sobota, 16. december 2023

USKLAJENOST IN SVOBODA

 Zaupam, da me življenje prav vodi! Zdaj pa je samo čas, da se počutim najboljše, kar se lahko.

Ča je tudi odpuščanja. Sebi. Še bolj pa drugim. Ne bom jih več nosila v srcu, da me zastrupljajo. Dovolj. Vse osvobajam. Vse! Vem, da vas bo karma doletela, ampak to ni na meni. Vse vas spuščam. Zdaj kličem karmično poravnavo. V svojem srcu pa delam prostor resnični Ljubezni. Veselju. Smehu.

Zdaj prosim vsa bitja Luči, da prerežejo vse vezi na karkoli, kar ni Ljubezen ali več. (Podobno nas uči Susan Ashley naj vse vezi od mene in do mene, ki so manj kot Ljubezen razpadejo zdaj.)

Počutim se svobodno.

Včeraj sem tako uživala ob branju knjige Vrtinec – Kjer zakon privlačnosti združuje vse sodelujoče odnose od Esther in Jerry-a Hicks (Abrahamov nauk). Danes sem že uporabila praktične vaje iz nje, ki mi dvigujejo vibracijo. Pa še v knjižnico sem šla po več navdiha.

Jaz imam moč, da usmerjam svoje dobro počutje. Jaz se usklajujem s svojim Izvorom.

»Če je to moj resnični namen, potem sem odkrila pot, edino pot do svobode in resnične sreče.« Abraham – Esther in Jerry Hicks.

Hej, uživaj danes ta dan na polne!



Rada se imej in uživaj ta dan na polno – zares in poslušaj svoje srce! Uživaj! Res!

RAZRAŠČANJE RAJA V VSE SMERI!

Želja se mi je uresničila! Počutim se tako ponosno in umirjeno. Zdaj pa res lahko bolj in bolj živim po svoje. Moja srčna želja se je uresničila in končno sem dovolj pogumna, da res lahko živim tako, kot mi je res všeč. Drugi pa si naj ustvarjajo, kaj si sami želijo.

Čas je, da sem polna in da to polnost dajem naprej. Polna veselja. Polna zagona, polna radosti, polna čudovite povezanosti z materjo Zemljo, Bogom, sabo, naravo, vsem in vsemi. Svet je čudovit prostor in čas je, da dopustim raju, da se razraste v vseh pogledih. (Kassandra Suzan Ashley mi je rekla, da naj se povežemo z materjo Zemljo, vesoljem, Kristusovo zavestjo, Bogom in sabo.)

Življenje je božansko.

Življenje je božansko lepo.

Samo dopustim mu, da je skozi mene in vse v meni in okoli mene se razcveti. Vse je Ljubezen! Vse je pretočnost za Ljubezen! Kamorkoli grem, opazim Ljubezen. To je moje čarobno življenje in obožujem ga! Zdaj pa se mu vsa prepuščam. Vodi me, Ljubezen. Tvoja sem. Vsa. In dotakni se vsakega delčka mene in vsakega, ki ga srečam, da se v njem prižge iskrica Ljubezni in jo sam-a neguje naprej.

Ljubek pristen nagajiv lahkoten vesel šarmanten dan!



Življenje je čarobnost. Življenje te Ljubi. Sprejmi vso to čarobnost Ljubezni.

petek, 15. december 2023

Najprej se ti počuti dobro!

 Poetičnost napolnjuje moje srce. Veseli se, da vnašam več lepega v moj vsakdan. Spet pišem pesmi, ki so čutne, nabite z ljubeznijo in vsem, kar se mi dogaja. Rada imam romantiko, rime, glasbo, prižgane svečke. Uživam v lepoti vsakega trenutka.

Manj in manj verjamem vsemu strašenju od zunaj. Krizam. Dramama. Predvidevanjem. Ne želim in ne dajem več niti pikice svoje energije soustvarjanju neželenega. V mojem svetu je vse dobro. (Tako je vedno govoril Wayne Dyer.) Bolj kot se osredotočam na dobro, bolj to raste. Skupaj soustvarjamo svet Ljubezni. Danes izbiram samo to.

Cenim, da pjem čaj, da mi je toplo, da pišem. Kako sem še lahko bolj ustvarjalna? Kaj pa ti?

Včeraj sem ves dan brala knjigo Vrtinec (Esther in Jerry Hicks) in sem srkala modrost vsake strani. Samo dobro se želim počutiti. Ne želim več odlašati z dobrim počutjem. Zelo dragoceno mi je bilo, da razmerje cveti, če se vsak zase počutita dobro, potem se skupaj tudi tako počutita. Če pa smo s sabo nezadovoljni, se v odnosu to samo še bolj poudari. Pomembno je, da mi je na prvem mestu moje dobro počutje in najprej cenjenje sebe.

Kako pa ti lahko ceniš sebe malo bolj danes?

Ljubek pristen sočen fantastičen izjemen sijoč začinjen vesel miren zabaven lahkoten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj, da je tvoje dobro počutje v vsakem trenutku najpomembnejše! Rada se imej!


Raj zdaj!

Lepo mi je, da imam tako čudovito življenje. Vse mi teče. V toku ljubezni sem in boljše kot postaja, še boljše postaja – kot bi rekli Abraham – Esther Hicks v zakonu privlačnosti. Res sem zadovoljna. Res imam lepo življenje. Vse bolj rajsko postaja.

Največ pa šteje, da imam odprto srce, da lahko sploh opazim in privlačim te čarobne trenutke. Saj če imam odprto srce, sploh opazim vso to lepoto in jo lahko vso vzamem vase. To je moj zaklad srca. Srečna in ponosna sem, da mi vse teče tako zlahka in lagodno. Vse, kar delam je, da sem povezana s sabo in s svojo pristno naravo.

Zdaj pa je čas, da naredim vse, kar je v moji moči, da sem povezana in uravnovešena. To mi daje največ zadovoljstva. To je prava vaja in urjenje. To je najbolj dragoceno, da sem povezana s sabo in da tako lahko izražam pristnost moje duše. Res imam lepo življenje. Uživam v vsem okoli mene. Zdaj pijem vodo in ptički mi lepo pojejo. Prav čarobno je. Ustvarjam si raj in že zdaj živim v njem. Vse je rajsko. Vse je zame. Vso vesolje se veseli mojega prejemanja in soustvarjanja z mano. Res je čarobno. Vse! Samo zato, ker imam odprto srce in sem polna veselega pričakovanja lepega, ki mi je podarjeno vsak trenutek. Iskrena sem do sebe in takoj, ko se počutim slabo, naredim vse, da se počutim malo boljše. Danes plešem v prostem slogu trenutka čarobnosti v ritmu srca. Res je lepo življenje. Čarobno je živeti na naši ljubi Materi Zemlji.

Uživaj v čarobnosti!

Lep izjemen radosten sijoč pristen edinstveno čaroben dan!



Živi svoje življenje po svoje. Uspevaj in cveti!

četrtek, 14. december 2023

OPOMINI DOBROBITI

Vse se dogaja zame. Vsaka roža, ki jo vidim ob poti, se je razcvetela zame. Vsako drevo, ki mogočno stoji in ga opazim, poganja liste zame. Vse zeleni zame. Trava. Krošnje. Cvetlice. Grmovje. Vse.

Vesela sem, da mi je ta lepota podarjena s tako milostjo in v takem razkošnem obilju. Zdaj ptiček – vsi ptički, veselo čivkajo in me pozdravljajo, kot bi želeli potrditi, da je vse le dar Ljubezni zame.

Rada opazujem rože, kako zelo buckajo. Vsaka dan so malo večje. Rastejo po njihovem notranjem urniku, tudi jaz. Čutim, da se iz popka razpiram v cvet, ki bo dozorel v sadež, da bogato rodim. Ampak vse ob svojem času. Za ene je pomlad, druge poletje, tretje jesen in ostale zima. Vse je popolno.

»Vodena sem vedno na najboljše mesto ob pravem času, z najboljšimi ljudmi.«

(Kyron - Kryon Lee Carroll - https://www.youtube.com/@kryonleecarroll3491)

Vse je neznansko obilje zame in za vse druge, ki opazijo lepoto. Živimo v raju!

Ljubek pristen vesel lep sijoč bogat dan!

Mateja

Sprejmi vse darove Ljubezni zate. Tvoji so. Tebi pripadajo. Kar je tvoje, je tvoje! Tako je!

ZAKON LJUBEZNI

Ljubezen privlači še več Ljubezni. kar odpira se zame svet lepot. Ptički pojejo zame. Vse je zame. Prečudovita narava. Življenje v raju. Vse je božansko lepo. Zdaj. cenim vso lepoto matere Zemlje. Presrečna sem, da izkušam tako lep svet. Počutim se bogato. Sem bogata. Rada sem to, kdo sem.

Zdaj pa želim, da se vse v meni pozdravi. Pripravljena sem, da se zaceli. Dovolj je bilo. Zaupam, da me življenje sproti vodi tja, kamor moram iti. Vse je zame. Ljubezen je moje življenje. Ljubezen je moja misija. Zdaj jo udejanjam s tem, da živim. Življenje je fantastično. Zdaj. Srkam vse njegove lepote. Z vsem srcem. Ljubim svoje življenje!

Ljubek pristen vesel dan poln smeha.



Življenje je lepo in popolno zdaj. Življenje je praznik. Življenje je Ljubezen. To je moj svet.

sreda, 13. december 2023

OČARLJIVO ŽIVLJENJE

Danes je dan sprostitve. Danes samo uživam. Danes ves dan lenarim. Veliko sem že naredila in zdaj potrebujem počitek. Točno zato si ga bom tudi vzela. Šla bom na dolg sprehod!

Ravno prej sem prišla iz kratkega in ob vrtu sosedov so cvetele tako lepe vrtnice vseh barv. Bile so božansko lepe v popolnem razcvetu. Naredile so streho nad mizo s stoli in je bil prav rajski občutek iti tam mimo in jih samo opazovati. Na toplem je ležala mačka in se grela. Prav čas se je ustavil. Danes pa se bom jaz prelevila v tako mačko, ko bom samo uživala. Napovedali so dež, pa je bilo tako lepo sonce ves dan in to me neizmerno osreči. Prav toplo je zunaj in prijetno spomladansko poletno. Vse je v popolnem razcvetu vseh barv in obožujem sprehode, da mi je vsa ta lepota podarjena. Obožujem naravo nasploh. Drevesa me vedno božajo s svojo nežno, a izjemno močno energijo in me sprejmejo medse kot v gnezdo domačnosti in topline.

Lepo življenje imam. Prav očarljivo in vedno bolj mi je všeč. Samo lepše in lepše postaja. Obožujem ga! Obožujem, da sem živa in da izkušam to veličastno pustolovščino.

Danes se še bolj posvetim lepoti in jo srkam vase.

Ljubek pristen lep sijoč vesel nagajiv lahkoten dan!



Zaupaj svojemu srcu. Sledi svojemu srcu!

ME SLIŠIŠ?

Vse lepote so zame tu. Vedno. Jih vidim? Vsa Ljubezen je zame tu. Jo čutim? Vso obilje je zame že zdavnaj vse okoli mene!! Ga sprejemam?

Kam me vodi življenje? Nimam pojma. Sigurna pa sem, da v pravo smer. Usmerja me na mojo srčno pot. Zaupam mu. Prepuščam se mu. Samo Ljubezen je in zdaj jo z radostjo sprejemam. Zdaj odpiram svoja vrata, okna, vse – srce – še bolj na strežaj, da Ljubezen zlahka vstopi. Ljubljena sem. Vodena sem. Poslušam vodstvo. Srečna sem, da živim po svoje. Vse je blagoslov. Vse je darilo. Zdaj sprejemam lepote sveta zame. Popolno je.

Ljubezen vstopi v moj svet. Vse presvetli v meni. Pripravljena sem.

Nekaj se spreminja in to na boljše. Zaupam v dobroto in ljubezen Boga.

Rada se imam. Rada imam svoje telo. Rada imam svojo dušo. Rada imam svoj svet. Rada imam vse.

Ljubek pristen vesel dan poln radosti in miru.

Mateja

Bodi, kdo si. popolna si in postajaš še več, kot bi rekel Abraham – Esther in Jerry Hicks. Zdaj je tvoj čas cvetenja. Zaupaj intuiciji.

torek, 12. december 2023

ŠE BOLJ PRISTNO SIJEM

Zaupam v dobro, da se vse dogaja zame. Vadim. Vdihnem. Izdihnem. In spet zaupam, da se vse dogaja zame. Postopek ponovim neštetokrat, če je potrebno! Danes pa praznujem, saj sem si, od meni ljube avtorice Denise Linn, naročila kar dve knjigi! Ni mi šlo in ni mi šlo naročiti. Metalo mi je kar nore cene ven! Potem pa – čudež! Naročila sem eno, pa še me je druga vlekla in zdaj imam obe! Božansko! Res sem srečna!

Rada se učim in rada berem. Tako slišim kaj zanimivega, kar je v resonanci z mojim srcem. Moja duša to takoj prepozna, da dobim kar mravljince po koži! V meni se zgodi preskok, kot bi skočila malo višje v zavesti.

Ni tekmovanj. Vsak ima svojo pot. Lahko sem samo malo boljša – kar zame pomeni: malo bolj pristna – verzija sebe. To pa je tudi dovolj! Drugi so tu s svojim čudovitim poslanstvom, jaz pa s svojim. Eni se odločajo, da se bodo še zanikali in tudi to je dobro, na nek način za njih deluje, ker še niso pripravljeni stopiti naprej. Vsak je na svoji poti rasti. Ni pa mi potrebno več kogarkoli vlačiti s sabo in ga spreobračati v srečnega človeka, če se želi počutiti kot žrtev in zagrenjen. Vse je izbira posameznika. Niti me ne moti več. Zdaj sem srečna, da lahko jaz živim pristno. Ustvarjam si raj. To pa je to! Presrečna sem!

Ljubek pristen dan poln smeha in veselja!

Mateja

Rada se imej. Ustvarjaj s srcem! Živi pristno iz svojega srca, da tvoja duša zacveti! Lepa si!

Moč sonca - svetlobe!

Veliko se dogaja, sploh na čustveni ravno se vse umirja in se harmonizira. Prav čutim, kako me vse nekako boža in me nežno gladi kot mačko, ki prede od ugodja. Zraven pa mi ljubeče in toplo prigovarja, vse bo dobro, vse je že dobro in čisto vse bo dobro. (Sarah Ban Breathnach je napisala afirmacijo: »Vse je dobro. Vse je dobro. In čisto vse je dobro.«)

Danes pa po zelo dolgem času pijem divko s kokosovo smetano in vanilijevim ovsenim napitkom. Božansko dobro je. to je moja kava danes. Ponarejena. Včasih sem tako zapriseženo pila kavo, da nisem mogla niti oči odpreti, da ne bi pomislila na njo. Zdaj pa je že vso leto ne pijem. Razen divke. Prej mi je bil dogodek, da sem šla v kavarno na pisanje in kavo, zdaj pa je to čajček ali limonada. Pa še to mi je minilo, da bi veliko po kavarnah hodila. Mi je kar bolj udobno doma. Prav prijetno mi je. obožujem zavetje in zasebnost doma. Prav srčkano je. Ljubim svoj dom! Ljubim tišino, ki ga napolnjuje. Ljubim svoje rože. Ljubim udobje, ki mi ga daje. Ljubim, kako je lepo svetlo in toplo. Srečna sem, da imam tako lep in topel dom. Všeč mi je čudovit razgled na pokrajino v daljavi. Res sem srečna.

(Medicinski medij - Anthony William - je veliko govoril o škodljivosti kave, kako slabo vpliva na naše telo, če te bolj podrobno zanima – ima čudovit podcast samo na to temo. Zelo ga priporočam, saj ima čisto jasen pogled na vse, kar nam zares koristi in kar zares škodi.)

Prihajajo novi časi – raj na Zemlji. Vsak pa ga gradi v sebi. Iz sebe navzven. Tako kot se počutimo, tako se vse odseva v svetu. Kot nam je rekla Suzan Ashley na meditaciji, da ko smo pripravljeni prinašati sranje v sebi, smo ga pripravljeni prinašati v svetu. Zdaj pa je bilo res dovolj! Vsak soustvarja skupaj, še prej pa poglejmo, kaj ustvarjamo v svojem svetu. Kako že pravi stari pregovor? Najprej počisti pred svojim pragom. Tako je!

Sonce me je zbudilo zjutraj in bila sem tako srečna! Zelo zgodaj je bilo oblačno, ko pa sem se obrnila še na drugo stran in še malo zadremala, se je vse spremenilo v čarobnost! Prikazalo se je sonce in obožujem ga! rada sem v svetlobi! Rada sem v središču svojega srca!

Ljubek pristen navihan igriv lahkoten dan!

Mateja

Pleši skozi svoje življenje! Ti si čarobnost! Živi po svoje! Ljubljena si bolj, kot si sploh lahko predstavljaš! KreiRAJ si svoj raj! Izbiraj s srcem!

ponedeljek, 11. december 2023

Pretočnost bogastva čarobnosti!

 Si kaj zaljubljena v svoje življenje?

Živiš svoje najboljše življenje?

Ceniš, da si to, kdo si?

Se ceniš, da si to, kdo si?

Rodili smo se, da bi uživali veselje fizičnega sveta ob tem pa radostno rastli. (Abraham – Esther in Jerry Hicks) Čas je, da se zavedamo nazaj svoje moči ustvarjanja čarobnosti.

Opaziš čarobnost okoli sebe?

Opaziš čarobnost v sebi?

Čas je, da praznuješ vse – kdo si – vse kar imaš! Cenjenje odpira reke dobrega v tvoje življenje!

Včasih tako strmim v neko željo, ki jo že dolgo čakam, da mi uide ta trenutek. Ko gledam, če se je kaj premaknilo za milimeter, zamujam dneve. Verjetno leta. Ta trenutek je najbolj čaroben, če mu to dopustim.

Kako si lahko danes ustvariš čaroben dan?

Ljubek čaroben sijoč pristen vesel šarmanten romantičen jasen ustvarjalen pisan mavričen žareč začinjen pester zabaven dan!



🌷 P.S.: Bogastvo je tu zate, samo odpri se mu z opažanjem čarobnosti v sebi in vsem okoli sebe. Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Dobro ali malo boljše!?!

Zanimivo je, kako se prepleta duhovnosti n fizičnost. Naša dejanja, misli, besede, prepričanja ustvarjajo otipljivost. Resničnost. Bolj kot vadimo neke misli, bolj postajajo naša prepričanja. Bolj dolgo ponavljamo eno in isto, bolj se krepi.

Če pa nam kaj ni tako zelo pri srcu, lahko vadimo druge misli, besede in dejanja. Tako pa nastanejo nova prepričanja. Z vsakodnevno prakso.

Pomembna pa so tudi občutja. Bolj kot nekaj čutimo, da je res, bolj to zares privlačimo. Naša vibracija je dragocena. Lahko ustvarjamo, kaj si želimo ali stopamo stran od tega. vmesne poti ni. Lahko se počutimo dobro in dopuščamo željam do nas – ali pa slabo in se jim upiramo. Samo ti dve možnosti sta. (Abraham – Esther in Jerry Hicks)

Brala sem knjigo Poriste, dano vam je od Esther in Jerry Hicks in sem navdušena. Noter je veliko praktičnih vaj in jo zares priporočam. Vse to je napisano na jasen, zabaven, lahkoten in razumljiv način.

Kako pa se ti počutiš danes? Dobro ali slabo? Kako se lahko počutiš malo bolje?

Ljubek pristen nagajiv razvajalen ustvarjalen močan ljubeč sijoč navdihnjen dan poln smeha in dobrih vibracij!



 🌷 P.S.: Bodi dovolj sebična, da se počutiš dobro. Cveti v vseh pogledih. Vse je mogoče zate. Naravnaj se!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 10. december 2023

Dopuščam dobro

Zunaj so tako lepi oblaki, v ozadju pa sinje modro nebo. Sonce pa sveti močno. Tako da presvetli oblake, ki samo potujejo mimo.

Sprašujem se, kolikokrat sem želela obdržati oblake, ki so samo šli mimo. Ali kolikokrat nisem opazila sonca? Ali sem pozabila, da je sploh tam? Ali sem dopustila prehodim oblakom, da me samo povlečejo v dramo?

Zdaj se zavedam, da sem jaz to ustvarjala. Zdaj pa imam moč, da se osredotočam na to, kaj pa si želim. Imam moč, da s cenjenjem dvignem svojo vibracijo. (Abraham – Esther in Jerry Hicks)

Cenim, da se zdaj zavedam, da imam v sebi moč, da res plešem skozi dan. Ustvarjam si čaroben dan. Hvalim in cenim vse, kar se mi lepega zgodi.

Kako pa ti ustvarjaš čarobnost v svojem dnevu?

Ljubek pristen sončen srečen sočen srčkan sijoč vesel radosten čaroben razigran lep navihan zabaven ustvarjalen dan poln smeha!



 

🌷 P.S.: Ceni se. Ceni vse, kdo si. Cenim, da sem lahko vse, kdo sem. Čutim, da se moje sijanje povečuje in uživam v tem! Sij!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Globna odtenkov globine Ljubezni

Nekaj čarobnega je v jutrih. Mrak se počasi raztaplja in vse se oblije s soncem vedno bolj močno. Barvitost postaja bolj intenzivna. Barve tople, jasne in prevladujoče. Oranžna. Roza. Rumena. Rdeča. Vijolična. Vse v popolni kombinaciji in prelivanju.

Višja kot je moja vibracija, bolj sem izven cone mraka. Bolj opazim lepote, barve, čarobnost. Bolj intenzivno je veselje, smeh, zadovoljstvo. Vse postaja bolj toplo in mehko od ljubezni. vse mi je bolj jasno. Barve dobivajo globino, še malo prej nevidne odtenke, ko so mi tako ljubi. Počutim se fantastično.

Meni dvigne vibracijo pisanje vsega, kar cenim – po metodi Abrahama – Esther in Jerry Hicks. Cenim, da potem kar iščem stvari, za katere se lahko zahvalim in jih cenim. Rada bi to delala že čez dan.

Učim se ceniti tudi sebe. Cenim, da sem povezana z naravo in jo vedno bolj občudujem. Cenim svoj dom. Cenim svoj avto, da e lahko peljem, kamor želim.

Kaj pa ti ceniš?

Ljubek pristen nagajiv igriv  radosten sijoč zabaven srčkan vesel barvit čaroben dan poln smeha!



🌷 P.S.: Poveži se s sabo. Poveži se z višjimi vibracijami. Opazi čarobnost. Počuti se še malo boljše!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !