ponedeljek, 10. januar 2022

Sprostitev v resničnost!

Se znaš kaj sprostiti?

Kako sprostiš najprej svoje telo? Meni vedno pomagajo sprehodi, meditacije in kopeli. Zavestno dihanje v zakrčene dele telesa – sploh pred spanjem – dela čudeže.

Čutiš kje kakšno napetost v telesu?

Čas je, da jo sprostiš!

Zakaj bi igrali s potnimi rokami in v stresu, če se lahko zabavamo?! Zakaj se ne bi čisto sprostili in uživali! Tako smo navajeni skrčenosti in zategnjenosti, da čisto pozabimo, kako prijetno in domače je v sproščenem telesu.

Zdaj je tvoj čas, da se sprostiš in uživaš v sebi.

Zdaj je čas, da se sprostiš in uživaš v trenutku!

To je življenje! Čisto občutenje trenutka in občutenje živosti v njem. Življenje ni stanje na mestu in okamenelost. Življenje je živa stvar, vsak trenutek! Zato se mu zdaj predajmo in mu dovolimo, da nas objame s svojo svežino, novostjo in presenečenji.

Tu smo, ker to zmoremo! Tu smo, ker zmoremo sijati v čistem sijaju ljubezni srca! Tu smo, ker smo luč! Zdaj pa sijmo z vsem srcem na polno in radostno! To je tvoje poslanstvo, da si ti – ti. Z vsem srcem! Življenje je čista ljubkost! Zdaj jo živimo! Tu smo zato, da bi bili pristni in bi sijali. Življenje je prekratko, da bi bili v stresu in s potnimi rokami v igri! Tu je zato, da ga uživamo in občutimo njegovo lepoto! Zdaj! Močni kreatorji smo! Življenje je lepo in polno smeha in igrivosti. Sprejmimo vsa vabila za srečo!

Ljubek srečen igriv radosten smel samosvoj harmoničen jasen vesel dan!




🌷 P.S.: Danes si ustvari čudovit dan! Tega si sposobna-sposoben! Tega si vredna-vreden! Življenje je polno lepih presenečenj. Sprejmi jih v srce. Zdaj! Živi! Živi polno!!! Ti si čudovit-a!!! Ustvarjaj si življenje, v katerega boš zaljubljen-a!!! Danes!! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zaupaj v dobro! ... https://youtu.be/arFh6kmBvuc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This  ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar