sobota, 19. marec 2022

Hvala, ker me poslušaš!!!

 Vsak dan je nov list. Ne glede, kako čudno se je odvijal včerajšnji dan, danes je nova priložnost! Saj ne, da bi ilo tako slabo. Samo v trenutku sem sprostila vso jezo za nazaj s krikom. Vsa jeza, ko nisem bila slišana, poslušana in nevidena se je sprostila v tem kriku. In bilo je dobro. Zame. Za druge ne tako zelo. Oproščam sebi, saj so bolj zdravi načini za izražanje svojih čustev. In prosim za oproščanje vse druge, ki so to morali slišati.

Danes pa sem odločena. Samostojna sem. jaz sem odgovorna za svoja čustva! Jaz odgovarjam, kako se počutim. Jaz lahko spremenim, kako se počutim. In želim se počutiti dobro! Želim sijati! Želim se počutiti fantastično! Zdaj je moj čas!

Občutki prihajajo na plano in to je zdravilno.

Nočem se več opravičevati za svoja čustva. Želim jim dati prostor. Koliko plasti se je v meni naložilo vsega. Sploh ne vem! Kaj vse sem poklačila in potlačila!

Sočutna sem s sabo.

Prijateljica sem si.

Ne rabim biti popolna, da sem vredna ljubezni. Lahko sem samo to, kdo sem. To je dovolj. Taka kot sem, sem dovolj.

Zmorem se pomikati skozi čustva, jim dajati prostor in čas in se zdraviti. Nič mi ni treba narediti. Samo občutim. Potem pa spustim. Ostajam s sabo. Jaz si stojim ob strani. Jaz se poslušam. Jaz se vidim in mi je moje mnenje pomembno!

Točno zato, ker sem se včeraj počutila tako bedno, sem še samo bolj odločena, da si želim zdaj boljše počutje!

Imam novi hobi! Pletenje! Zdaj sem na šalih! Naredila sem si bež! Čudovito! In naredila sem si zelenega z malo roza! Kako pa me to veseli! Pravi užitek mi je! prav uživam! Nekaj še imam volne! Zdaj pa si grem po nove pletilke, da nadaljujem z novim vzorcem s šalom! Bom poskusila narediti patent. Uh, kako se veselim! Lepo mi je! berem tudi knjigo Mislite kot menih od Jay-a Shetty-a. Pravi, da če najdeš eno slabo lastnost na nekom, jih potem povej deset dobrih! Vedno je tako! Dobro vedno prevlada! Samo pozabimo, ker imamo fokus drugje.

Še naprej bom delala na sebi, ne glede, kaj vse se odkriva in kako težko mi je. vseeno pa se želim počutiti dobro! Danes to izbiram! Danes izbiram svojo srečo! Danes izbiram, da sem srečna in zadovoljna in polna radosti! To je moja pravica in želja in veselje! Raje se počutim dobro kot slabo, zato danes to izbiram!

Lahko je biti srečen-srečna!

Kaj ti izbiraš danes, moja draga – moj dragi?! Izbiraj s srcem!

Ljubek srečen nagajiv igriv radosten srčkan spontano sijoč dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu. kar zares občutiš, te zdravi. Meni pomaga pisanje. Hvaležna sem, da si mi danes prisluhil-a, takoj mi je lažje. Počutim se lahko in radostno in polno veselja! Zdaj je moj čas! tvoj pa tudi! Veseli se tega dneva! Kaj te veseli?! S tem danes začini ta dan! Naj bo sočen in začinjen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar