo. Zdaj!

Ljubezen sem in to je moje poslanstvo zdaj. Lahko živim po svoje. Lahko sem to, kdo sem. Zdaj.

Življenje je čista radost in lahkotnost, če ji le dopustim.

Vem pa, da z vsakim počiščevanjem, da pa sem dovolj močna – zrastem. Vem, da ko si priznam, da sem tudi nemočna in občutim strah in grem vseeno skozi to – zmagam.

Zato si danes dovolim občutiti strah in vseeno narediti to! To je zmaga! Naredim kljub strahu! Življenje je čisto lepo!

Si upaš biti tako drzna-drzen in se soočiti s svojimi strahovi in vseeno iti naprej?! Si upaš biti tako živahen-živahna, da se spustiš v ljubezensko razmerje z samo Ljubeznijo?!

Ne pozabi, ti si Ljubezen že od nekdaj! Zdaj pa ji samo dopusti, da se izraža bolj in bolj!

Ljubek srečen igriv radosten srčkan pisan kreativen lep šarmanten dan!




🌷 P.S.: Sprejmi v svoje srce še več ljubezni, tega si vredna-vreden! Zdaj! Lahko še malo bolj zaupaš vase?! Ti si zares Ljubezen! Vsaka celica, vse je napolnjeno z njo! Tudi ti do vsakega svojega kotička, če le to dopuščaš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Here I Am ... https://youtu.be/G6xr6VKg7sE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 25. november 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 329. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Živiš!!! Zato živi!!! Zares!!!! ! ! !

Poslušam svoje srce: Živiš!!! Zato živi!!! Zares!!!! ! ! !:  Živim v vseh pogledih bolj in bolj polno. Živim! Kaj se zavedamo svoje smrtnosti? Osho je napisal, da se v resnici bojimo samo tega. Vs...

☕ Espresso za dušo 💜 Dejanski dokazi! Esther in Jerry Hicks

Živiš!!! Zato živi!!! Zares!!!! ! ! !

 Živim v vseh pogledih bolj in bolj polno. Živim!

Kaj se zavedamo svoje smrtnosti?

Osho je napisal, da se v resnici bojimo samo tega. Vse skriva to v sebi.

Kaj če bi danes objela svojo smrtnost? Kaj če bi se nehala obnašati, da še imam celo večnost na voljo, da sem srečna?! Kaj če bi nehala svojo radost in pravo strast prestavljati na jutri?! Jutri ni nikoli na koledarju! Vedno ostaja jutri!!!

Vdih! Izdih!

Vdihnem počasi in globoko! Občutim ta tok zraka, kako mi polni pljuča in me poživlja. Potem pa ga spustim. Samo odide.

Zdaj! Zdaj diham na polno! Zdaj živim na polno!

Kaj pa vem, kaj bo prinesel jutri!?

Zdaj povem ljubim, da jih imam rada! Zdaj uživam v lepoti sončnega vzhoda in kavi in pisanju. Zdaj obožujem ta trenutek.

Kaj je pesem ali film, kaj če jutrišnjega dneva sploh ne bo?!

Kaj bi najbolj obžalovali?!

Ne stokajmo! Imamo danes! Imamo današnji dan! Naj bo kot preliv na torti, češnja na sadni kupi – pika na i! naj bo ta dan ravno tako sladek, kot ga imate najraje! Življenje je prekratko, da bi čakali na jutri! Zdaj je tvoj čas! to je znamenje, če si ga čakal-a!

Ljubek srečen igriv radosten vesel jasen optimističen živahen srčkan mavričen poln dan!




🌷 P.S.: Lepota je vseokoli tebe. Najbolj pa je v tebi. Ustvari si čaroben dan s svojo pristnostjo! Dovoli si biti to, kdo si. Tak-a si najlepša-najlepši! Zares! Bodi si zvest-a!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman? ... https://youtu.be/hq2KgzKETBw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 24. november 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 328 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Ne obnese se!!!! Niti kratkoročno, niti dolgoročno!!!

Poslušam svoje srce: Ne obnese se!!!! Niti kratkoročno, niti dolgoročno!!!:  Zakaj bi morala biti nekaj, kar nisem?! Da bi se drugi bolje počutili, ali da se jim prilizujem!?! Kupujem ljubezen?! Pa to ni nič vredno!!...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 328. lekcija I (15 minut)

Ne obnese se!!!! Niti kratkoročno, niti dolgoročno!!!

 Zakaj bi morala biti nekaj, kar nisem?! Da bi se drugi bolje počutili, ali da se jim prilizujem!?! Kupujem ljubezen?! Pa to ni nič vredno!!! To je kot bi kupovala pokvarjena jajca! Vlačim jih domov. Mislim, da si bom kaj dobrega spekla z njimi. V glavi že imam vse te čudovite recepte. Potem pa jih zlomim in smrdijo in so neuporabna.

Točno tako je s prilagajanjem in ugajanjem in različnimi vrstami »ritolizništva«. Čisto neuporabno! Vse je obveza, ne pa ljubezen. Tega pa res nočem! Pa naj bo kdorkoli!

Svoj čas mečem stran za stvari (beri ljudi), ki mislim, da si jih želim. Mislim, da si želim njihovega odobravanja, saj pozornosti, vsak kanček dobrega – če pa bi bila naklonjenost ali ljubezen, bi pa tako skakala do stropa od veselja. Stop! Tu je nekaj narobe. Če nekdo ne želi biti z mano, me ljubiti, zakaj bi ga potem prepričevala drugače?! Si v srcu mislim, da rabim to potrditev, da lahko potem zares živim po svoje in pristno?! Kaj pa če tega vse življenje ne morem dobiti?! Bom potem zapravila življenje z »ritolizništvom« in umrla bedno!? Pa pustimo umrla!!! Vso življenje bi živela zares bedno!! Živela in umrla bi nesrečno!!! Pa sem to pripravljena?! Sem pripravljena žrtovvati vso svojo pristnost in srečo za »ritolizništvo« drugim?!!! Kaj res???!!!

Namesto, da se trudim, da bi me sprejeli (tu beri splošno: družina, starši, partner, delodajalci, partner, otroci, sosedje, sodelavci, družba, prijatelji, kolegi, sorodniki, babice, dedki, znanci, prijatelji od prijateljev, guruji, mentorji, voditelji, prodajalke, učitelji, meditatorji, verski ne vem kaj in vsi ostali primerki), je čas, da jaz sprejmem. Zdaj je čas, da jaz sprejmem, da me kdorkoli od naštetih ali še kdo, ki sem ga pozabila omeniti, ne more sprejeti. Kaj šele ljubiti?! Pa je to narobe?! Niti malo ne!! Naj živijo po svoje. Oni si kreirajo svoje življenje. Jaz pa svojega. Bom pustila, da mi mešajo blato v moj čist potok?! To je moja odločitev. Vsak potok se zbistri, ne glede koliko sranja vneseš vanj. Samo tečem danes naprej svojo pot. Danes je dan zbistritve! Postalo mi je jasno. Namesto, da čakam, da me vsaj sprejmejo, sprejemam, da me ne morejo (niso sposobni, ne zmorejo, ne znajo) sprejemati. To je dobro. Zdaj smo razčistili, da je vso »ritolizništvo« zaman. Zdaj sem končno svobodna! Lahko živim svoje življenje po svoje. Zdaj. Zares! Popkovnica je prerezana!

Kako lahko danes živiš-živim bolj svojo svobodno voljo? Kako lahko danes živim bolj praznično? Kako lahko danes še bolj uživam v tem, kdo sem? kako lahko danes živim še bolj pristno?! Danes je tvoj dan za cvetenje! Ne zapravljaj več svoje energije z dokazovanjem. Čudovit-a si že zdaj! Tudi, če drugi tega ne opazijo. Lahko še bolj cvetiš!!!

Ljubek pristen nagajiv radosten blažen uživaški nagajiv razigran poln dan oblit z ljubeznijo!




🌷 P.S.: Drugi niso tu, da bi presojali tvojo ustreznost. Drugi so tu, da skupaj soustvarjate čudovito sedanjost. Zato le neguj svoje cvetene! Zalivaj se obilno in redno z Ljubeznijo! Postani strasten-strastna udejanjevalka-udejanjevalec pristnosti. Tvoje življenje naj bolj lepo po tvoje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 23. november 2021

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! My favourite sweaters ... Simply th...

Meditation 💜 ACIM Lesson 327 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Sij!!! Sij kot sonce!!!

Poslušam svoje srce: Sij!!! Sij kot sonce!!!:  Kaj so naša podtalna čustva?! Kaj skrivamo?! Tudi pred sabo?!!! Kaj so naša mašila?! Smo lahko sami s sabo v tišini, da pride naša prava ...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 327. lekcija I (15 minut)

✨Tapkanje v torek💛 Razmišljanje me določa! Tapkanje z Brad-...

Sij!!! Sij kot sonce!!!

 Kaj so naša podtalna čustva?! Kaj skrivamo?! Tudi pred sabo?!!!

Kaj so naša mašila?! Smo lahko sami s sabo v tišini, da pride naša prava narava na plano?!! Smo lahko sami s sabo brez vseh motenj??!!

Tu mislim vse. Računalnik. Telefon. Ljudi. Televizija. Časopis. Pospravljanje. Kuhanje. Skrb za druge. Ukvarjanje preveč z mnenji drugih. Preveč dela. Deloholičarstvo. Karkoli nas odvrne, da bi bili sami s sabo.

Izmikanje sebi je največja napaka. Ohranja močno našo masko, namesto, da si sijal naš pristen jaz. Za to je potreben pogum. Potem se začne skozi nas pretakati ljubezen. Kot bi skozi posodo za pečenje kostanjev posijalo sonce. Kot bi se naluknjali skozi vse naučene vloge in bi skozi nas začelo sijati naše notranje sonce srca. Dovolimo si sijati. Dovolimo si cveteti.

Moja razvada ali odmik od podtalnih čustev so videji o modi, pa tudi romantični filmi. Kaj če bi šla danes skozi vrata zjutraj z občutkom, da je vse mogoče?! Vse je čudovito! Jaz sem čudovita!!

Kakšen dan bi imela?! Čisto drugačen, kot če s sabo nosim čustva poraženstva, krivde, sramu, nezadostnosti. Zato je prav, da sedim s temi čustvi. Pustim jim, da se izrazijo in preobrazijo v cvetenje. Naj se očistijo in solze so gnojilo za razcvet. Zdaj si priznavam vsa svoja čustva. Dam jih ven. S pogovorom, skozi pisanje, skozi razkrivanje. Veliko je v meni nakopičenega in zdaj je čas, da se to razkopiči! Naj se sprosti ta močna energija, ki me drži v oklepu in v tesnosti.

Danes si dovoli čutiti. Vse je zate. Vse je za tvoje najvišje dobro. Zato dopusti, da se tvoja čustva izražajo. Zdaj sem se še spomnila enega mašila. Hrane. Namesto, da čutim, se raje bašem, da otopim. Kot bi jedla svoje občutke. Lahko je nelagodno, ampak vem, da je izražanje zdravilno.

Danes bodi pristna-pristen tudi v čutenju. Dovoli si izražati vse, kar je v tebi na zdrav način. Dovoli si čutiti. Tvoja čustva so tu, da ti pomagajo. Prišla so na plan kot priložnost za zdravljenje.

Ljubek srečen igriv radosten srčkan jasen pisan dan!




🌷 P.S.: Medni vedno pomaga meditacija. Pustim, da pride na plan, kaj mora priti. Vem, da je prostor in čas dovolj, da sem v tišini sama s sabo in da se moja pristnost krepi. Zdaj pa si ti daj prostor sebi. S sprehodom, meditacijo, kopeljo. Brez zunanjih motenj, ki si jih zavestno ustvarjamo, ker se bojimo samote.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want To Break Free ... https://youtu.be/Z3w5gVM_4y8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 22. november 2021

❤️ Follow your heart! ❤️ Trust your heart!

Meditation 💜 ACIM Lesson 326 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Naj zasije duša!!!

Poslušam svoje srce: Naj zasije duša!!!:  Življenje je nenehen praznik. Lahko slaviš, kdo si?! Lahko praznuješ, da si živ-a?! lahko izražaš svojo živost in radost in igrivost?! La...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 326. lekcija I (15 minut)

Naj zasije duša!!!

 Življenje je nenehen praznik. Lahko slaviš, kdo si?! Lahko praznuješ, da si živ-a?! lahko izražaš svojo živost in radost in igrivost?!

Lahko je biti del množice in skupine. Počutimo se tako varno. Pripadamo družini. Pripadamo družbi. Pripadamo različnim skupinam. Pripadamo krogu prijateljev. Pripadamo delovnem kolektivu. Pripadamo društvom.

Kaj pa, če si črna ovca?! Ali če izstopiš iz vrste?! Takoj se poravnaš sam-a v njo! Samo, da ne bi izstopal-a!! Samo, da ne bi bil-a drugačna-drugačen! Bolj kot si dovoliš sijati v svojih pristnih barvah, bolj izstopaš! Vse bolj so ti premajhni vsi plašči množice in drugih navideznih struktur. Poravnajo nas v vrste, da smo bolj obvladljivi in koristni sistemu. Poravnajo nas, da nas lahko vodijo v smer, ki je ugodna za sistem. Pa si to zares ti?!? Pa je to tvoje poslanstvo?! Si upaš to naluknjati, da skozi tebe zares zasije duša?! Si upaš prisluhniti svojemu srcu, da skozi tebe zasije luč, ljubezen?!!

Če se počohaš po glavi, samo ti veš, da te je srbelo in kje te je srbelo. Ne moreš dokazati nikomur. Nihče ti ni mogel povedati, da se počohaj po glavi ravno na vrhu, ker si samo ti to vedel-a! Tako pravi Osho! Samo ti veš zate, kaj je tvoja pot. Zato niti ni tako slabo biti črna ovca. Zato niti ni tako slabo izstopiti iz vrste. Zato ti mama, oče, sestra, brat, babica, dedek, teta, stric, družba, guru, predavateljica, učiteljica in ostala druščina – ne more povedati, kaj je tvoja pot. To veš ti. Zagotovo. V tvojem srcu. Samo odstraniš vso to navlako, ki se je nabirala skozi leta. Vse to je zakrito. Pristnost. Sijaj v tebi. Srčnost. Srčna pot. Kompas srca. Zato zdaj to neguj, da bo vedno bolj močno. Zato zaupaj svojemu srcu. Ti zase veš. Zaupaj temu notranjemu glasku. Zaupaj svojemu notranjemu občutku. Čudovit-a si! Zaupaj si! Samo ti veš zase!

Koga boš danes poslušal-a? Lahko so svetilniki, ki te spomnijo na tvojo pot. Ampak v srcu veš samo ti. Zato le zaupaj svojemu srcu.

Ljubek srčen srečen srčkan igriv radosten pristen pisano mavričen samorogast dan!




🌷 P.S.: Življenje je izražanje pristnosti skozi tebe. Živiš? Ali zares živiš? Živiš ali zares živiš?! Živiš?! Zares živiš??!! Zares??!!?? (Ali se vedno znova poravnaš v vrsto?!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - We Will Rock You ... https://youtu.be/-tJYN-eG1zk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 21. november 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 325 (15 minutes)

🌍Soul journey❤️Magical Mother Earth: Stay in your heart - beautiful world

Poslušam svoje srce: Obveznost kot strast!!!!

Poslušam svoje srce: Obveznost kot strast!!!!:   Življenje je ena sama ljubezen. Vse je samo šepet. Zmoreš. Čudovit-a si! Zaupaj vase! Resnično si sposobna-sposoben! Ti si Ljubezen! Vse...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj srcu!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 325. lekcija I (15 minut)

Obveznost kot strast!!!!

 

Življenje je ena sama ljubezen. Vse je samo šepet. Zmoreš. Čudovit-a si! Zaupaj vase! Resnično si sposobna-sposoben! Ti si Ljubezen!

Vse je čisti izraz ljubezni in čiste radosti. Vse je izraz čiste igrivosti v vseh pogledih. Vse je kreativnost in izjemnost.

Bolj kot se osredotočam na to stran, lažje mi je.

Obveznost jemljem kot strast. še bolj uživam v vsakdanjem delu! Še bolj se mu posvetim! Še bolj sem vsa prisotna tam in z vsem srcem! Še bolj sem predana! Še bolj uživam v vseh razpravah in debatah! Čisto sem noter!

Bolj kot se bom zabavala, bolj hitro bo minilo. In že je en teden spet manj! Čas je, da se čisto vržem noter! Drugače lahko gledam na to! Skozi oči ljubezni!

Vem, da je prav, da si priznam resnico. Vem, da je očiščujoče čutiti čustva. Priznavam jih, sem vedno za resnico. Lahko pa vsaj opazim pozitiven vidike in vse gledam skozi to.

Danes mi uspeva bolj in bolj. vnašanje svoje pristnosti v vsakdanjost je prava umetnost! Danes jo živim praktično!

Danes se zabavaj! Nič ni tako resno, kot se zdi!

Ljubek srečen igriv dan!




🌷 P.S.: Sprejmi, da si v vsvojem bistvu ljubljen-a! sprejmi, da si v svojem bistvu že Ljubezen! Imej se rad-a na polno! Čudovit-a si!!! Zaupaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !