petek, 25. januar 2019

Prepisovanje...

Tako rada berem! To pa mi čisto spremeni pogled!

Pisalo je (vse podrobnosti v nadaljevanju), da naš podzavestni um odloča o petindevetdesetih odstotkih vseh naših procesov. To je dobro. Seveda, če imamo dobre in pozitivne in ljubeče programe. Večina ljudi. Verjamem, da ima vsak svoj izziv (zanimivo situacijo), ki pa ni verjetno tako pozitivna. In če imamo to potem programirano v nas, kako potem ven iz tega?

Uh, kako zanimiva tema. Pisalo je, da ne glede, kako se trudimo navzven, na koncu se vedno obrne po starem. No, prevladajo stari vzorci. In prepišejo novo.

Potem pa je bil podan način, kako pa lahko to presežemo. Sama si to predstavljam kot nakupovalni seznam. Samo o življenju. Potrebno ga je zapolniti s čim več podrobnostmi, ker če ne jih bo potem zapolnil naš ne tako pozitiven podzavesten um.

Nekako mi ne gre skupaj. Če sem popolnoma zavestna v trenutku, se lahko odločam sproti. Potem pa če prepuščam vse spontanosti, pa prevladuje staro naučeno. In kot otroci srkamo iz družinskega vzdušja, že v trebuhu. Potem pač to prevladuje. Prepiše dobre namere.

No, potem pa vstopi seznam in vizualiziranje. To potem privlačim in pritegnem v svoje življenje. Bom naslednjič več napisala!

Ljubek sijoč srčen srečen pristen dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Življenje te ljubi. Mu dopuščaš? Sledi svojemu srcu!!! Foreigner - 'I Want To Know What Love Is   (https://www.youtube.com/watch?v=raNGeq3_DtM)

Ni komentarjev:

Objavite komentar