ponedeljek, 11. december 2023

Dobro ali malo boljše!?!

Zanimivo je, kako se prepleta duhovnosti n fizičnost. Naša dejanja, misli, besede, prepričanja ustvarjajo otipljivost. Resničnost. Bolj kot vadimo neke misli, bolj postajajo naša prepričanja. Bolj dolgo ponavljamo eno in isto, bolj se krepi.

Če pa nam kaj ni tako zelo pri srcu, lahko vadimo druge misli, besede in dejanja. Tako pa nastanejo nova prepričanja. Z vsakodnevno prakso.

Pomembna pa so tudi občutja. Bolj kot nekaj čutimo, da je res, bolj to zares privlačimo. Naša vibracija je dragocena. Lahko ustvarjamo, kaj si želimo ali stopamo stran od tega. vmesne poti ni. Lahko se počutimo dobro in dopuščamo željam do nas – ali pa slabo in se jim upiramo. Samo ti dve možnosti sta. (Abraham – Esther in Jerry Hicks)

Brala sem knjigo Poriste, dano vam je od Esther in Jerry Hicks in sem navdušena. Noter je veliko praktičnih vaj in jo zares priporočam. Vse to je napisano na jasen, zabaven, lahkoten in razumljiv način.

Kako pa se ti počutiš danes? Dobro ali slabo? Kako se lahko počutiš malo bolje?

Ljubek pristen nagajiv razvajalen ustvarjalen močan ljubeč sijoč navdihnjen dan poln smeha in dobrih vibracij!



 🌷 P.S.: Bodi dovolj sebična, da se počutiš dobro. Cveti v vseh pogledih. Vse je mogoče zate. Naravnaj se!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar