sobota, 16. marec 2024

V TOKU LJUBEZNI!

Življenje je lepo!

Kako prija tuš. Kot da sem vsa oprana do zadnjega kotička duše in še čez. Ne kot da sem – RES sem! Voda me očisti in v meni prebudi reke sreče in toka ljubezni, ki je neustavljiv. Stalen. Stabilen. Mogočen. Močen. Vedno prisoten.

Pač, obožujem reko, ki je kristalno čista Ljubezen, ki se izraža v tem trenutku kot jaz. Obožujem, da imam privilegij, da lahko živim svoje življenje po svoje. Zdaj je to pisanje in pitje vode, zavita v roza haljo – živo roza in s turbanom iz brisače. Življenje je zabavno v vseh pogledih.

Danes sem imela čast, da sem se malo igrala. Bilo je zabavno. Sproščujoče in čisto sem bila v trenutku. Otroci so tako polni življenje, nedolžni in polni veselja, ki jim kar sveti iz oči. Privilegij je, da sem lahko skozi igro odkrivala čarobne svetove.

Res je bilo lepo.

Še zdaj mi je.

Moja muca Bliss pa se boji obiskov. Skrivala se je večino časa za sedežno.

Zanima me, če se tudi jaz skrivam večino časa ali vedno sijem?

Bliss ima tako srečo, da smo jo vsi želeli cartati in smo tudi jo. Uživa v tem in je takoj začela presti. Strah pa ji preprečuje, da bi skozi uživala v tem, kar je tudi njej v ugodje.

Kaj meni strah preprečuje?

Sem vedela, da je mačje življenje velikega pomena v mojem življenju. Prava moja učiteljica je, da se bolj zavedam sebe. Mislim, da je ona posvojila mene.

Pa je strah resničen? Ali samo pomeni, da gre za veliko meni zelo pomembno zadevo, ki se je veselim uresničiti in je to samo vznemirjenje? Veliko pričakovanje.

Bolj mi bledi privlačnost rutine. Kaj če je vse novo, kar si zares želim – izven cone udobja? Verjetno je res, ker če ne bom dobila in živela isto kot do zdaj.

Mislim da je Boris Vene napisal skupaj z Nikolo Grubiša, da je definicija norosti, da delaš isto in pričakuješ drugačen rezultat.

Strinjam se.

Danes sem odločila prepustiti reki Ljubezni. Naj me nese, kam me želi. Pa saj je rekla Ljubezni, kaj slabega že ne bo prinesla in pričakujem samo dobro in fantastično. Res se veselim. Imam čudovito življenje in postaja še bolj čarobno.

Prepuščam se vsa reki Ljubezni. Kar bo, pa bo. Pričakujem Ljubezen!

Ljubek pristen srčkan srečen pisan lahkoten zabaven dan poln obilja, bogastva in razkošja v vseh pogledih.



Rada se imej z vsem srcem!

Juhu!

petek, 15. marec 2024

VSI ČAKAMO NA TVOJE DAROVE

Kako kaj življenje?

V kakšnem odnosu sta?

Se mu izogibam ali zares živim?

Življenje je ljubko, večino časa.

Rada bi bila v sedanjem trenutku z življenjem, brez obžalovanj in brez projekcij sreče v prihodnost. Tu in zdaj želim biti srečna.

Zares živim, to bi rada verjela. Večino časa pa se pomikam iz ene zanimive stvari v drugo. Vseeno ali je to kuhanje ali branje knjige.

Moja mačka Bliss mi zelo pomaga, da sem v tem trenutku. Pride k meni v naročje, ravno ko pišem in mi grize nalivno pero, ki tako poskočno poplesuje ravno v višini njenih oči. Preveč vabljivo, da bi se lahko uprla taki igri. Zlata barva pisala ji je še bolj lesketajoča in še bolj privlačna. Rada jo božam, to me takoj dvigne v višjo vibracijo. Zdaj že nekje pleza. Grem pogledati. No je že dol, ker sem slišala, da je skočila. Ohranja me v trenutku, ker se pri njej vedno nekaj dogaja. Če ne pa uživa zvita v klobčič in prede od ugodja.

Zdaj vidim, da me ima mačka veliko za naučiti. Ravnovesje med igro in počitkom. So stvari, ki niso stvari in so najbolj pomembne v življenju.

Najpomembnejše.

Najdragocenejše.

Prej sem ji dala novo žogico in zdaj divja z njo naokoli. Ravno toliko majhna je, da jo z lahkoto podi iz sobe v sobo, ter divja za njo. Prav hecna je.

Mačke so res prave učiteljice. Popolnoma so v trenutku.

Je pa tudi radovedna, kot sem jaz. Vse jo zanima. Raziskovalka je po duši. To mi je zelo všeč.

Posluša svojo intuicijo in se umakne na samo, ko to potrebuje. Prav zanimivo je opazovanje mačjega življenja.

Zdaj pa je čas, da si jaz ustvarim »mačje« življenje z malo več igre. Ravnovesja. Počitka. Ustvarjanja. Nagajivosti. Življenja v tem dragocenem trenutku.

Res imam lepo življenje v vseh pogledih.

Ljubim svoje čudovito življenje. Zares.

Pa tako navadno je, pa tako čudovito.

Pa tako preprosto je, pa tako fantastično.

Pa tako moje je in pristno, pa tako izjemno.

Vsi smo v sebi vedeli, da smo rojeni za nekaj izjemnega. Žal pa nam okoliščine odraščanja programiranja zatemnijo ali zameglijo našo iskro, ki pa ti tako močno želi razplameneti v ogenj v nas. Zdaj pa je čas, da spet malo popihamo v žerjavico svojega srca in da ta iskra postane kres, ogenj, ki vedno srčno gori, saj ga negujemo. Ohranjamo ga s srčnimi stvarmi naše duše – za vsakega je drugače – lahko je kuhanje, pletenje, kvačkanje, slikanje, meditacija, sprehodi, fotografiranje, računovodstvo, urejanje notranje dekoracije, vrtnarjenje, ples, planinarjenje, pisanje, zdravljenje, petje, igranje instrumenta… ti že veš zase. Zdaj pa to izbirajmo vedno bolj in bolj. Dragoceno je naše ognjišče srca, saj našemu življenju daje sočnost svetlobe in radosti polnega bivanja v tem trenutku. To je naše poslanstvo, da zares živimo, kot želimo živeti.

Vsem drugim in tudi sebi odpustimo. Posadili so vzorce v nas, ki niso naši in jih lahko kadarkoli izpulimo kot plevel in nasadimo čudovit cvetlični vrt ali zelenjavno gredo – odvisno, kar nam je bolj pri srcu.

Ne zanikaj si več svojega poslanstva, ampak ga zdaj polno živi. Ne sprašuj se, kaj vse ne moreš narediti ampak ravno obratno, kaj pa vseeno lahko narediš!!! Potem pa to naredi z vsem srcem! Močna si, bolj kot si si kdajkoli predstavljala!

Uživaj svoje življenje na polno, moja draga!

Ljubek srčkan pristen lahkoten zabaven bogat radosten zaplejiv svetel sijoč ustvarjalen miren srečen dan!



Ljubljena si v vseh pogledih! Vso Vesolje in še širše čaka, da izraziš svoje darove in prispevaš svojo luč. Izjemna si že zdaj! Ljubljena si z vsem srcem, točno taka kot si.

četrtek, 14. marec 2024

LJUBEČ DOM SRCA!!!

 So mi res stvari nadomestilo za povezanost z Bogom? Če pogledam oblačila, nisem v nobenem smislu minimalistka. Rada imam svoje kombinacije. Pa vseeno, si prehitro spet nabavim nov kos in potem stari obležijo v omari, ali še niti ne tako stari? Zdaj imam kaos in ta teden mi pridejo sestaviti omaro. Komaj čakam, da bom imela vse bolj pregledno in razporejeno. Veselim se velike omare. To je zame umetnost lepega elegantnega, ampak udobnega oblačenja. Danes sem si oblekla čudovito obleko z vzorcem tigra, ki mi je zelo všeč. Oblačenje je kot slikanje, nikoli ne vem, kaj mi bo ta trenutek prinesel in mi bo izvabil iz mene, kako se obleči. To je zame umetnost in me osrečuje. Zakaj pa ne bi bila duhovna s stilom? Ali pa dobrosrčna s stilom? Pa saj to vse gre popolnoma skupaj. Ali pa srčna s stilom? Ali pristna s stilom? Ali polna humorja s stilom?

Moda, ne moda – bolj osebni pristni slog – izvablja iz mene ustvarjalnost, da sem lahko še bolj pristna in se izražam skozi barve in razpoloženja. Uživam v vsakem trenutku oblačenja, kreiranja. To je moja ljubezen.

V zraku je čutiti tako pozitivnost in svetloba prežema vse. Vedno bolj globoko se naseljuje v mene. Obožujem sonce! Čutim, kot bi vso Vesolje, vesolja, objela čarobna svetloba Ljubezni, ki postaja vedno bolj močna in je nič ne more ustaviti. Zdaj pa je zares čas, da ustvarjamo raj in ga živimo od znotraj navzven. Uživajmo v vsakem trenutku, ki je polna priložnost za kreiranje radost in lepote. Živim svoje življenje po svoje v vseh pogledih.

Zdaj sem se spomnila, da sem videla nekaj, kar si želim. Spet stvar, ki je nadomestilo za povezanost z Bogom?

Oblačenje je razvijanje moje kreativnosti, tako je tudi urejanje doma. Moj dom postaja in je že gnezdo varnosti, zavetja in zavarovanosti – ljubezni, miru in harmonije – obilja, preskrbljenosti in domačnosti – smeha, veselja in pristnosti – sproščenosti. V mojem domu je vedno dobrodošla Ljubezen ali več. Zato pa mi je tako pri srcu in mi je res ustvarjalno gnezdo.

Na meditaciji ali zdravljenju (pridružite se nam na LoveLightTruth) nam je Suzan Ashley rekla, da nas bo tu pa tam, kaj želelo izbezljati iz našega ljubečega gnezda srca, ampak da se lahko hitro vrnemo v svoj center miru in ne dajemo energije – niti malo – čemurkoli, kar je manj kot ljubezen. Povezanost s sabo in tišina sta pomembni, da zaznam, kdaj me želi karkoli izvleči iz te oaze Ljubezni. Bolj se zavedam, bolj poznam svojo resnico, prej lahko kot močna elastika zaniham nazaj v harmonijo srca. To je moj resničen dom. Moje srce.

Ljubek iskren pristen dan poln ljubezni, harmonije, zavarovanosti, zaščitenosti, varnosti, zavetja, preskrbljenosti, miru, smeha, povezanosti, veselja, sproščenosti.



Ljubi svoje življenje. Ni še prepozno, da zares zacvetiš. Uživaj, moja draga!

sreda, 13. marec 2024

LJUBKOST POVEZOVANJA

Zanimivo se vse odvija. Prav zabavno! Vedno bolj se zavedam, kam odteka moja energija. Urim se v tem, da sem polno prisotna. Ne želim več dajati svoje energije nečemu, kar ni potrebno in kar mi ne koristi. Tako je! Želim se osvoboditi. Zdaj! Veselim se tega.

Jaz sem odgovorna za svojo energijo in jaz jo želim dajati za dobro in namenjati za harmonijo, ljubezen in mir ali še više. Tako je. Vse kar je nižje in gre od mene ali do mene, pa se naj zdaj razkroji. Tako je.

Potrebujem čas tišine. Sploh nisem tako naravnana, da bi morala biti v nenehnem obkroženju glasu, ampak sem se navadila, da poslušam kakšno predavanje med pospravljanjem ali barvanjem. To mi je v čisto veselje.

Vse si bom zložila, kamor spada. Danes. Kar pa ne danes pa jutri. Rada imam oblačila in uživam v kombinacijah le teh. rada imam svoj svet ustvarjanja in izražanja skozi oblačenje. Danes sem si oblekla čudovito obleko z roza oranžnimi in modro belimi rožicami in počutila sem se fantastično. Zraven sem si obula moje lepe čevlje, ki so malo kičasti in bilo je izjemno. Rada imam kombinacije vsega nepričakovanega – elegantnega in malo rokerskega.

Zdaj pa mi ogenj tako lepo gori v kaminu in obožujem oranžen ples plamenov, ki se igrajo. To daje domu domačnost. Rada imam življenje v vseh pogledih. Rada imam svoje življenje v vseh pogledih.

Zakaj se takoj počutim slabo, ko kaj naredim, kar ni bilo v načrtu? Zakaj toliko občutkov krivde in obžalovanja, ali celo bolj samo obtoževanja? Je to samo vzorec, ki sem ga avtomatsko prevzela?

Želim se bolj in bolj zavedati tega, kdo sem in kaj je res moje. Po naravi sem srečna in vesela oseba in zdaj vso krivdo, sram, gnus, obtoževanje vračam od kod je prišlo! Vračam pošiljatelju.

Moja muca Bliss mi leži v naročju, zdaj kot to pišem. Prej sem jo že morala popraviti iz tipkovnice, ker se je preveč razpotegnila po njej in se je kar nekaj stiskalo. Zdaj pa sva se namestili, da je obema prav udobno in učinkovito. Prav vesela sem, da je prišla v moje življenje, da me je posvojila. Prav prijetno in ljubko je, da me je vedno tako vesela, jaz pa nje. Živali so izjemne.

Kaj so še moji izgovori, da ne živim življenja, kot bi ga zares rada živela? Enkrat pa bo res prepozno, zdaj pa še sigurno ni, ker še migam in še diham. Torej, kaj bo danes – izgovori ali moje sanjsko življenje?

Zdaj v tem trenutku živim svoje sanjsko življenje. Pišem. Sem na udobni sedežni z mojo Bliss. Življenje je res lepo. Srkam vsak dragocen trenutek te dragocenosti. V sebi občutim mir, ljubezen in harmonijo. Cenim, da imam tako lepo življenje.

Spuščam staro in se prepuščam novemu. Ponesi me življenje v kamorkoli me želiš, da sem vedno na najboljšem mestu, z najboljšimi ljudmi – ob najboljšem času.

Odpuščam in spuščam vse staro. Tako je.

Živim ali zares živim svoje življenje?

Živim!

In to me osrečuje!

Živa sem in diham! To me osrečuje!

Ljubek pristen živ živahen srčkan srečen ljubezniv sijoč srčkan vesel navihan prazničen uživanja poln dan!



Ljubljena si! Življenje te res ljubi, kot bi rekla Louse L. Hay, dopusti mu, da te objame z vso ljubeznijo, ki jo premore Vesolje. Skupaj smo še bolj močni, pristnost in srčnost in dobrota so naše super moči! Sledi svojemu srcu!

torek, 12. marec 2024

ŽARIM OD ZNOTRAJ!!!

Zabavno je biti jaz – jaz. Kar bolj srečna sem lahko in sproščena. (Ne glede na to, kaj izbirajo drugi…)

Kaj tebe osrečuje?

Kaj je tvoja strast?

Če si sam pri sebi srečen - srečna, ne glede, kaj delajo ali rečejo drugi, kot nam je rekla Suzan Ashley – rečeš: »Mhmm, zanimivo,« in si še kar naprej srečen – no srečna.

Tako je, če ne pa se zažrem v vsako podrobnost, kaj so mi drugi rekli, kako so me gledali in kaj vse so si šele mislili…

Ni moja stvar. Moja stvar je moja sreča. In samo nad tem imam nadzor. In všeč mi je.

Veš kaj, danes pa sem kar precej in-ov uporabila. Saj ni treba, da je črno ali belo – lahko je celo barvno, kar še mi je bolj pri srcu. Ni treba, da je ena stvar, lahko je pisano kot šopek rož. Lahko je tako in tako. Tako je!

Lahko sem srečna in še živim v obilju. Tako je. Ni potrebno, da je ali – ali. In lahko še imam čudovitega partnerja. Vse to gre čudovito skupaj in se niti malo ne izključuje. Ponosna sem nase, kako daleč sem že prišla in sem polna veselja, kaj še me vse čaka.

Samo nebo je moja meja, no, niti nebo ni več meja, saj smo povezani z Univerzumom na široko. Vedno bolj se razkriva božansko v meni in v vseh. Veselim se tega novega obdobja.

Zdaj pa večerja. Dober tek!

Pa lahko noč!

Ali bi napisala IN lahko noč!

Ljubek pristen igriv zabaven lahkoten srčkan dan!



Sledi svojemu srcu! Ti se najbolj poznaš! Juhu!

ponedeljek, 11. marec 2024

IZJEMNA SI!

Kako je to, da se za vsako malenkost tako »žerem« samo sebe in grizem – za dobre stvari, ki jih naredim polno čez dan, pa se niti malo ne pohvalim, niti desetinko ali celo odstotek tega, kar se »gnajvim«?

Čas je, da se vse obrne, da vse spremenim, da uredim vse v ravnovesje. Rada bi se počutila dobro v svojem telesu, v sebi in tudi se. Zdaj pa je čas, da to še okrepim – »pojačam«. Čas je, da glasnost glasu, ki je moj stalen kritik znižam na minimum in tako dovolim glasu Ljubezni, da se zares sliši. To je edini način, kako lahko odvisnost od kritika spremenim – bolje rečeno preusmerim – v spodbujanje glasu Ljubezni.

Če povem po resnici, sem bolj navajena glasu kritike in obsojanja, ki mi povzroča potem občutke sramu in krivde. Zdaj pa bi mu rada pristrigla krila, ker se je preveč razbohotil v mojem življenju – bolje rečeno vsakdanu. Dovolj je bilo!

Dobra oseba sem.

Jaz sem izjemna!

Zakaj bi sploh namenjala toliko energije nečemu, kar sploh ni bilo tako slabo. Pa saj nisem popolna - (Sem, ampak na svoj unikaten način. Res ne želim žaliti Boga – Ljubezni – kako in kot kdo sem bila ustvarjena. Pravzaprav tudi sama sebi vedno bolj priraščam k srcu. Počasi se bom že imela rada! Pa saj se imam – vsak dan bolj…) – niti ne rabim biti popolna. Sem čisto super in vredu takšna kot sem.

Se raje kritiziram in ostajam v nizkih energijah, kot da bi se sprejela in sprejela vse svoje dobre lastnosti in se pomaknila naprej? Saj vem, kdo sem hrani s temi nizkimi energijami, pa še jim res želim dajati košček ali celo kos svoje energije? Ne! Dovolj je bilo prikritih iger in ožemanja! Čas je, da se resnica izkaže! Čas je, da je pravici zadoščeno! Zdaj!

Na kaj se želim osredotočati? Dobre ali slabe strani?! Vse skupaj me dela celoto – da sem jaz – jaz. Ampak ni pa treba biti diktatorska do mene same.

Še nekaj nam je zaupala Kassandra – Suzan Ashley – vse je mogoče.

Kaj pa, če bi se vedno vprašala, kaj pa lahko naredim? Kaj pa je mogoče? Kaj pa lahko naredim kljub vsemu, da je zdaj – kot pač je? Ne kako bi mi kdo pomagal – duhovna bitja uredila zame – ampak kaj lahko jaz naredim sama – zdaj? Imam možnosti. Vedno imam možnosti.

Zdaj pa čakam na pošiljko, vmes pa imam ustvarjalni projekt, ki se ga zelo veselim. Barvanje je. Kopalnice! To pa je izjemno. Komaj čakam, da nadaljujem. Zdaj.

Veš kaj, saj se imam rada.

Veš kaj, res se imam rada!

Samo malo se mi je zameglil pogled, da sem mislila, da se kje slučajno nimam. Pa se imam! Zdaj pa se bom tudi tako obnašala do sebe. Juhu!

Lep izjemen srčkan čudovit pisan jasen kristalen navihan živahen edinstven vesel dan!



Življenje je lepo, zares! Prisluhni skrivnostim čarobnosti srca, prav te vodi.

nedelja, 10. marec 2024

VSEOBSEGAJOČA ČAROBNOST MODROSTI SRCA

Kako zabavno je vse skupaj!

Kar malo me je strah, kaj bo iz tega. Sicer pa, če ne uspe, bo vse kot je bilo do zdaj. Pa saj ni moje življenje odvisno od tega, zares ne! To lahko takoj naredim in se zabavam ob tem. Ni potrebno, da mi gre vsa energija v kosti strahu in da me prestraši. Ni. Res ni potrebno. Moja mucka se nekje skriva. Mislim, da dremucka. Listje se je tako lepo igralo z vetrom in poplesavalo, bilo je božansko lepo. Čarobno.

Zdaj pa je čas, da grem zares v akcijo in da pobarvam omaro. To bo prišlo fantastično lepo v vseh pogledih. Kako se veselim!

Rada imam svoje življenje. Zdaj. Točno tako, kot je. Že zdaj je čudovito čarobno v vseh pogledih. Res imam neko obdobje, ko si želim samo biti v miru in hkrati v neki ustvarjalnosti. To me žene naprej. Sploh ne morem prav pisati, ker me že vleče naprej v akcijo! Pa to je božansko!

Čutim, da imam posebno povezanost s sabo in vsem, kdo sem. Res mi je lepo in prav obožujem svoje življenje. Ljubim ga. Rada ga imam.

Mogoče pa je danes čas, da naredim kaj nepredvidljivega. Si pobarvam kopalnico na peščeno barvo? Ploščice že imam turkizne, zdaj pa bo, kot da si ob morju na peščeni plaži? Mogoče.

Imam pa še en projekt. Omaro. Velikansko omaro, masivno, ki sem jo pobarvala belo, zdaj pa jo bom še eno plast, z roza.

Nekam me vleče. Grem? Seveda grem.

Kam pa tebe kaj vleče?

Včeraj sem bila na mini izletu in bilo mi je fajn. Ko sem že mislila, da bi se preusmerila, sem videla kombi z napisom, ti to zmoreš in sem nadaljevala naprej. Pa res je šlo vse tekoče. Neverjetno. Uživala sem. Takoj sem dobila parkirno mesto, čisto blizu, kam sem bila namenjena. Glede, da je to veliko mesto, je bil to pravi čudež. Tudi nazaj je šlo dobro in hitro. Bilo je prav zabavno, kako se je vse lepo uredilo. Izjemno. Malo sem šla po ulicah, malo po trgovini z ustvarjalnim materialom. Potem pa naprej. Krona izleta ali dragulj izleta pa je bilo srečanje z mojo meditativno skupino, bil oje izjemno. Božansko! Fantastično! Prav čutila sem, kako sem bila sprejeta s prijaznostjo in milino, kot bi me vse to objelo in sem takoj čutila dobrodošlico. Bilo je super. Življenje je lepo v vseh pogledih. Kaj vse sem razlagala! Kaj vse sem doživela in toliko objemov iz srca! To je bilo pravo doživetje. Izjemno.

No, pa domov sem tudi našla, kar je tudi dosežek.

Zdaj pa res, grem dalje. Dogaja se. Dogaja!

Ne dovoli danes, da glas intuicije pregovori razumsko utemeljevanje možganov, ki črpajo podatke iz preteklosti, intuicija pa iz vseobsegajoče zavesti Vesolja – v tvoje najvišje dobro in najvišje dobro vseh.

Uživaj mi!

Lep srčkan ljubek sijoč sijajen mogočen jasen hvaležen pester živahen dan!



Bodi, kdo si, taka si najlepša – sij – v vseh pogledih. Opusti krivdo in sram, tako ali tako ne pripadata tebi, ampak polno zaživi.