sobota, 8. junij 2019

Celo popolno!

Pa kaj ni super, ko je super? Saj ne vem, ali sem si sama to ustvarila ali privlačila. Samo je zdaj tukaj. In tako sem hvaležna za to! Res cenim! In uživam v tem! Moje življenje je polno in v polnosti sem vse, kar sem. Notranja lepota. Dobro. igrivost. Smeh. Nagajivost.

Samo sem v tem lepem trenutku.

Mislim pa, da mi je meditacija to naredila. Da se mi je spet na boljše poslabšalo! (Saj je samo hec!)
Mislim, da mi meditacija kar nekako viša prag tega dobrega počutja. Lahko se počutim slabo ali nerazpoloženo, samo nikoli ne drži dolgo. Vedno najdem kar brez napora kaj, kar me veseli. Kar mi je lepo. Pa če je nekaj ravno tako postranskega, kot petje ptic. Rada imam vse to. To pa mi vedno polepša dan. ali drobno belo pero, ki je zdaj ravno lebdelo mimo.

Ne vem, če res imam vpliv na vse to. Mogoče, ker sem se odločila, da bom srečna. Ampak vseeno. Kot da čutim zdaj prav zares, da se vse dogaja zame. Vse vesolj mi stoji ob strani. Vse se dogaja v moje najvišje dobro. in vse je dobro.

Seveda imam vedno »zanimive« situacije. Ostane pa samo pri tem. So zanimive. So del življenja. In na nek način so tudi lepe, ker mi razjasnijo pogled, kar si resnično želim. Vem, kar si ne želim še bolj, in že to je nekaj. Pridobivam si jasnost.

Lahko sem čisto v trenutku in vseeno nekako stran od vsega. Vseeno sem lahko srečna. Vseeno sem lahko izraznost in pestrost. Bližina. Edinstvenost. In to bližino mislim na svoje srce. Lahko sem pristnost. Lahko sem povezana s svojim bistvom, jedrom, ki je pod vsem tem navideznim valovanjem in nevihtam na površini, od spodaj čisto mirno. Seveda lahko zaupam, da je vse dobro. Celo popolno. Točno zdaj v tem trenutku, vse, kot je!


Ljubek prikupno nagajiv srčkan pisan popoln dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi v vseh pogledih! Zdaj! Sledi svojemu srcu!

petek, 7. junij 2019

FabolousFashionFriday: Spring to summer animal prints trend (shop my clo...

Poslušam svoje srce: Ti si!

Poslušam svoje srce: Ti si!: Kaj ni lep dan? Vsak dan je lep! Kaj če bi še danes bolj poslušali šepetanje srca? Kaj če bi še bolj bil naš kompas? Kaj se je to zg...

Ti si!

Kaj ni lep dan? Vsak dan je lep! Kaj če bi še danes bolj poslušali šepetanje srca? Kaj če bi še bolj bil naš kompas?

Kaj se je to zgodilo?

Saj se ni nič…

Nekaj samo razmišljam. O tem, kako bi naj me drugi spoštovali, se obnašali do mene spoštljivo… pa se v resnici jaz do sebe obnašam spoštljivo?

Na nekaterih področjih že. Na primer dobro se prehranjujem, dovolj spim, dovolj se gibljem. To je vse boj na telesnem področju. Kaj pa druga področja? Sem prijazna do sebe, ko naredim kako napako, ali se oglodam do kosti?

Res delam stvari, ki so mi pri srcu? V prostem času že.

Čutim, da še kar vztrajam v stvareh, ki mi več ne služijo. Samo, ker sem navajena in ker je to postalo nekako domače. Postalo je nekako nadležno, a domače. Tukaj pa imam veliko prostora za srčnost, toplino, cenjenje sebe in sploh spodbujanje.

Kako bi drugemu prigovarjala, če bi bil v taki situaciji? Verjetno bi se veliko smejala zraven in bilo bi zabavno in čisto bi verjela, da je sposoben in zmožena narediti vse. In tako je zdaj tudi tukaj. 

Sposobna in zmožna sem narediti vse. Danes. Zdaj. V vseh pogledih.

Čutim, da sem se počasi začela razcvetati. In čas je da spoštujem sebe v vseh pogledih. Čutim, da sem tako dragocena. Tako samosvoja in s tem prispevam k unikatnosti Vesolja. Tako kot ti!

Živiš življenje po svoje? Saj je res tvoje.














P.S.: Ti si zvezda svojega življenja! Živi po svoje. Res! Popolna si, popoln si, kot si - človek!

četrtek, 6. junij 2019

Poslušam svoje srce: Če pa je lepo!!!

Poslušam svoje srce: Če pa je lepo!!!: Cenim, da sem se povabila na kavo. To pa vedno tako dobro dene. Tukaj tako lepo dežuje. Saj vem. Dež! Če pa je lepo! Pa kaj niso solze...

Če pa je lepo!!!

Cenim, da sem se povabila na kavo. To pa vedno tako dobro dene. Tukaj tako lepo dežuje. Saj vem. Dež! Če pa je lepo!

Pa kaj niso solze tudi lepe? Zdravilne so. Celota vsega. To vedno dobro dene. Zdaj sem jočem ponavadi na koncu kakega dobrega filma. Pa tako prija.

Solze so res zdravilne. Čutim, da ko mi tečejo po obrazu, kot da celijo kaj. Ali samo da objemam, kar se mi je vse dogajalo in zdaj spuščam. Niso solze žrtve, kako sem bila uboga. Samo olajšanje. Daleč sem že prišla. Naprej grem! In to s polno paro!

S solzami objemam vse v preteklosti. Vse. Ni mi treba nositi lažne maske pozitivnosti. Vse sem. Pozitivno in negativno. Solze žalosti in solze sreče. Veselje in žalost. Vse imam v sebi. Vse pole od vsega. Saj zato, pa sem celovita. Ničemur ne zapiram vrat. Vem. Nisem popolna. Sem pa cela.

Danes to sprejemam še bolj. Še bolj mi je dragocen vsak trenutek, ki pride. Naj bo lep ali zanimiv. Vse je zame. Za radostno rast, za srečo, za ustvarjalnost. Vse to me dela še bolj polno in pristno in živo.

Vse to me dela popolno nepopolno človeško bitje.

V sebi čutim to radost. Veselje. Ampak prav me ima, zdaj ko sem toliko pisala o joku, da bi pogledala kak dober film in se razjokala. Saj imam enega doma! O pasjem življenju! To bon danes pogledala!!!

Ljubek sijoč pristno srečen dan!

Cmok! Objem!!!















P.S.: Poslušaj svoje srce! Sledi mu!

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Only sun, please

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Only sun, please: Hi my Beloved! I appreciate that I have such a beautiful life and it means so much – that I can share my voice with you. There is alwa...

K A T E J A : Only sun, please


Hi my Beloved!

I appreciate that I have such a beautiful life and it means so much – that I can share my voice with you. There is always something going on. There are always internal depths that are still to be discovered. But, in truth, I don’t want to dig more.


I know. I know a lot of things. Now it's time for me to start living this. Because I can and because I really want. My life is mine. Today. I'm here in every way. Joy and pure pleasure. I love my life. Diversity and colorfulness.


Today is my most beautiful day until now! How good I feel! And the sea and everything will be soon! I just trust!


I love to research around! I managed to make video to the end! That makes me so happy! In fullness and purely I am happy that I can be unique and authentic in all respects!


You know what, I realized that all my being is calling me – forward. I'm not moving! What if I would?! As if the old moment dragged me on! In old and familiar.


What if I didn’t think so much? What if I live a more independent life? What if I realized intuition one by one, without thinking?


What if I just went for my dreams, as if they belonged to me? Like they're expecting me there? What if I was hoping? What if I were just in everything as am, everything, who am I?


A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Samo sonce, prosim


Hej moje drage, moji dragi!

Cenim, da imam tako lepo življenje in mi toliko pomeni, da lahko svoja razglabljanja delim z vami. Vedno se nekaj dogaja. Vedno so notranje globine, ki so še za odkriti. Ampak po resnici povedano mi ni več toliko za kopati.


Saj vem. Veliko stvari vem. Zdaj pa je čas, da jih začnem živeti. Ker lahko in ker si res želim. Moje življenje je moje. Danes. Tukaj sem v vseh pogledih. Radost in čisti užitek. Rada imam svoje življenje. Pestrost in raznolikost.


Danes je moj najlepši dan do zdaj! Kako dobro se počutim! In morje bo in vse bo! Samo zaupam!

In kako dobro dene malo raziskovanja okoli! Pa še video mi je uspelo narediti do konca! To pa me tako razveseljuje! V polnosti in čisto sem srečna, da sem lahko unikatnost in pristnost v vseh pogledih!


Veš kaj sem spoznala, da me vse moje bitje kliče naprej. Pa se ne pomaknem! Kaj pa če bi se?! Kot da me stari moment vleče naprej! V staro in poznano.

Kaj pa če ne bi toliko razmišljala? Kaj pa če bi živela bolj samosvoje življenje? Kaj pa če bi uresničevala intuicijo eno za drugim, brez razmišljanja?


Kaj če bi samo šla za svojim sanjam, kot da mi pripadajo? Kot da me tam pričakujejo? Kaj če bi si upala? Kaj če bi samo bila v vsem, kar sem, vse, kdo sem?


Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Poslušam svoje srce: Orazpoloži...

Poslušam svoje srce: Orazpoloži...: Imam tako lepo ljubko življenje v vseh pogledih. Kako rada imam vse okoli sebe. Prav prisrčno imam vse tako, kot si želim. Najpomembneje pa ...

sreda, 5. junij 2019

Orazpoloži...

Imam tako lepo ljubko življenje v vseh pogledih. Kako rada imam vse okoli sebe. Prav prisrčno imam vse tako, kot si želim. Najpomembneje pa je, da se pomikam v smer, kot si jo želim. Tako. Imam se rada in to je moj izraz ljubezni do sebe.

Kaj sploh pomeni ljubezen do sebe? Poslušam svoje srce. Spoštujem se.

Tega se še imam toliko naučiti. Ali dovoliti. Bolj si dovoljujem biti vse, kar sem, bolj sem srečna. Bolj moje življenje teče lahkotno. Bolj izpolnjena se počutim.

V srcu točno vem, kdo sem. Srčna oseba polna navdiha, nagajivosti in zabavnosti in seveda ljubezni. Ustvarjalnost. To sem tudi. Barvitost. Samosvojost.

Sebe najboljše poznam. Si upam biti še bolj pristna? Avtentična? Še bolj samosvoja?

To pa je vedno nekaj, kar mi odpre srce. Kar me tako orazpoloži, da sem čisto noter v dobrih občutkih. Samo smejim se, hecam, sem čisto v trenutku.

Lepo življenje imam. Postaja pa še lepše. Postaja pa še bolj izvirno. Pestro. Izvorno. Rada ima vse, kar sem. Rada sem jaz.

Ni to zanimivo, da se navajam biti jaz jaz?

Toliko je naučenega, kar vse moramo biti in poniževanja, če nismo popolni s strani družbe in kaj vse moramo doseči. Pa ne rabimo. Lahko smo samo to, kdo smo. Drugega tako ne moremo biti. Ne rabimo več ugajati. Živeti po scenariju, ki ga nismo napisali sami.

Moje življenje je. In želim ga živeti po svoje. To je moj privilegij. In legenda. Točno tako je!

Ljubek sijoč pristen radosten srčkan poetičen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje te ljubi! Louise L. Hay

torek, 4. junij 2019

Poslušam svoje srce: Verjamem!!!

Poslušam svoje srce: Verjamem!!!: Verjamem, da mi vso vesolje stoji ob strani, da sem lahko vse, kar sem v polnosti. Verjamem, da mi je življenje v polnosti razodeto v vsej...

Verjamem!!!

Verjamem, da mi vso vesolje stoji ob strani, da sem lahko vse, kar sem v polnosti. Verjamem, da mi je življenje v polnosti razodeto v vsej svoji lepoti. Verjamem v lepoto življenja verjamem, da je tukaj samo zame.

Sploh pa verjamem v ljubezen Vesolja. Verjamem, da je vse, kar mi je v vseh pogledih polnost, prav prineseno v moje življenje. Vse se dogaja zame. Samo zaupam.

Nekaj me je tako lepo presenetilo. Čisto sem v polnosti tukaj in zdaj. Zaupam. Čutim, da sem veselje in lahkotnost. Čutim, da sem izjemnost in veselje. Čutim, da sem pridobila notranjo moč. Čutim, da sem ustvarjalnost v vseh pogledih.

Kje sem zdaj? Kam je moje srce namenjeno?

Zdaj sem tukaj v tem lepem trenutku. Moje srce pa je namenjeno samo še bolj k pristnosti. Še bolj k srčnim željam. Verjamem, da je moje srce moj edini kompas, ki je v resnici pomemben.

Čutim, da je zdaj čas, da postajam vse, kar sem in kdo sem.

Čutim, da je zdaj čas, da sem lahko vse, kar sem. Moja meja sem samo jaz. Čas je, da se razgibam in da sem še bolj odprta za vse v vseh pogledih. Čutim, da se vse tako lepo zlaga. Vse se zlaga, kot se mora. Čutim to z vsem srcem. Si predstavljam svoje življenje v barvitosti, lepoti, ljubezen, ki mi jo lahko nudi? Si predstavljam, kako sem lahko polnost in užitek in hkrati pestrost.

Ni važno, da samo živim in se pomikam skozi dan! Pomembno je, da v vsem tem uživam, da se čutim izpolnjeno, da se čutim celo.

Vse se dogaja v moje najvišje dobro! Zaupam! Verjamem!!!

Ljubek sijoč pristno unikatno srčkan dan!

Cmok! Objem!!!















P.S.: Ti si zvezda svojega življenja!

ponedeljek, 3. junij 2019

This day!

Poslušam svoje srce: Uresničevanje!

Poslušam svoje srce: Uresničevanje!: Cenim, da imam tako lepo pristno lepo izjemno življenje v vseh pogledih, kako me pa to veseli in kako rada sem vse kar sem. Danes pa je...

Uresničevanje!

Cenim, da imam tako lepo pristno lepo izjemno življenje v vseh pogledih, kako me pa to veseli in kako rada sem vse kar sem.

Danes pa je še sploh lepo tukaj ob reki. Račke plavajo mimo. Vse zelenje je okoli mene. To mi pa tako veliko pomeni. Pa že to valovanje reke! To pa je božansko! Pravi užitek! Čisto sem v polnosti v tem lepem trenutku. Kako lepo zelena turkizna zelena barva. Kako rada imam to bližino vode! Kako rada imam to hvaležnost, ki me kar objema! Žari mi iz srca! Polnost sem v vseh pogledih!

Rada sem uresničevanje sebe! To mi toliko pomeni! Rada imam vse, kar sem! Živim in sem polnost!
Moje življenje je pestrost! Uresničevanje! Pristnost! Zdaj pa bo počasi čas za morje! Vem!

Dobila sem še eno idejo! Seveda si jo želim uresničiti!

Rada imam pestrost teh lepih trenutkov. Kako rada imam svoje življenje!

Polnost sem v vseh pogledih!

Rada imam to lepoto vsega!

Zdaj so ravno majhni labodi za atejom pa mamo mimo plavali! Kaka popolnost!

Rada imam to lepo življenje! Pestrost! Res imam lepo življenje v polnosti! Kako sem uresničevanje in hvaležnost!

Hvaležna sem za moje življenje. Kaj sem se naučila?

Bolj sem pristna, bolj je zabavno. Ne rabim biti popolna. Nihče ni! In to je potem ljubezen do sebe, da se sprejemam in ljubim tudi v vseh svojih nepolnostih. Si upam? Si upam biti pristnost. Res imam lepo polno zadovoljno uresničevanje in življenje. Res sem v polnosti vse, kdo sem. Rada imam svoje življenje zdaj. V radostih in pestrostih. Kako rada imam vse, kar postajam. Rada ima polnost teh lepih trenutkov. Uživam v njih. Uživam v teh sončnih dnevih. Kako lepo šumijo ti listi nad mano. Tako lepo veliko drevo je tukaj. Obožujem!

Ljubek prisrčen kičasto lep pristen pisan dan!















P.S.: Ljubim svojo pristnost in lahkotnost in živost! Kam te vodi srce danes? Poslušaj ga!!!

nedelja, 2. junij 2019

Poslušam svoje srce: Še posebej zdaj...

Poslušam svoje srce: Še posebej zdaj...: Kaj ni čisto drugo, ko je tako lepo vreme? To pa mi čisto dvigne razpoloženje. Popolnoma sem zadovoljna in srečna. Moje življenje je č...

Še posebej zdaj...

Kaj ni čisto drugo, ko je tako lepo vreme? To pa mi čisto dvigne razpoloženje.

Popolnoma sem zadovoljna in srečna. Moje življenje je čisto moje in pestro. Danes še bolj kot včeraj. Malo mi ne pusti, da se raztegnem predaleč vstran od utečenega, navajenega, običajnega… ampak malo po malo pa raztegujem to elastiko. Potem me ne vleče tako nazaj na stara pota.
Malo po malo pa narašča, če pogledam za daljše obdobje.

Vem.

Močni vzgib je, kot pri čolnu, tudi če motor čisto ugasnem, še gre vedno v smer, kot je šel prej. Ampak lahko pa pozornost namenjam vsemu, kot bi rada, da bi bilo. Enako kot pri čolnu lahko pospešim v drugo smer.

Čoln. Zibanje valov. Čisti užitek. Pestrost. Vleče me že na morje. Priznam. Vem. Kako lepo dobro izjemno življenje imam! In morje se mi približuje z vsakim dnem bolj. Ali pa jaz njemu…
Rada se sproščam. Tako. Malo po malo. Ne bom nič več čakala! Niti dopusta ne! Lahko uživam že vsak dan sproti.

Polna sem zagona in zanosa in veselja in ustvarjalne energije.

Vedno pa se najde čas za sprostitev. Klepet. Igrivost. Hec. Življenje je tako veliko bolj polno.
Ni se potrebno sekirati za male stvari. In vse stvari so male. Res je. Nekje sem to prebrala… in je popolnoma logično. Zaupam. Vedno, tudi zdaj, sem na pravi poti. Še posebej zdaj sem na pravi poti!!!

Ljubek kičasto lep dan poln sonca!!!

Cmok! Cmok! Objem!!!














P.S.: Življenje te ljubi!!