petek, 30. december 2022

Ustvarjaj si čarobnost!

Neverjetno lepo je zunaj. Oblački. Modro nebo. Rdeče in bele rože na mizi. Pijem čaj z medom. Vse je čarobnost. Tudi to, da zdaj pišem in sem ustvarjalna.

Lahko sem se ustvarjalno oblekla. Sedim na sedežni. Dragoceno mi je vzpostaviti odnos s starši. Vedno smo bili skupaj in se kar družili. Imeli praznovanja. Zdaj pa me bolj zanima, kdo so v resnici. Sprejemam jih, brez vnašanja izboljšav. Samo smo eden z drugim. Vedno smo se znali iskreno pogovoriti. Če tudi ne takoj, pa vsaj pozneje, ko so se stvari – bilo je že vsega – pomirile. Znamo graditi mostove eden do drugega. Znamo biti odprti za nove možnosti. To pa je fantastično. Skupaj radostno rastemo in to je dovolj. Vsak ob svojem tempu.

Cenimo drug drugega. Cenim sebe. Sprejemamo drug drugega. Sprejemam sebe. Dovolimo si, da je vsak lahko pristen v svojih občutjih.

Ne sprejemam več krive nase. Ni mi potrebno. Zdaj sem dovolj odgovorna, da vem, da je čas za pomiritev s preteklostjo.

Če bi znala boljše, bi naredila boljše. To je dovolj. Če bi zmogla boljše, bi naredila boljše.

Odpuščam si vse.

Mi pa gibanje pri tem pomaga in seveda ponavljanje: »Žal mi je. Prosim, oprosti mi. Hvala ti. Rada te imam,« po havajski metodi zdravljenja.

Tako potem še lažje najdemo mostove in poti drug do drugega. Vsi smo povezani v enost. Tako je moja pripravljenost odpreti srce rešitvam povod za povezanost in prepletenost.

Kako pa si kaj ti s preteklostjo? Sta se pomirili? Sta se spoprijateljili?

Ljubek srečen igriv pristen miren prijateljski dan!



🌷 P.S.: Sprejmi darilo prepletanja pristnih odnosov – vseeno pa zaupaj sebi, tvoje srce te vodi prav.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Klapa Dalmari - Što to bješe ljubav ... https://youtu.be/JDt55Xmkv7w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar