nedelja, 10. december 2023

Globna odtenkov globine Ljubezni

Nekaj čarobnega je v jutrih. Mrak se počasi raztaplja in vse se oblije s soncem vedno bolj močno. Barvitost postaja bolj intenzivna. Barve tople, jasne in prevladujoče. Oranžna. Roza. Rumena. Rdeča. Vijolična. Vse v popolni kombinaciji in prelivanju.

Višja kot je moja vibracija, bolj sem izven cone mraka. Bolj opazim lepote, barve, čarobnost. Bolj intenzivno je veselje, smeh, zadovoljstvo. Vse postaja bolj toplo in mehko od ljubezni. vse mi je bolj jasno. Barve dobivajo globino, še malo prej nevidne odtenke, ko so mi tako ljubi. Počutim se fantastično.

Meni dvigne vibracijo pisanje vsega, kar cenim – po metodi Abrahama – Esther in Jerry Hicks. Cenim, da potem kar iščem stvari, za katere se lahko zahvalim in jih cenim. Rada bi to delala že čez dan.

Učim se ceniti tudi sebe. Cenim, da sem povezana z naravo in jo vedno bolj občudujem. Cenim svoj dom. Cenim svoj avto, da e lahko peljem, kamor želim.

Kaj pa ti ceniš?

Ljubek pristen nagajiv igriv  radosten sijoč zabaven srčkan vesel barvit čaroben dan poln smeha!



🌷 P.S.: Poveži se s sabo. Poveži se z višjimi vibracijami. Opazi čarobnost. Počuti se še malo boljše!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar