sobota, 2. marec 2024

ČAROBNOST TEBE!!!

Kam vsi tako hitimo? K smrti?! Če pa še zares nismo niti živeli?! Kam se nam tako mudi?!

Danes sem spoznala, da sem si ustvarila čudovito življenje.

Velikokrat pa mi glas strahu tako odločno in glasno pripoveduje svojo zgodbo – ali eno izmed nešteto verzij grozljivk, ki si jih je zamislil in jih utemeljuje, ko pa se nikoli v resnici niso zgodile. V preteklosti je bilo še vedno od znotraj je votel, od zunaj pa ga nič ni. To je pregovor o strahu, ki drži. Popolnoma. Še vedno se je vse dobro končalo. Ta povečana glasnost strahu pa mi preprečuje, da bi polno uživala v tem trenutku. Kaj pa mi pravi glas ljubezni? Kaj če bi ta mili, nežen, tih glasek povečala in ga ojačala na polne?! Vedno imam izbiro ali ljubezen ali strah, kot bi rekel tečaj čudežev. Kaj bom poslušala? Katero postajo bom izbrala? Še vedno se je izkazalo, da je glas strahu vedno pretiraval in me samo ohranjal v občutku nemoči in preobremenjenosti.

Zdaj pa je čas, da si malo popustim, da sem malo bolj prizanesljiva s sabo, tako kot bi bila z ljubo prijateljico! Pa saj sem si prijateljica, ali ne!? (Če ne pa je zadnji čas, da si postanem! Kajti s sabo bom preživela vso življenje! Nihče ne bo toliko z mano kot sem jaz sama s sabo, zato je čas, da ustvarjam kvaliteten zdrav iskren poživljajoč odnos…)

Kaj bi mi rekla Ljubezen?

Živi polno in uživaj! Privošči si kaj lepega! Uživaj v tej radosti življenja in šarma, ki ti ga nudi vsak trenutek. Čas je, da se popolnoma predaš svoji čarobnosti. Uživaj v tem, kaj si si že ustvarila, vse ostalo pa se bo uredilo, še vedno se je.

Mogoče si zdaj v času zime, ko se vse pripravlja ali si nabira nove energije za nov začetek, novo Zemljo. Mogoče si v času pomladi, ko že brstijo prve ideje, kako bi rada živela ali pa si v jeseni, ko bogato obiraš sadove svojega dela, užitka. Vseeno, kje si, najpomembneje pa je, da ohranjaš svojo povezanost s svojim srcem, to je tvoja moč, to je tvoja super moč, to je tvoja nadnaravna moč! Tvoje srce ve. Pomikamo se iz dobe uma in ustvarjanja z akcijo – moškega načina – v dobo sprejemanja – ženskega načina – zato je tako pomembno, da res poslušamo svoje srce. Kar imamo v srcu, bomo privlačili. Če imamo mir, bomo privlačili še več tega. Če imamo obilje, bomo privlačili še več tega. Vse, kar imamo od znotraj, privlačimo navzven ali bolje rečeno ustvarjamo navzven.

Danes pa si ustvari čaroben dan in praznuj svojo čarobnost! Izjemna si! Uživaj v čarobnem življenju, ki si si ga že ustvarila. Ustavi se. Zdaj pa polno zadihaj lepoto tega trenutka. Čutiš zadovoljstvo, kako daleč si že prišla? Uživaj v tem čarobnem trenutku sedanjosti. Zate je. Vse je darilo zate!

Ljubek pristen srčkan sijoč razcvetel jasen navihan dan!



Živi svoje življenje na polno, zdaj je čas povezanosti same s sabo, uživaj v tem čarobnem času! Juhu! Uživaj v čarobnosti sebe! Sij, moja draga, sij!

petek, 1. marec 2024

ŽGEČKLJIVA SLADKOST TRENUTKA

Veš kaj, dobila sem sporočilo, da naj malo pospešim. Če pa imam rada svoj počasen tempo. In lagodnost. Rada imam mir in da si za vse vzamem čas in da dam vsemu popolno pozornost!

Tako sem uživala v kapljicah na vejah in uspele so mi dobre fotografije. Jih bom kaj objavila, tudi v blogu. Usposobila sem si moj stari dobri fotoaparat z objektivom in uživala sem v bližnjih posnetkih kljub dežju.

Spomnim se, kako sem kot študentka delala tri mesece, samo da sem si lahko kupila najboljši fotoaparat. Zdaj imam drugega, ker takrat so še bili na film s šestintridesetimi posnetki, ki si jih dejansko nesel razvit k fotografu in jih prej sploh nisi videl. Zabavno! Zdaj pa lahko na enem sprehodu naredim sto ali tristo fotografij. Zlahka.

Časi se spreminjajo na boljše. Zaupam v to! Vem, da se! Vse, kar ni pristno, resnica, pravica, ljubezen – love, light and truth – bi rekla Kassandra Suzan Ashley, se raztaplja v luže kot sneg in mati Zemlja jih vse posrka.

Včeraj sem tako uživala v poslušanju dežja! Čarobno lepo je bilo! Danes je samo blago rosilo, pa je tudi bilo čarobno!

Zdaj sem se pomnila, da sem slišala od Suzan, da bolj ko sijemo, bolj se nas manj kot ljubezen ne more niti dotakniti niti se nam približati. Samo moje sijanje je pomembno.

Danes sem sijala, ko sem se lepo oblekla, si zakurila ogenj v peči, šla na kratki sprehod, se vrnila na toplo, brala knjigo, ki jo obožujem. Zdaj sem že začela brati nadaljevanje in je tako nagajivo, da se ji ne morem upreti. Kako je srčkana! Res je, da je debela, ampak se splača.

Še bolj želim uživati, saj se tako počutim res živo.

Ljubim svoje življenje.

Ljubek pristen srčkan sijoč srečen pisan lahkoten živahen edinstven ustvarjalen žgečkljiv strasten harmoničen miren dan!



Zaljubi se v svoje življenje, nudi ti toliko užitkov in lepih trenutkov – vsak dan znova!

četrtek, 29. februar 2024

TOPLINA SRČNOSTI DOMA

Kaj bi rada danes bila?

Veselje.

Veselje!

Kaj bi rada danes bila?

Ljubezen!

Kot nas je učila Suzan Ashley: »Jaz sem ljubezen. Vse je ljubezen.«

Kaj pa si ti želiš biti danes?

Vse si lahko, samo izbereš. Pri vdihu si rečeš: »Jaz sem veselje.«

Pri izdihu pa: »Vse je veselje.«

Včeraj sem že želela kontrolirati situacijo in sem želela preveč dajati, da bi imela vsaj malo kontrole. Zdaj pa spuščam! Zdaj se umirjam! Zdaj sem bolj lahkotna. Zdaj spuščam napetost in samo sem. Sprejemam vse kot darilo. Vse je zame, kako potem lahko gre kaj narobe. Ne more iti. Vse je zame.

Zunaj tako lepo dežuje in poslušam dežne kaplje. Od znotraj pa me greje topel ogenj, ki pleše v svojih temno oranžnih barvah. Res je lepo in čarobno. Pravo razkošje. Prava pravljica. Res imam lepo življenje.

Sprejemam, da sem to, kdo sem. Spuščam. Dovoljujem, da sem vodena. Prepuščam. Ni mi treba vedeti vsakega koraka, vseeno pa zaupam, da sem na vsakem koraku polno vodena. Vsak dan je polno pustolovščine. Tudi danes.

Komaj že čakam, da grem naprej brati knjigo. Napeta je in želim si, da se bo vse razvozlalo. Kako si želim samo biti v tem udobju in sprejemati užitke, ki mi jih nudi življenje. Kako lepo preprosto življenje imam. Zdaj si počasi kuham riž z gobovo omako, zraven pa bo francoska solata. Mogoče si še bom spekla kruh. Lahko bi. Imam tako dober recept od medicinskega medija. (https://www.medicalmedium.com/blog/berry-bread

Mogoče pa ga bom naredila, saj bi mi ugajal in me razveselil zraven francoske solate.

Hrana me vedno razveseli. Komaj čakam, da si skuham kosilo, kar bo božansko dobro.

Kaj si se kaj pohvalila zadnje čase?!

Ti si božansko dobra. Jaz sem božansko dobra. Jaz sem izjemna. Ti si izjemna. Vzemi si to k srcu, ker je res! Vse to je resnica!

Ljubek pristen srčkan iskren jasen blažen mogočen dan poln veselja.



Uživaj, za tvoje življenje gre!

sreda, 28. februar 2024

BOGASTVO SRCA JE NEPRECENLJIVO!!!

 Nekaj čarobnega je v tem, da imam ogenj v peči in gledam rdeče plamene, kako se igrajo in poskakujejo, hkrati pa grejejo moj dom. Res mi je všeč, da imam toliko topline.

Imam toliko še za postoriti, da me kar zasipa z delom. Vem, da bi vse takoj! Zdaj! To me kar ohromi, da kar ne bi nič najraje. Ampak kot je rekel profesor na faksu, ki je bil nadpovprečno srečen, da se slona poje po kosih. Tako bom jaz tega pojedla po kosih. Ne jem mesa in ne bom naredila nič slonu, samo vse, kar imam za narediti, bom naredila po kosih – manjših delih. Če vsak dan naredim nekaj, se vsak dan bliže svojemu sanjskemu življenju. Pa če to ni razkošje, potem pa ne vem, kaj je.

Darila so darila in nič ne rabim narediti v zameno. Suazan Ashley me je spomnila, da če dajem, naj res dajem iz srca – brez drobnega tiska. Od drugih pa naj prejemam iz srca, brez podtalnih iger in neizrečenih pričakovanj ali namenov, za katere se nisem prijavila.

Zdaj je čas mojega užitka.

Bila sem na zabavi, že nekaj časa nazaj in bilo mi je zelo neprijetno, ko me je močno okajen moški pozval, da naj se zagovarjam, zakaj ne jem mesa. On pa ga ima tako rad. Sploh ne vem, zakaj sem se spustila v debato, ampak očitno, da sem bila tako dolgo tiho, da sem čutila, da res moram spregovoriti. Rekla sem mu, da zato, ker imam rada živali, samo ne na krožniku. Tu res nisem, da bi kogarkoli prepričevala, vsak je in živi po svoji vesti. Takrat sem čutila posmeh in sram, ker nisem kot drugi, zdaj pa sem ponosna, da sem povedala svojo resnico. Ni pa je treba več dajati na oglasno desko. Živi in pusti živeti. Živim in pustim živeti. Ne rabim se zagovarjati, da živim kot živim. Ni mi treba dokazovati, pojasnjevati, da bi me drugi razumeli. Tako me ne bodo. Razumeli bodo samo tisti, ki res gledajo z ljubeznijo. Brez pojasnjevanja. Zdaj pa lahko živim, kot živim. Tako je!

Res imam veliko dela in počutim se poraženo, vsaj včeraj sem se, da nisem naredila več. Samo človek sem. Otroški koraki. Počasi se daleč pride. Če se počutim krivo, pa še naredim manj, saj me to potem izčrpa in izžame tisto energijo, ki sem si jo želela uporabiti za pomik naprej. Zato od zdaj naprej brez občutkov krivde.

Drugi teden me čaka nekaj tako veselega, da se zelo veselim. Bom povedala, ko se bo zgodilo, kaj je. Mogoče bom celo priložila slike.

Res sem srečna!

Kaj pa tvoje življenje dela tako posebno – lepo – tvoje, da predeš kot mačka? Uživaj mi danes!

Ljubek pristen srčkan sijoč srečen svoboden lahkoten uspešen dan poln veselja in poljubčkov radosti!



Vsak trenutek šteje. Bodi v miru s sabo in bodi v prijateljskem odnosu s tem trenutkom. Toliko lepega ti želi podariti. Juhu!

torek, 27. februar 2024

SREČNA PREKO VSEH MEJ!!!

Kaj sem si najbolj želela kot otrok? Da bi bila srečna in moja družina tudi. To pa si še tudi zdaj želim. Edino zdaj moram in želim sprejeti, da ima vsak svoj prag ali nivo sreče s katerim je zadovoljen.

Na univerzi sem imela profesorja, ki si je zadal, ne samo, da bo srečen, ampak, da bo nadpovprečno srečen. Tako je to. Zdaj pa je čas, da mi to uspeva. Z besedami, dejanji in energijo. Tudi sama si želim isto. V resnici pa sem nadpovprečno srečna. Živim svoje življenje in tako je čisto dobro. Zdaj. Vem, da je čas, da se še bolj uresničim.

Nenehno prihaja glas strahu v moje misli, kaj pa če… nisem dovolj, kaj pa če… v vseh različicah, no. Kaj pa bi mi rekel glas Ljubezni? Kaj pa če sem dovolj dobra, kaj pa če to zmorem in je to moja resnica, ki sem jo prišla živeti? Kaj pa če je že skrajni čas, da se poslušam in da živim po svoje?

Raje poslušam glas Ljubezni, ampak glas strahu mi kar naprej povečuje svojo glasnost. Zato je tako pomembno, da se umirim in da zaživim. Vem, da mi bo uspelo, saj mi že zdaj uspeva. Tako je. Čas je, da se prepustim in da vsi moji zakladi srca zasijejo. Ni potrebno več kontrole in slabe volje. Samo sem, to kdo sem. To bi naj znala jaz najboljše ali ne?! Seveda! Zdaj vem, kdo sem. Zdaj pa še samo tako živim, iz tega ven. To je zdaj moje veselje in radost.

Lepo življenje imam. Želim ga živeti pristno, ali pa ga sploh ne živim. Če živim kot želijo drugi, jih tako ne morem osrečiti, ker je zaklad v njih samih. Če ne pa bom saj jaz srečna, če živim po svoje. Tako je! Ena oseba več, ki je srečna, pa naredi ogromno razlike na planetu! To tako dvigne vibracijo in razsvetli prostor, da je kot vžigalica, ki prižiga milijon sveč, ki so pripravljene sijati, goreti in živeti za svojo srečo in da sledijo svojemu srcu. Čas je za sebičnost, da zares sledim svojemu srcu in tako vsaj jaz uspevam, drugi pa, ko si bodo to izbrali ali želeli. Kdo pa sem jaz, da bi jim govorila, da morajo biti srečni?!! Vse je izbira. Moje izbire so moje, od drugih pa – njihove – od drugih, ko je njihov pravi čas. Tako je! Kdaj pa je to, pa jaz res ne vem. Čas je, ko je. Moj pa je zdaj! Trdno zaupam v to!

Iskreno si želim biti srečna in slediti svojemu srcu in tudi bom. Zdaj! Juhu!

Ljubek spontan pristen lahkoten vesel radosten izjemen srčkan pisan ustvarjalen živahen dan poln navdiha srca!



Sledi svojemu srcu! To je tvoje veselje in radost! Zdaj pa je čas obnove in jasnosti! Življenje je lepo! Ljubi se in se polno izražaj kot Ljubezen, kajti to tudi si!

ponedeljek, 26. februar 2024

SAMO SVOJA SI!!!

Res imam lepo življenje in ljubim ga. Saj vem, da tudi življenje mene ljubi, kot bi rekla Louise l. Hay. Zdaj pa čutim še to bolj močno kot kdajkoli prej.

Dajem si priložnost, da zares živim. Moji dnevi so brezskrbni in delam to, kar ljubim. Danes sem si generalno sčistila dom. Kako pa to prija! Kako pa to paše! Počutim se kot nova oseba, ki je polna lahkotnosti in radosti. Kar plesala in pela bi od sreče in notranjega zadovoljstva! Kar usta mi vleče v nasmeh!

Res imam lepo življenje!

Nikoli si ne bi mislila, da mi bo čiščenje v tako veselje! Nikoli! Doma smo imeli čiščenje vsako soboto, ki mi je bila taka muka. Počutila sem se prisiljeno v prisiljen red, ko bi vedno lahko delala kaj bolj zanimivega. Ni mi bilo dovoljeno razporediti si urnika kot bi si želela.

Dolgo časa nisem imela svoje sobe in tako sem jo cenila, da sem jo imela vedno zelo pospravljeno. V omari sem imela taki red. Vse sem imela zloženo po barvah! Vsako oblačilo sem ljubila in ga cenila.

Nihče me ni silil v pospravljanje svoje sobe, pa sem imela red. S silo pa se ne pride daleč. Bila sem najstnica takrat in čiščenje mi še je bilo zadnje, kar sem si želela početi. Toliko je bilo bolj zanimivih stvari – veliko bolj zanimivih!

No, saj razumem, mama mi je želela privzgojiti red. Pa delovne navade. Če pa delaš nekaj s srcem, me samo vleče, da bi to počela ves čas in še več časa. Vse takoj najdem in ustvarim si red, da točno vem, kje je kaj. Oblačila so še vedno moja strast. Zdaj pa je čas, da si dovolim biti to, kdo sem. Brez namišljene ali prisilne delavnosti ali zahtevanega reda! Sledim svojemu srcu. To je moj red in to je moja ustvarjalnost in delavnost. Kdo pa si želi, da ga kdo skozi motivira s kaznijo ali strahom pred izgubo privilegijev?!! Časi se menjujejo in časi so, ko je vsak svoj gospodar. Ali kot bi rekla Suzan Ashley, da je vsak sam svoj. Točno to je to! V letu 2024 si še želim biti bolj samosvoja. Tako je. To je moja obljuba sebi! Ne popolnost! Boljša in boljša oziroma pristna in pristnejša različica sebe sem. To je dovolj. V sebi sem dobra in čas je, da se to razlije okoli na vse strani. Ljubim svoje življenje. Zdaj pa se mi je lazanja spekla in čas je, da jo z užitkom pojem.

Ljubek pristen vesel bogat ljubeč igriv ustvarjalen samosvoj dan!



Pleši skozi dan! Vredna si in zaslužiš si, da uživaš! Čakala si samo na svoje dovoljenje! Drugi nimajo pravice glasovanja, ker se gre zate in ti veš najboljše zate, kar ti koristi. Zdaj! Uživaj moja draga! Zares! Brez odlašanja! Uživaj! Pa če tudi samo v počitku! Sij, moja draga, sij!!!

nedelja, 25. februar 2024

LJUBKOST POLJUBOV VESELJA VSAKEGA TRENUTKA!!!

Kako pa prija dan počitka! Ves dan sem bila v pidžami in to že zelo dolgo nisem naredila! Pa to je življenje! To je pravi užitek. Vis moji beli psički na roza pidžami so uživali v oddihu in poležavanju. Res imam lepo življenje, da si lahko privoščim tako razvajanje. Zdaj sem ga potrebovala, saj je za mano burno obdobje.

Pa saj se ne rabim opravičevati, da uživam!

Kar tako si zaslužim, da delam, kar mi je.

Tako je!

Res je!

Imela sem kar burne sanje vso noč. Čutim, da me je začelo razganjati!

Prav praznujem ta dan in vse naslednje.

Res imam lepo življenje!

Veš kaj, res imam lepo življenje!

Čutim, da je čarobnost v zraku, da si ustvarjamo stabilnost dobrega.

Dobro vedno zmaga nad vsem. Zaupam v srečne konce in življenje srečno do konca svojih dni! (In še naprej!)

Vem, da luč vedno zmaga! Tudi zdaj zmaguje! Tu smo, da v sebi razčistimo, kaj si želim ustvarjati in ne lepimo samo obližev na rane, ki potrebujejo nego, pozornost in celjenje. Za to me je navdušila Kassandra – Suzan Ashley, da ne prekrivamo madežev z barvo, ampak jih sprejmemo in pogledamo celo, od kod izvirajo, da jih lahko odpustimo in opustimo. To je resnično zdravljenje naših ran.

Sama se velikokrat zatekam k hrani kot tolažnici, pa gledanju filmov. Čas je, da se soočim s sabo, ker tako ali tako bo vse tako dolgo hodilo na plano, dokler se ne bom soočila z vsem in v sebi ustvarila mir, ljubezen in harmonijo; to pa se potem odseva v svetu. Zdaj je čas za odgovornost in odločnost – ustvarjanje iz srca. Tako je to.

Kaj pa ti ljubiš v svojem življenju?

Jaz sem tako srečna, da imam čudovit dom, družino in mir.

Ljubek pristen srčkan dan poln radosti in ljubezni, ljubkosti poljubov veselja vsakega trenutka!



Svet je čaroben – sploh v tebi sami. Zaupaj! Zaupaj vase! Zaupaj si! Veliko imaš dati! Praznuj!