ponedeljek, 11. marec 2024

IZJEMNA SI!

Kako je to, da se za vsako malenkost tako »žerem« samo sebe in grizem – za dobre stvari, ki jih naredim polno čez dan, pa se niti malo ne pohvalim, niti desetinko ali celo odstotek tega, kar se »gnajvim«?

Čas je, da se vse obrne, da vse spremenim, da uredim vse v ravnovesje. Rada bi se počutila dobro v svojem telesu, v sebi in tudi se. Zdaj pa je čas, da to še okrepim – »pojačam«. Čas je, da glasnost glasu, ki je moj stalen kritik znižam na minimum in tako dovolim glasu Ljubezni, da se zares sliši. To je edini način, kako lahko odvisnost od kritika spremenim – bolje rečeno preusmerim – v spodbujanje glasu Ljubezni.

Če povem po resnici, sem bolj navajena glasu kritike in obsojanja, ki mi povzroča potem občutke sramu in krivde. Zdaj pa bi mu rada pristrigla krila, ker se je preveč razbohotil v mojem življenju – bolje rečeno vsakdanu. Dovolj je bilo!

Dobra oseba sem.

Jaz sem izjemna!

Zakaj bi sploh namenjala toliko energije nečemu, kar sploh ni bilo tako slabo. Pa saj nisem popolna - (Sem, ampak na svoj unikaten način. Res ne želim žaliti Boga – Ljubezni – kako in kot kdo sem bila ustvarjena. Pravzaprav tudi sama sebi vedno bolj priraščam k srcu. Počasi se bom že imela rada! Pa saj se imam – vsak dan bolj…) – niti ne rabim biti popolna. Sem čisto super in vredu takšna kot sem.

Se raje kritiziram in ostajam v nizkih energijah, kot da bi se sprejela in sprejela vse svoje dobre lastnosti in se pomaknila naprej? Saj vem, kdo sem hrani s temi nizkimi energijami, pa še jim res želim dajati košček ali celo kos svoje energije? Ne! Dovolj je bilo prikritih iger in ožemanja! Čas je, da se resnica izkaže! Čas je, da je pravici zadoščeno! Zdaj!

Na kaj se želim osredotočati? Dobre ali slabe strani?! Vse skupaj me dela celoto – da sem jaz – jaz. Ampak ni pa treba biti diktatorska do mene same.

Še nekaj nam je zaupala Kassandra – Suzan Ashley – vse je mogoče.

Kaj pa, če bi se vedno vprašala, kaj pa lahko naredim? Kaj pa je mogoče? Kaj pa lahko naredim kljub vsemu, da je zdaj – kot pač je? Ne kako bi mi kdo pomagal – duhovna bitja uredila zame – ampak kaj lahko jaz naredim sama – zdaj? Imam možnosti. Vedno imam možnosti.

Zdaj pa čakam na pošiljko, vmes pa imam ustvarjalni projekt, ki se ga zelo veselim. Barvanje je. Kopalnice! To pa je izjemno. Komaj čakam, da nadaljujem. Zdaj.

Veš kaj, saj se imam rada.

Veš kaj, res se imam rada!

Samo malo se mi je zameglil pogled, da sem mislila, da se kje slučajno nimam. Pa se imam! Zdaj pa se bom tudi tako obnašala do sebe. Juhu!

Lep izjemen srčkan čudovit pisan jasen kristalen navihan živahen edinstven vesel dan!



Življenje je lepo, zares! Prisluhni skrivnostim čarobnosti srca, prav te vodi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar