sreda, 27. marec 2024

VSE JE LEPŠE, KER TE LJUBIM!!!

Kaj je božansko?

Meni je božansko sedeti pri mizici in pisati s čudovitim razgledom na naravo. Božansko mi je tudi, da moja mačka Bliss pride k meni spati k nogam. Božansko mi je, da si delam zlati kapučino iz kurkume in medom. Grem samo preveriti, če je že…

Mmm, kako je dober! Zdaj pa ga že nekaj časa nisem pila, zato še mi je bolj slasten! BožanSko!

Kaj je zares užitek?

Našla sem stare verze, ki so tako prikupni… mogoče še tebi kakšen polepša dan!

»Želim ti lepe sanje,

naj te moder oblaček ponese vanje,

ko pa zjutraj zbudi te sonček,

vedi, da si moj bombonček!

Fajn ajaj! Ljubim te!«

 

»Naj zvezdica ne nebu sije,

naj srček tvoj v ritmu bije,

naj angelček na tebe pazi,

ko se spanček k tebi splazi!«

 

Pa če to ni ljubko! Res so prisrčni. Spomnim se tete, ki je imela tako lep roza zvezek z debelimi platnicami. V njem je imela zapisane ljubezenske verze in mi jih je kdaj posodila. To je bila taka dragocenost! Vsaka vrstica v njem, mi je porajala hrepenenje, da spoznam svojo dušo dvojčico. Zaupam, da jo bom ob pravem času. Zaupam, da me bo našel moj pravi partner zame ob točno pravem času, na pravem mestu – ob pravi priložnosti.

Verjamem, da je vsem nam namenjena prava resnična ljubezen. Čas je, da odpremo srce temu.

Kaj je zate zares božansko?

Kaj ti je res v slast?

Kaj ti je v užitek?

Vsi smo rojeni za ljubezen in nam je to naravno. Ljubezen se občuti dobro! Ljubezen se občuti fantastično!

Zaupam, verjamem, zavedam se, da sem vredna ljubezni – točno takšna kot sem zdaj.

Nekaj me napeljuje na temo ljubezni. Včeraj sta plamena sveče tako lepo plesala v ritmu, kot bi se dva ptička kljunčkala in plesala ples zapeljevanja. Prikazali sta se mi dve ptici, kot bi bila sokola in sta letela eden ob drugem na prostranem nebu. Želela sta mi povedati, da je vse mogoče. Zaupam, da je vse mogoče.

Čutim notranjo radost in veselje obstoja. Samo sem! Kako je že samo to čudovito. Pa ni samo to! To je vse! Še sem tu, še diham, potem je več dobrega kot slabega v mojem življenju.

Čas je, da se prepustim navdihu, ki me želi voditi naprej. Če sem s svojo majhno svetlobo ustvarila toliko lepega do zdaj, koliko več še lahko, če se zares povežem s svojim srcem in ustvarjam iz srca!

Povezanost s svojim srcem je zares najdragocenejša.

Še mačka se je prišla k meni pocartat, kot bi čutila, da pišem o ljubezni. Nič ni lažjega, kot ljubiti z vsem srcem, ampak potreben je pogum. Najprej, da odprem srce, potem pa da koga spustim vanj. Ni popolnosti in je niti ne pričakujem. Pričakujem pa slastnost radostne rasti in širjenja.

Še ptički bolj veselo pojejo zunaj, ko pišem o ljubezni.


»Vse je lepše, ker te ljubim…

vse drugače je kot prej,

ure s  tabo so minute,

vse je kakor sladek senj.

Vse je lepše, ker me ljubiš,

sam postal sem boljši fant,

vsem bi rad dal košček sreče…« 

zapeta od Ota Pestner. Božansko!

Ta pesem točno opiše, kako ljubezen iz nas izvablja le najboljše. Ljubezen je dragocena. Ni pomembno, ali do partnerja, družine, otrok, staršev, ljubljenčka, karkoli, kdorkoli…

Ljubezen je največje darilo sami sebi. Moje srce je odprto vsak dan malo bolj…

Ljubezen je res dragocena.

Ljubezen do sebe pa je najdragocenejša, ker tako sploh spustimo dobre stvari in najpomembnejše – ljubezen k sebi. Vse je lepše, ker se ljubim… Zares prispevam, ko sem pri sebi in ko se imam rada in sem sama svetloba.

Res lepo!

Življenje je lepo!

Življenje je polno lepih trenutkov!

Življenje je ljubezen!

Življenje je polno ljubezni!

Uživaj ta dan in v ljubezni.

Ljubek pristen jasen vesel hvaležen moder razigran bogat zabaven razkošen pustolovski jasen strasten dan poln obilja in ljubezni!



Uživaj v tem trenutku! Koliko lepega še ima življenje zate, samo odprti mu srce. Pa koliko lepega je že zdaj v naših življenjih! Božansko! Res cenim življenje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar