torek, 4. junij 2019

Verjamem!!!

Verjamem, da mi vso vesolje stoji ob strani, da sem lahko vse, kar sem v polnosti. Verjamem, da mi je življenje v polnosti razodeto v vsej svoji lepoti. Verjamem v lepoto življenja verjamem, da je tukaj samo zame.

Sploh pa verjamem v ljubezen Vesolja. Verjamem, da je vse, kar mi je v vseh pogledih polnost, prav prineseno v moje življenje. Vse se dogaja zame. Samo zaupam.

Nekaj me je tako lepo presenetilo. Čisto sem v polnosti tukaj in zdaj. Zaupam. Čutim, da sem veselje in lahkotnost. Čutim, da sem izjemnost in veselje. Čutim, da sem pridobila notranjo moč. Čutim, da sem ustvarjalnost v vseh pogledih.

Kje sem zdaj? Kam je moje srce namenjeno?

Zdaj sem tukaj v tem lepem trenutku. Moje srce pa je namenjeno samo še bolj k pristnosti. Še bolj k srčnim željam. Verjamem, da je moje srce moj edini kompas, ki je v resnici pomemben.

Čutim, da je zdaj čas, da postajam vse, kar sem in kdo sem.

Čutim, da je zdaj čas, da sem lahko vse, kar sem. Moja meja sem samo jaz. Čas je, da se razgibam in da sem še bolj odprta za vse v vseh pogledih. Čutim, da se vse tako lepo zlaga. Vse se zlaga, kot se mora. Čutim to z vsem srcem. Si predstavljam svoje življenje v barvitosti, lepoti, ljubezen, ki mi jo lahko nudi? Si predstavljam, kako sem lahko polnost in užitek in hkrati pestrost.

Ni važno, da samo živim in se pomikam skozi dan! Pomembno je, da v vsem tem uživam, da se čutim izpolnjeno, da se čutim celo.

Vse se dogaja v moje najvišje dobro! Zaupam! Verjamem!!!

Ljubek sijoč pristno unikatno srčkan dan!

Cmok! Objem!!!















P.S.: Ti si zvezda svojega življenja!

Ni komentarjev:

Objavite komentar