sobota, 1. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Potegni iz rokava ase!!!

Poslušam svoje srce: Potegni iz rokava ase!!!: Prepustim se toku danes! Lahko sem svobodna! Lahko uživam ta trenutek. Samo to mi je pomembno, da se počutim dobro. Kaj pomeni radodarnost...

Potegni iz rokava ase!!!

Prepustim se toku danes! Lahko sem svobodna! Lahko uživam ta trenutek. Samo to mi je pomembno, da se počutim dobro.

Kaj pomeni radodarnost?!

Dajemo iz obilja, ne pomanjkanja.

Dajemo iz radosti, ne pričakovanja povračila.

Kaj pa če bi še danes odpisali dolgove, ki jih imajo drugi do nas?!

Kaj če bi zaupali, da se bo povrnilo, tako ali drugače – ali se celo že je…

Berem Florence Scovel Shinn:

»Človek lahko izgubi le, kar mu ne pripada po božanski pravici ali pa, kar ni dovolj dobro zanj. Božanski duh ne pozna izgube, zatorej ne morem izgubiti, kar je v resnici moje. Vrnilo se bo ali pa bom prejela nadomestilo.«

Tako je!

Kaj pa so tri tvoje čarobne palčke, metode, s katerimi se pobereš in se dvigneš v radost nazaj?!

Vedno jih imej pri roki. Karkoli je!

Lahko bi si naredila knjižico z izreki. Kar te dvigne, je tvoja čarobna palčka. Vedno jo imej v žepu.

Tako kot se z lahkoto dvignemo, lahko tudi pademo. Saj ni nič takega. Samo poberimo se! Vse je prazničnost in čarobnost v čudoviti tapiseriji božanskega! Jaz ogovorajam za svoje dobro počutje!

Zaupaj v svojo srečo! Prav te vodi!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten pristen srčkan srečen šarmanten jasen hvaležen živahen edinstven srčkan vesel dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je vse naokoli! Sprejmi jo v svoje srce! Ljubezen je tvoja prava narava!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 30. september 2022

Poslušam svoje srce: Tkanina prepletenosti Ljubezni

Poslušam svoje srce: Tkanina prepletenosti Ljubezni: Jaz sem iskanje resnice. Pustolovka! Najprej v sebi. Je moja resnica ali sem jo podedovala od koga drugega ali več njih?! Si še želim verjet...

Tkanina prepletenosti Ljubezni

Jaz sem iskanje resnice. Pustolovka! Najprej v sebi. Je moja resnica ali sem jo podedovala od koga drugega ali več njih?! Si še želim verjeti temu in še lahko sploh zaupam temu ali sem že to prerastla?

Prej sem opazila, da je beseda bogastvo sestavljena in bog+astvo.

BOGastvo.

Spet ta beseda – Bog. Upam, da nisi v konfliktu z njo – ker na koncu koncev je samo beseda, ki predstavlja našo enost in našo celovitost – tudi vse potenciale. Nadomesti jo z manj bolečo besedo, če te ta nervira: ljubezen, vesolje, enost, celovitost, univerzum, bit, stvarstvo… karkoli ti je bolj ustrezno.

Ampak BOGastvo pomeni, da si v tej čudoviti energiji miru, enosti, lepote, duše – ko vse v tebi poje in se radosti s tabo. Življenje je praznik! Ti praznuješ svojo pristnost s praznovanjem sebe in hkrati ostajamo povezani s to vsemogočno energijo, ki ima širšo sliko. Tako so naše niti nas vseh prepletene v eno lepo tapiserijo čarobnosti.

Zdaj pa enačimo BOGastvo s to čarobno energijo povezanosti z vsemogočnim, vseobsegajočim virom vsega. To pomeni zares biti bogat! Ne stvari. To je preprosto predajanje energiji, ki se pretaka skozi vse, da ji služimo s svojo pristnostjo. To ne pomeni služabništva, kot bi rekla Kassandra Susan Ashley. To pomeni predajo najvišjemu dobremu v nas, da smo vodeni, da živimo najbolj pristno izpopolnjujoče življenje, kar ga lahko.

Ostani v Bogu, ostani v BOGastvu! Dopusti ljubezni, da se zdaj pretaka skozi tebe. Lahko danes zaupaš, lahko jaz zaupam, da je zame vedno poskrbljeno?! To je naš čas pristnosti! Praznovanje tega, kdo smo v resnici.

Zaupaj si! Izbiraj srečo! To je tvoje poslanstvo.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen jasen kreativen blažen čaroben vesel srčkan pisan mavričen dišeč dan!



🌷 P.S.: Prepustim se Bogu, naj me vodi danes. Zaupam ti. Lepota nas vseh se je razkrila! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 29. september 2022

Poslušam svoje srce: Zakladnica Ljubezni!

Poslušam svoje srce: Zakladnica Ljubezni!: Si odprla svoje srce? Je še tvoj grad obdan s trnjem in si v stoletnem dremežu, Trnuljčica?! Je že tvoj čas, da se predaš ali vsaj dopus...

Zakladnica Ljubezni!

Si odprla svoje srce?

Je še tvoj grad obdan s trnjem in si v stoletnem dremežu, Trnuljčica?!

Je že tvoj čas, da se predaš ali vsaj dopustiš ljubeč odnos?

Si predstavljaš sebe v srečnem odnosu?!

Čas je, da koga povabimo zraven na pustolovščino življenja. Vse je veliko bolj zabavno s prijateljico, partnerjem, otroci ali sorodniki. Celo naključni neznanci sodelujejo v naši simfoniji življenja. Vse je bolj prežeto z radostjo in smehom, sploh, če imam to vsebi, najprej.

Kaj si sploh želim v partnerstvu?

Želim si ljubiti z vsem srcem, želim biti pristno prisotna in srečna v drobnih trenutkih. Želim biti. Želim se smejati, radostno rasti, se pogovarjati, biti srčna. Želim si dajati ljubezen in jo prejemati. Želim domačnost, pristnost, iskrenost, prijateljstvo, zavezništvo, strast, zvestobo, skupni čas, radost, smeh, srečo, toplino in srčnost.

Zdaj sem prijazna do sebe in še bolj odpiram svoje srce ljubemu.

Odprta sem za odnos, saj je tako bolj zabavno in zanimivo.

Kaj pa tebi pomenijo glavne vrednote v odnosu?!

Zdaj pa odpri svoje srce ali užvaj še bolj v svojem zdajšnjem odnosu, moja draga!

Srečen igriv jasen kreativen živahen pester optimističen mogočen srčkan strasten nagajiv čaroben iskren dan!



🌷 P.S.: Tvoje srce je zakladnica ljubezni! Povabi ljubega v svoj svet. Zdaj je tvoj čas!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 28. september 2022

Poslušam svoje srce: Zaupam Ljubezni!

Poslušam svoje srce: Zaupam Ljubezni!: Udejanji svojo srečo. zdaj! Pomembno je! Ljudje, planet Zemlja, vesolje… te potrebuje prižgano! Ampak saj drugi in okolica niso tako pomem...

Zaupam Ljubezni!

Udejanji svojo srečo. zdaj! Pomembno je! Ljudje, planet Zemlja, vesolje… te potrebuje prižgano!

Ampak saj drugi in okolica niso tako pomembni! Ti se potrebuješ prižgano!

Jaz sebe potrebujem prižgano, da svetim najbolj močno, kar lahko! samo tako zares živim.

To ne rabijo biti velike stvari. Meni je enako zdravilna meditacija kot kuhanje. Pisanje ali pitje čaja. Sprehod ali branje knjige. Pogovor ali tišina. Kopel ali samo sedenje v viseči mreži in gledanje oblakov. Smeh otroka in šumenje listov mogočnih dreves. Sonce ali dež.

Kaj tebe prižge?!

Meni to daje ustvarjanje. Vse se razjasni in v sebi občutim srečo. Živa sem. Sem točno tu, kjer sem. zadovoljna sem.

Še bolj zaupam v moč povezanosti z Bogom, ljubeznijo, dobroto in milino vesolja. Zaupam, da sem tu samo zato, da bi živela pristno.

Ne bom razpravljala na dolgo, da smo zasužnjeni na moderne načine, ampak čas je prišel, da smo odgovorni za svoje življenje. Mislim, da je čas rešitve čakanja princa na belem konju minil. No, saj še ga čakam, ampak vmes si že ustvarjam čarobno življenje, ki mi je v veselje. Zdaj uživam. Nihče me ne bo rešil. Jaz sem svoja rešiteljica. Jaz sem svoja gurujka in avtoriteta. Princ pa je lep dodatek k vsemu, ko pride (ob božanskem pravem času).

Živi svobodno. Živi kot ti srce poželi. Sledi svoji pozitivno navdihnjeni akciji! Srce je odločilnega pomena. Še bolj pa harmonija v tebi – srca, duše, telesa in misli. Izbiraj danes s srcem in odgovorno!

Zaupaj si, moja draga! Le zaupaj si!

Ljubek srečen igriv radosten fantastičen blažen iskren sijoč čaroben nagajiv strasten vesel smejoč popoln dan!



🌷 P.S.: Ti izbiraš za svoje življenje! Povabi koga zraven, tako je še bolj zabavno!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 27. september 2022

Poslušam svoje srce: Sreča za življenje!!!!

Poslušam svoje srce: Sreča za življenje!!!!: Kaj te zares veseli?! Kdaj si naredila nazadnje kaj norega, čisto po svojem okusu?! Poješ pesem svojega srca, če tudi je nihče ne razume i...

Sreča za življenje!!!!

Kaj te zares veseli?! Kdaj si naredila nazadnje kaj norega, čisto po svojem okusu?!

Poješ pesem svojega srca, če tudi je nihče ne razume in niti slučajno ni odpeta po notah?! Si upaš biti tako predrzna in biti celo srečna?!

Danes je tvoj dan!

Kaj bi zares delala ali ne delala, počela?! Pustimo vso življenje. Danes je tvoj dan. Danes odloča za vsa leta naprej. Kaj če je to najbolj pomembne dan tvojega življenja in odloča o nadaljnem razvoju dogodkova?! Kaj če bi tvoja sreča zdaj odločala o življenju in smrti?! Bi se potrudila za njo?! Bi se potrudila zase?!

Za druge vskočimo kadar je potrebno in kadar niti ni. Kaj pa zase?! Bi se upala tako razživeti, razcveteti, uživati ta dan, da bi bila res srečna in pristna in to, kdo si v resnici?!

Kdaj cvetiš?

Kdaj siješ?

Kam te vodi tvoje srce?!

Danes ni dan odgovorov. Ampak gre za dejanja! Danes živi, kot da je vse odvisno od tvoje sreče, radosti in sproščenosti v pristnosti tega, kdo si!

Kako si lahko danes popolnoma zadovoljna?!

Kako si lahko danes pokažeš, da se res imaš rada?!

Jaz se bom lepo oblekla in šla si bom po obleko, ki sem jo gledala. Malo se bom razvajala. Brala bom knjigo. Šla bom na dolgi sprehod. Uživala bom življenje. Izbirala bom srečo ves dan?! Tudi, če to pomeni dremanje na kavču.

Moja sreča je pomembna. Bolj kot občutim svojo živost, bolj sem ljubezen in luč. To je najbolj dragoceno in mogočno!

Stopimo iz rutine ponavljanja še sama ne vem česa, navad, in zasijmo v svojem najlepšem najbolj močnem sijaju. Danes je tvoj dan!

Ljubek srčkan vesel srečen igriv radosten nagajiv lahkoten blažen mil optimističen jasen kreativen sijoč popoln dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu veselju! Vso vesolje te čaka, da se radosti s tabo! Ne meni se toliko za druge, danes reci da sebi!!! DA!!! Izbiraj s srcem srečo! To je tvoja pot! To je tvoje življenje! Bodi že odgovorna do sebe!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - Crazy Little Thing Called Love ... https://youtu.be/zO6D_BAuYCI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 26. september 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Relax! Enjoy being yourself!

Poslušam svoje srce: Prijaznost tudi do sebe!!!

Poslušam svoje srce: Prijaznost tudi do sebe!!!: Vedno smo kar prijazni do drugih, kaj pa do sebe?! Vem, da sem stroga sodnica! Po nepotrebnem. V trenutku napake potrebujem še bolj kot kd...

Prijaznost tudi do sebe!!!

Vedno smo kar prijazni do drugih, kaj pa do sebe?!

Vem, da sem stroga sodnica! Po nepotrebnem. V trenutku napake potrebujem še bolj kot kdajkoli sočutje, milino, nežnost in sprejemanje. Tudi zaupanje, da se bo vse razrešilo fantastično! Ne pa še dodatne krivde, sramu ali poniževanja.

Kaj vse delam sebi, ko ne bi delala niti najhujšemu sovražniku. Saj ne vem, kdo to je. Recimo, da obstaja. Še njemu bi samo rekla, da se naj spoka in bi zaklučila.

Bi to vse, kar govorim sebi v svojih mislih, govorila prijateljici?!

Niti slučajno. Rekla bi ji, da je naredila kar je najboljše znala in da naj si odpusti. Da ni nič takega. Naj sprejme, da je čudovita in srčna oseba, kljub vsemu. Lahko si srečna naprej. Pomaknimo se že iz te situacije!

Če pa jaz naredim isto, pa se žerem. (Ta izraz sem dobila od sovje mame. Verjetno tudi navado. Ampak zdaj sem odgovorna za svoje počutje. Ni mi več treba tega početi) Saj ne, da pomaga. Ne pomaga. Samo vedno slabše se počutim. Kot da bo dovoljšno zmerjanje in slabo počutje odtehtalo, kar sem naredila. Sploh pa gre za malenkost! Nepomembno! Kaj si še vse moram delati pri velikih stvareh. Moje trpeljenje od znotraj nič ne odtehta. Tudi čas kot se mučim, nič ne odtehta – zato je kar bolje, da si odpustim, se nasmejim svoji norosti – in se zahvalim za dragoceno lekcijo.

Kaj sem se iz tega naučila?

Zaupam, da je zame vedno poskrbljeno. Še vedno je bilo. Ljubljena sem na milinone načinov, ki jih niti ne opazim. Čudovita in dragocena sem.

Kako dragocene lekcije za tako majhno stvarco! Zdaj pa praznujem, da sem jih videla in sprejela in objela s hvaležnostjo. Zdaj tudi sprejemam, da sem še vseeno vredna ljubezni, čudovita in cenjena. Moje bistvo je ostalo neomadeževano. Čista sem!

Danes praznujem svoje napake in napakice, ker so zamaskirane dragocene lekcije. Zdaj to sprejemam. Sprejemam pa tudi sebe.

Kako pa ti ravnaš s sabo? Si si res najboljša prijateljica?! Spomnila sem se, da sem vedno šla na sprehod in potem se je vse razblinilo, kar me je težilo. Mogoče je to moj namig za danes.

Sledi svojemu srcu!

Ljubek čudovit pristen izjemen radosten iskren mil nežen sijoč jasen ljubeč dan!



🌷 P.S.: Ljubeče ravnaj s sabo. Vsi odnosi so samo ogledalo odnosa, ki ga imaš s sabo. Rada se imej. Danes in za vedno – za vse večne čase – živi srečno do konca svojih dni! In še naprej!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - A Kind of Magic ... https://youtu.be/0p_1QSUsbsM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 25. september 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Sprosti se! Udejanjaj srečo!

Poslušam svoje srce: Tvoja pesem (tudi, če ni pravilno izpeta po notah)...

Poslušam svoje srce: Tvoja pesem (tudi, če ni pravilno izpeta po notah)...: Pesem tvojega srca že dobiva obliko, je izpeta pristno ali še jo nosiš v sebi?! Kaj je tvoje resnično poslanstvo?! Včasih je moje poslan...

Poslušam svoje srce: Ljubezen ali Ljubezen!?!

Poslušam svoje srce: Ljubezen ali Ljubezen!?!: Priznam in dobro je, da sem uživala v res dolgem dopustu! Letos pa sem si res vzela čas zase, za morje, za pravi dopust. Poslušala sem se in...

Tvoja pesem (tudi, če ni pravilno izpeta po notah)!!!!

Pesem tvojega srca že dobiva obliko, je izpeta pristno ali še jo nosiš v sebi?!

Kaj je tvoje resnično poslanstvo?!

Včasih je moje poslanstvo zabava in užitek in samo, da sem srečna. Definitivno pa ne gre brez pisanja. To pa je moje resnično srčno poslanstvo. Rada imam dopust in odmor, ampak zdaj se že na polne veselim, da bom spet ustvarjala z vsem srcem! To je moje poslanstvo, da sem pristna.

Moje poslanstvo je, da pojem svojo pesem, najboljše, kar lahko.

Tu ni tekmovanja, primerjanja, hitrosti in ciljne črte. Samo sem to, kdo sem. ti pa si točno to – kdo si. Kako lahko dve različni roži tekmujeta?! Vsaka je posebna in čudovita na svoj način! Zdaj pa se nehajmo teptati med sabo in sprejmimo, da nas nihče in nič ne ogroža. Ni konkurence. Ni primerjanja. Vsak diši na svoj edinstven način – zato smo skupaj tako lepi – kot dragocen šopek iz samih unikatnih rož. Stopimo že skupaj in ustvarjajmo svetlobo, mir, ljubezen in obilje za vse.

Vsi smo dragoceni – točno taki kot smo. Vsak prispeva svojo unikatnost. Ampak to nas ne razdvojuje, to nas povezuje. Dajmo si končno svobodo, da smo pristni in to, kdo smo! Podarimo pa svobodo vsem drugim!

Povežimo se v eno Ljubezen, ki prežema ves planet. Tu smo zato, da bi sijali vsak zase, ampak skupaj sijemo še bolj!

Bodi danes to, kdo si. Sij na polno. Seveda pa sledi svojemu srcu!

To ni dovoljevanje drugim ali sebi negativnosti. Bodimo odgovorni. Če si v svojem srcu in slediš pozitivno navdihnjeni akciji, si srečna – tako nikoli ne bi komurkoli škodila (sebi pa še najmanj)! Zaupam v moč Ljubezni!

Danes praznuj, kdo si! Praznuj pa tudi našo raznolikost!

Ljubek iskren srčkan jasen zabaven sijoč pristen dan!



🌷 P.S.: Danes je praznik! Dovoli radosti srca, da napolni ves tvoj dan in tvoje življenje. Močna kreatoka si! Poj svoj pesem srca! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !