sobota, 26. januar 2019

Z vsem srcem noter!???!

Poslušala sem Michaela Neilla in je vedno tako sproščeno zabaven! Res je bilo super! Poln je modrosti!

Tema pa je bila uspeh. Kaj so tri glavni vložki v uspeh, ki določajo, če nam bo res uspelo:

1. namen,

2. predanost (z vsem srcem pri stvari),

3. čas.

Pa to se sliši čisto enostavno. Torej, kaj je naš namen. Če imamo začrtan jasen končni cilj, je bolj verjetno, da bomo prišli tja. Če ne pa kar tavamo. Zdaj je to, potem je ono, potem je spet kaj drugega. Pot nas vodi v krogu. Saj je zanimivo, ni pa to tiso, po čemer res hrepeni duša. Kaj je torej naš namen? Kaj bi radi dosegli?

Kaj je moj namen? Kaj bi rada dosegla?

Potem je predanost. Sem res z vsem srcem noter? To je tako, kot če si v odnosu. Si res cel v odnosu, si odločen, predan, iščeš vedno nove poti, kako deluje, ali si zdaj tukaj, ker pač si. In sproti iščeš drugega partnerja?

Enako je pri sanjah. Točno vem. Kaj bi rada. Točno temu sledim. Ne cincam. Eh, mogoče bi to, mogoče pa to. Ne! Vem! To sem jaz! Sem kdo sem! In to uresničujem še bolj!

Resničen uspeh zahteva čas. Nekje tri leta. Ne vem. Ampak pustimo času, da se vse razvije. Kot pravijo, vse ob pravem času. Božansko pravem času za nas!

Ljubek srčen srečen pristen srčkan dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!














P.S.: Kaj je naš namen danes? Kam si želimo? Kam nas vodi pot? Čas je, da naravnamo kompas srca, pogladimo krila in vzletimo. Naš čas je zdaj!  Bee Gees - Too Much Heaven 
(https://www.youtube.com/watch?v=nREV8bQJ1MA&start_radio=1&list=RDnREV8bQJ1MA&t=3)

petek, 25. januar 2019

K A T E J A : What about color?

Hi my Beloved!

Is not it interesting that we grow as people. Like a tree. Only in people is seen at first. First you are small, then bigger, then you drive a car.
.

Growth outwards and in centimeters is important. But more important is growth as a human being inside. Are you happier (happy)? This is the only measure of success.


It is right that I listen to the heart in all situations. And that always turned out to be good.


Let me attract my dreams or something even better in my life! I want you the same thing.


I love this beauty! Of course I'm talking about this wonderful jacket! It's so warm! What about color? Tiger!? Chita!? However! It's beautiful!


Life loves you!


Love with all your heart!


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!


Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired to listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Kaj pa barva!?


Hej moje drage, moji dragi!

Ni to zanimivo, da rastemo kot ljudje. Kot drevesa. Samo pri ljudeh se najprej vidi. Najprej si majhen, potem pa večji, potem voziš avto.
.

Rast navzven in v centimetrih je pomembna. Bolj pomembnejša pa je rast kot človek navznoter. Si bolj srečna (srečen)? To je edino merilo uspeha.

Prav je, da poslušam srce v vseh situacijah. In to se je vedno izkazalo za dobro.

Naj v svoje življenje privlačim še bolj svoje sanje ali še kaj boljšega! Enako želim tebi.

Obožujem to lepoto! Seveda govorim o tej čudoviti jakni! Tako je topla! Kaj pa barva!? Tigrasto! Čita! Vseeno! Prečudovita je!

Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Prepisovanje...

Tako rada berem! To pa mi čisto spremeni pogled!

Pisalo je (vse podrobnosti v nadaljevanju), da naš podzavestni um odloča o petindevetdesetih odstotkih vseh naših procesov. To je dobro. Seveda, če imamo dobre in pozitivne in ljubeče programe. Večina ljudi. Verjamem, da ima vsak svoj izziv (zanimivo situacijo), ki pa ni verjetno tako pozitivna. In če imamo to potem programirano v nas, kako potem ven iz tega?

Uh, kako zanimiva tema. Pisalo je, da ne glede, kako se trudimo navzven, na koncu se vedno obrne po starem. No, prevladajo stari vzorci. In prepišejo novo.

Potem pa je bil podan način, kako pa lahko to presežemo. Sama si to predstavljam kot nakupovalni seznam. Samo o življenju. Potrebno ga je zapolniti s čim več podrobnostmi, ker če ne jih bo potem zapolnil naš ne tako pozitiven podzavesten um.

Nekako mi ne gre skupaj. Če sem popolnoma zavestna v trenutku, se lahko odločam sproti. Potem pa če prepuščam vse spontanosti, pa prevladuje staro naučeno. In kot otroci srkamo iz družinskega vzdušja, že v trebuhu. Potem pač to prevladuje. Prepiše dobre namere.

No, potem pa vstopi seznam in vizualiziranje. To potem privlačim in pritegnem v svoje življenje. Bom naslednjič več napisala!

Ljubek sijoč srčen srečen pristen dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Življenje te ljubi. Mu dopuščaš? Sledi svojemu srcu!!! Foreigner - 'I Want To Know What Love Is   (https://www.youtube.com/watch?v=raNGeq3_DtM)

četrtek, 24. januar 2019

Odvij darilo današnjega dne...

Zunaj tako lepo sneži. Nežno! Prava zimska idila!

Kaj sem se naučila? Danes. Kdaj koli.

Veš kaj, pomembno je, da svoj čas delimo z ljudmi, ki nam veliko pomenijo. Če bi izbral tri najljubše osebe, katere tri bi peljal na kavico?

Upam, da si ena izmed njih ti. Seveda je pomembno, da imamo radi najprej sebe. Uživaš v času, ki ga preživljaš s sabo? Uživaš v svoji družbi?

Kaj najraje delam, ko sem sama? Vedno se imam fajn. Nekako sem se naučila zabavati, tudi ko sem sama. Saj se nisem naučila. To mi je naravo. Pa če gledam sončni zahod, ali raziskujem po knjigarni, ali pijem kavo, ali berem knjigo ali samo pišem. To je moj čas.

Seveda so druge osebe zelo pomembne. Zdaj sem imela tako natrpan teden, moja prijateljica pa tudi, da jo že prav pogrešam. Vsak dan se slišiva po telefonu. Skoraj vsak dan. Zdaj je čas, da se to spet nadaljuje. Norega letanja je konec.

Vse se pa začne pri meni. Ljubezen od znotraj navzven. To je pomembno.

Ljubek sočen srečen dan!

Cmok!

Objem!














P.S.: Danes je tvoj dan! Novo darilo zate! Samo tvoje urice! Samo tvoje minute! Samo tvoje sekunde! Kaj boš z njimi? Je duša tvoj kompas? Je srce tvoj kompas? Odvij darilo. Ustvari si dan s svojimi najljubšimi barvami!

sreda, 23. januar 2019

K A T E J A : Quite singular!


Hi my Beloved!

Today, I will start something completely new. I'm so excited. Pleasant. It's time for freshness and lightness. I'm not saying that it will be easy. It will certainly be interesting.


How nice that I'm still young. I like to enjoy the flexibility of my body. I'm taking it for walks. Or the opposite way. The body takes me. I’m grateful for my body to serve me so nicely, that it is so healthy, comprehensive. Full cooperation of huge numbers of cells. Incredible. I appreciate this!


What about today? How's your compass? Where does the soul lead you today?


Today is the most beautiful day to date! Let's give it the chance to be awesome. The magic is in the air...


It's snowing again! Each snowflake is unique! Singular! They're so beautiful sparkling! As my skirt! Just that my skirt is in golden shades.


Love yourself, be yourself! Have fun!


Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Čisto samosvoja!


Hej moje drage, moji dragi!

Danes pa bom začela nekaj čisto novega. Tako sem vznemirjena. Prijetno. Čas je za svežino in lahkotnost. Saj ne rečem, da bo lahko. Bo pa sigurno zanimivo.


Kako je lepo, ko sem še tako mlada. Rada uživam v gibčnosti svojega telesa. Vodim ga na sprehode. Ali telo mene. Hvaležna sem za svoje telo, da mi tako lepo služi, da je tako zdravo, celovito. Polno sodelovanja ogromno celic. Neverjetno. Cenim to!


Kaj pa danes? Kako kaj tvoj kompas? Kam te vodi duša danes?


Danes je najlepši dan do zdaj! Dajmo mu priložnost, da to postane. Čarobnost je z zraku…


Spet sneži! Vsaka snežinka je unikatna! Čisto samosvoja! Tako lepo se bleščijo! kot moje krilo! Samo, da je moje krilo v zlatih odtenkih.


Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!


Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Že kuka!

Kaj pa ko bi bolj zaupala danes? Zdaj. V tem trenutku.

Vse vesolje mi stoji ob strani.

Ne glede, kako se obrača, se obrne v naše dobro.

Vem, da ko sem sredi megle, niti pomisliti nočem, da je to v moje najvišje dobro. Ne! Samo ven hočem! Samo v gorski sveži čisti zrak! To je za moja pljuča! Tam je razgled čisto drugačen! Tam se vidi v daljave! Tam imam jasnost!

Lahko je pa megla. In sonce bo pokukalo skozi. Zaupam. Ker še je vedno. Vem, da bo! Čeprav se vidi, kot da je tisoč in en dan v megli. Mogoče pa bo danes sonce.

Kaj pa, če bi znala uživati v megli. V tej kratkovidnosti dneva. Lahko stopam korak po korak. Pa bolj uživam v počasnosti. Lahko si skuham kavo. To pa je že nekaj. Lahko berem. Lahko uživam v zajtrku. Lahko uživam v vsakem srku kave. Lahko uživam v tuširanju. Lahko uživam v postelji zvečer, ko se zavijem v njeno toplino. Odeje me tako nežno objamejo. Lahko si prižgem svečko.

Ne glede, kako dobro ali slabo je, vedno je čas za dobro kavo. To pa je užitek. Lahko uživam danes. Tukaj. V tem trenutku.

Ljubek sijoč dan, moje drage, moji dragi!

Cmok! Objem!!!










P.S.: Gremo danes po svoje! Po svoji srčni poti! To je to! To je življenje. Ofenbach - Be Mine  (https://www.youtube.com/watch?v=oNWOC_Pvo4w)

torek, 22. januar 2019

Pišemo danes!? Da! Da!

Zanimivo je, kako v svoje življenje vedno privlačim kaj zanimivega. Kako idejo! Hej, to pa bi lahko preizkusila. Odlično. Mogoče pa deluje! Prepričana sem da deluje!

Vedno pa me navduši preprostost in lahkotnost tega, kar slišim. Ampak je takoj v sozvočju z mojo dušo in samo zato vem, da je prav. Prav zame.

Zelo lepa ženska je praznovala zdaj trideset. Bom dala njen video tukaj (https://www.youtube.com/watch?v=Bf1XbQ__hKw), da vidite to lepoto. Rekla je, da ji je mama rekla, da pozna gospo. Ta je napisala točno določen seznam, kakšnega moškega bi rada. Potem pa se je s točno takim tudi poročila.

Vem! Noro! Samo seznam je!

Ampak ni samo seznam! Je sporočilo vesolju, kaj bi resnično rada!

No zdaj je ta ljubka tudi napisala seznam. No. Ne zdaj. Pri njenih šestnajstih. Potem ga je še dvakrat popravila. (Kaj pa veš pri šestnajstih, kaj je pomembno!) In zdaj je z moškim, ki ima vse lastnosti s seznama. Skupaj sta že tri ali štiri leta.

Rekla je, da je njej pomagalo. Napisala pa je točno določene stvari, ki so njej pomembne. Malo višji od nje, se dobro prehranjuje, dobro skrbi za svoje telo…

Čisti navdih. Pišemo seznam danes? Seveda!

Ljubek sočen srčen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Kaj ti šepeta srce!? Kam te vleče duša? Po čem hrepeni!?? Julio Iglesias - Amor , Amor , Amor (https://www.youtube.com/watch?v=RwSqf81npyI)

ponedeljek, 21. januar 2019

K A T E J A : A pinch of golden glitter...


Hi my Beloved!

How is the heart path? Where does the heart lead us today? Let's go! The path is fun and exciting! It's an adventure!


Life is a bold adventure or nothing! What are we choosing today?


How's it going today? Where we draw our inspiration? How do we feel today? Are we connected with our hearts? What is our guiding principle in life? How is our focus?


Today is a day for adventure! I can't wait for a small trip! Not just that! Something new will be tested! I can not wait! I've been looking forward to it for so long! Divine! That makes me happy! Fingers crossed that is going to happen!


I love castles. Walks. I'm all dressed in beige. With a pinch of golden glitter on the cardigan... sweater...


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Posipano z bleščicami…


Hej moje drage, moji dragi!

Kako kaj srčna pot!? Kam nas vodi danes srce? Gremo dalje! Pot je zabavna in vznemirljiva! To je pustolovščina!


Življenje je drzna pustolovščina ali nič! Kaj izbiramo danes?

Kako gre kaj danes? Kje črpamo naš navdih? Kako se kaj počutimo danes? Smo povezani s svojim srcem? Kaj je naše vodilo v življenju? Kako kaj naš fokus?


Danes je dan za pustolovščine! Komaj čakam na manjši izletek! Pa ne samo to! Nekaj novega bomo preizkušali! Komaj čakam! Tega pa sem se že veliko časa nazaj veselila! Božansko! To me pa tako osreči! Držimo pesti, da se uresniči.

Rada imam gradove. Sprehode. Vsa sem oblečena v bež. S ščepcem zlatih bleščic na pulovru... jopci...

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly














P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!