sobota, 19. november 2022

Poslušam svoje srce: Srečna ali želim imeti prav?!?

Poslušam svoje srce: Srečna ali želim imeti prav?!?: Včasih nekaj delam. Duhovno. In delam mogoče neučinkovito. Afirmacije kot monotono ponavljanje. Ali sesam z izklopljenim sesalcem. Podobno. ...

Poslušam svoje srce: Prisluni si!

Poslušam svoje srce: Prisluni si!: Življenje je dragocenost. Zato ga zares živi po svoje. Lahko si ustvarjalna danes! Lahko si čarobnost. Lahko si samo ti – in to je čisto dov...

Poslušam svoje srce: Pesem plesa življenja!!! TVOJA!!!!

Poslušam svoje srce: Pesem plesa življenja!!! TVOJA!!!!: Lahkotnost naj prežame vsako celico tvojega telesa! Pleši skozi dan! Pleši skozi svoje življenje! Poj pesem svojega življenja, tudi če...

Poslušam svoje srce: NEgledanje!!! NEprogramiranje!!!

Poslušam svoje srce: NEgledanje!!! NEprogramiranje!!!: Spet si želim nazaj pridobiti zaupanje vase. V svojo intuicijo. V svoj notranji glas. V glas srca. Želim si biti odgovorna do sebe. Saj se...

Poslušam svoje srce: Gibanje radosti!!!

Poslušam svoje srce: Gibanje radosti!!!: Zanimivo! Kako se dogaja! Gibanje je pomembno! Telo je pomembno! Vse se bolj hitro dogaja, če se gibljem. Dobesedno. Vsaj sprehodi me lahk...

Srečna ali želim imeti prav?!?

Včasih nekaj delam. Duhovno. In delam mogoče neučinkovito. Afirmacije kot monotono ponavljanje. Ali sesam z izklopljenim sesalcem. Podobno.

Potem pa pride namig, kako bi pa mogoče lahko bolje. Kaj pa bi lahko izboljšalo moje rezultate.

Zanimivo je, da takoj padem v ego. Najprej pomislim, pa kaj mi boš ti govorila? Potem pomislim, kdo pa si ti? Potem, pa saj delam vse dobro.

No počasi pa se oklep obrambe omehča. Prisluhnem. Sporočilo je osebno zame. Ni napad. Vodstvo je. To si želiš in mi ti želimo pomagati na najlažji način to dobiti. Kaj če bi poskusila kaj drugače? Kaj če bi vsaj dala priložnost novim stvarem, da pa mogoče obrodijo sadove. Saj slabše ne more biti.

Vse kar se dogaja, ni zares kritika. Je bolj usmerjanje v boljše življenje. Zavoj ali ovinek v pravo smer – želeno smer.

Ne glede, kako se trudim, če ni pravega ozadja, notranje vibracije, ne bo nič delovalo.

To me pa čisto sesuje. Že ko mislim, da napredujem, me opozorilo ali opomnik, da nekaj ne delam prav, vrže s tira. Bi lahko to jemala kot Ljubezen?

Kaj če se ne bi tako dokazovala, da imam prav in bi bila srečna?! Kaj če sploh ni pomembno, kdo ima prav, samo da imam srečo na svoji strani?! Zakaj bi sploh komurkoli dokazovala, da je moj način pravi, če pa me to tako vrže iz ravnovesja?

Pa bi me sploh zanimalo dokazovanje, če bi zares bila srečna?

Torej se spet vse vrne k meni. Jaz izbiram srečo. Jaz izbiram svobodo, jaz izbiram, da so popravki nujni, da pridem na želeno mesto. Je pa že zdaj pustolovščina zanimiva.

Kaj pa ti izbiraš dokazovanje – pristnost – srečo?

Danes si ustvari čaroben dan.

Ljubek srčkan navihan blažen lep šarmanten romantični živahen pester pristen pisan sijoč bleščeč topel vesel dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je doma v tvojem srcu, prav tako kot resnica. Prisluhni ji.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 18. november 2022

Prisluni si!

Življenje je dragocenost. Zato ga zares živi po svoje. Lahko si ustvarjalna danes! Lahko si čarobnost. Lahko si samo ti – in to je čisto dovolj.

Samo dovoli si, da Ljubezen teče skozi tebe.

Kaj te pomiri?

Kaj te veseli?

Kaj je tvoja strast?

Danes si ti – sama sebi najprej – bodi pomembna.

Danes se poslušaj – tudi če te drugi ne – sama sebi najprej prisluhni.

Kaj potrebuješ? Kaj si želiš?

Zdaj pa si to podari.

Jaz si želim tišine. Miru. Branja knjige. Pitje čaja. Poslušanje šumenja dreves. Kopel.

Samo, da sem. samo, da obstajam.

Tako se včasih izgubim, kaj vse moram in kaj še je treba… v vseh aktivnostih, da pozabim, da je dovolj samo, če sem.

Zdaj pa si dovolim obstajati.

Lahko uživaš ta trenutek brez motilcev? Lahko samo prisluhneš tišini? Lahko prisluhneš bitju srca? Šumenju listov na mogočnih drevesih?

Bodi to, kdo si.

Zaupaj si!

Ljubek pikanten srečen sijoč pristen nagajiv lahkoten vesel živahen iskren edinstven sočen iskren dan!



🌷 P.S.: Zaupaj resnici in svojemu srcu.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 17. november 2022

Pesem plesa življenja!!! TVOJA!!!!

Lahkotnost naj prežame vsako celico tvojega telesa!

Pleši skozi dan!

Pleši skozi svoje življenje!

Poj pesem svojega življenja, tudi če ni po notah in tudi, če nimaš posluha! Tvoja je! To je pesem tvojega srca! Zato je najlepša harmonija Ljubezni! ustvarjalnost se pretaka kot Ljubezen skozi tebe. Danes ji daj prosto pot!

Samo poj svojo pesem!

Najlepša je pristna pesem!

Najlepša je radostna pesem srca!

Najlepša je iskrena pesem! (Ni po pravilih, ni točno tako kot bi moralo biti, ni popolna, daleč od tega, je pa zares iskrena in resnična. Tvoja. Odseva resnico tvojega bivanja. Samo zato je tako mila in lepa! Božanska!)

Zato danes poj na ves glas! To je tvoje! To si ti! Zapoj svoje sanje! Pripoj svoje sanje, da pridejo k tebi kot magnet. Zapleši skozi dan v čarobno življenje!

Izbiraj srečo!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen edinstven šarmanten plešoč harmoničen čaroben dan!



🌷 P.S.: Tvoja pesem je lepa in edinstvena, ker poje o tebi. O tem, kako si padla v »drek« in se pobrala iz njega. Kako si iz sivin potegnila svetlobo in lekcije Ljubezni! Zato je tvoja pesem – tvoja – in tako zelo dragocena! Neprecenljiva!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 16. november 2022

NEgledanje!!! NEprogramiranje!!!

Spet si želim nazaj pridobiti zaupanje vase. V svojo intuicijo. V svoj notranji glas. V glas srca.

Želim si biti odgovorna do sebe. Saj se še je vedno izkazalo za dobro, da sem se poslušala! Tudi zdaj se bom! Želim se!

Naj vsi glasovi zunanjosti pojenjajo v svoji moči in naj tihi glasek moje resnične intuicije dobi na veljavi.

Toliko lažnih avtoritet nam je bilo naloženih. To so bili navadni (celo bolj zmedeni (beri zmešani)) ljudje kot mi in so se skrivali za vlogo avtoritet. Popačili so nam celo sliko lastne vrednosti, ki je bila stlačena na minimum, kot se je le dalo, samo da smo bili ubogljivo orodje sistema. Črede. (Ki se ne zaveda, da jo redijo za zakol in ne samo za pobrit!)

Dovolj je bilo enoglasnega blejanja. Dovolj je bilo meketanja ali česarkoli črednega. Sprejemanja strahu kot naše edine možnosti in resnice. Vsiljevanje mnenj in neresnic medijev in vse ostale drhali.

Poročil ne poslušam že sigurno dve desetletji, ker so same laži v igri politike, denarja in še veliko prikritih igralcev. S ponavljanjem, kako bo slabo in kako je slabo, želijo ustvariti ponotranjenje v posameznikih, da se potem to res uresniči. Ampak – ampak no – zaupam, da smo že bolj pametni kot to. Za negledanje poročil pa me je definitivno navdušil Boris Vene. Ne smem pozabiti Nikole Grubiša. Fantastična avtorja knjige Iz dnevnika milijonarja ali bogastvo je v nas!

Danes bodimo odgovorni, kam dajemo svojo energijo. Le bolj zaupaj sebi in svojemu notranjemu občutku kot propagandi. Če te nekaj stisne, ni dobro. Ljubezen se občuti fantastično. Resnica tudi.

Zaupam pa, da se bodo vse spletke razkrile. Resnica se je izkazala. Še vedno. Tudi pravici je bilo še vedno zadoščeno. Zaupam pa tudi v Božansko posredovanje. Zdaj!

Sledi svojemu srcu! prepoznaj resnico od znotraj!

Ljubek kreativen nagajiv vesel lep pristen navdihnjen norčav živahen srčkan dan!



🌷 P.S.: Izstopi iz črede! Ni še tvoj čas za predajo! Tvoj glas je pomemben! Ti si pomembna! Zasij! Uspevaj! Izbiraj srečo! Ti si sijoča Ljubezen! Danes se odloči za negledanje, ker zanimivo, da se programom reče programi - zakaj - za programiranje!?!!! Izberi svoj program srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️  Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 15. november 2022

Gibanje radosti!!!

Zanimivo! Kako se dogaja! Gibanje je pomembno! Telo je pomembno!

Vse se bolj hitro dogaja, če se gibljem. Dobesedno. Vsaj sprehodi me lahko malo spravijo v tek. Zdaj ne. Zdaj rabim počitek!

Želim si živeti v radosti! Želim si živeti radost!

Ampak najprej jo želim najti v svojem srcu!

Spomnila sem se stare službe, kjer so vsi po vrsti dajali odpovedi, ko sem začela slikati! Kot bi moja močna energija ustvarjalnosti – povezanosti – ljubezni – veselja bila preveč moteča za njihovo nizko stanje in so se dobesedno premaknili iz mojega polja! Govorim kar o nekaj ljudeh, ki so mi šli rahlo na živce s svojim neprijaznim karakterjem. Sodba ali dejansko stanje? Resničen opis.

Ja! Ja! Dokler to vidim v drugih, je še malo v meni. Malo – čisto malo – priznam. Ostalo pa je vse njihovo!

Kako je super biti odgovorna za vsa svoja dobra dela in dobre lastnosti – za slabe odnose, karakter in razvade pa ne tako zelo! Sprejemam se v celoti! To je moja radost! Zdaj lahko živim na polno – taka kot sem – v vseh svojih odtenkih. Res pa je, da kar negujem, to raste. Čemu dajem pozornost, to se veča! Moja izbira je dajati pozornost svojim lepotam. Naj prevladajo! Zaupam v to! Zaupam v moč svojega srca! Seveda pa tudi resnice! No, saj to je isto. V srcu se vedno občuti resnica! Ali se razkrije!

Gibanje je življenje. Počasi in vedno malo več!

Kaj je tvoj način radostnega gibanja? Joga? Ples? Hoja? Planine?!

Pridruži se kaki skupini, ki že dela to, kar imaš ti rada. Potem bolj steče z lahkoto.

Prijetno s koristnim.

Ljubek srčkan radosten nagajiv lahkoten živahen edinstven pester prazničen celovit iskren pristen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zaupaj si! Ti veš zase! Tvoje srce pozna resnico!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - A Kind of Magic ... https://youtu.be/0p_1QSUsbsM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 14. november 2022

Poslušam svoje srce: Programiranje vode na LJUBEZEN!!!

Poslušam svoje srce: Programiranje vode na LJUBEZEN!!!: Prej sem gledala video Lars Muhl: How to create healing water - https://youtu.be/HJXppWuqzns ! Kako dragoceno! Naše telo je sestavljeno i...

Poslušam svoje srce: Bog in tako!

Poslušam svoje srce: Bog in tako!:   »Bog najde pot, kjer poti ni!« Florence Scovel Shinn Da samo pojasnim besedo Bog, potem pa je ne bom več pojasnjevala v nadaljnje. Jaz v...

Programiranje vode na LJUBEZEN!!!

Prej sem gledala video Lars Muhl: How to create healing water - https://youtu.be/HJXppWuqzns !

Kako dragoceno! Naše telo je sestavljeno iz osemdeset odstotkov vode. Če smo v negativnih mislih, jo programiramo negativno – če pa občutimo veselje, pa krepimo srečo in radost! Bolj kot smo negativni, bolj se to stopnjuje! (Tu pa je tudi spodbuda, da postane tako neznosno, da kaj ukrenemo. Dokler nas malo moti in je drobno, lahko spregledamo – velike stene pred našim nosom pa ne več tako zlahka!)

Torej je res vse za nekaj dobro!

Ampak tu ne deluje s pozitivno masko na obrazu, pod njo pa celi vrelec negativnosti. Vse izhaja od znotraj navzven, ne glede kako dobro igramo pozitivo! Meni pomaga pisanje dnevnika, ampak čisto odkrito, brez sledu olepševanja ali pa da se pogovorim z drevesom. Če so vpletene druge osebe, se hitro lahko zaplete v igro egov, zato imam raje naravo in dnevnik. Ti pa imaš sigurno svojo pot ozaveščanja in osveščanja! Ne gre mazati zlate plasti po dreku, ker se vse skupaj pocka in tako ne dobimo pozlate, ki si jo želimo!

V tem videju je opisana tako enostavna metoda, ki vodo energetiziramo, da spet nazaj oživi iz mrtvila. (Video si definitivno poglejte, tu bom samo na kratko opisala.) Z obema rokama primemo kozarec in vdihnemo v srce in izdihnemo pri tretjem očesu besede:

LJUBEZEN,

RADOST, VESELJE (JOY),

HVALEŽNOST.

To ponavljamo, dokler ne občutimo da smo eno z vodo in je voda prežeta z energijo ljubezni, veselja in hvaležnosti. Potem lahko še zmolimo nad vodo Oče naš, da še jo globlje prečistimo. Ko jo pijemo, čutimo, kako se v vsako celico našega telesa naseljuje mir, ljubezen, veselje in hvaležnost.

Zdaj pa smo opolnomočeni od znotraj!

Zdaj pa sprejmimo te čiste energije v svoje telo in dopustimo, da se vsaka celica napolni s svetlobo in ljubeznijo. Tu smo, da bi živeli svoje poslanstvo. Zaupaj si! Ti veš zase!

Ljubek edinstven zaupljiv optimističen živahen jasen kreativen sijoč radosten vesel zabaven pristen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu in sprejmi vanj še več ljubezni! Tu si zato, da bi živela svoje poslanstvo – da bi bila srečna!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu  ❤️ ❤️Strast!  ❤️  https://youtu.be/wVxACR0KQpg

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 13. november 2022

Bog in tako!

 

»Bog najde pot, kjer poti ni!« Florence Scovel Shinn

Da samo pojasnim besedo Bog, potem pa je ne bom več pojasnjevala v nadaljnje. Jaz verjamem v Boga. Vedno sem imela zaupanje v še večjo silo, ker so se stvari vedno izšle dobro zame, četudi na prvi pogled ni tako izgledalo!

Nisem kristjanka, ker našo žensko (in verjetno tudi moško) energijo zatirajo in jo uporabljajo za temne namene.

Niti ne verjamem v nujnost posredništva med bogom in človekom. Kajti odnos z Bogom je vedno oseben, za vsakega drugačen. Za nekatere v simbolih, naravi, naključjih…

Verjamem v obstoj Jezusa, ki je bil naš svetilnik – ljubezni in modrosti. Veliko zgodb pa je o njem popačenih s strani cerkve, da so lahko vladali.

Tako. Če te moti Bog, nadomesti s sveta Mati Oče, Ljubezen, Enost, Univerzum, Vesolje, Vseobsegajoče, Sila… no s svojo besedo. Jaz pa bom uporabljala Bog, ker mi je blizu.

Ne glede na besedo, pa vzpostavi oseben prijateljski odnos z Bogom. Vedno je tu, saj je vseprisoten, samo včasih imamo zatemnjena okna.

Zdaj pa se poveži s svojim srcem. Pozna resnico. Pozna tvojo pot – ljubezni, radosti in hvaležnosti. Zaupaj si, da ti veš zase. Končno si dovoli zadihati in se sprosti v svoje resnično poslanstvo!

Ljubek navdihnjen povezan jasen vesel radosten iskren živahen smeha poln dan!



🌷 P.S.: Živi pristno! Za tvoje življenje gre!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !