petek, 30. september 2022

Tkanina prepletenosti Ljubezni

Jaz sem iskanje resnice. Pustolovka! Najprej v sebi. Je moja resnica ali sem jo podedovala od koga drugega ali več njih?! Si še želim verjeti temu in še lahko sploh zaupam temu ali sem že to prerastla?

Prej sem opazila, da je beseda bogastvo sestavljena in bog+astvo.

BOGastvo.

Spet ta beseda – Bog. Upam, da nisi v konfliktu z njo – ker na koncu koncev je samo beseda, ki predstavlja našo enost in našo celovitost – tudi vse potenciale. Nadomesti jo z manj bolečo besedo, če te ta nervira: ljubezen, vesolje, enost, celovitost, univerzum, bit, stvarstvo… karkoli ti je bolj ustrezno.

Ampak BOGastvo pomeni, da si v tej čudoviti energiji miru, enosti, lepote, duše – ko vse v tebi poje in se radosti s tabo. Življenje je praznik! Ti praznuješ svojo pristnost s praznovanjem sebe in hkrati ostajamo povezani s to vsemogočno energijo, ki ima širšo sliko. Tako so naše niti nas vseh prepletene v eno lepo tapiserijo čarobnosti.

Zdaj pa enačimo BOGastvo s to čarobno energijo povezanosti z vsemogočnim, vseobsegajočim virom vsega. To pomeni zares biti bogat! Ne stvari. To je preprosto predajanje energiji, ki se pretaka skozi vse, da ji služimo s svojo pristnostjo. To ne pomeni služabništva, kot bi rekla Kassandra Susan Ashley. To pomeni predajo najvišjemu dobremu v nas, da smo vodeni, da živimo najbolj pristno izpopolnjujoče življenje, kar ga lahko.

Ostani v Bogu, ostani v BOGastvu! Dopusti ljubezni, da se zdaj pretaka skozi tebe. Lahko danes zaupaš, lahko jaz zaupam, da je zame vedno poskrbljeno?! To je naš čas pristnosti! Praznovanje tega, kdo smo v resnici.

Zaupaj si! Izbiraj srečo! To je tvoje poslanstvo.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen jasen kreativen blažen čaroben vesel srčkan pisan mavričen dišeč dan!



🌷 P.S.: Prepustim se Bogu, naj me vodi danes. Zaupam ti. Lepota nas vseh se je razkrila! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar