sobota, 31. december 2022

Poslušam svoje srce: Sledi svoji sreči!

Poslušam svoje srce: Sledi svoji sreči!: Življenje je prekratko za obžalovanja. Kar je bilo, je bilo. Kaj pa lahko danes vpleteš v dan, da ga ne boš spustila mimo? Danes je popoln...

Sledi svoji sreči!

Življenje je prekratko za obžalovanja. Kar je bilo, je bilo. Kaj pa lahko danes vpleteš v dan, da ga ne boš spustila mimo?

Danes je popoln dan!

Danes je najlepši dan!

Poslušam svoje srce!

Sledim svojemu sijaju! Joseph Campbell

Sledim svoji sreči!

Danes sem to, kdo sem.

Danes neznanko uživam ta dan!

Vse se mi uresničuje zlahka.

Se sploh zavedaš, kaj zate pomeni sreča?

Zame je pisanje, pa seveda tudi branje na sedežni. Pa sprehodi, pa dobra hrana in pitje veganskega lešnikovega mleka in seveda čaja z medom. Zame je kopel. Zame je sreča opazovanje oblakov, lune, zvezd, sončnega vzhoda. Občutenje mrzlosti jutra in vetrc v laseh. Svoboda, da se peljem kamorkoli mi srce poželi. Zame je sreča lepo pisano oblačenje. Zame je preizkušanje prebranega v vsakdanjih trenutkih. Pogovor s prijateljico o prebranem. Klepet.

Kaj pa je zate sreča? Konkretno. Danes si kaj srčnega zares udejanji. Za tvoje življenje gre. Bodi srčna in pristna in stopi korak bliže sreči. Samo malo, pa bo drugi dan že lažje.

Ljubek radosten nagajiv pristen lahkoten edinstven vesel dan!



🌷 P.S.: Praznuj svoj obstoj s svojo pristnostjo. Bodi prisotna v vsakem trenutku dneva. Užij vsak trenutek! Življenje je praznik!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 30. december 2022

Poslušam svoje srce: Ustvarjaj si čarobnost!

Poslušam svoje srce: Ustvarjaj si čarobnost!: Neverjetno lepo je zunaj. Oblački. Modro nebo. Rdeče in bele rože na mizi. Pijem čaj z medom. Vse je čarobnost. Tudi to, da zdaj pišem in se...

Poslušam svoje srce: Že zdaj sem srečna!

Poslušam svoje srce: Že zdaj sem srečna!: Če bi na novo sadila vrt s cvetlicami, bi jih skrbno izbrala ali bi dopustila, da si same izborijo pot med plevelom? Če ustvarjam kaj nove...

Ustvarjaj si čarobnost!

Neverjetno lepo je zunaj. Oblački. Modro nebo. Rdeče in bele rože na mizi. Pijem čaj z medom. Vse je čarobnost. Tudi to, da zdaj pišem in sem ustvarjalna.

Lahko sem se ustvarjalno oblekla. Sedim na sedežni. Dragoceno mi je vzpostaviti odnos s starši. Vedno smo bili skupaj in se kar družili. Imeli praznovanja. Zdaj pa me bolj zanima, kdo so v resnici. Sprejemam jih, brez vnašanja izboljšav. Samo smo eden z drugim. Vedno smo se znali iskreno pogovoriti. Če tudi ne takoj, pa vsaj pozneje, ko so se stvari – bilo je že vsega – pomirile. Znamo graditi mostove eden do drugega. Znamo biti odprti za nove možnosti. To pa je fantastično. Skupaj radostno rastemo in to je dovolj. Vsak ob svojem tempu.

Cenimo drug drugega. Cenim sebe. Sprejemamo drug drugega. Sprejemam sebe. Dovolimo si, da je vsak lahko pristen v svojih občutjih.

Ne sprejemam več krive nase. Ni mi potrebno. Zdaj sem dovolj odgovorna, da vem, da je čas za pomiritev s preteklostjo.

Če bi znala boljše, bi naredila boljše. To je dovolj. Če bi zmogla boljše, bi naredila boljše.

Odpuščam si vse.

Mi pa gibanje pri tem pomaga in seveda ponavljanje: »Žal mi je. Prosim, oprosti mi. Hvala ti. Rada te imam,« po havajski metodi zdravljenja.

Tako potem še lažje najdemo mostove in poti drug do drugega. Vsi smo povezani v enost. Tako je moja pripravljenost odpreti srce rešitvam povod za povezanost in prepletenost.

Kako pa si kaj ti s preteklostjo? Sta se pomirili? Sta se spoprijateljili?

Ljubek srečen igriv pristen miren prijateljski dan!



🌷 P.S.: Sprejmi darilo prepletanja pristnih odnosov – vseeno pa zaupaj sebi, tvoje srce te vodi prav.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 29. december 2022

Že zdaj sem srečna!

Če bi na novo sadila vrt s cvetlicami, bi jih skrbno izbrala ali bi dopustila, da si same izborijo pot med plevelom?

Če ustvarjam kaj novega, sama izbiram svoje misli, ali pustim plevelu – vedno isto ponavljajočemu glasu misli, da ustvarja po staro. Potem se te drobne cvetke borijo z žilavostjo plevela. Malo verjetno, da jim bo uspelo. Zato dajem vsak dan prostor, da negujem nove misli. Občutim, kako je, če bi že vse bilo uresničeno. Hkrati pa sem zadovoljna, kjer sem.

Vsega imam na pretek. Čisto vsega.

Zdaj pa samo odpiram srce še več dobrega. Ne temelji pa moje dobro počutje na končnem cilju in hrepenenju po uresničitvi. Že zdaj sem lahko srečna. Že zdaj lahko imam lepo življenje. Že zdaj lahko sijem v vseh pogledih. Že zdaj sem čisto zadovoljna. Hkrati pa si želim več.

So pa cilji srca in cilji jaza, kot bi rekel Joe Vitale. Če prisluhnem intuiciji, me bo vodila do vsega, kar mi srce poželi. Cilji jaza pa bodo postali nekako nezanimivi in bodo zbledeli.

Saj imam lepo življenje. Ni nujno, da bi se mi cilji uresničili. Že zdaj imam čaroben dan!

Si opazila, kako čarobno je tvoje življenje?

Si opazila, kako dober in čaroben je ta dan?

Ljubek čaroben srečen bogat dan!



🌷 P.S.: Odpri svoje srce še več dobremu s hvaležnostjo za vse, kar že imaš!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 28. december 2022

Poslušam svoje srce: Hvaležnost odpira srce!

Poslušam svoje srce: Hvaležnost odpira srce!: Življenje je čarobnost in obilje v vseh pogledih! Kako občutim hvaležnost! Cenim, da sem obdana s čudovito naravo! Cenim, da imam čudovit do...

Hvaležnost odpira srce!

Življenje je čarobnost in obilje v vseh pogledih! Kako občutim hvaležnost! Cenim, da sem obdana s čudovito naravo! Cenim, da imam čudovit dom. Cenim, da sem to, kdo sem. cenim, da imam pristno družino. Cenim, da imam dovolj hrane in denarja v denarnici. Cenim, da je bila ponoči tako lepa luna.

Hvaležnost res odpira moje srce.

Zdaj je čas miru. Najbolj v mojem srcu. To se potem širi navzven, kot bi rekel Kryon, kot kapljica rdeče barve v kad polno vode – vse obarva roza. Zato je tako pomembno, da prevzamem odgovornost zase. Zato je tako pomembno, da sem jaz srečna in da jaz poskrbim za svojo srečo.

Saj drugi ne rabijo biti srečni, če želijo živeti pač drugače. To je njihova stvar.

»Žal mi je. Prosim, oprosti mi. Hvala ti. Rada te imam.« po havajski metodi zdravljenja ponavljam. Potem pa grem naprej. Dopustim karkoli je bilo, da se pomiri in da se mi srce odpre nazaj. To je dovolj. To lahko naredim. Sprejmem svoj del odgovornosti. Sprejmem, da imam moč, da to preoblikujem. Potem pa bogu dopustim, da zgladi poti – obeh strani ali jih celo združi. Ne moja volja, tvoja naj se zgodi.

Dopuščam ustvarjalnost tega trenutka in hkrati sem predana svoji najboljši verziji sebe. Skupaj pa je vse združeno v harmonijo. Ta dan je čas užitka in čarobnosti.

Se zavedaš, kako močna svetloba – Ljubezen – si? Zato sij, moja draga. Tvoj sij je dragocen in pomemben.

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!



🌷 P.S.: Cveti in sij najbolj močno, kar lahko. Zato si tu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 27. december 2022

Poslušam svoje srce: Izražaj cilj!

Poslušam svoje srce: Izražaj cilj!: Zaupaj danes svojemu občutku! Kam te vodi srce? Če želiš slišati, si vzemi malo premora. Vzemi si čas zase. Umiri se. Zadihaj. Bodi v ti...

Poslušam svoje srce: Odgovorna najprej zase!!!

Poslušam svoje srce: Odgovorna najprej zase!!!: Včasih želim druge tako naprej potisniti ali vsaj malo višje? Zakaj? Zaradi njih ali sebe?! Imam občutek, da bom jaz bolj srečna, če b...

Poslušam svoje srce: Zares se pohvali!

Poslušam svoje srce: Zares se pohvali!: Zdaj pa je čas, da se pohvališ. Saj vem, da čakam pohvale mame, pa atija, pa babice (no, ob njej sem vedno imela občutek, da sem princeska...

Poslušam svoje srce: Pristno samosvoja!!!

Poslušam svoje srce: Pristno samosvoja!!!: Ustvarjaj bližino s sabo. Tu si, da bi bila pristna in dragocena. Lepo je življenje. Lepo je biti to, kdo sem. Kaj pa ti? Uživaš kaj v tem...

Izražaj cilj!

Zaupaj danes svojemu občutku!

Kam te vodi srce?

Če želiš slišati, si vzemi malo premora. Vzemi si čas zase. Umiri se. Zadihaj. Bodi v tišini ali sproščujoči glasbi. Življenje je čudovito in prekrasno! Si upaš uživati? Vsaj malo bolj?

Danes se sprosti v to, kdo si. Zares si že čudovita!

Spomnila sem se metode Joe Vitale iz knjige Prebujenje v srečo, kjer predlaga, da se ne bi pritoževali. Začnimo z enim mesecem. Kaj pa samo ta dan?! Saj bi že to bil uspeh! Predlaga, da namesto, da bi se pritožil, poveš, kaj si želiš.

»Nikoli nimam dovolj denarja,« spremeniš v: »Želim si imeti dovolj denarja za vse, kar potrebujem.«

Pravi: »Namesto, da bi izrazili svojo pritožbo, izrazite svoj cilj!«

Kaj če bi se igrali to igro? Kaj če bi se ugriznili v jezik, ko bi se želeli kaj pritoževati?! Potem pa takoj povedali, kaj je pa naš cilj na tem področju!

Saj ne more biti tako težko!

Torej namesto, da govorim, kako nimam denarja izrečem: »Imam dovolj denarja za vse, kar potrebujem.«

To me prav pomirja in mi daje drugačen občutek, bolj prijeten, od pritoževanja. Čisto se spremeni energija!

Si za izziv? Sprejmi en dan brez pritoževanja, potem pa raztegni na teden, mesec, leto, mogoče celo vso življenje…

Ljubek bogat izjemen radosten lahkoten igriv vesel živahen celovit zaupanja poln dan!



🌷 P.S.: Sprejmi svojo moč in jo uporabi za dobro – sledi svojemu srcu in ostajaj v njem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 26. december 2022

Odgovorna najprej zase!!!

Včasih želim druge tako naprej potisniti ali vsaj malo višje?

Zakaj?

Zaradi njih ali sebe?!

Imam občutek, da bom jaz bolj srečna, če bodo oni bolj srečni?! Pogojujem svoje dobro počutje z njihovim?! Želim priznanje in pohvalo, kako sem dobro naredila in kako sem zdaj dobra vila, ki sem jih navdihnila v nov življenjski slog?!

Res ne rabim tega! (Zdaj se že znam sama pohvaliti!)

Fantastična sem!

Moja odgovornost je moje počutje! Samo tako lahko svetim najbolj močno, kar lahko! samo tako lahko sijem v vsem svojem sijaju! Samo tako lahko zares koga navdihnem, da so pristni in samosvoji!

Vso ostalo tiščanje in matranje in mučenje drugih in seveda sebe, ker ne ubogajo in nikoli ne naredijo prav – točno tako, kot sem si zamislila 😉, pa je čista neumnost in izguba časa. Mojega. In njihovega.

Kaj če bi jim zaupala, da se bodo dvignili, ko se bodo in kaj če bi jih pustila na miru in jih samo sprejela take kot so. Kaj če bi jih samo imela rada? To najbolj rabijo od vsega!

Lahko jim bolj zaupam!

Lahko pa bolj zaupam tudi sebi, da bom dobro, tudi če vso življenje ostanejo točno tu, kjer so zdaj!

Kako lahko svojo energijo preusmeriš iz drugih na sebe? Zdaj pa zažigaj v vsej svoji srčni lepoti in sledi pozitivno navdihnjeni akciji!

Ljubek srečen srčkan pisan mavričen samorogast unikatno lep dan!



🌷 P.S.: Kaj če bi bolj uživala v sebi in drugih?! Sprosti se. Dovoli, da se tudi drugi sprostijo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 25. december 2022

Zares se pohvali!

Zdaj pa je čas, da se pohvališ.

Saj vem, da čakam pohvale mame, pa atija, pa babice (no, ob njej sem vedno imela občutek, da sem princeska), pa otrok, partnerja, prijateljice, družbe, kogarkoli… ampak najbolj vredna je pohvala, ki si jo dam sama!

Kako dobro se to občuti! Prijateljica me je zadnjič spomnila, da si ona pohvalo kar izreče na glas. Sproti za vse stvari, ki jih opravi dobro! Jaz si pišem, kaj cenim na sebi, ampak glasna pohvala je pa čisto nekaj drugega! Prav moje telo zavibrira v veselju in radosti! Prav občutim, kako se kemija v mojem telesu spreminja in sem zares ponosna nase!

Za kaj se lahko danes pohvališ? Kaj si lahko dobrega rečeš? Kaj si danes naredila izjemnega?

Zares se pohvali na glas!

»Super sem se oblekla danes! Kako dober čaj sem si skuhala! Ponosna sem nate. Zame si nekaj posebnega. Zame si neprecenljiva! Tvoje mnenje jemljem resno. Rada te imam. Spoštujem te. Sprejemam te. Rada sem v tvoji družbi. Uživam ta trenutek! Ljubim te točno tako kot si! Uuu, kako si dobro skuhala! Super si nabavila iz trgovine! Ustvarila si čudovit topel domačen dom. Rodila si ljubkega sina. Ponosna sem nate, da znaš uživati. Super, da si šla s prijateljico na sprehod! Fantastično si napisala blog! Uh
hh, kako slediš svojemu srcu in si pristna.«

Povej si vse, kar želiš slišati od drugih! Zdaj je tvoj čas, da se res zaliješ v vsem mogočim dobrim in se razcvetiš! To je tvoje poslanstvo! Potem pa poženeš nove in nove popke!

Uspevaj! Cveti! Uživaj!

Lep sijoč srčen pristen dober fantastičen kreativen dan!


🌷 P.S.: Ti si ustvarjaš svoje življenje v polnosti in pristnosti. Izbiraj s srcem! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !