sobota, 15. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Authenticity!

Poslušam svoje srce: Kažipot srčne poti!!!!

Poslušam svoje srce: Kažipot srčne poti!!!!: Življenje je čista radost in polnost in igrivost. Zdaj je tvoj čas, da si ustvarjaš lepoto od znotraj! Življenje je radost in smeh in veselj...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Pristnost!

Kažipot srčne poti!!!!

Življenje je čista radost in polnost in igrivost. Zdaj je tvoj čas, da si ustvarjaš lepoto od znotraj! Življenje je radost in smeh in veselje. Samo, če si tako narediš.

Lahko so čisto enake okoliščine! Nekdo vidi v njih priložnost za smeh in nagajivost ali vsaj kaj dobrega. 

Drugi pa vse slabo. 

Pa še to pritoževanje! Dež! Ali ni dežja! Sonce! Ali premalo sonca! Se najdemo kje tukaj v svojem vsakdanjiku! Vedno je nekaj za pritoževati! Vedno je nekaj, kar še ni tako, kot bi si želeli ali vsaj ne še čisto tako! Ali pa je prišlo prepozno ali prehitro! To nezadovoljstvo! Samo hrani naše notranje egoistične potrebe, da mora biti vse, kot smo si zamislili! Ampak! Kaj ni življenje neponovljivo, nepredvidljivo in polno presenečenj! Kaj ni to njegova lepota!? 

Zares, živimo vsak dan polno in najdimo dobro v vsem! To je naš čar! To je lepota vsega, kar delamo! To je prazničnost! 

Življenje je reka, ki teče. Nikoli ni pri miru. Zato sprejmimo njeno čarobnosti n čudovitost. Zato sijmo z vsem sijajem. Zdaj!

Kaj če čakamo?! Še rabimo več spodbude od zunaj?!

Zdaj je pa že res dovolj namigov, da sijemo v vseh pogledih! Zdaj pa je res čas, da sledimo svojemu srcu! Kaj ti danes šepeta?! Kam te vodi?! To je tvoj najbolj intimen garmin, vodnik, kažipot, zato mu le sledi. To je tvoj največji vodnik do sreče!

»Sledi svojemu sijaju!«

Joseph Campbell

Sledi svoji sreči!

Sledi svojemu srcu!

Ljubek srečen igriv radosten sijoč sijajen srčkan srčen dan!




 🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo in uživaj življenje na polno! To je tvoj dan! Kaj boš izbiral-a? Kaj boš ustvaril-a? To je tvoj dan za sijanje! Sledi svojemu srcu! sledi svojemu sijaju!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Cher - Believe ...  https://youtu.be/nZXRV4MezEw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 14. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Trust!

❤️ Follow your heart! ❤️ Accept yourself!

Poslušam svoje srce: Izraz narave!!! Ti! Ti!!!! Da!!!

Poslušam svoje srce: Izraz narave!!! Ti! Ti!!!! Da!!!:  Se lahko danes malo bolj povežeš s svojo naravo? Najprej seveda notranjo! Kam te vodi srce! Kaj imaš v sebi, pa želiš izraziti? Ali bolj re...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj!

Izraz narave!!! Ti! Ti!!!! Da!!!

 Se lahko danes malo bolj povežeš s svojo naravo? Najprej seveda notranjo! Kam te vodi srce! Kaj imaš v sebi, pa želiš izraziti? Ali bolj rečeno, kaj želi narava v tebi izraziti skozi tebe? Kaj je tvoje poslanstvo? Kaj je tvoja narava, ki te vedno znova vleče k temu? Kaj ti nežno šepeta znova in znova? Kaj ti vztrajno prigovarja?!

To ni hrupni in glasni in ukazovalni glas. To je nežen glasek, ki te vedno znova vabi k radosti. Nikoli se ne spremeni. Nežen je in igriv. Ob njem občutiš radost. Ob njem občutiš veselje, da si živ-a in kar neke iskrice v očeh in radost v srcu.

Kaj je zate ta čarobnosti b kateri se ti ustavi čas?

Prisluhni glasku srca. Vztrajno te vabi! Nežno ti prigovarja. Vedno znova. To je tvoj glas šepetanja srca. To je tvoje veselje.

Kaj lahko danes narediš, da bi se malo bolj zabavala-zabaval?

Kaj te vleče bolj in bolj k pristnosti in uresničevanju?! Saj ni treba, da slišiš fanfare in rompompom! To je tisti tihi nežni glasek, ki te vabi. Ni treba, da v kaj velikega. Lahko je nekaj čisto majhnega. Tebi pa bi spremenilo svet, če si si to uresničil-a!

Danes res prisluhni glasu srca! To je tvoj notranji vodnik do sreče!

Ustvari si čudovit dan! Ti si močan kreator! Živi svoje sanje bolj in bolj! ustvari si jih z dobrimi srčnimi izbirami!

Ljubek srčkan razigran radosten smel nagajiv vesel jasen lep šarmanten ustvarjalne nagajiv dan!




 🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! To je tvoj dan! Zdaj! Življenje je polno lepih presenečenj! Živi svoje življenje ne polno! Življenje te ljubi! Zdaj! Sprejmi to ljubezen v svoje srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ...  https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 13. januar 2022

Poslušam svoje srce: Razlitje prazničnosti v vseh pogledih!!!

Poslušam svoje srce: Razlitje prazničnosti v vseh pogledih!!!: Prazničnost se razliva v našo notranjost. Si kaj vesel-a, da si, kdo si?! Praznuješ kaj sebe? Spoštuješ sebe? Ceniš sebe? Sprejemaš sebe?! S...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Sprejmi se!

Razlitje prazničnosti v vseh pogledih!!!

Prazničnost se razliva v našo notranjost. Si kaj vesel-a, da si, kdo si?! Praznuješ kaj sebe? Spoštuješ sebe? Ceniš sebe? Sprejemaš sebe?! Se spodbujaš, kot bi spodbujal-a najboljšo prijateljico-prijatelja?! Kaj si govoriš?

Vse, kar se dogaja od znotraj se izraža navzven. Se zavedaš svoje čudovitosti? Se zavedaš svoje čarobnosti? Se zavedaš, da si lep-a od znotraj in zunaj?!

Danes se sprejemam na vseh ravneh.

Začenjam pri svojem telesu!

Danes sprejemam svojo čudovitost telesa. Vse deluje brezhibno brez moje vrednosti! Vsi procesi se odvijajo brezhibno. Ne mislim na vdih in izdih. Vse se zgodi avtomatsko. Moja jetra delajo. Moje ledvice delajo. Moja kri se pretaka, srce bije. Vse dela na polno in zame. Kako popolna usklajenost milijarde in milijarde celic deluje kot celota – jaz! Brez, da bi se morala truditi. Samo dela. Vse. V popolnosti.

Bolj kot sem pristna, bolj vse teče brez barikad – blokad. Bolj kot si dopuščam, da sem to – kdo sem – lažje vse poteka. Potem ni motečih dejavnikov in zastojev. Bolj ko delam meni nenaravne stvari, bolj se vse zapira in ustavljam naravni pretok in potek telesnih procesov. Bolj kot si želim biti kot drugi želijo, bolj se prevzgajam, bolj telo trpi. Ni mu naravno. Zato zdaj dopuščam svoji notranji naravi, da se izrazi. Vse v meni se pretaka v jasnosti in sijaju. Zdaj je čas polnosti in napredka. Zato prosto puščam pretoku energije duše, da se izraža kot jaz. To je največja legenda. To ej največji privilegij. Jaz to zmorem. Zares. Zdaj si to dovoljujem. Vsi dobronamerni nasveti so samo želje drugih, kaj naj bi bila in niso v moje najvišje dobro. Samo jaz poznam svojo narava. Zato zdaj dopuščam pristnosti, da se izraža. Drugi pa se naj potrudijo zase.

Ljubek pristen nagajiv radosten igriv smel iskren bližnji kreativen jasen srčkan pisan mavričen živahen dan!




🌷 P.S.: Saj veš, da te življenje ljubi. Zdaj pa mu to dopusti! Ustvarjaj si čarobno življenje, kot si ga zaslužiš! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

 

sreda, 12. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Shine from within!

❤️ Follow your heart! ❤️ Love!

Poslušam svoje srce: Ljubezen svojega življenja!!

Poslušam svoje srce: Ljubezen svojega življenja!!: Včasih pa niti vreme ne more pokvariti razpoloženja. Saj ne, da nimam rada dežja. Ampak decembra! Včasih so bile take zime, da je sneg zapad...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zasij od znotraj!

Ljubezen svojega življenja!!

Včasih pa niti vreme ne more pokvariti razpoloženja. Saj ne, da nimam rada dežja. Ampak decembra! Včasih so bile take zime, da je sneg zapadel na začetku zime in je potem držal do konca zime. Pa še veliko snega je bilo! Skupaj smo se sankali, delali ogromne snežake in se seveda kepali! Vedno smo bili za sneg in vse kar je bilo povezano z njim, je bilo pravo veselje! Zdaj je čas, da spet uživamo v letnih časih! Lahko smo srečni, da jih imamo! Kako čudovitih barv je jesen! Potem pa zima, ki umiri vso naravo. Pravi skupinski počitek. Kaj če bi se bolj poslušali in se prilagodili svojemu naravnemu ritmu. Čas je, da si res bolj spočijemo! Čas je, da prestavimo iz hitenja v zimsko počasno lenobno umirjeno vzdušje!

Čas je, da se posvetimo svojemu srcu. kaj ti narekuje?! Lahko malo sprostiš svoj prenatrpan urnik in samo si. Kam te zares kliče srce? Kam te zares vodi?

Danes bodimo pogumni in iščimo svojo srčno pot. Še bolj kot jo iščemo, pa samo hodimo po njej. Saj ni prav ali narobe. Samo vnašajmo več pristnosti v svoje življenje. Kaj te vodi? Kam te vodi? Danes ne odlašaj več z iskanjem in si udomači ta trenutek. Sprijazni se z njim. Pobožaj ga. Sprejmi ga, kot je. Tu je zate, da se lahko razcvetiš. Objemi ga. cveti, kjer si posajen-a!

Če ti življenje da limone, si naredi limonado. Kaj te danes vodi? Kam te vodi?! Te vodi ljubezen tvojega srca ali kaj drugega?! Bodi pozorna-pozoren na odtenke občutij. Se občuti dobro ali slabo?! Kako se zares občuti?! Če se dobro, je zate. Če ne, pa ne vem, če ravno prihaja od srca. Koga hraniš danes ljubezen ali strah?! Energije so močne v zraku. Močni kreatorji smo! Usmeri svojo energijo v ljubezen in to, kar si zares želiš.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv vesel jasen kreativen mogočen živahen srčen srčkan dan!




🌷 P.S.: Naj dež opere vse, kar ti več ne služi. Bodi, kdo si. Takšen si najlepši-najlepša. To je tvoja moč. Sledi svojemu srcu! Zdaj je tvoj čas v polnosti. To je tvoje poslanstvo, da si ti -ti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Daniel Popović - Ma daj obuci levisice ... https://youtu.be/jBuh2hbEiNY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 11. januar 2022

Poslušam svoje srce: Naj se sliši pesem srca!!!

Poslušam svoje srce: Naj se sliši pesem srca!!!: Si pesem? Živiš svojo pesem? Poješ svojo pesem? Izražaš to lepoto srca kot unikatnost tvoje radostne pesmi?! "Ne umri s svojo pesmijo...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubezen!

Naj se sliši pesem srca!!!

Si pesem? Živiš svojo pesem? Poješ svojo pesem? Izražaš to lepoto srca kot unikatnost tvoje radostne pesmi?!

"Ne umri s svojo pesmijo v srcu."

Dr. Wayne Dyer

Ne umri s svojo pesmijo v sebi. Pleši jo. Poj jo. Izražaj jo. To je tvoja pristna najbolj radostna narava – si to – kdo si. Ne dovoli, da bi ostala tvoja pesem zaklenjena v srcu. prisluhni ji. Potem pa jo deli dalje. To je tvoje poslanstvo. Unikatnost tvoje pesmi.

Tvoj čas je zdaj. Še potrebuješ več »zanimivih situacij« od zunaj? Še rabiš več spodbud? Kaj še čakaš?! Na kaj?! Na koga?! V resnici ne boš nikoli bolj pripravljen-a kot si zdaj! Enako velja zame! Vse, kar potrebujemo zares, se bomo naučili sproti! Zdaj je čas uresničevanja. Zdaj je čas petja pristne pesmi srca. To je tvoja narava. To je v tebi. To ti je naravo. To si ti. To je tvoja pot. to je tvoja resnica. Zaupaj ji. Zaupaj svojemu srcu. sledi svojemu srcu.

Močni kreatorji smo. Zdaj je naš čas, da se uresničujemo.

Še res rabiš več spodbude od zunaj??? Kaj se še mora zgoditi, da se boš zares poslušal-a??? Kaj te mora doleteti?!? Bo potem dovolj?! Zakaj bi čakali na našo »naravno katastrofo«, da se pomaknemo naprej?! Kaj če bi mi ustvarili situacije, kjer se nežno pomikamo prosti našim sanjam?! Življenje je radost. Zdaj je čas, da jo zares uživamo!!! Zato poj svojo pesem danes! Samo ti poznaš svoje note srca! Delaj, kar ljubiš in vse se ti bo razcvetelo. Zaupaj svojemu srcu.

Ljubek srečen igriv radosten smel vesel razigran pester srčkan mavričen bleščeč dan!




🌷 P.S.: Sprejmi dobro v svoje srce! Tega si vredna-vreden! To je tvoje življenje na polno! Živi svojo pesem srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač Od svega te volim više ... https://youtu.be/CJ1dtpv4MwQ

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 10. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Lightness!

Poslušam svoje srce: Sprostitev v resničnost!

Poslušam svoje srce: Sprostitev v resničnost!: Se znaš kaj sprostiti? Kako sprostiš najprej svoje telo? Meni vedno pomagajo sprehodi, meditacije in kopeli. Zavestno dihanje v zakrčene d...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Lahkotnost!

Sprostitev v resničnost!

Se znaš kaj sprostiti?

Kako sprostiš najprej svoje telo? Meni vedno pomagajo sprehodi, meditacije in kopeli. Zavestno dihanje v zakrčene dele telesa – sploh pred spanjem – dela čudeže.

Čutiš kje kakšno napetost v telesu?

Čas je, da jo sprostiš!

Zakaj bi igrali s potnimi rokami in v stresu, če se lahko zabavamo?! Zakaj se ne bi čisto sprostili in uživali! Tako smo navajeni skrčenosti in zategnjenosti, da čisto pozabimo, kako prijetno in domače je v sproščenem telesu.

Zdaj je tvoj čas, da se sprostiš in uživaš v sebi.

Zdaj je čas, da se sprostiš in uživaš v trenutku!

To je življenje! Čisto občutenje trenutka in občutenje živosti v njem. Življenje ni stanje na mestu in okamenelost. Življenje je živa stvar, vsak trenutek! Zato se mu zdaj predajmo in mu dovolimo, da nas objame s svojo svežino, novostjo in presenečenji.

Tu smo, ker to zmoremo! Tu smo, ker zmoremo sijati v čistem sijaju ljubezni srca! Tu smo, ker smo luč! Zdaj pa sijmo z vsem srcem na polno in radostno! To je tvoje poslanstvo, da si ti – ti. Z vsem srcem! Življenje je čista ljubkost! Zdaj jo živimo! Tu smo zato, da bi bili pristni in bi sijali. Življenje je prekratko, da bi bili v stresu in s potnimi rokami v igri! Tu je zato, da ga uživamo in občutimo njegovo lepoto! Zdaj! Močni kreatorji smo! Življenje je lepo in polno smeha in igrivosti. Sprejmimo vsa vabila za srečo!

Ljubek srečen igriv radosten smel samosvoj harmoničen jasen vesel dan!




🌷 P.S.: Danes si ustvari čudovit dan! Tega si sposobna-sposoben! Tega si vredna-vreden! Življenje je polno lepih presenečenj. Sprejmi jih v srce. Zdaj! Živi! Živi polno!!! Ti si čudovit-a!!! Ustvarjaj si življenje, v katerega boš zaljubljen-a!!! Danes!! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This  ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 9. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Have fun! Be authentic

❤️ Follow your heart! ❤️ Inner Light!

Poslušam svoje srce: Vsakodnevno naravnanje!!!

Poslušam svoje srce: Vsakodnevno naravnanje!!!:  Kako je lepo! Zunaj ravno vzhaja sonce! Zato, ker so bolj kratki zimski dnevi, še je toliko bolj pomembno, da sije s svojo močjo. Danes je ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zabavnost!

Vsakodnevno naravnanje!!!

 Kako je lepo! Zunaj ravno vzhaja sonce! Zato, ker so bolj kratki zimski dnevi, še je toliko bolj pomembno, da sije s svojo močjo. Danes je dan žarenja. Danes je dan, da tudi mi sijemo v vsem svojem sijaju.

Točno zato, ker smo vsi v tako »zanimivi situaciji«, je še toliko bolj pomembno, da vzdržujemo svoj sijaj! Zdaj, ko smo skupaj v tem, lahko še bolj negujemo sijaj! To je zdaj osnovno opravilo! Tako kot tuširanje in umivanje zob vsak dan! Zdaj je čas, da vsak dan otresemo, kar ni naše. Zdaj je čas, da vsak dan negujemo našo notranjo lučko! Karkoli to pomeni zate! Lahko je sprehod. Lahko je knjiga. Lahko je kava. Lahko je klepet s prijateljico. Lahko je kopel. Lahko je sedenje in gledanje v plamen. Lahko je meditacija, čantanje, molitev… Lahko je smeh. Lahko je dobra komedija. Lahko je karkoli te veseli. Lahko je pisanje, slikanje, ples, kuhanje… Lahko je dekoracija, lepo oblačenje, lakiranje nohtov…

Najdi svoj vsakodnevni obred, ki neguje tvojo lučko srca. Karkoli je, naj bo vsakodnevno. To, čemur namenjamo pozornost, se krepi. Zdaj namenimo pozornost miru srca. Zdaj namenimo pozornost srčni poti. Zdaj namenimo pozornost lepoti svojega srca, da lahko naša lučka sije z vso močjo.

Naj sije tvoja luč ljubezni, moja draga, moj dragi. Samo ti si odgovoren za svoj sijaj srca! Samo ti lahko neguješ svojo lučko! Zdaj je čas!

Zdaj je čas za sijanje. Tvoj čas. vzemi si čas zase. To je resnično pomembno. Vse drugo lahko počaka! Ti in samo ti si odgovorna-odgovoren za svoje sijanje in počutje. Potrudimo se malo danes in sijmo z vsem svojim sijajem. Bolj in bolj. To je zdaj prioriteta. To je naše poslanstvo!

Ljubek radosten igriv srečen jasen šarmanten živahen razigran vesel pester dan!




🌷 P.S.: Življenje ti nudi polno priložnosti za srečo! Sprejmi jih! Sprejmi vsa vabila za radost. Skupaj ustvarjajmo novo Zemljo – polno ljubezni, prijateljstva, sodelovanja, soustvarjanja, lepote, obilja, radosti, smeha, zdravja, zadovoljstva, miru… Mi smo močni kreatorji! Zdaj! Ustvarjaj si čarobno življenje. Močni kreatorji smo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !