sreda, 12. januar 2022

Ljubezen svojega življenja!!

Včasih pa niti vreme ne more pokvariti razpoloženja. Saj ne, da nimam rada dežja. Ampak decembra! Včasih so bile take zime, da je sneg zapadel na začetku zime in je potem držal do konca zime. Pa še veliko snega je bilo! Skupaj smo se sankali, delali ogromne snežake in se seveda kepali! Vedno smo bili za sneg in vse kar je bilo povezano z njim, je bilo pravo veselje! Zdaj je čas, da spet uživamo v letnih časih! Lahko smo srečni, da jih imamo! Kako čudovitih barv je jesen! Potem pa zima, ki umiri vso naravo. Pravi skupinski počitek. Kaj če bi se bolj poslušali in se prilagodili svojemu naravnemu ritmu. Čas je, da si res bolj spočijemo! Čas je, da prestavimo iz hitenja v zimsko počasno lenobno umirjeno vzdušje!

Čas je, da se posvetimo svojemu srcu. kaj ti narekuje?! Lahko malo sprostiš svoj prenatrpan urnik in samo si. Kam te zares kliče srce? Kam te zares vodi?

Danes bodimo pogumni in iščimo svojo srčno pot. Še bolj kot jo iščemo, pa samo hodimo po njej. Saj ni prav ali narobe. Samo vnašajmo več pristnosti v svoje življenje. Kaj te vodi? Kam te vodi? Danes ne odlašaj več z iskanjem in si udomači ta trenutek. Sprijazni se z njim. Pobožaj ga. Sprejmi ga, kot je. Tu je zate, da se lahko razcvetiš. Objemi ga. cveti, kjer si posajen-a!

Če ti življenje da limone, si naredi limonado. Kaj te danes vodi? Kam te vodi?! Te vodi ljubezen tvojega srca ali kaj drugega?! Bodi pozorna-pozoren na odtenke občutij. Se občuti dobro ali slabo?! Kako se zares občuti?! Če se dobro, je zate. Če ne, pa ne vem, če ravno prihaja od srca. Koga hraniš danes ljubezen ali strah?! Energije so močne v zraku. Močni kreatorji smo! Usmeri svojo energijo v ljubezen in to, kar si zares želiš.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv vesel jasen kreativen mogočen živahen srčen srčkan dan!




🌷 P.S.: Naj dež opere vse, kar ti več ne služi. Bodi, kdo si. Takšen si najlepši-najlepša. To je tvoja moč. Sledi svojemu srcu! Zdaj je tvoj čas v polnosti. To je tvoje poslanstvo, da si ti -ti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Daniel Popović - Ma daj obuci levisice ... https://youtu.be/jBuh2hbEiNY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar