četrtek, 29. februar 2024

TOPLINA SRČNOSTI DOMA

Kaj bi rada danes bila?

Veselje.

Veselje!

Kaj bi rada danes bila?

Ljubezen!

Kot nas je učila Suzan Ashley: »Jaz sem ljubezen. Vse je ljubezen.«

Kaj pa si ti želiš biti danes?

Vse si lahko, samo izbereš. Pri vdihu si rečeš: »Jaz sem veselje.«

Pri izdihu pa: »Vse je veselje.«

Včeraj sem že želela kontrolirati situacijo in sem želela preveč dajati, da bi imela vsaj malo kontrole. Zdaj pa spuščam! Zdaj se umirjam! Zdaj sem bolj lahkotna. Zdaj spuščam napetost in samo sem. Sprejemam vse kot darilo. Vse je zame, kako potem lahko gre kaj narobe. Ne more iti. Vse je zame.

Zunaj tako lepo dežuje in poslušam dežne kaplje. Od znotraj pa me greje topel ogenj, ki pleše v svojih temno oranžnih barvah. Res je lepo in čarobno. Pravo razkošje. Prava pravljica. Res imam lepo življenje.

Sprejemam, da sem to, kdo sem. Spuščam. Dovoljujem, da sem vodena. Prepuščam. Ni mi treba vedeti vsakega koraka, vseeno pa zaupam, da sem na vsakem koraku polno vodena. Vsak dan je polno pustolovščine. Tudi danes.

Komaj že čakam, da grem naprej brati knjigo. Napeta je in želim si, da se bo vse razvozlalo. Kako si želim samo biti v tem udobju in sprejemati užitke, ki mi jih nudi življenje. Kako lepo preprosto življenje imam. Zdaj si počasi kuham riž z gobovo omako, zraven pa bo francoska solata. Mogoče si še bom spekla kruh. Lahko bi. Imam tako dober recept od medicinskega medija. (https://www.medicalmedium.com/blog/berry-bread

Mogoče pa ga bom naredila, saj bi mi ugajal in me razveselil zraven francoske solate.

Hrana me vedno razveseli. Komaj čakam, da si skuham kosilo, kar bo božansko dobro.

Kaj si se kaj pohvalila zadnje čase?!

Ti si božansko dobra. Jaz sem božansko dobra. Jaz sem izjemna. Ti si izjemna. Vzemi si to k srcu, ker je res! Vse to je resnica!

Ljubek pristen srčkan iskren jasen blažen mogočen dan poln veselja.



Uživaj, za tvoje življenje gre!

Ni komentarjev:

Objavite komentar