sobota, 19. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Be Love!

Poslušam svoje srce: Hvala, ker me poslušaš!!!

Poslušam svoje srce: Hvala, ker me poslušaš!!!:  Vsak dan je nov list. Ne glede, kako čudno se je odvijal včerajšnji dan, danes je nova priložnost! Saj ne, da bi ilo tako slabo. Samo v tre...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bodi Ljubezen!

Hvala, ker me poslušaš!!!

 Vsak dan je nov list. Ne glede, kako čudno se je odvijal včerajšnji dan, danes je nova priložnost! Saj ne, da bi ilo tako slabo. Samo v trenutku sem sprostila vso jezo za nazaj s krikom. Vsa jeza, ko nisem bila slišana, poslušana in nevidena se je sprostila v tem kriku. In bilo je dobro. Zame. Za druge ne tako zelo. Oproščam sebi, saj so bolj zdravi načini za izražanje svojih čustev. In prosim za oproščanje vse druge, ki so to morali slišati.

Danes pa sem odločena. Samostojna sem. jaz sem odgovorna za svoja čustva! Jaz odgovarjam, kako se počutim. Jaz lahko spremenim, kako se počutim. In želim se počutiti dobro! Želim sijati! Želim se počutiti fantastično! Zdaj je moj čas!

Občutki prihajajo na plano in to je zdravilno.

Nočem se več opravičevati za svoja čustva. Želim jim dati prostor. Koliko plasti se je v meni naložilo vsega. Sploh ne vem! Kaj vse sem poklačila in potlačila!

Sočutna sem s sabo.

Prijateljica sem si.

Ne rabim biti popolna, da sem vredna ljubezni. Lahko sem samo to, kdo sem. To je dovolj. Taka kot sem, sem dovolj.

Zmorem se pomikati skozi čustva, jim dajati prostor in čas in se zdraviti. Nič mi ni treba narediti. Samo občutim. Potem pa spustim. Ostajam s sabo. Jaz si stojim ob strani. Jaz se poslušam. Jaz se vidim in mi je moje mnenje pomembno!

Točno zato, ker sem se včeraj počutila tako bedno, sem še samo bolj odločena, da si želim zdaj boljše počutje!

Imam novi hobi! Pletenje! Zdaj sem na šalih! Naredila sem si bež! Čudovito! In naredila sem si zelenega z malo roza! Kako pa me to veseli! Pravi užitek mi je! prav uživam! Nekaj še imam volne! Zdaj pa si grem po nove pletilke, da nadaljujem z novim vzorcem s šalom! Bom poskusila narediti patent. Uh, kako se veselim! Lepo mi je! berem tudi knjigo Mislite kot menih od Jay-a Shetty-a. Pravi, da če najdeš eno slabo lastnost na nekom, jih potem povej deset dobrih! Vedno je tako! Dobro vedno prevlada! Samo pozabimo, ker imamo fokus drugje.

Še naprej bom delala na sebi, ne glede, kaj vse se odkriva in kako težko mi je. vseeno pa se želim počutiti dobro! Danes to izbiram! Danes izbiram svojo srečo! Danes izbiram, da sem srečna in zadovoljna in polna radosti! To je moja pravica in želja in veselje! Raje se počutim dobro kot slabo, zato danes to izbiram!

Lahko je biti srečen-srečna!

Kaj ti izbiraš danes, moja draga – moj dragi?! Izbiraj s srcem!

Ljubek srečen nagajiv igriv radosten srčkan spontano sijoč dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. kar zares občutiš, te zdravi. Meni pomaga pisanje. Hvaležna sem, da si mi danes prisluhil-a, takoj mi je lažje. Počutim se lahko in radostno in polno veselja! Zdaj je moj čas! tvoj pa tudi! Veseli se tega dneva! Kaj te veseli?! S tem danes začini ta dan! Naj bo sočen in začinjen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 18. marec 2022

✨ Affirmations 💛 My mind, my heart and my inspired positive actions ...

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! Stela her style! Anine Bing I ...

❤️ Follow your heart! ❤️ Rest!

Poslušam svoje srce: Predrzni in pogumni!!! SREČNI!!!

Poslušam svoje srce: Predrzni in pogumni!!! SREČNI!!!:  Nekaj kar pride. Naključno ali ne. Skoraj vsiljeno. Razorje mi srce in potem pusti razmrcvarjenega! (To pa je dramatično opisano, če že ni ...

✨ AFIRMACIJE 💛 Moj um, moje srce in moje navdihnjene pozitivne akcije s...

Predrzni in pogumni!!! SREČNI!!!

 Nekaj kar pride. Naključno ali ne. Skoraj vsiljeno. Razorje mi srce in potem pusti razmrcvarjenega! (To pa je dramatično opisano, če že ni malo grozljivka. V resnici sem se zbudila samo malo tečkana. Ne pretiravajmo! Vračam krono – nočem biti več kraljica drame!) Ampak dnevnik hvaležnosti vedno pomaga. Čutim, da se potem kar dvignem nad vso nizko energijo. Kot bi me opralo. Čutim, da v meni vzide sonce in spet je vse prav.

Imam neko sitkano situacijo. »Zanimivo situacijo!« Pa kaj bom pustila, da me vse vrže iz tira – mira – kar ni gladko in toplo in mehko?! Daj no! Tako hitro pa se ne dam!

Lahko se posvetim dviganju svoje vibracije. Nekaj me kliče kopel. Sprehod. Kopel kar sredi dneva! To bom naredila! Zdaj je čas!

Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Torej zakaj bi sploh skrbela. Prvič ne pomaga. Drugič pa iz muhe delam slona.

Nič ne bom rešila s tem, da sem sitna! Nič! Samo pokvarila si bom dan!

Kako je že tisti rek?! Spremeni, kaj lahko spremenim. Sprejmi, kar ne morem spremeniti in bog daj, da vidim, kaj lahko spremenim in kaj je samo za sprejeti! Ali bog daj, da vidim razliko!

To je dovolj. Za danes! Za zdaj!

Kaj lahko spremenim? Svoje razpoloženje. Lahko sem bolj sočutna do sebe. Lahko se malo bolj razvajam. Lahko plešem. Lahko sem igriva. Lahko se celo zabavam ob svoji sitkanosti. Lahko opazujem lepoto narave kar skozi okno. Lahko se celo smejem! Lahko se že zdaj veselim, da bo to minilo! Lahko uredim zadeve z lahkoto! Lahko se res celo zabavam zraven!

To vse skupaj pa se že boljše občuti. Vsa nemoč je kar splahnela! Veliko lahko naredim! Lahko pa sem celo tako predrzna in pogumna, da čisto zaupam, da bo tudi to minilo! Pa še res je! Uh, kako se pa to občuti dobro! Kar nisem navajena biti tako srečna sredi vsega »sranja«. Ampak to je moje življenje in želim se počutiti dobro. Zato to tudi izbiram. Želim se počutiti srečno. Zato tudi srečo izbiram. Želim se zabavati, zato tudi to izbiram. Vsi trenutki mi dajejo priložnost za vse to in še več! Zdaj sprejemam vabila za srečo in ponosna sem nase, da to zmorem!

Ljubek srečen nagajiv dan!



🌷 P.S.: Zaupaj v radost srca! To je tvoje. Tega ti nihče ne more odvzeti. Samo, če komu to dovolimo! Zdaj pa dovolj! Da mi kdo sploh ne poskuša odvzeti sreče! To je moja izbira! Kaj pa ti izbiraš s srcem? Danes?! Zdaj!? Ustvarjaj si čarobno življenje. Močni kreatorji smo! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 17. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Everything is possible for you!

Poslušam svoje srce: Kopanje globoko do zaklada srca!!!

Poslušam svoje srce: Kopanje globoko do zaklada srca!!!:  Toliko časa sem se izogibala svojim čustvom. Vem, da so tu, da me zdravijo. Vem, da so tu, samo zame. To so moji občutki. To je pomemben de...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Počitek!

Kopanje globoko do zaklada srca!!!

 Toliko časa sem se izogibala svojim čustvom. Vem, da so tu, da me zdravijo. Vem, da so tu, samo zame. To so moji občutki. To je pomemben del mene.

Vem, da so instant rešitve nemogoče. Kupi to in se boš takoj počutila bolje. Oblači se tako. Vzemi to tableto, da te otopi. Pojej še malo, pa bo takoj boljše. Šopala sem se toliko neumnostmi, samo, da si ne bi rabila priznati, kaj čutim.

Zamotila sem se.

Premotila sem se.

Izogibala sem se.

Zdaj pa svojim čustvom dajem prostor. Pišem jih. Vsak dan. Sproti. Včasih ne vem, ali so to samo miselne podobe, kaj bi naj občutila ali je resnično to, kaj čutim.

Sočutna sem do sebe. Želim, da pridejo čustva na plano. Želim, da pridejo na svetlobo, da so občutena v polnosti in videna. Nočem, da vlečejo vse niti iz ozadja. Želim čutiti, da se lahko osvobodim.

Vem, da je to proces. Vem, da je to življenjsko delo. Ampak vredna sem tega.

Berem knjigo Sence pred zoro od Teal Swan. Koliko je pretrpela, zdaj pa je čudovita labodka, ki živi svoje najboljše življenje. Nihče ne bi smel dati to skozi. Vsi otroci bi morali živeti brezskrbno, ljubljeni in se igrati. Vsi smo dali veliko skozi. Jaz sem dala veliko skozi. Zdaj pa je čas, da to zares občutim. Samo sem s svojimi čustvi. Tu sem. Pridite na plano. Ne bom se več zapustila. Ne bom si več obračala hrbta.

Zdaj dajem prostor svojim čustvom. Samo sem z njimi. Samo občutim jih. To je dovolj. Celim se.

V meni se je sprostila neverjetna sila veselja. Kot bi očistila staro kramo in jo zmetala stran! Za vedno!

Težko mi je pisati o tem in o svojih čustvih. Toliko nesnage sem prenašala naprej na svojega otroka, pa se sploh nisem zavedala. Toliko nesnage sem požrla. Ampak sem svoja prijateljica zdaj. Zdaj sem sočutna. Zdaj si dajem čas, da sem zares s svojimi občutki.

Zanimivo, da je tudi to pot do sreče. Bolj kot se zavedam svojih občutkov, bolj se osvobajam ujetosti v njih. Bolj si ustvarjam življenje, ki mi je zares lepo. Vem, da komaj zdaj zares odraščam. Komaj zdaj zares sprejemam odgovornost za svoje življenje.

Vem, da za vsako nevihto ali dežjem, posije sonce. Vem, da se že dani. Počasi. Slutim sonce in svitanje. Slutim, da me čutenje zdravi.

Danes bodimo prisotni s sabo. Občutimo svoja čustva. Dajmo jim prostor. Čas je, da se zacelimo. Nič ni treba spreminjati, samo dovolimo svojim čustvom, da so. Potem pa si dajmo to, kar potrebujemo.

Čuti. Moja draga, čuti. Čuti. Moj dragi, čuti! Zate gre! Vredna-vreden si svojega časa in prostora in ljubezni. Zato čuti! Čustva so tvoji zavezniki. Daj jim prostor.

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv plesoč dan!




🌷 P.S.: Kaj pa to, ko sem igral ukulele včeraj! No začela sem! to pa je divje! Ti si moj sonček! Moj zlati sonček! Pa kdo bi si kaj takega mislil. Skoraj sem si prste zamotala! To pa je zabavno! Življenje te ljubi. Tudi, če sem brez posluha, me življenje ljubi! Je pa vseeno zabavno peti! Ne morem pa reči, da že igram!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 16. marec 2022

Poslušam svoje srce: Samo ZATO si želim biti bolj SREČNA!!!!

Poslušam svoje srce: Samo ZATO si želim biti bolj SREČNA!!!!:  Bolj kot odpiram svoje srce, več sreče in radosti se pretaka vanj. Bolj kot izpisujem in čistim stara čustva in jih ozaveščam, bolj da...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Zate je vse mogoče!

Samo ZATO si želim biti bolj SREČNA!!!!

 Bolj kot odpiram svoje srce, več sreče in radosti se pretaka vanj.

Bolj kot izpisujem in čistim stara čustva in jih ozaveščam, bolj dajem prostor radosti in sproščenosti. Bolj sproščena sem v svoji koži. Sprejemam se. Bolj in bolj.

Čutim, da karkoli se mi je zgodilo, ni bilo osebno. Ni bilo zato, da bi me prizadelo in ker je zlobno. No, nekaj že. Vse prizadetosti sem doživljala, ker so ljudje že bili v bolečini in so jo samo dajali naprej. Niso niti zmogli, niti znali drugače. Uh, to mi je v olajšanje. Torej njihova dejanja do mene nimajo v resnici nič z mano! Še vedno sem tista čudovita razigrana nagajiva čista vesela ljubeča punčka. Nihče mi ni odvzel tega. Nihče mi tega ne more odvzeti. Moja srčnost ostaja z mano, ne glede na vse. To je moja prednost.

Karkoli se je zgodilo neželenega, je odprlo v meni prostore, da si samo še bolj želim biti srečna. Še bolj si želim biti pristna. Še bolj si želim biti celovita. Še bolj si želim odstraniti vse, kar ni Ljubezen in pristni jaz in zaživeti zares polno. Želim si to in nič manj! Zdaj vem, da sem tega vredna!

Nekaj stvari se je zgodilo, da se poceli in zaceli do konca, nazaj za vse generacije. Podložništvo, zlorabe, suženjstvo, manjvrednost, hlapčevstvo, zatajevanje, utišanost, revščino, izkoriščanje, nepravičnost... Vse to je doseglo vrhunec in zdaj ne sodi več v moje – naše – življenje. Od vsega tega se poslavljam. Resnica se je razkrila! Vsi vidimo te nesmisle in neumnosti. Ne moremo si več lagati. Ne moremo več živeti tako. Ne moremo več tega sprejemati. Naj bo pozdravljeno za vse generacije nazaj. Moralo je biti razkrito v tem življenju, da se končno lahko te rane zacelijo.

Danes pa bi slavila moč ženskosti. Imamo tako moč obnove in ponovnega vstajenja. Imamo tako moč zdravljenja. Ne samo svojih življenj, tudi drugih. Imamo tako nalezljiv smeh, veselje do življenja, toplino in domačnost. Zares ustvarjamo gnezdo, topel dom, kjer se srca pogrejejo ob pristnosti in objetosti v Ljubezen. To je naša moč. Naša srčnost je naša moč. Ob sebi pa imamo čudovite moške, ki so srčni in ustvarjajo varna, mirna, stabilna, topla zavetja. Skupaj smo še bolj močni. Skupaj smo najlepši. Skupaj smo najboljši!

Vem, da sem bila velikokrat razočarana. Ampak še vedno sem se veliko naučila iz preteklih odnosov, kaj pa si želim v resnici. Ne bom več zapirala srce ljubečemu odnosu zaradi preteklosti. Zdaj sem pripravljena sprejeti čudovitega moškega, ki mi je enakovreden, v svoje življenje. Moje srce se odpira na vseh področjih. Čas je, da ustvarjamo duhovna partnerstva. Ljubim z vsem srcem drugega, takega kot je in sem ljubljena z vsem srcem, taka kot sem. Seveda pa tudi soustvarjamo čudovito skupnost. Biti ženska je čudovito. Moški pa so tudi čudoviti. Skupaj pa smo super-čudoviti. Cenim moške. Cenim njihovo energijo. Cenim. Cenim žensko energijo.

Danes sprejemam. Danes se učim še malo bolj odpreti srce. Danes ga odprem še tri milimetre, da še lahko več svetlobe napolni moje srce. Rastem v Ljubezni. Rada imam odprto srce, ker lahko tako sprejmem še več ljubezni.

No, glede bolečin. Ugotovila sem, da ni nič narobe z mano. Drugi so me prizadejali iz lastne bolečine. To pa nima nič opraviti z mano. Nisem si zaslužila trpljenja, ker sem tako slaba in ničvredna. Ne. Ne rečem, da je bilo lepo. In da bi bilo bolj odgovorno, da bi odrasli svoje bolečine pozdravili na bolj zdrav način. Ampak njihova »napačna« dejanja so odraz njihove oropanosti - shiranosti od pomankanja Ljubezni. Jaz pa sem dovolj. Jaz pa sem celovita. In zaradi vseh teh »zanimivih situacij« sem še samo bolj odločena, da si želim biti srečna! Tako je! Zato mi je pristnost in sreča na prvem mestu! Ravno zato!!! Zato sem dala trpljenje skozi, da spoznam svoje poslanstvo – da živim – radostno sr(e)čno bogato življenje!

(Pa še samo to. Vse, kar so mi prizadeli – me je prizadelo, ni nikoli izgovor, da sem lahko zdaj jaz nesramna, maščevalna, zagrenjena, jezna, obupana, nemočna, žrtev ali vse te nizke vibracije. Moje življenje je. Želim biti srečna. Zdaj ozaveščam čustva, da jih s tem zdravim. Vesolju pa prepuščam karmo, poravnavo in pravično harmoniziranje do »krivcev«.)

Danes uživaj v svoji ženskosti. Uživaj v svoji moškosti. Uživajmo v bogatem svetu drug drugega. Lahko je prav zanimivo in zabavno. In seveda polno Ljubezni! Odpri svoje srce!

Ljubek srčkan srečen sijoč svetlikajoč poln ljubezni dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. Vodi te prav. Zaupaj si! Izbiraj več radosti! Saj ne vem, če bi ti to priznala. Dobila sem ukulele, ki sem si ga zelo želela! Pa bomo videli, kaj bo iz tega! Pazi, kaj si želiš, ker se lahko uresniči! Prav veselim se novih izzivov! To še bo zabavno! Kaj pa tebe veseli?! Zdaj to naredi! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 15. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Precious!

Poslušam svoje srce: Zaupaj si!!!

Poslušam svoje srce: Zaupaj si!!!:  Pa jaz vem, kdo sem! Pa kaj mi bodo vsaj vsi, ki imajo sekundo časa, solili pamet, kako živeti!? Zakaj to sploh dopuščam!? Zakaj dvomim vas...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Dragocen-a!

Zaupaj si!!!

 Pa jaz vem, kdo sem! Pa kaj mi bodo vsaj vsi, ki imajo sekundo časa, solili pamet, kako živeti!? Zakaj to sploh dopuščam!? Zakaj dvomim vase!?

Če dvomim vase, sem že izgubila!

V svojem srcu vem, da sem Ljubezen!

Vem, da sem Luč!

Vem, da sem svetilnik! S tem, ko sledim svoji sreči, je drugim lažje, da sledijo svojemu srcu! To je moje poslanstvo!! Srčnost je moja moč!

Zdaj pa dovolj dvomov o sebi! Pa jaz se poznam najboljše! Dovolj imam!

Ne! Ne! Ne! Dovolj je bilo prikrite agresije nad mano! Dovolj je bilo dobronamernih nasvetov, če bi bila malo bolj normalna in bi se vsaj malo spremenila in prilagodila, potem ne bi bila taka zguba! Dovolj! Nisem zguba! Nisem! Ne! Njihove zgodbe ne jemljem več za svoje! To je njihovo življenje! Naj naredijo z njim, točno to, kar želijo! Jaz pa se želim počutiti dobro in živeti po svoje! Tako je!

Sem kdo sem!

Kdorkoli mi želi naprtiti sram, krivdo, žalitve, ničvrednost – se sam tako počuti od znotraj! To ni moje!

Jaz želim svoje življenje graditi na pristnosti, ljubezni in radosti! To je to! Jaz vem, kdo sem! Ponosna sem nase! Zdaj se sprejemam! Zdaj se imam rada! Zdaj živim polno! Zdaj se cenim! Zato vse te neumnosti drugih vračam od kod so prišle! Ne živim več v harmnoniziranju z njimi, ampak s svojim srcem! To je dovolj! To je moje poslanstvo!

Hvaležna sem, da mi mečejo polena. Zdaj sem še samo bolj odločena, kdo sem in kaj je moje poslanstvo! Še bolj zaupam v svojo moč! Resnica se je razkrila! Ne verjamem več ničemur, kar se občuti slabo in kar me želi potegniti dol v nižje vibracije! Učim se spoštovati samo sebe. Učim se imeti rada. Učim se postaviti zase. Učim se biti sočutna do sebe. Učim se živeti bolj in bolj pristno.

Učim pa se opuščati in spuščati in odpuščati vse neumnosti, ki mi jih navržejo drugi. Dovolj mi je bilo tega! Zdaj si ustvarjam čaroben dan in s tem čarobno življenje! Vsaka neumnost je samo namig in spodbuda, da še bolj trdno zaupam vase in v svoje poslanstvo!

Moj dom je domačnost, toplina, ljubezen, sočutje, pristnost, prijateljstvo, zabavnost, sproščenost, lahkotnost. Vse to je moj dom srca! To je dobrodošlo. Ostalo pa nima več vstopa!

Komu odpiraš svoje srce?! Danes je naj bo tvoje srce na široko odprto pravi Ljubezni in radosti. Vse ostalo pa na ostane zunaj pred vrati!

Ljubek srečen nagajiv srčne sočen igriv pristen srčkan zabaven živahen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu. Zaupaj, da je srčnost tvoja moč. Zaupaj v svoje notranje vodstvo. Ti si Ljubezen. Ti si vredna-vreden, da si zdaj ljubljen-a, tak-a kot si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 14. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Clarity!

Poslušam svoje srce: Dobro se z dobrim vrača!!!

Poslušam svoje srce: Dobro se z dobrim vrača!!!: Bumerang. Kar daš, to dobiš. Dobro se z dobrim vrača ! Zaupam, da se mi dobro vrača pomnoženo ! Pa še tako je. Če jaz naredim nekaj dobr...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Jasnost!

Dobro se z dobrim vrača!!!

Bumerang. Kar daš, to dobiš.

Dobro se z dobrim vrača!

Zaupam, da se mi dobro vrača pomnoženo! Pa še tako je. Če jaz naredim nekaj dobrega, se drugemu porodi želja, da podari to naprej. Potem je to veriga dobrih dejanj. Saj ni treba veliko! Lahko je samo prijaznost do prodajalke. Se kaj pohecamo v čakalni vrsti! Vsi smo samo ljudje, ki si želimo biti srečni.

Smeh je pol zdravja. V to verjamem!

Bumerang. Če daš slabo, te udari nazaj! Buuuummmm! Če pa daš dobro, pa dobro dobiš!

Vsako še tako majhno dejanje šteje. Kot bi polagali na račun svoje karme, ne pa samo dvigovali z zadirčnostjo.

Nekaj je v zraku. Pozitivna nalezljiva energija! Čutiš to?! Kot bi nekaj obsijalo naš planet in je tako močno, da nič ne more zastreti te svetlobe! Močnejša je od vsega. Kot bi se kopali v čisti Ljubezni! kot bi nas obsijalo zlato sonce in bi samo nastavili obraz in bi se počutila ljubljena. Kar tako. Ker sem. Čutim, da se prečiščujejo stare nizke okamenele vibracije strahu, dokazovanja, prevlade, suženjstva, primerjanja, tekmovanja… Vse prerašča v sodelovanje, obojestranska zmaga, prijateljstvo, poštenje, radostno bivanje in ustvarjanje. Vse bolj in bolj izhaja iz srca! Kako mi je to všeč! Ni čudno, da je tako nalezljiva dobra volja in sproščenost, če vso vesolje podpira ta pozitivni val energije. To je naša stalnica. To je naša prihodnost! Zato zaupam, da se z vsakim dnem odkrije več Ljubezni! Razkrije se več radosti! Razkrije se več prijateljstva! Pokaže se še več veselja, da smo živi! Kot bi se po plasteh odkrivala skrivnost prave globoke Ljubezni!

Zaupam, da zmorem prehod v srce. Zaupam, da zmorem odpreti srce še malo bolj. Zaupam pa tudi vate, da si vredna-vreden vseh vabil za srečo in jih z odprtimi rokami sprejmeš. Zdaj je pomik v srce še bolj pomemben. Zate. Ustvarjamo novo Zemljo od znotraj navzven. Sijemo od znotraj. Jaz sijem od znotraj. Ustvarjam novo Zemljo od znotraj. Zdaj si ustvarjam svet, ki ga ljubim. Zdaj izbiram ustvarjati čaroben dan, da ga ljubim z vsem srcem. Bolj bom to vadila, bolj odpiram vrata svetu, kot si ga želim. Zaupam v moč Ljubezni! Naj presije in osvetli ves planet. Skupaj to zmoremo! Močni kreatorji smo!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv smeha poln kreativen srčkan mavričen pisan pikast dan!



🌷 P.S.: Dopusti soncu Ljubezni, da vzide v tvojem življenju! Sprejmi, da si močna-močan kreatorka-kreator! Zdaj! Izbiraj s srcem! Srčnost je tvoja moč!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pointer Sisters - Fire ... https://youtu.be/K9S5EZgIJck

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 13. marec 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Reprogram to Love!

Poslušam svoje srce: Proces celjenja

Poslušam svoje srce: Proces celjenja:  Tako sem navajena iskati odgovore zunaj sebe! Guruji, knjige, oddaje, videji, prijatelji, starši in vsi ostali modreci, da pozabim, da jaz ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Reprogramiraj v Ljubezen!

Proces celjenja

 Tako sem navajena iskati odgovore zunaj sebe! Guruji, knjige, oddaje, videji, prijatelji, starši in vsi ostali modreci, da pozabim, da jaz vem zase najboljše!

Tako sem odtujena od svoje lastne moči. Saj se mi počasi svita. Saj se je počasi zavedam. Ampak, če bi prišel nekdo – kdorkoli – od zunaj in mi povedal, kaj naj – bi zaupala. Pa to je strašljivo! Kako lahko glede sebe bolj zaupam drugemu kot sebi! Jaz živim svoje življenje! Jaz sem dala skozi, kar sem dala! Kako lahko sploh mislim, da me lahko kdorkoli bolj pozna – kot jaz samo sebe! Že celo življenje sem s sabo! Potem pa se bom ja poznala!

Vem pa, da se znam zamotiti na milijon načinov, da se ne rabim soočati s svojimi čustvi. Filmi. Vsakdanje stvari. Videji. Pospravljanje. Prijateljice. Ukvarjanje s problemi drugih.

Vem, da obstajajo ljudje, ki imajo čiste namene in dejansko pomagajo videti in ozdraviti globine moje duše. To je pomoč. Vseeno pa je moja odgovornost, da jaz opravim delo na sebi. Vseeno pa je to proces celjenja, ki sem ga vredna. Vredna sem svojega časa, da se posvetim sebi.

Če bi le bolj zaupala svojemu srcu. Še vedno se je izkazalo za najboljšega vodnika. Pa saj se učim. Če me nekaj zmoti pri nekom, je to namig, naj bom pozorna. Če se nekaj občuti dobro, je dobro.

Potem pa še ti programi iz otroštva! (Življenje je težko! Boriti se je treba! (Ni res! Življenje je čudovito! Soustvarjamo novo Zemljo!)) Kako sem vsega tega pranja možganov naveličana! Dovolj mi je verjeti v neumnosti, ki so mi jih vbijali v glavo. Ne služi mi več. Sploh ni res! Lahko je izbirati srečo in veselje!

Zdaj pa je na meni, ali bom jamrala, kako sem bila žrtev sistema vzgajanja z vseh strani ali bom kaj spremenila. Kaj bi mi služilo bolj? Ob čem se počutim boljše?! Sem pripravljena kaj spremeniti?! Sem pripravljena iti v globino svojih čustev in jih sprostiti in preoblikovati svoja prepričanja?!

Lahko začnem počasi. Lahko začnem s tem dnem, da izbiram več lahkotnosti in sreče. Lahko opazujem svoje misli. Lahko dajem prostor čutenju. Lahko sem nežna in sočutna do sebe. Korak naprej je vseeno korak naprej, ne glede kako velik je! Vedno bolj si želim biti v svojem srcu. Želim, da moja duša postaja otipljiva – da res živim svoje življenje! Živim! Že to je največja sreča!

Kaj če bi danes občutila radost, da sem, kje sem. Kaj če bi danes samo občutila radost, da je dobro, kjer sem. Kaj če bi se pohvalila, kako daleč sem že prišla!? Kaj če bi občutila zadovoljstvo, da sem živa!? Kaj če bi občutila hvaležnost, za vse, kdo sem in kar imam! Lepo življenje imam – že zdaj – in odpira se mi še bolj. Bolj kot jaz odpiram svoje srce, več sreče lahko sprejmem in povabim v svoje življenje.

Veselim se vsakega novega odkritja in globljega razumevanja sebe, ker je to ključ do še več pristnosti in radosti in odpiranja srca.

Sprejmi danes kako vabilo za srečo. Vredni smo dobrega življenja!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv živahen jasen kreativne lep čaroben edinstveno mavričen dan!



🌷 P.S.: Ti veš odgovore zase. Zdaj pa jim zaupaj! Hodi po svoji srčni poti! Naj tvoja pristnost sveti na ves svet! Močna luč (Ljubezen) si! Bodi to, kdo si! Čudovit-a si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruce Springsteen - I'm On Fire ... https://youtu.be/lrpXArn3hII

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !