sobota, 2. marec 2024

ČAROBNOST TEBE!!!

Kam vsi tako hitimo? K smrti?! Če pa še zares nismo niti živeli?! Kam se nam tako mudi?!

Danes sem spoznala, da sem si ustvarila čudovito življenje.

Velikokrat pa mi glas strahu tako odločno in glasno pripoveduje svojo zgodbo – ali eno izmed nešteto verzij grozljivk, ki si jih je zamislil in jih utemeljuje, ko pa se nikoli v resnici niso zgodile. V preteklosti je bilo še vedno od znotraj je votel, od zunaj pa ga nič ni. To je pregovor o strahu, ki drži. Popolnoma. Še vedno se je vse dobro končalo. Ta povečana glasnost strahu pa mi preprečuje, da bi polno uživala v tem trenutku. Kaj pa mi pravi glas ljubezni? Kaj če bi ta mili, nežen, tih glasek povečala in ga ojačala na polne?! Vedno imam izbiro ali ljubezen ali strah, kot bi rekel tečaj čudežev. Kaj bom poslušala? Katero postajo bom izbrala? Še vedno se je izkazalo, da je glas strahu vedno pretiraval in me samo ohranjal v občutku nemoči in preobremenjenosti.

Zdaj pa je čas, da si malo popustim, da sem malo bolj prizanesljiva s sabo, tako kot bi bila z ljubo prijateljico! Pa saj sem si prijateljica, ali ne!? (Če ne pa je zadnji čas, da si postanem! Kajti s sabo bom preživela vso življenje! Nihče ne bo toliko z mano kot sem jaz sama s sabo, zato je čas, da ustvarjam kvaliteten zdrav iskren poživljajoč odnos…)

Kaj bi mi rekla Ljubezen?

Živi polno in uživaj! Privošči si kaj lepega! Uživaj v tej radosti življenja in šarma, ki ti ga nudi vsak trenutek. Čas je, da se popolnoma predaš svoji čarobnosti. Uživaj v tem, kaj si si že ustvarila, vse ostalo pa se bo uredilo, še vedno se je.

Mogoče si zdaj v času zime, ko se vse pripravlja ali si nabira nove energije za nov začetek, novo Zemljo. Mogoče si v času pomladi, ko že brstijo prve ideje, kako bi rada živela ali pa si v jeseni, ko bogato obiraš sadove svojega dela, užitka. Vseeno, kje si, najpomembneje pa je, da ohranjaš svojo povezanost s svojim srcem, to je tvoja moč, to je tvoja super moč, to je tvoja nadnaravna moč! Tvoje srce ve. Pomikamo se iz dobe uma in ustvarjanja z akcijo – moškega načina – v dobo sprejemanja – ženskega načina – zato je tako pomembno, da res poslušamo svoje srce. Kar imamo v srcu, bomo privlačili. Če imamo mir, bomo privlačili še več tega. Če imamo obilje, bomo privlačili še več tega. Vse, kar imamo od znotraj, privlačimo navzven ali bolje rečeno ustvarjamo navzven.

Danes pa si ustvari čaroben dan in praznuj svojo čarobnost! Izjemna si! Uživaj v čarobnem življenju, ki si si ga že ustvarila. Ustavi se. Zdaj pa polno zadihaj lepoto tega trenutka. Čutiš zadovoljstvo, kako daleč si že prišla? Uživaj v tem čarobnem trenutku sedanjosti. Zate je. Vse je darilo zate!

Ljubek pristen srčkan sijoč razcvetel jasen navihan dan!



Živi svoje življenje na polno, zdaj je čas povezanosti same s sabo, uživaj v tem čarobnem času! Juhu! Uživaj v čarobnosti sebe! Sij, moja draga, sij!

Ni komentarjev:

Objavite komentar