sobota, 23. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 296 (15 minutes)

☕ Espresso za dušo 💜 Slavi življenje!

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 296. lekcija I (15 minut)

Ogromno spodbude za pristnost!

Kaj ste opazili, da pridnost več ne pomaga?! Ne glede, kako se trudim, ne morem zadovoljiti vseh! Pa tako sem se trudila na vse moči! Vedno še je nekaj! Potem pa sem jaz nesrečna na poti tja in drugi, ker ni takih rezultatov, kot so jih imeli v misli.

Dovolj imam.

Raje sem čudna. Raje sem nesprejeta. Raje sem slaba. Raje sem drugačna. Raje sem neprilagojena.

Seveda to boli. Tako sem se trudila ugajati. Predvsem staršem, potem partnerju, potem še otrokom in seveda še tu ne smem pozabiti sestre in sorodnikov. Želela sem biti pridna punčka. In sem bila! Dokler sploh nisem več prepoznala, kdo sem. Bilo je preveč boleče zatajevati pristne dele sebe. Bilo pa je tudi čisto neučinkovito. Vsi smo trpeli.

Daleč smo že prišli, če mi voščijo, da naj se mi uresničijo vse moje želje, ker njihove tako niso prave!

Kako sem se želela prilagajati! Kako sem želela biti sprejeta! Mami! Očetu! Šefu! Sestri! Čista norišnica! Zatajevala sem sebe! Mislila sem, da moram biti nekdo drug, da sem vredna sprejemanja, ljubezni in videnosti!

Zapravila sem vse te čarobne trenutke, ko bi lahko bila samo jaz. Pametni ljudje, ki bi opazili mojo srčnost in inteligenco, pa bi se isto našli! Imajo me radi, ker sem. ljubijo me, ker sem. Sprejemajo in vidijo me, samo, ker sem.

Zato mi je zdaj še bolj pomembno, da sem pristna! Ampak kako bi to zares lahko spremenila in se sprejela, kot sem, če ne bi dala skozi vsega tega »zanimivega« učnega procesa! Zdaj sem pa zares po letih »zanimivega šolanja« in veliko »zanimivih situacijah« res prepričana, da je pristnost in sledenje svojemu srcu edina prava pot – zame! Hvaležna sem, da smo lekcije dobro utrdili!

Kaj pa je tvoje poslanstvo? Kaj pa je tvoj namen?! Izbiraj več sreče. In zaupaj, da so vsi problemi in »zanimive situacije« največje darilo, da živiš svoje poslanstvo! So spodbuda, da si pa res  ti – kot ti! Izbiraj več sreče!

Ljubek pristen igriv radosten nagajiv hvaležen milosten blagoslovljen nagajiv živahen kreativen dan!



 🌷 P.S.: Sprejmi v svoje srce vse dele sebe, da si vredna-vreden le najboljšega – že zdaj! Ni se ti treba spreminjati, lahko pa se širiš – če želiš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Dodirni mi koljena ... https://youtu.be/9MDY-Qj4TG4

 ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 22. oktober 2021

AFIRMACIJE 💗 Jaz imam dovolj!

Poslušam svoje srce: Lahko izbereš karkoli!!!! Karkoli!!!!!!!!

Poslušam svoje srce: Lahko izbereš karkoli!!!! Karkoli!!!!!!!!:  Kako bom karkoli dala, če ne bom napjprej poskrbel zase? Kaj sploh imam dati?! Zagrenjenost?! Zamero!? Žalost!?! Srečna sem in polna veselj...

✨ Affirmations 💛 I have enough!

Meditation 💜 ACIM Lesson 295 (15 minutes)

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 295. lekcija I (15 minut)

Lahko izbereš karkoli!!!! Karkoli!!!!!!!!

 Kako bom karkoli dala, če ne bom napjprej poskrbel zase? Kaj sploh imam dati?! Zagrenjenost?! Zamero!? Žalost!?! Srečna sem in polna veselja. Samo zato, da sem to, kdo sem. to je dovolj. Zaupam, da se bo vse uredilo, kot se mora. Zaupam, da lahko zacvetim. Zaupam, da sem lahko srečna. Lepo mi je biti to, kdo sem. kdo sem?!

Sem sijoča radostna in srečna lepotica! Lepota izhaja iz lepe notranjosti, iz povezanosti s srcem.

Uživam življenje in postajam bogata.

Danes mi je še bolj kot kdajkoli dragoceno, da sem srečna. Izbiram več in več radosti!

Pa tu smo zato, da bi imeli svobodno voljo! Lahko izberem karkoli! Se želim počutiti slabo?! Potem je očitno moja izbira, da opazim in se osredotočam na vse, kar je šlo narobe, kaj še lahko gre narobe in kaj gre zdaj v tem trenutku narobe. In kaj dobivam?! Še več tega, kar je narobe in neprijetno!

Svobodna volja pa lahko gre tudi v drugo smer. Lahko sem hvaležna za vse, kar je kdakolil šlo dobro. Lahko občutim radost, da stopam v prihodnost, ki mi je pri srcu. Čutim neizmerno veselje, da sem to, kdo sem – zdaj. Čutim neizmerno hvaležnost, da že imam, kar imam in seveda za vse ljudi v mojem življenju! Sem čista radost. Sem čisto veselje. In to potem lahko dam naprej! Zato je negovanje svoje lastne svetlobe tako pomembno! Zares! Danes sijem!

Bolj kot iščem dobro, bolj mi dobro prihaja v moje življenje. Zalivam ga obilno in obilno raste! Ne dajem več svoje energije ustvarjanju tega, kar si ne želim! Niti pikice!

Kaj pa je tvoja svobodna volja danes?!! Izberi s srcem! Izberi to, kar pa si res želiš! Vredna-vreden si le najboljšega! Zdaj pa odpri srce temu, da izbiraš več pristnosti in sreče in dobrega in to se bo povečevalo!

Zaupaj!

Ljubek srečen srčkan srčen izjemen dan! 



🌷 P.S.: Ti si darilo temu svetu. Bodi in ostani v srcu – pristna-pristen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)! ... https://youtu.be/ivEodtPz2W8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bijelo Dugme-Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/wWAmupjsEBo

 ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 21. oktober 2021

☕ Espresso for soul 💜 A powerful creator! Louise L. Hay

Meditation 💜 ACIM Lesson 294 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Ne laži si, da se ne da!!!

Poslušam svoje srce: Ne laži si, da se ne da!!!:  Kaj ni zanimivo, da se tudi sama dajem v škatle. Po navadi v premajhno! Potem pa verjamem v to škatlasto obliko, da mi pristoji. Kaj če bi ...

☕ Espresso za dušo 💜 Močna ustvarjalka - močan ustvarjalec! L...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 294. lekcija I (15 minut)

Ne laži si, da se ne da!!!

 Kaj ni zanimivo, da se tudi sama dajem v škatle. Po navadi v premajhno! Potem pa verjamem v to škatlasto obliko, da mi pristoji. Kaj če bi danes bila tako predrzna in bi izstopila iz škatle? Ali iz škatel vseh vrst! Vseeno, kdo mi jih je izdelal in kakšne velikosti so. Dovolj je omejevanja.

Dovolj je igranja vlog, ki sem se jih naučila igrati kot otrok. Bila sem zdravnica, kuharica, mama, ata, otrok. Vse. Vse sem preizkusila. In očitno, da so se nekatere kar obdržale, ker še jih zdaj igram. Ampak dovolj je bilo!

Zdaj je čas za pristnost! Zdaj je čas za igrivost! Zdaj je čas, da zares začnem živeti.

Kdo sem v resnici?! Ne morem vedeti, če sledove in namige iščem v preteklosti. to je že mimo! Zdaj je čas, da stopim v prihodnost, kot si jo želim!

Danes zaupam, da želim hraniti radost v sebi! Želim poudarjati dobro in lepo in sijoče. Danes si samo želim sijati v svojih pristnih barvah! Danes izbiram malo več sreče!

Opusti vse vloge, ki si si jih dodelil-a!! danes je dan za vnašanje več pristnosti v vsakdanje aktivnosti. Nič ni več čakanja! Zdaj je tvoj čas! to je znak! To je znamenje, ki si ga čakal-a!

Ljubek srečen igriv radosten živahen kreativen lahkoten blagoslovljen prijazen srčkan srčen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsako vabilo za srečo. Vnašaj v vse svojo pristnost. Čarobnost je vse okoli! Zdaj! Čudovit-a si! Zaupaj v svoje sanje! Zaupaj vase! Zaupaj svojemu srcu! zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen ... https://youtu.be/eC_GQuPPi_k

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 20. oktober 2021

Meditation 💜 ACIM Lesson 293 (15 minutes)

Poslušam svoje srce: Dovolj pakiranja v škatle!!! Nismo škatlasti!!!

Poslušam svoje srce: Dovolj pakiranja v škatle!!! Nismo škatlasti!!!:  Vse, kar negujemo raste! Bolj se pogovarjamo o »zanimivih situacijah«, bolj zanimive postajajo! Še bolj nas povlečejo v vrtinec nemoči in j...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 293. lekcija I (15 minut)

Dovolj pakiranja v škatle!!! Nismo škatlasti!!!

 Vse, kar negujemo raste! Bolj se pogovarjamo o »zanimivih situacijah«, bolj zanimive postajajo! Še bolj nas povlečejo v vrtinec nemoči in jeze in kaosa.

Lahko pa negujemo drugo stran. Svetlo stran. Sončno stran. Prisojno stran! Potem pa bo sonce bolj in bolj sijalo. Obsijalo pa bo tudi vse »zanimive situacije«, brez da bi se nalezli vsega mogočega sranja.

Torej, kaj bom negovala danes?

Bom hvaležna za vse, kar gre dobro. Potem bo to rastlo. Ali se bom pritoževala in tarnala in bo potem to še bolj poudarjeno!? Imam svobodno voljo. Imam izbiro. Lahko se odločam, kaj želim negovati!

Ljubim to, kakšno življenje si ustvarjam. Bolj in bolj mi je všeč. Bolj in bolj sem zadovoljna. Bolj in bolj ga ljubim.

Nič me ne more spraviti v škatlo, kako bi morala biti – saj nisem škatlaste oblike! Dovolj je bilo omejevanja! Izbiram


svobodo. Izbiram, da sem sem prišla, da sem pristna! Zdaj pa je čas, da tako tudi živim! To je danes moja izbira!

Vnašam delček sebe v vsak delček dneva. To je danes moje poslanstvo!

Kaj pa tvoje sijanje?! Čudovita si! Čudovit si! (Kaj če bi namesto poročil vsakih petnajst minut bila opomnjena-opomnjen, kako čudovit-a si! Zares si! Zdaj pa sij v svoji pristnosti! Vredna-vreden si dobrega življenja!! Zares! Močna-močan kreator-ka si! Uporabi svoje sposobnosti in sij še bolj! Sledi svojemu srcu!)

Ljubek srečen srčkan srčen dan!




🌷 P.S.: Vredna-vreden si vsega dobrega! Vredna-vreden si, da živiš pristno! Zdaj pa to udejanji! Ostani v srcu! to je tvoja moč!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Perfect Symphony [with Andrea Bocelli] ... https://youtu.be/eiDiKwbGfIY

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 19. oktober 2021

Poslušam svoje srce: Dovolj je izkoriščanja naše sijoče energije za zle...

Poslušam svoje srce: Dovolj je izkoriščanja naše sijoče energije za zle...:  Naša največja naloga ali poslanstvo je, da se vedno vračamo v svoje srce! Vse nas želi stlačiti v neko škatlo. Družba. Sistem. Družina. S...

Meditation 💜 ACIM Lesson 292 (15 minutes)

✨Tapkanje v torek💛 Počiščujem nimam dovolj! Imam dovolj! ...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 292. lekcija I (15 minut)

Dovolj je izkoriščanja naše sijoče energije za zle namene!!!


 Naša največja naloga ali poslanstvo je, da se vedno vračamo v svoje srce!

Vse nas želi stlačiti v neko škatlo. Družba. Sistem. Družina. Sorodniki. Življenjski slog. Potrošništvo. Ampak nismo škatlaste oblike! Lepi smo točno taki kot smo! Čudoviti smo točno taki kot smo! Dovolj je bilo poneumljanja in ravnanja z nami kot številkami – način služenja denarja kot delavec ali kot potrošnik. Nismo tako neumni!

Zdaj je čas, da si končno dovolim biti kdo sem. lahko sem pristna. Lahko sem zdaj marjetica, zdaj vrtnica in zdaj sončnica. Lahko pa sem vse hkrati. Točno tako, kot mi je! dovolj mi je črednosti, samo da bi spadala noter. (Pa še črede (ovc) obrijejo ali pa jih zakoljejo.) nočem biti več lahko vodljivi element v zgodbi nekoga drugega, ki me izkorišča za svoje namene! Tu sem zato, da bi sijala v svojih pristnih barvah!

Tu sem kot neponovljiv delček vesolja! Zakaj se sploh tako trudim, da bi se prilagodila škatli od kogarkoli!? Tu sem zato, da živim srečno! Tu sem zato, da izbiram svobodno voljo! Tu sem zato, da bi izrazila neponovljivo združitev telesa in duše kot edinstven izraz mene – zdaj v tem trenutku. Tu sem zato, da bi moja duša pela od radosti in da bi si um zadovoljno mel roke, ker vse teče lahkotno in pristno.

Zdaj je čas, da zasiješ. Ne rabim biti superman! Dovolj je, če sem to, kdo sem! tudi ti ne rabiš biti superman, samo bodi pristnost! Izbiraj bolj in bolj srčnost! To je naša moč! Ostani v srcu! Tja temnine in tema nima vstopa!

Ljubek srečen igriv radosten blažen nagajiv srčen živahen svoboden dan!



🌷 P.S.: Življenje ti daje nenehne priložnosti za radost in srečo. Sprejmi danes vabila! Bodi pristna! Bodi pristen! To je tvoj dan! Praznuj kdo si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 18. oktober 2021

❤️ Listen to your heart! ❤️ Love more (yourself, too)!

Meditation 💜 ACIM Lesson 291 (15 minutes)

❤️ Poslušaj svoje srce ❤️ Ljubi bolj (tudi sebe)!

Poslušam svoje srce: Srčnost je tvoja največja moč!!!

Poslušam svoje srce: Srčnost je tvoja največja moč!!!:  Danes ni pogum boj in trpljenje in mučenje in besnenje. Danes je pogum ostajanje v srcu! danes je pogum pristnost. Kdo si v resnici?! Č...

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 291. lekcija I (15 minut)

Srčnost je tvoja največja moč!!!

 Danes ni pogum boj in trpljenje in mučenje in besnenje. Danes je pogum ostajanje v srcu! danes je pogum pristnost.

Kdo si v resnici?!

Čista ljubezen.

Si upaš biti tako pogumna-pogumen – predrzna-predrzen – da ostajaš v srcu?! kaj pa celo tako zelo pogumen-pogumna, da izbiraš še več sreče!!?!

Kaj pa celo tako drzna-drzen, da si upaš odpreti svoje srce in ga poslušati!!

Danes je resnično pogum to, da sem pristna.

Seveda je lahko slediti malo tako – malo tako in se prilagajati in žonglirati in biti malo po malo ritoliznica. Ampak pristnost! To pa zahteva jajca! Deset jajc! Povedati – kar želim povedati. Sem – kjer želim biti. Delati – kar želim delati! To pa ni kar tako! Verjemite, upirali se bodo na vse mogoče načine. Žalili vas bodo, bili bodo cinični, dajali vas bodo v nič. Ampak nič od tega ni pomembno! Samo smejem se takim poskusom vpreženja v »normalno« (beri nesrečnost, ali vsaj vsesplošno dramo in zagrenjenost, črednost).

Dovolj mi je bilo! Trpela sem jaz, še bolj pa so trpeli drugi, ker nikoli nisem naredila zares tako, kot so želeli – ne glede – kako zelo sem se trudila ugajati. Vsak je odgovoren za svojo srečo. Vsak. Tudi jaz. Zato se odločam za pristnost! Danes sem pogumna! Danes sem izraz čiste Ljubezni srca! To je moja svobodna volja in pravica!

Danes stopam še bolj odločno na svojo srčno pot. Kaj pa ti?! Kaj izbiraš danes?!

Ljubek srčen srečen bogati igriv vesel radosten nagajiv zabaven drzen žametno mehak dan!



🌷 P.S.: Srčnost je tvoja moč! Srčnost je tvoja največja vrlina! Bodi bolj in bolj v srcu! to je tvoja največja moč in prednost!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Maroon 5 - Sugar ... https://youtu.be/09R8_2nJtjg

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 17. oktober 2021

Meditacija 💜 Tečaj čudežev 290. lekcija I (15 minut)

Poslušam svoje srce: Neponovljivo dragocen-a si!!! Zares!!!

Poslušam svoje srce: Neponovljivo dragocen-a si!!! Zares!!!:  Saj ne, da bi to delali namensko. Ne zmorejo drugače. Saj ne, da bi nam želeli namerno škoditi. Ne znajo drugače. Vseeno pa jaz zmorem drug...

Meditation 💜 ACIM Lesson 290 (15 minutes)

🌍 Soul journey ❤️ Listen to your heart ... by the sea beautiful mother E...

Neponovljivo dragocen-a si!!! Zares!!!

 Saj ne, da bi to delali namensko. Ne zmorejo drugače. Saj ne, da bi nam želeli namerno škoditi. Ne znajo drugače. Vseeno pa jaz zmorem drugače. Vseeno pa sem jaz odgovorna za sovjo energijo. Torej, če naredim kaj narobe, se opravičim. Če pa drugi kaj »serjejo«, pa grem stran ali povem svoje.

Ne dajem več svoje energije temninam in nižjim čustvom. Ne dajem več svoje energije, da se temnina hrani na njih! odgovorna sem za svojo energijo! Odgovorna sem zase.

Vedno se lahko malo dvignem. Vedno lahko naredim kaj, da se počutim malo boljše!

Edinstvena sem v celem vesolju! Hkrati sem manjša kot mravljica v primerjavi s prostranstvom vesolja. Hkrati pa sem dragocen neponovljiv delček univerzuma.

Moja naloga ni ugajati drugim, jih poslušati, da mi krojijo življenje z njihovega vidika in biti prilagodljiva in pokorna in čredna. Moja naloga ni posnemanje drugih, razen če se poti ne prekrivajo in mi je tako lažje biti jaz. Moje poslanstvo je je biti ta neponovljiv dragocen delček celote – vesolja. Nihče ni kot jaz in nikoli ne bo. Moja pristnost je moja sreča. Zdaj izbiram srečo vedno pred zagrenjenostjo in vsemi drugimi čustvi. To je pravi pogum! Zagrenjenost je za strahopetce in ni inteligentna, kot bi rekel Osho.

Pripravljena sem prisluhniti svojemu srcu in svoji pravi naravi. Želim živeti v skladu s svojo dušo. Želim biti izraz pristnosti. Želim biti izraz veselja. Želim biti Ljubezen in pretočna za njo. Želim odpreti svoje srce vsemu, kdo sem v resnici.

Ponosna sem nase, kako daleč sem že prišla. Zdaj pa tako samo še živim. Utrjujem tako, da izbiram več sreče, več radosti, več ljubezni, več bližine!

Moje življenje je čisti praznik. Moje življenje je praznovanje tega, kdo sem! zdaj pa je tvoj čas! praznuj, kdo si! Praznuj svoje darove! Praznuj svoj način življenja! Praznuj, da lahko izbiraš srečo! To je tvoje življenje in tvoja izbira je, kaj ustvarjaš! Izberi več čarobnosti!

Ljubek srečen igriv radosten blažen optimističen kreativen srčkan pristen živahen jasen igriv edinstven dan!



🌷 P.S.: Življenje je čista radost. Zdaj pa to izbiraj bolj in bolj! izbiraj več sreče, saj »te« nisi strahopetnica-strahopetec! Bodi pogumna-pogumen zase! Bodi ti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ...  https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !