sobota, 27. oktober 2018

Našla po naključju...

Tako sem lenarila včeraj, da se je kadilo. Vseeno sem uredila toliko stvari. Celo vse korake sem naredila za ta dan. Kako paše to razkošje brezdelja. Prav prija. Sploh, če je zunaj tako bolj turoben dan. Vse kar kliče, da se umirim, da sem ustavim. Očitno je to moje telo potrebovalo. Enako kot moja duša. Ali verjetno moja duša še bolj.

Zdaj ko to pišem, si že pripravljam zajtrk zraven. Komaj čakam. Komaj čakam na potovanje! Še dva ni! in že grem. Seveda sem si že malo spakirala. Kako lepa oblačila imam! To me pa tako razveseli, sploh, ker jih dajem skupaj v tako barvite kombinacije. Rada imam tople, a žive barve. Tanke svilene materiale in debele puloverje. Cenim, da imam tako izbiro.

No, včeraj, ko sem šla na sprehod, sem imela v mislih, da si kupim dežni plašč. Nikoli ne vem, kako se bo vreme obrnilo. Tako. za vsak slučaj. Tista trgovina, ker so imeli tako lep tigrast dežni plašček, je bila zaprta. Pa sem zavila v drugo. Tako nisem bila prav odločena ali bi šla ali ne. Pa sem rekla, dobro pa grem. Bilo še je pol ure pred zaprtjem. Skočila sem hitro noter. Pa ga zagledam. Samo zame je tam bil. Moja številka! Zadnji! Malo sem še pogledala okoli. Tudi čevlje! Nič grem si ga probati! Bil je čisto ta prave barve. prave dolžine! Rokavi so mi bili ravno prav! Vedno imam probleme s tem, ker so mi vsi rokavi predolgi, sploh pri plaščkih. To pa mi je popolnoma ustrezalo! Dolžina! Zdaj pa ga imam! Moj popoln čita plašček. Ali jaknica. Tako je puhast in mehek, da komaj čakam, da se malo ohladi, da ga bom nosila! Popolnost!

Kaj tako lepega pa še ne! Je toplo bež barve s črnimi pikami. Božansko!

Tako sva se našla čisto po naključju.

Prej sem poslušala Dr. Northrup o partnerstvih. Prav je, da sem staromodna. Želim si monogamno razmerje, že iz tega razloga, da nisem potem med prazniki sama. In zato, ker si zaslužim moškega, ki je dober po duši, po srcu in s katerim gradiva izjemno poglobljeno ljubeče odnose. Vsak srečen, skupaj srečna...

Ljubek sijoč dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Odpiram svoje srce in hodim po srčni poti. Naj vsak začuti svoje srce in mu je glavni kompas.

petek, 26. oktober 2018

K A T E J A : For fun...

Hi my Beloved!

In fact, I know that I do not need to do anything. I am everything. Now at this moment. Fullness. Full person. Kindness to yourself. Love. Friendship. Honesty. Beloved. Everything's in me already. With this, I realize that I am aware of this, so I put it all more into my life. The more I am all this and this is all reflected in my life.


I'm more genuine every day. Nevertheless, my birthday is such a turning point, when I am more in lined to compass - in the heart direction.

I give myself wings. I'm straining sails. I'm going out of the harbor.

My authenticity, the way of expressing, my life in my own way is important. Mine. Your for your own... It's precious...


What about when they meet the colors? Two unexpected!? How beauiful materials hit together!? Gently soft and hard wool?! If this is not enough, then I add a little animal paern. So. For fun...


Life loves you!


Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly


















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired o listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Za zabavo…


Hej moje drage, moji dragi!

V resnici tako vem, da ne rabim nič narediti. Vse sem že. Zdaj v tem trenutku. Polnost. Polna oseba. prijaznost do sebe. Ljubezen. Prijateljstvo. Iskrenost. Ljubljenost. Vse je že v meni. S tem, ko se tega zavedam, tako vse to bolj prenašam v svoje življenje. Bolj sem vse to in to se vse odraža v mojem življenju.


Vsak dan sem bolj pristna. Vseeno pa mi je rojstni dan taka prelomnica, ko si še bolj naravnam kompas na srčno smer.

Dam si krila. Napnem jadra. Odjadram iz pristanišča.


Moja pristnost, način izražanja, življenja mojega življenja po svoje je pomembno. Moje. Ti po svoje… To je dragoceno…


Kaj pa to, ko se srečajo barve? Dve nepričakovani!? Ali materijali udarijo skupaj? Nežno mehko in težko volneno?! Če pa to ni dovolj, pa še dodam malo živalskega vzorca. Tako. Za zabavo...

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly
















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Praznovanja...

Obožujem praznovanja.

Kako lep sončni vzhod je! Ravnina in nad njo meglica. Pastelni toni se razpršijo okoli nižine. Vmes pa potem kot disko krogla sije sonce. Vse je drugače, če je sonce.

Kako sem danes lahko bolj sonce? Sijem v svojih najlepših barvah. Kako sem danes lahko najboljša izvedba, različica sebe? Kam me vodi pot?

Točno tukaj kot sem, tu je moja pot. Tukaj sem. Zdaj v tem trenutku. In tukaj se vse začne. Moja pot. Kam me vodi srce?

Seveda danes k praznovanju. Komaj čakam! Moji najljubši ljudje. Tako. Sproščeno. Ker jih imam rada. Ker se rada pogovarjam z njimi. Uživam v tem. Veš kaj. Zdaj sem se nekaj spomnila. Bolj ko razlagaš ljudem in jim poslušaš ugajati, bolj to ne vodi nikamor. Če te ne marajo, te tako ne marajo. Če pa te imajo radi, pa tako vseeno, če razlagaš ali pojasnjuješ, kaj in zakaj, vseeno te bodo imeli radi.

Ljubek lep dan!

Objem! Cmok!








P.S.: Kdaj, če ne danes! Praznuj, kar si! Daleč smo prišli!

četrtek, 25. oktober 2018

Proti morju!!!

Tako sem navdušena! Komaj čakam, da grem na pot! Prav srečna sem, da sem se podala na novo potovanje! To pa je tako za mojo dušo! Seveda je primorsko mesto! In še nekaj! Res mi je že od nekdaj všeč. In še nekaj. Malo bom šla tja refleksijo narediti za svoj rojstni dan. Tako.

Daleč od doma bolj jasno razmišljam. Drugačen urnik je. Imam še več časa zase. Rada bi tudi dokončala knjigo, ki jo pišem. Poglabljanje v nevidno, a močno energijo. Srčnost.

Kaj so vrline, ki jih občudujem pri drugih? To je tudi v meni. Kaj so vrline, ki jih obsojam pri drugih? To je tudi v meni. Logično. Celovita bitja smo.

Kaj je to naše potovanje? Od začetka do konca? Kaj je sploh omejenost? Mislim, da smo kot bitja neomejeni. Kaj pa si pustimo čutiti in biti, to pa je drugo. Sem lahko še bolj srečna? Seveda! Ampak danes sem že do polne kape! Komaj čakam, da se podam na potovanje duše! To je moja mala skrivnost! Ali pa ne! Saj bom povedala naprej!

Cenim, da imam tako lepo življenje, da si lahko to z lahkoto privoščim. Komaj čakam! Komaj čakam, da bom pila kavo po palmami. Se grela na soncu. Se sprehajala pri morju. Nabirala školjkice. Šla na razstavo! Uh, to sem že skoraj pozabila! Raziskovala zgodovino mesta. Prav komaj čakam! Vse to čaka name! Kako se že reče temu!? La dolce vita stil dopusta. Za dame. Uh, kje imam kakšen dober klobuk!? Res komaj čakam, da grem. Malo sem rezervirala v zadnjem trenutku! Ampak to mi je najlepše, da sem spontana. Sledim točno temu, kar mi je pomembno.

Kaj ni zanimivo, da se najprej pojavili občutki krivde? Tako dolgo grem? Kar sama? Pa ja! To si zaslužim! To je moje življenje. Moje življenje je zdaj! želim ga živeti pristno in polno!

Ljubek pisan dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Odpiram svoje srce, poslušam ga in hodim po srčni poti. Pomagam drugim, da živijo iz srca.

sreda, 24. oktober 2018

K A T E J A : Life in colors...


Hi my Beloved!

Where would I boast myself more? Where am I proud of myself? Where can I say that I succeed (I am happier)? How was that year more genuine? I do more things that I love.


How do I live my best life? How am I being the best version of me?


What do I want? How can I be more authentic? How I can best be implemented? How can I be even more satisfied? How can I be even happier?


How can you become even more fully involved in my life, in my happiness, in creativity?


Do I create a life in colors that I like?


So I learned from the old. What if I give myself more opportunities to be happy? How can I spoil myself more? How can I be happy? How can I make the best day? Without delay. What can I do today for my happiness? For my soul? Fulfillment?


What is anything more beautiful when the colorful autumn ... I love all the golden hues ... a spice but a little snakeskin pattern on the shirt ... Contrast!

A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly
















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : …življenje v barvah…


Hej moje drage, moji dragi!

Kje bi se pohvalila? Kje sem ponosna nase? Kje lahko rečem, da mi uspeva? Kako sem to leto bila bolj pristna? Kako se bolj uresničujem?

Kako živim svoje najboljše življenje? Kako sem najboljša izvedba sebe?
Kaj si želim? Kako sem še lahko bolj pristna? Kako sem še lahko bolj uresničena? Kako sem lahko še bolj zadovoljna? Kako sem lahko še bolj srečna?

Kako lahko še bolj vtkem sebe v svoje življenje, v svojo srečo, v svojo ustvarjalnost
Si ustvarjam življenje v barvah, ki so mi všeč? 

Tako sem naučena po staro. Kaj če bi si dala več možnosti biti srečna? Kako se lahko razvajam? Kako se lahko osrečim? Kako si danes lahko polepšam dan? Brez odlašanja. Kaj lahko naredim danes za svojo srečo? Za svojo dušo? Za izpolnjenost?
Kaj je sploh kaj lepšega ko pisana jesen… Obožujem vse zlate odtenke… a popestritev pa malo kačjega vzorca na majici… Kontrast!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly


















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Malo.

Kaj je lažje? Se počutiti dobro ali slabo? V oboje vlagamo enako energije. Premlevamo slabo, vlagamo energijo v enake, podobne misli in tok se veča. Premlevam dobro, cenim, kar imam, naredim najboljše iz tega dneva, tok se veča.

Seveda me vlečejo stari vzorci nazaj. Želijo me imeti točno tukaj. Vse novo je strašljivo in kot napovednik za nek čudno grozen film. Ampak to ni res. kako je lahko slabše ali bolj strašno, če je to, kar v resnici rada delam?! Malo bom morala začeti dvomiti v te iluzorne »strašljive« napovednike. Niso resnični. In kako bom vedela? Samo tako, da "probam".

Nočem se več iz navade počutiti nemočno ali nesrečno. Ni mi treba. Moč imam. Sama ustvarjam svoje življenje. Si dovoljujem? Si pustim biti res to, kar sem. Srčna duhovita in nora oseba. Nora v smislu drugačna. Ali pa kar nora. Saj nora mi je všeč.

Naredila sem si neko močno kavo s cimetom. Uh… Malo sem pretiravala.

Malo.

Stari vzorci so bolj pajčevine, ki bolj obljubljajo, da me bodo držale nazaj. Takoj ko pa naredim kaj novega se pretrgajo in niso več pomembne. Vodi me svežina in moč.

Spet sem reševala nek test. Vpisala sem vse podatke. Saj ne morem verjeti, kakšen rezultat mi je pokazalo. Umetnica. Kot bi mi povedali kaj novega. Saj vem. Rada imam ustvarjalnost in to sem jaz. To je moja srčnost. To je moja resničnost. To je unikaten del mene. Vsak ima nekaj povedati. Vsak ima nek talent. Si upamo biti samosovoji in ga izraziti? Zakaj pa ne?

Gledala sem tako lep film. Skupaj smo šle. In potem je bilo tako fajn deliti občutja in vse vtise o filmu. Božansko. Film je bil tako lep. Tako dobra zgodba. A star is born. Zvezda je rojena. Res je dober. Bom še zdaj enkrat pesem poslušala, ker glasba je tudi odlična!

Ljubek vesel dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Sledimo svojemu srcu, mu prisluhnimo, hodimo vsak dan bolj po srčni poti.

torek, 23. oktober 2018

Odpiram srce...

Tako rada poslušam predavanja Abrahama Hicks (Esther). Prej sem poslušala vprašanje in seveda odgovor. Bilo je o tem, da je gospa rekla, da ima lepo življenje. Če bi ga opisala bi bilo la la la oj, la la la oj. In da si želi izločiti te oj-e iz njega.

Bolj ko se osredotoča na oj-e, bolj v sebi aktivira vibracijo problemov. Potem pa nastane samo oj oj oj iz tega.

To je čisto res! O tem, o čemer največ razmišljam, to še bolj privlačim. Meni tako pomaga, da pišem vsak dan dnevnik hvaležnosti, kaj se mi je lepega zgodilo, kaj cenim. To pa mi tako pogreje dušo, kot bi me zavilo v toplo kociko.

Bolj ko se osredotočam na stvari, ki pa mi gredo dobro, bolj jih privlačim v svoje življenje. Še več. In to mi je všeč.

Spet si želim kam na morje. Vleče me. Saj bom šla. In ne morem verjeti. Nagledala sem si eno mesto. Tako, ki mi je res pri srcu. Že od nekdaj. Zdaj pa ima moja najljubša slikarka tam razstavo! To sem izvedela naknadno, ko sem se že odločila, kam grem! Kaj je lahko življenje še lepše! To je pravo razkošje! Presenečenja se kar vrstijo.

Komaj čakam! Življenje me želi presenetiti na vsakem koraku! In odlično mu uspeva!

Včeraj sem si tako dobro skuhala. Kako sem zadovoljna, da še je malo ostalo, da imam lahko danes to za zajtrk! Božansko! Komaj čakam, da neham s pisanjem! Že diši! Božansko!

Rada imam potovanja. In vse je potovanje duše. Malo smo klepetale. Bilo je tako zabavno in drugačno. Bilo je božansko. Uresničitev sanj. In fokus za naprej… življenje se lepo razpleta! Rada imam vzorce, ki mi jih štrika!

Ljubek pisan dan!









P.S.: Učim se poslušati svoje srce, brati med vrsticami, potem pa hoditi po srčni poti. Srce me vodi, zdaj še samo stopam po tej poti. Odprimo se srcu danes.

ponedeljek, 22. oktober 2018

K A T E J A : Pure perfection!!!


Hi my Beloved!

Today I live a happier life. Enough of delay. We follow our heart and walk in its path. Today! Now!


Stop for a minute, appreciate your life and smile.


Lovely day shining full of adventures!


Life loves you. Are you feeling? I feel...


I want to live more and more heartily. That's my mission, my path. Because of the birthday, it my life hasn’t changed drastically. It is true, I only want to express myself in all areas more. I love my life.


I appreciate the tiny moments that we take for each other. I appreciate it. I appreciate the conversations that are from the heart. Depths. Expression. Authenticity. Creativity. I want more of this.


I love colors. As it is not at all obvious. All colors are mixed. Shining! I love the hot pink and red! But if they are together, it is pure perfection!!!


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly
















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Čistpopolnost!!!


Hej moje drage, moji dragi!

Danes živim bolj srečno življenje. Dovolj odlašanja. Sledimo svojemu srcu in hodimo po njegovi poti. Danes! Zdaj!

Ustavi se za minuto, ceni svoje življenje in se nasmehni. 


Ljubek sijoč dan poln dogodivščin!

Življenje te ljubi. Čutiš? Čutim..

Vedno bolj srčno si želim živeti. To je tako moje poslanstvo, moja pot. Kaj pa se je zdaj zaradi rojstnega dneva drastično spremenilo, pa ne vem. Res je, samo bolj si želim izraziti sebe na vseh področjih. Rada imam svoje življenje. 
Cenim drobne trenutke, ki si jih vzamemo drug za drugega. To cenim. Cenim pogovore, ki so iz srca. Globine. Izraznost. Pristnost. Ustvarjalnost. Tega si želim več. 

Rada imam barve. Kot da sploh ni očitno. Vse barve so pomešane. Sijoče! Sploh pa obožujem živo roza in rdečo! Če pa sta skupaj, pa je tako popolnost!!!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly
















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!