sreda, 27. marec 2024

VSE JE LEPŠE, KER TE LJUBIM!!!

Kaj je božansko?

Meni je božansko sedeti pri mizici in pisati s čudovitim razgledom na naravo. Božansko mi je tudi, da moja mačka Bliss pride k meni spati k nogam. Božansko mi je, da si delam zlati kapučino iz kurkume in medom. Grem samo preveriti, če je že…

Mmm, kako je dober! Zdaj pa ga že nekaj časa nisem pila, zato še mi je bolj slasten! BožanSko!

Kaj je zares užitek?

Našla sem stare verze, ki so tako prikupni… mogoče še tebi kakšen polepša dan!

»Želim ti lepe sanje,

naj te moder oblaček ponese vanje,

ko pa zjutraj zbudi te sonček,

vedi, da si moj bombonček!

Fajn ajaj! Ljubim te!«

 

»Naj zvezdica ne nebu sije,

naj srček tvoj v ritmu bije,

naj angelček na tebe pazi,

ko se spanček k tebi splazi!«

 

Pa če to ni ljubko! Res so prisrčni. Spomnim se tete, ki je imela tako lep roza zvezek z debelimi platnicami. V njem je imela zapisane ljubezenske verze in mi jih je kdaj posodila. To je bila taka dragocenost! Vsaka vrstica v njem, mi je porajala hrepenenje, da spoznam svojo dušo dvojčico. Zaupam, da jo bom ob pravem času. Zaupam, da me bo našel moj pravi partner zame ob točno pravem času, na pravem mestu – ob pravi priložnosti.

Verjamem, da je vsem nam namenjena prava resnična ljubezen. Čas je, da odpremo srce temu.

Kaj je zate zares božansko?

Kaj ti je res v slast?

Kaj ti je v užitek?

Vsi smo rojeni za ljubezen in nam je to naravno. Ljubezen se občuti dobro! Ljubezen se občuti fantastično!

Zaupam, verjamem, zavedam se, da sem vredna ljubezni – točno takšna kot sem zdaj.

Nekaj me napeljuje na temo ljubezni. Včeraj sta plamena sveče tako lepo plesala v ritmu, kot bi se dva ptička kljunčkala in plesala ples zapeljevanja. Prikazali sta se mi dve ptici, kot bi bila sokola in sta letela eden ob drugem na prostranem nebu. Želela sta mi povedati, da je vse mogoče. Zaupam, da je vse mogoče.

Čutim notranjo radost in veselje obstoja. Samo sem! Kako je že samo to čudovito. Pa ni samo to! To je vse! Še sem tu, še diham, potem je več dobrega kot slabega v mojem življenju.

Čas je, da se prepustim navdihu, ki me želi voditi naprej. Če sem s svojo majhno svetlobo ustvarila toliko lepega do zdaj, koliko več še lahko, če se zares povežem s svojim srcem in ustvarjam iz srca!

Povezanost s svojim srcem je zares najdragocenejša.

Še mačka se je prišla k meni pocartat, kot bi čutila, da pišem o ljubezni. Nič ni lažjega, kot ljubiti z vsem srcem, ampak potreben je pogum. Najprej, da odprem srce, potem pa da koga spustim vanj. Ni popolnosti in je niti ne pričakujem. Pričakujem pa slastnost radostne rasti in širjenja.

Še ptički bolj veselo pojejo zunaj, ko pišem o ljubezni.


»Vse je lepše, ker te ljubim…

vse drugače je kot prej,

ure s  tabo so minute,

vse je kakor sladek senj.

Vse je lepše, ker me ljubiš,

sam postal sem boljši fant,

vsem bi rad dal košček sreče…« 

zapeta od Ota Pestner. Božansko!

Ta pesem točno opiše, kako ljubezen iz nas izvablja le najboljše. Ljubezen je dragocena. Ni pomembno, ali do partnerja, družine, otrok, staršev, ljubljenčka, karkoli, kdorkoli…

Ljubezen je največje darilo sami sebi. Moje srce je odprto vsak dan malo bolj…

Ljubezen je res dragocena.

Ljubezen do sebe pa je najdragocenejša, ker tako sploh spustimo dobre stvari in najpomembnejše – ljubezen k sebi. Vse je lepše, ker se ljubim… Zares prispevam, ko sem pri sebi in ko se imam rada in sem sama svetloba.

Res lepo!

Življenje je lepo!

Življenje je polno lepih trenutkov!

Življenje je ljubezen!

Življenje je polno ljubezni!

Uživaj ta dan in v ljubezni.

Ljubek pristen jasen vesel hvaležen moder razigran bogat zabaven razkošen pustolovski jasen strasten dan poln obilja in ljubezni!



Uživaj v tem trenutku! Koliko lepega še ima življenje zate, samo odprti mu srce. Pa koliko lepega je že zdaj v naših življenjih! Božansko! Res cenim življenje!

torek, 26. marec 2024

RESNICA OSVOBAJA

Kaj ni življenje lepo?

Življenje je polno drobnih presenečenj in veselja.

Prav zabavno je!

Ogenj očiščuje in zdaj je čas, da očisti vse, kar je starega in to zažge, da se spremeni v pepel. Ni več pomembno, tako kot ne preteklost. Ne želim več živeti v prihodnosti ali bolj nazaj. Želim živeti v tem trenutku. Zdaj izbiram boljše, kot sem kdaj prej zmogla. Zdaj izbiram boljše, kot sem kdaj prej znala. Za to sem hvaležna preteklosti. To pa je tudi vse. Naučila me je dragocenih lekcij!

Vesela sem, da drugim uspeva. Vesela sem, da so drugi srečni. Vesela sem, da imajo vse, kar si želijo. Vesela sem, da so njihove družine pristne. Vesela sem, da živijo svoje sanjsko življenje.

Še bolj pa sem vesela zase, da si ustvarjam, kar si želim.

Tako bi rada od zdaj naprej razmišljala, želim jim le najboljše, saj tako to tudi želim sebi. Zavist, skopuškost, ozkosrčnost, ljubosumje in ostale take spake, mi zapirajo srce in mi ga otrdujejo kot kamen, da ne morem sprejemati in dajati ljubezni. Želim pa, da je more srce odprto, da lahko sprejmem sebe in vso ljubezen, ki je zame na v tem Vesolju in še širše! Življenje je božansko, saj jaz odločam o tem. Imamo svobodno voljo! Jaz imam svobodno voljo!

Muca je skočila po pomoti (vsaj jaz tako mislim) v blato in je za sabo puščala umazane sledi. Ko pa sem ji umila tačke, je spet bila čista. Kdaj se dotaknemo ali celo celi pademo v drek, ampak se lahko umijemo, okopamo, stuširamo in gremo čisti naprej. Brez teh umazanih stopinj za sabo. Ne rabimo tega vleči s sabo. Spoznali smo svojo lekcijo, si odpustili, odpustili drugim in spet lahko živimo srečno do konca svojih dni. Nismo popolni, smo pa v centru Ljubezen. Najpomembnejše pa je, da se vračamo v naš center, ko nas preveč potegne stran. No, saj nas nič ne vleče, vse je naša odločitev – zavestnega ali bolj nezavestnega življenja. Mi odločamo.

Jaz odločam in danes se odločam za mir v srcu in zavestno življenje.

Čaka me toliko vznemirljivih dogodkov danes in se jih zelo veselim. Želim se počutiti sproščeno, navihano, zabavno, ljubljeno in ljubeče, v pomoč in želim ostajati v visoki vibraciji srčnosti in pristnosti.

Meditacija mi pomaga. Zelo.

Kaj je moj namen? Da radostno rastem, uživam in se zabavam. Tako največ prispevam! Skoraj bi pozabila, da je lahko proces širjenja tudi zabaven in poln radosti. To je zdaj moje poslanstvo, da živim pristno.

Čas pa je tudi, da ne pritiskam tako močno nase. Za vse imam dovolj časa in nič se ne mudi. Jaz to vse zmorem. Sprosti se, bi si rada svetovala. Uživaj.

Če bi pisala sebi zdaj, ko bom stara deset let več, kaj bi si napisala?

Uživaj! Bodi v naravi! Ustvarjaj! Bodi bolj drzna! Ne razmišljaj toliko o vsem, bolj deluj. Življenje si zapolniš po sedenju na pomolu in gledanju valov, ne po filmih, ki si jih pogledala. Sama ustvarjaš svoje življenje, ustvari si tako, ki ti bo v slast in užitek, kjer si srečna, izpolnjena, navdihnjena. Izražaj se. Ljudje so pomembni. Svoje srce imej odprto, to je tvoja moč.

To bi bilo na kratko!

Ljubek bogat svoboden srčkan lahkoten sijoč sijajen srčen šarmanten dan poln poljubčkov in obilja, razkošja pristnosti ljubezni!



Živi svoje življenje na polno! Uživaj! Ljubi z vsem srcem in dopusti si, da si ljubljena z vsem srcem. Tega si vredna! Živi svojo resnico!

ponedeljek, 25. marec 2024

ŠE VEDNO ČUDOVITA!!!

Kako lep dan je bil danes!

Še je vedno!

Še vedno je lep dan!

Sonce izžareva iz vsega, kdo sem in sonce je v meni in okoli mene. Tako čarobno je vse. Ljubim svoje življenje in ljubim vse, kdo sem. Zadovoljna sem. Blagoslov sem in blagoslovljena sem.

Nekaj me je tako vleklo k tlom, zdaj pa se počutim prenovljeno v vseh pogledih. Čarobno je vse okoli mene in v meni.

Kako je lepo, da se sprejmem in se imam res rada. Vse okoli mene je tako postalo lepo in me sprejema.

Čutim čudež povezanosti z naravo. To je bilo to! Zdaj vem! Čaroben sprehod me je prenovil in me povrnil nazaj v moje ravnovesje. Narava! Drevo, ki sem se ga dotaknila in sem obstala ob njem. Šelestenje listov. Vse je bila čista čarobnost. Zvončki ob poti in rumene trobentice. Čudovito sijanje sonca. Prazničnost in pravljičnost. Cvetenje rož.

Kako se veselim, da si bom nasadila tulipane in druge čebulnice! Mogoče je celo jutri ta dan! Tako se veselim, da bom imela pomlad na pragu. Ves breg so že obrasle trobentice, sploh tam, kjer je popoldansko sonce najbolj močno.

Počutim se tako dragoceno in lepo.

Počutim se izjemno!

Počutim se fantastično!

Počutim se čarobno!

Razmišljam, zakaj se reče televizija. Ali je to, ker ti dajejo vizijo, da si tele?! Ali postajaš tele(ban), ker gledaš televizijo?! Kakšna vizija je to, tele(banska)?! Res me zanima, zakaj je tele!? Saj vem, da nima nič opraviti s teletom, ker so ljubke živali. Ampak je tele bolj sinonim za noro. Ali nas televizija dela nore?! Smo mi teleti, ker jo gledamo?! Nori?!

Danes sem bila stran od telefona. Zanimivo, da se isto reče tele na začetku. Hm, norifon!?

S čim vse smo programirani!? Verjetno ne za dobro počutje in opolnomočenje, ker tako smo preveč samosvoji in nevodljivi?! Svoboda ni prioriteta vodilnih, saj tako odpadejo poslušne ovčke, ki kupujejo bedarije, ki jih sploh ne rabimo. Nekdo pa služi.

Čakaj. Saj jaz odločam, kje bom porabljala svoj denar.

Zanimivo se mi zdi, da zadnje dni hrepenim po čokoladi, čeprav je sploh nimam rada. Pa ni mi bila nikoli zares dobra. Tu pa tam, kdaj. Sem bila sprogramirana?!

Kaj če res ima moje dobro počutje danes povezavo z odsotnostjo telefona in vseh drugih naprav, ko sem bila samo v trenutku in sem delala, kar imam rada!? Samo tako nadaljujem.

Rada imam svoj svet!
Rada imam spoznanja, ki mi jih prinaša in se tako širim ter radostno rastem.

Polna sem navdiha in komaj čakam, da začnem na novo živeti. Zares živeti! Počutim se izjemno! Počutim se bogato! Počutim se, da imam res kaj za podariti – pristno sebe!

Ljubim z vsem srcem in vse se topi od ljubezni!

Žarim in sijem!

Ljubek pristen sijoč srečen srčkan sočen slasten strasten sijajen sončen spontan super dan poln obilja, bogastva in razkošja!



Življenje je lepo, sprejmi ta dar srčnosti v svoje srce!

nedelja, 24. marec 2024

RAZKOŠEN DAN LJUBEZNI!

Življenje je dobro!

Življenje je lepo!

Spraševala sem se, če res ljubim svoje življenje. Ljubim ga. želim si nekaj popravkov, ali bolj razširitev, ampak tudi zdaj ga ljubim.

Ljubim svoje življenje in sem v veselem pričakovanju, kaj vse mi bo še prineslo.

Ljubim svoje življenje zdaj in se veselim, kaj vse še mi bo prineslo.

Svoje življenje ljubim zdaj in se veselim pustolovščine pred mano!

Tako je!

Kaj pa ljubim?

Ljubim svojo svobodo.

Ljubim ljudi, ki me obkrožajo.

Ljubim svojo mačko, ki me je posvojila.

Ljubim svoj dom in avtek, ki mi omogoča potovanja.

Ljubim naravo, v kateri živim.

Ljubim naš ljubi planet, našo ljubo mati Zemljo.

Ljubim svoje telo.

Ljubim svoj um.

Ljubim svojo dušo.

Ljubim svoje srce.

Ljubim vse, kar sem že doživela do zdaj.

Ljubim radostno rast, ki me širi in dela moje življenje bolj pestro.

Ljubim svoje ustvarjanje.

Ljubim svetlobo, ki bolj in bolj polni moje srce, mojo dušo in moje telo.

Ljubim navihanost in mir.

Ljubim svojo družino.

Ljubim pristnost, iskrenost in srčnost.

Ljubim svojo moč sijanja.

Ljubim sonce in vso Vesolje in še širše.

Ljubim, da sem ljubljena.

Ljubim srečo.

Ljubim užitek.

Ljubim svež zrak, zdravo sočno hrano in čisto izvirsko vodo.

Ljubim povezanost.

Ljubim sprejemanje sebe.

Ljubim, da je vse mogoče.

Življenje je res lepo!

Ljubim, da se imam rada, se cenim in se spoštujem.

Ljubim, da me vsaka izkušnja izjemno obogati!

Ljubim, da se bogata.

Ljubim življenje.

Ljubim vsak vdih.

Ljubim polno prisotnost in sprejemanje.

Ljubim odpuščanje, spuščanje, osvobajanje in izpuščanje. Vsem.

Ljubim sprejemanje novega.

Ljubim ta trenutek.

Ljubim.

Ljubek srčkan srečen sijoč pristen lahkoten jasen blažen kreativen zaupan blažen pisan bogat razkošen dan poln obilja in radosti!



Ljubi svoje življenje. Tvoje je! Ti si glavna kreatorka! Zaupaj si, zmoreš kreirati življenje, ki ga res ljubiš z vsem srcem!