petek, 18. marec 2022

Predrzni in pogumni!!! SREČNI!!!

 Nekaj kar pride. Naključno ali ne. Skoraj vsiljeno. Razorje mi srce in potem pusti razmrcvarjenega! (To pa je dramatično opisano, če že ni malo grozljivka. V resnici sem se zbudila samo malo tečkana. Ne pretiravajmo! Vračam krono – nočem biti več kraljica drame!) Ampak dnevnik hvaležnosti vedno pomaga. Čutim, da se potem kar dvignem nad vso nizko energijo. Kot bi me opralo. Čutim, da v meni vzide sonce in spet je vse prav.

Imam neko sitkano situacijo. »Zanimivo situacijo!« Pa kaj bom pustila, da me vse vrže iz tira – mira – kar ni gladko in toplo in mehko?! Daj no! Tako hitro pa se ne dam!

Lahko se posvetim dviganju svoje vibracije. Nekaj me kliče kopel. Sprehod. Kopel kar sredi dneva! To bom naredila! Zdaj je čas!

Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Torej zakaj bi sploh skrbela. Prvič ne pomaga. Drugič pa iz muhe delam slona.

Nič ne bom rešila s tem, da sem sitna! Nič! Samo pokvarila si bom dan!

Kako je že tisti rek?! Spremeni, kaj lahko spremenim. Sprejmi, kar ne morem spremeniti in bog daj, da vidim, kaj lahko spremenim in kaj je samo za sprejeti! Ali bog daj, da vidim razliko!

To je dovolj. Za danes! Za zdaj!

Kaj lahko spremenim? Svoje razpoloženje. Lahko sem bolj sočutna do sebe. Lahko se malo bolj razvajam. Lahko plešem. Lahko sem igriva. Lahko se celo zabavam ob svoji sitkanosti. Lahko opazujem lepoto narave kar skozi okno. Lahko se celo smejem! Lahko se že zdaj veselim, da bo to minilo! Lahko uredim zadeve z lahkoto! Lahko se res celo zabavam zraven!

To vse skupaj pa se že boljše občuti. Vsa nemoč je kar splahnela! Veliko lahko naredim! Lahko pa sem celo tako predrzna in pogumna, da čisto zaupam, da bo tudi to minilo! Pa še res je! Uh, kako se pa to občuti dobro! Kar nisem navajena biti tako srečna sredi vsega »sranja«. Ampak to je moje življenje in želim se počutiti dobro. Zato to tudi izbiram. Želim se počutiti srečno. Zato tudi srečo izbiram. Želim se zabavati, zato tudi to izbiram. Vsi trenutki mi dajejo priložnost za vse to in še več! Zdaj sprejemam vabila za srečo in ponosna sem nase, da to zmorem!

Ljubek srečen nagajiv dan!



🌷 P.S.: Zaupaj v radost srca! To je tvoje. Tega ti nihče ne more odvzeti. Samo, če komu to dovolimo! Zdaj pa dovolj! Da mi kdo sploh ne poskuša odvzeti sreče! To je moja izbira! Kaj pa ti izbiraš s srcem? Danes?! Zdaj!? Ustvarjaj si čarobno življenje. Močni kreatorji smo! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ AFIRMACIJE za dobro spanje 💗 za lahko noč 💗Louise L. Hay, Florence Scovel Shinn, Douglas Bloch ... https://youtu.be/d5zkenzLXpc

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar