sobota, 22. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Zalita z dobrim! Zavita v dobro!!!

Poslušam svoje srce: Zalita z dobrim! Zavita v dobro!!!: Se kdaj upiraš ustvarjanju, veselju ali sreči? Drobnim radostnim trenutkom, ki bi te lahko popeljali višje v vibracijo ljubezni!?! Jaz vem...

Zalita z dobrim! Zavita v dobro!!!

Se kdaj upiraš ustvarjanju, veselju ali sreči? Drobnim radostnim trenutkom, ki bi te lahko popeljali višje v vibracijo ljubezni!?!

Jaz vem, da se.

Niti ni slabo. Niti ni prav dobro. Samo je – poznano. Niti ni več tako udobno, niti ni več tako prijetno – je pa način življenja, ki ga poznam.

V sebi vem, kaj bi želela narediti, da bi se povzpela višje v vibraciji. Samo ustvarjanja bi se lotila in sprehodov v naravi. Ali kdaj naredila še kakšno meditacijo. Se večkrat samo usedla in uživala v pticah, oblakih, soncu. Samo sem.

Čisto enostavno je. Vse je čisto lahko.

Zakaj potem v sebi čutim taki upor?

Bom samo sedela in čakala, da me kdo reši? Ali bom zares sprejela odgovornost za svoje življenje? Si zato želim, da bi se zaljubila in bila v zvezi, da bi se počutila rešeno iz te vsakdanjosti? Si zares želim odnosa – pristnega – ki preraste v ljubezen?

Saj vem, da lahko imam vse. Rada pa bi spodbudila to vibracijo ljubezni, pretočnost za boga, najprej v sebi. Kaj pa če še bo to zelo dolgo trajalo in še ljubega kar ne bo?

Kaj pa če bi malo bolj zaupala?

Zdaj lahko naredim vse, da se počutim malo bolje! Zdaj lahko malo bolj uživam. Zdaj lahko malo bolj praznujem življenje! Zdaj sem lahko za ščepec bolj srečna!

Zaupam, da se bo vse zgodilo ob pravem času.

Zdaj pa sem že na pravem mestu. Samo uživam v tem, kje sem. Sprejmem, kje sem in se prepustim čudovitemu trenutku.

Zaupam.

Zaupaš kaj božanskemu pravem času?

Ljubek srčkan iskren pisan blažen edinstven fantastičen strasten pristen živahen vesel radosten dan poln smeha!



🌷 P.S.: Zaupaj življenju! Vedno si ljubljena! Samo odpri srce! Zdaj! (Samo nazaj se naravnaj na Ljubezen. Karkoli ti pomaga: meditacija, afirmacije, tapkanje, sprehod, ustvarjanje...)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 21. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Priokus sanj - osvobajam te!!!

Poslušam svoje srce: Priokus sanj - osvobajam te!!!: Življenje je lepo! Zdaj! Počutim se dobro. Boljše kot prej. Zbudila sem se s tako čudnim občutkom nejasnih spominov na sanje. Nekaj ni bilo ...

Priokus sanj - osvobajam te!!!

Življenje je lepo! Zdaj! Počutim se dobro. Boljše kot prej. Zbudila sem se s tako čudnim občutkom nejasnih spominov na sanje. Nekaj ni bilo vredu v sanjah. Spominjala sem se samo koščkov. Vem, da sem si zanikala neki občutek, potem pa je bil tako očiten, da me je spreletelo kot strela z jasnega. Nekomu že od začetka nisem zaupala, pa sem šla preko tega občutka. Druge sanje so bile, da sem si tako želela biti ljubljena. Bilo je na morju in bila sem tam z ljubim. Pa ni zmogel.

Hm, najprej nenavaden zaključek z zelo neprijetnimi občutki, potem pa hrepenenje po ljubezni. Ne spomnim se točno. Ni mi jasno, kako se je vse razpletlo. Samo vem, da sem potem še ostala na morju sama in našla mir v sebi.

Ti občutki iz sanj so me objeli in me dali v neko čudno obdobje glede partnerstev, ki sem jih doživljala v preteklosti. Kot bi dejansko morala umreti (kot v sanjah) – se zanikati – da bi lahko bila v zvezi. Potem pa se je izkazalo, da so tako ali tako že vseskozi bile laži, tako kot sem že slutila na začetku. Po eni strani zanikanje, po drugi strani hrepenenje.

Seveda sem hvaležna za vsa partnerstva, saj sem zdaj bolj v stiku s sabo in si ne zanikam svojih občutkov – vsaj tako dolgo ne!

Zdaj zaupam, da je pravi odnos tak, ki temelji na pristnosti obeh. Zato je pomemben pogovor. Pa tudi opazovanje. Včasih dejanja govorijo še bolj glasno! Zato rada stopam v zvezo počasi. No, takšna je moja narava, nasploh. Umirjena. Zato zdaj delujem v skladu s svojo naravo. Drugemu pa dajem svobodo, da naredi čisto enako. Skupaj pa ustvarjava simfonijo, to ni enoglasno petje ali preglasovanje – je sodelovanje, ljubezen, ki je obema v užitek.

Se bojim partnerskega odnosa? Se bojim graditi bližino? Še vedno sem vstopila z odprtim iskrenim srcem in to pričakujem tudi od partnerja. Me je strah zaradi preteklih izkušenj in sem zaprla srce?

Moje srce je odprto Ljubezni in Ljubezen domuje v mojem srcu. Bog, angeli pomagajte mi, da se odvežem od vseh strahov in še bolj odprem srce, da se z ljubim lahko najdeva in uživava drug v drugem. Tako je! hvala!

Kako se pa ti počutiš v odnosu? Ali si pripravljena danes malo bolj odpreti srce?

Ljubek srčkan pristen nagajiv lahkoten živahen radosten vesel edinstven fantastičen dan!



🌷 P.S.: Zdaj vem! Bojim se stopiti na nova področja svojega življenja in zares zaživeti! To so mi sanje želele povedati! Zdaj spuščam preteklost. Hvala za vso ljubezen, ki sem jo prejela v preteklosti. Zdaj te osvobajam. Zdaj ti odpuščam. Žal mi je. Hvala ti za vse. Ljubim te. Zdaj pa ti dovolim oditi. Zares!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 20. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Najboljše za vsak dan!

Poslušam svoje srce: Najboljše za vsak dan!: Tako pa je praznovanje za nami! Bilo je fantastično in neponovljivo! Izjemno! Res smo se imeli super! Sprostila sem se do konca! Res je bilo...

Najboljše za vsak dan!

Tako pa je praznovanje za nami! Bilo je fantastično in neponovljivo! Izjemno! Res smo se imeli super! Sprostila sem se do konca! Res je bilo neponovljivo praznovanje.

Življenje je polno in pristno. Zdaj!

Lahko kanček te prazničnosti vnesem v svoje življenje?

Z lahkoto! Saj je danes že drug praznik! Nov rojstni dan!

Ampak zares!? Lahko ustvarim navaden dan bolj prazničen?

Všeč mi je ideja, da najboljše kozarce uporabljam za vsak dan in seveda svoje najboljše krožnike. To mi je čisto veselje.

Rada sem to, kdo sem.

Bolj in bolj sem sproščena v tem, kdo sem. Bolj in bolj poslušam svoje srce in živim pristno. Tako življenje mi je všeč. Rada sem ustvarjalna glede vsega. Rada raziskujem nove poti. Zdaj se komaj moja pustolovščina prav začenja.

Zavedam se svoje dragocenosti. Bolj kot sijem, bolj si drugi želijo prižigati lučke v sebi. Bolj kot sem zadovoljna in v miru, bolj je ves svet zadovljen in v miru. Zdaj vem, da imam ogromno moč in uporabljam jo modro. Ustvarjam lepoto in to, kar je ljubezen ali več! Svojo energijo, pozornost, čas usmerjam preudarno. Močna sem.

Občutiš svojo moč?

Občutiš, kako si dragocena?

Izbiraj s srcem. Zdaj!

Ljubek srečen igriv smešen lahkoten nagajiv brezskrben spontan sproščen dan!



🌷 P.S.: Življenje je edinstvenost in pristnost. Zdaj pa sij v vsej svoji moči! Svet te potrebuje! Vso vesolje te potrebuje! Sij! Cveti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 19. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Dobro zame!

Poslušam svoje srce: Dobro zame!: Najbolj mi odpira srce povezovanje s pristnimi in strastnimi ljudmi. Še bolj pa ustvarjanje! To me pa tako potegne vase, tako napolni s svoj...

Dobro zame!

Najbolj mi odpira srce povezovanje s pristnimi in strastnimi ljudmi. Še bolj pa ustvarjanje! To me pa tako potegne vase, tako napolni s svojo energijo miru in ljubezni! Čisto sem predana!

Včasih pa sem lena. Ne da se mi. Niti na sprehod. Vem, da je zame dobro. Vem, da mi koristi. Vem, da bi koristilo moji duši.

Včasih se uspem prelisičiti. Rečem si, da grem samo en krog okoli doma. Potem pa me seveda potegnejo poti v naravo! Obožujem šumenje dreves. Obožujem travo. Obožujem oblake in nebo!

Včasih si preveč naložim in je sprehod samo še ena obveznost zraven. Ampak taka, ki bi v resnici morala biti na prioritetni listi, saj mi takoj dvigne dušo in me poveže z mojo notranjo naravo!

Kaj so tvoje prioritete?

Kaj lahko narediš danes, da se malo boljše počutiš? Samo malo?

Če bi se vsak dan vprašala, kaj lahko naredim, da se malo boljše počutim, bi cvetela vso leto tako močno, da sem v večnem odpiranju cvetov!

Danes si prisluhni in res zacveti! Zaupaj svoji notranji modrosti, naj bo vpletena v tvoje vsakdanje aktivnosti. Življenje je prelepo, da bi šli lepi trenutki mimo!

Ljubek radosten nagajiv pristen lahkoten vesel živahen prazničen razigran dan!



🌷 P.S.: Bodi pristna! Zaupaj si! Življenje je cvetenje, če si le dovoliš! Obrni se k soncu v svojem srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 18. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Praznovanje pristnosti srca!

Poslušam svoje srce: Praznovanje pristnosti srca!: Lahko sem polna radosti in praznovanja! Saj ne rabi biti velika čaga ali ljudje na kupu! Praznik so pristni odnosi. Praznik je pričakovanje ...

Praznovanje pristnosti srca!

Lahko sem polna radosti in praznovanja! Saj ne rabi biti velika čaga ali ljudje na kupu! Praznik so pristni odnosi. Praznik je pričakovanje srečanja. Praznik je samo to, da sem zdaj pristna v tem trenutku. Praznik je vsak trenutek dneva!

Praznik je, da sem živa!

Praznik je, da sem pristna!

Praznik je, da sledim svojemu srcu!

Praznik je, da sem veselje!

Praznik je, da se zjutraj vstanem iz postelje!

Praznik je sončni vzhod!

Praznik je dobra hrana, ki jo jem z užitkom!

Praznik je povezanost z bogom!

Praznik je zaupanje svoji intuiciji in sledenje le tej.

Kaj pa je zate praznik?

Zdaj je čas, da praznuješ na polno svojo pristnost! Srce je tvoje svetišče in udejanjanje čiste Ljubezni! Zaupaj si! Res si dragocena!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten živahen iskren jasen spontan edinstven pristen dan!



🌷 P.S.: Dovoli življenju, da te ljubi. Zdaj! odpri srce Ljubezni!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 17. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Globoke korenine modrosti

Poslušam svoje srce: Globoke korenine modrosti: V meni se dogaja notranje sajenje vsega, kaj vem. Ne vem, ampak živim. Poganja debele globoke korenine in mi drastično vpliva na življenje. ...

Globoke korenine modrosti

V meni se dogaja notranje sajenje vsega, kaj vem. Ne vem, ampak živim. Poganja debele globoke korenine in mi drastično vpliva na življenje. Lažje je. Bolj je napolnjeno z radostjo in pristnostjo. Bolj sem samosvoja. In obožujem to! In zelo zelo zelo mi je všeč.

Zakaj smo zares tukaj? Na tem našem čudovitem planetu, v tem osončju, v tem neskončnem vesolju?

Zakaj si ti tukaj?

Zakaj si tu?

Vprašanje je enostavno.

Odgovor tudi.

Smo tu, da bi se primerjali, tekmovali, se dokazovali, materialno kopičili, iskali potrditev… in vse ostale neumnosti?

Ali da bi preprosto bili to – kdo smo?

Kaj je tvoje resnično poslanstvo?

Si upaš biti danes tako predrzna in izražati svoje pristne želje, potrebe in slediti navdihu srca?

Danes je bolj pogumno iti v srce kot pa samo slediti nekim zunanjim norostim. Si kaj pogumna?

Zaupaj svojemu srcu.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen iskren pristen ponotranjeno lep dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu. Zaupaj svoji intuiciji! Zaupaj sebi! V sebi imaš sveti prostor Ljubezni.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 16. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Pesem praznovanja življenja!!!

Poslušam svoje srce: Pesem praznovanja življenja!!!: Pesem srca je izjemna. Danes. Sem to, kdo sem. Kako se lahko počutim malo boljše? kako lahko ustvarjam ali se odprem malo več veselju, sre...

Pesem praznovanja življenja!!!

Pesem srca je izjemna. Danes. Sem to, kdo sem.

Kako se lahko počutim malo boljše? kako lahko ustvarjam ali se odprem malo več veselju, sreči, radosti?

Čas je, da se vse osredotoči. No, še bolj pomembno je, da se jaz osredotočim. Še bolj pomembno pa je – na kaj se osredotočim.

Vedno so prisotne lepe in manj lepe stvari. Vedno. No ne stvari. Trenutki. Kaj bom gledala? Kaj bom videla?

Obilo dela ali veselje, da imam tako pomembno nalogo koordinatorke, ki ljudem vnaša veselje v življenje?

Rada imam spremembo fokusa! Tu sem, da bi sijala. Lahko zdaj uživam v tem trenutku, če tudi sem zakopana v delu? Lahko. uživam v nežnem toplem prijetnem jesenskem dnevu! Prav božansko je!

Rada sem to, kdo sem. Zdaj komaj priznavam sebe in praznujem sebe! Tu sem, ker sem močna luč! Sama sem si izbrala, da sem tu! (Le kaj sem razmišljala?!!!!) ampak tu sem! zdaj je čas, da sše bolj sijem! Lahko se še bolj veselim!

Izbiram srečo in radost, ne glede na vse!

Ljubim ta trenutek in svoje življenje. Zdaj!

Uživaš kaj!? Kje je tvoj fokus?!

Bodi osredotočena!

Ljubek srečen srčkan igriv radosten nagajiv lakoten srečen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Osredotoči se na dobro, hkrati pa si priznaj, kje si in zacveti – zdaj – tukaj. Dragocena si! Tvoja svetloba je dragocena!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - GARDELIN ... https://youtu.be/TTZocv5U-eU

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !