sobota, 21. januar 2023

Poslušam svoje srce: Razcvet v Ljubezen!

Poslušam svoje srce: Razcvet v Ljubezen!: Kaj ni zanimivo, da še vedno po toliko dela na sebi, radostno rastem?! Veliko že vem, veliko tega, kar vem, tudi živim. Vedno pa dajem pro...

Razcvet v Ljubezen!

Kaj ni zanimivo, da še vedno po toliko dela na sebi, radostno rastem?!

Veliko že vem, veliko tega, kar vem, tudi živim. Vedno pa dajem prostor učenju. Vedno sem se pripravljena še kaj naučiti. Moje srce je odprto.

Ni me treba biti sram, če ga kaj polomim! Niti slučajno! To je čas praznovanja! Našla sem še eno področje, kjer se lahko učim in rastem. Še eno področje, kjer sem lahko bolj pristna in zvesta sebi.

Namesto sramu, da sem se kje zmotila in presodila napačno, lahko zdaj občutim ponos nase! Še vedno sem živa! Še vedno se oblikujem! Nisem trdna toga skala ali diktator, ki ima samo pravila in ne dopušča ugovarjanja svojemu prav.

Prav ponosna sem nase, da nisem trda in nepremična. Raje imam prispodobo drevesa. Lahko pozlati, odvrže vse liste, je čisto golo in razgaljeno, ampak spomladi požene na novo.

Tako sem ponosna nase, da tudi jaz po vsaki »zanimivi situaciji« poženem na novo. Na še bolj trdnih temeljih. Še bolj sledim svojemu srcu!

Ni porazov, so le lekcije in ponosna bodi nase, ker jih tako z lahkoto prepoznavaš.

Kaj so tvoje »zanimive situacije«, ki si jih prerastla?

Ljubek radosten nagajiv lahkoten živahen pristen edinstven dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku. Čarobnost je v tvojem srcu! Radostno rasti in uživaj v letnih časih duše!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 20. januar 2023

Poslušam svoje srce: Zaupaj občutkom!

Poslušam svoje srce: Zaupaj občutkom!: Kaj sem napisala, kako dobro je, da sem kdaj tečna?! Samo zato, da potem še bolj cenim, kdaj nisem! To me okrepi! Zavedam se, da lahko imam ...

Zaupaj občutkom!

Kaj sem napisala, kako dobro je, da sem kdaj tečna?! Samo zato, da potem še bolj cenim, kdaj nisem! To me okrepi! Zavedam se, da lahko imam slabe dneve. Zavedam se in sprejemam, da lahko imam občutke, ki so nadležni. Zavedam se, da se kdaj počutim čisto odklopljeno od vsake pikice radosti v sebi in svojega srca! Ampak to je dobro!

Dajem prostor svoji resnični naravi, svojim resničnim občutkom, svoji pristnosti in to je moja moč. Sprejmem, da sem kje sem. Potem pa čutim. Raziskujem v sebi, kaj je to nelagodje sploh povzročilo, kaj ga je sprožilo. Prej kot slej se mi vse razkrije.

Šlo se je za čisto nepomembno stvar, kjer so mi bili moji občutki jasni. To si želim. Potem pa je meni ljuba oseba podala svoje mnenje in začela sem dvomiti v svojo intuicijo.

Ta čisto nepomemben dogodek je razkril, kako sem pripravljena zavreči svoje lastne občutke. Se počutiti čisto neprimerno v svojih občutjih, ali celo napačno in jih zatajiti.

Če se mi je to dogajalo od rojstva, in seveda so bili moji starši avtoriteta kot bog zame, ni čudno, da si ne zaupam. Ni čudno, da ne sledim svoji intuiciji. Niti malo ni čudno, da ne zaupam svojim občutkom.

To so moje lekcije, zakaj sem tukaj in kaj sem se prišla učiti. Bolj in bolj zaznavam skoraj nezaznavni šepet moje intuicije, občutkov. Zdaj pa v sebi zbiram moči in vadim, da potem namige udejanjim. To je zame prava pristnost in poslušanje svojega srca.

Moji občutki so moji in so resnični zame. Zdaj pa je čas, da jih udejanjam. Sledim pozitivno navdihnjeni akciji. Moje življenje je zame dragoceno. Jaz sem si dragocena.

Kako pa se lahko ti danes osvobodiš nezaupanja v svoje občutke in še bolj prisluhneš srcu?

Zaupaj si!

Ljubek srečen intuitiven radosten nagajiv lahkoten pristen dan!



🌷 P.S.: Življenje te ljubi. Odpri mu srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️  Še bolj se ljubi! ... https://youtu.be/DVDwblq6C9U

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... SEVERINA - TRIDESETE ... https://youtu.be/OsUuPT8_FV8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 19. januar 2023

Poslušam svoje srce: Občutenje pristnosti!

Poslušam svoje srce: Občutenje pristnosti!: Znaš uživati? Znaš v sebi ustvariti občutke ugodja, da predeš kot mačka? Imaš rahlo priprte oči, udobno in sporočeno si zleknjena na sedež...

Občutenje pristnosti!

Znaš uživati?

Znaš v sebi ustvariti občutke ugodja, da predeš kot mačka? Imaš rahlo priprte oči, udobno in sporočeno si zleknjena na sedežni, zaupaš in si popolnoma v tem trenutku.

Tako bi se naj občutilo tvoje življenje.

Tako bi se naj občutilo moje življenje!

Tako bi se naj občutilo, ko si ti – ti – popolnoma sproščena v svoje resnično poslanstvo, da si ljubezen!

Tako bi se naj občutilo, ko sem čisto pristna.

Zdaj se ustavi. Zavedaj se, kako si močna. Zavedaj se, kako rada se imaš in kako dobro je, da si ti – ti! Zares se sprosti v sam obstoj. Predaj se temu trenutku. Vsrkaj ga. Nič ni bolj pomembnega in dragocenega kot ta trenutek! Užij ga na polno. Občuti, kako dobro je biti ti. Sprejmi se. Rada se imej.

Vdihni lepoto vsega, kar si!

Zahvali se svojemu telesu.

Zahvali se svojemu umu.

Zahvali se svojim čustvom in občutkom.

Zahvali se svoji intuiciji.

Zahvali se svoji duši, da vedno bolj postaja vidna!

Zahvali se sebi, da si sredi vsega, daješ prostor, da se zares začutiš. Zaupaj si! Zaupaj svojemu srcu!

Kako se lahko danes še malo bolj sprostiš v svoj resnični pristni jaz? Dragocena si!

Ljubek radosten nagajiv lahkoten vesel dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je v zraku. Še bolj jo občutiš, ko si pristna!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Mili moj ... https://youtu.be/7dMwK8Xb8V4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 18. januar 2023

Poslušam svoje srce: Kaj si TI želiš???

Poslušam svoje srce: Kaj si TI želiš???: Kdo si v resnici? Se zabavaš v svojem življenju? Se igraš? Uživaš? Si si ustvarila življenje, ki je odraz tebe? Kaj pod tvojimi pogoji pom...

Poslušam svoje srce: Ljubosumje kot darilo zavedanja!

Poslušam svoje srce: Ljubosumje kot darilo zavedanja!: Zamislila sem se nad objavo, da je ljubosumje. Bom točno pogledala. »Ljubosumje nam povzroča, da sovražimo ljudi, namesto, da bi se od nji...

Kaj si TI želiš???

Kdo si v resnici? Se zabavaš v svojem življenju? Se igraš? Uživaš? Si si ustvarila življenje, ki je odraz tebe?

Kaj pod tvojimi pogoji pomeni srečno in izpolnjeno življenje?

Pozabi starše, sestro, tete, sorodstvo, družbo, učiteljico, šefa, guruja, moža prijateljice!

Pozabi vse, kar ti je bilo priučeno, kako bi naj živela!

Pozabi vso pehanje za denar, slavo, moč, dokazovanje, maščevanje, potrditev, lažno ljubezen in vse ostale neumnosti!

Zdaj je čas obračanja vase!

Kaj si ti želiš?

Kdaj se želiš vstati? Kdaj želiš iti spati? Kaj želiš jesti? Kaj rada piješ? S kom si rada? Kaj rada počneš? Kaj te sprošča? Kako bi rada preživljala dan?

Kaj si zares želiš?

Kaj je zate popolni dan?

Kaj si zares želiš?

Danes dovoli odgovorom, da ustvarjajo tvoj dan! Udejanji svoj popolni dan zdaj!

Ljubek srečen pristen popoln mavričen dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu, kaj si zares želiš! Potem pa to ustvari in izbiraj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 17. januar 2023

Ljubosumje kot darilo zavedanja!

Zamislila sem se nad objavo, da je ljubosumje. Bom točno pogledala.

»Ljubosumje nam povzroča, da sovražimo ljudi, namesto, da bi se od njih učili!« Dave Oneegs Aussie chat, deljeno na telegram strani od Susan Ashley

Res je! Lahko se veliko naučimo! Kdaj tudi, kako ne bi radi živeli! Večinoma pa imam občutek, da sem ljubosumna na delčke osebnosti, ki jih občudujem v drugih in še jih nimam prav prebujenih pri sebi. Zato se lahko učim.

Če pa gre za razmerje, pa sem rada kraljica in če je kateri služabnik neposlušen in se ne obnaša primerno, dovolim, da izgine. Hecam se! Res imam rada občutek, da sem najbolj oboževana, ko sem s partnerjem. Ne iz tega, da mi daje nedeljeno pozornost – no saj to tudi – ampak če je že z mano, pa naj bo z mano. Če pa želi drugače, pa naj pove iskreno, saj se vse da urediti, če ne urediti, pa dogovoriti.

Ne želim si biti z nekom, ki si želi koga drugega. Saj je svoboden, naj potem ima koga drugega.

Sem bolj pristaš, da sem iskreno v zvezi in popolnoma noter, da res lahko zaupam, sem čisto razgaljena v vseh pogledih in potem skupaj s partnerjem radostno rasteva. To mi je prava pustolovščina življenja.

Ni mi pa za razdiranje zveze in jo vzpostavljanje nazaj, ker se še nikoli ni dobro končalo. Samo še bolj sem bila opomnjena, zakaj že prvič ni šlo. Zato pustim sebi, da nadaljujem življenje, drugemu pa tudi. To je moja pot. drugi pa lahko delajo, kar želijo in mogoče rabijo te premore vmes, da spoznajo, zakaj se res ljubijo. Ampak čutim, da ni to moja pot.

Danes se poslušaj in zaupaj svojemu srcu. Prisluhni ljubosumju v tebi in se vprašaj, kaj ti govori. Kaj ti želi povedati? Imaš kaj prostora za rast še na katerem področju? Kako se občuti? Sploh se ne počuti krivo zaradi ljubosumja, prinaša ti pomembno sporočilo. Samo prisluhni mu.

Ljubek srečen igriv radosten lahkoten vesel pristen dan!



🌷 P.S.: Življenje je polno smeha in zabave. Torej se vključi v igro in se igraj! Obilo zabave!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 16. januar 2023

Poslušam svoje srce: Prebujanje v nov svet!

Poslušam svoje srce: Prebujanje v nov svet!: Prebujam se v nov dan! Prebujam se v novo življenje! Končno čutim, da sem se osvobodila teže. Počutim se neznansko prosto v ustvarjanju!...

Poslušam svoje srce: Zaupaj si!

Poslušam svoje srce: Zaupaj si!: Čemu daješ danes energijo? Si lahko bolj pristna in radostna? Lahko zares zaupaš svojim občutkom? Si lahko zaupaš? Tvoja energija je zelo ...

Poslušam svoje srce: Rada imam denar in vedno ga imam dovolj!!!

Poslušam svoje srce: Rada imam denar in vedno ga imam dovolj!!!: Želela sem se nekaj pritoževati. Kaj pa je moj cilj? Sem v ljubečem srečnem partnerskem odnosu, kjer oba cvetiva in radostno rasteva! De...

Poslušam svoje srce: Ljubim svoje telo! Ljubim sebe!

Poslušam svoje srce: Ljubim svoje telo! Ljubim sebe!: Danes odpiram srce še bolj ljubezni. Povezana sem z naravo. Povezana sem s svobodo v sebi. Povezana sem z obiljem. Povezana sem z lučjo. Pov...

Ljubim svoje telo! Ljubim sebe!

Danes odpiram srce še bolj ljubezni. Povezana sem z naravo. Povezana sem s svobodo v sebi. Povezana sem z obiljem. Povezana sem z lučjo. Povezana sem z radostjo.

Uživam v tem, da sem lahko to, kdo sem.

Povezana sem s svojim srcem!

Praznujem, da sem tako jasna v svojih lekcijah. Hitro jih sprevidim in se podam naprej na pustolovščino. V sebi imam občutek zaupanja. Radosti. Veselja. Prazničnosti.

Dobro je, da sem to, kdo sem.

Sproščam se v bogastvo vsega, kdo sem.

Lahko uživam tudi v svojih, kako naj rečem – napake niso – v zanimivih lastnostih! To me dela še bolj pristno in srčno. Še bolj človeško!

Moja duša in moje telo sta povezana. Vsak delček mene se veseli življenja. Vsaka moja celica in vse vmes in zraven je v ljubeči energiji.

»Ljubim svoje telo.

Hvaležna sem svojemu telesu, da v njem domuje moja duša.

Hvala za tako lepo telo.«

(Povzeto po meditaciji – zdravljenju na youtubu Susan Ashley)

Danes sprejmi svoje telo. Ljubi ga z vsem srcem. Dragoceno je, ker je dom tvoje duše. Vsak trenutek dneva, vse dni se trudi za tvoje najvišje dobro. Rada imej svoje telo!

Kako si lahko danes sproščena v svojem telesu? Bodi pristna!

Ljubek srčkan unikatno zabaven celovit igriv telesen prazničen hvaležen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi se in svoje telo! Čudovita duša si! Praznuj svoj obstoj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 15. januar 2023

Prebujanje v nov svet!

Prebujam se v nov dan!

Prebujam se v novo življenje!

Končno čutim, da sem se osvobodila teže. Počutim se neznansko prosto v ustvarjanju! Počutim se končno svobodno, da sem to, kdo sem. Počutim se fantastično v svoji koži. Plešem skozi dan in neznanko uživam v vsakem koraku!

Življenje me tako bogato obdaruje. Imam občutek, da sem ljubljena. Počutim se sprejeto. Počutim se povezano z bogom in radostjo, ki to vse prinaša.

Srečna sem, da sem živa!

Če pogledam realno, se na zunaj ni nič spremenilo. Nisem dobila na lotu, nisem še srečala svojega partnerja (zaupam, da bo vse ob božanskem pravem času), nisem se preselila. Nič presenetljivega se ni zgodilo.

V meni pa se je naselil mir. Sprejetost tega, kdo sem. Prepustitev Ljubezni, da se pretaka skozi mene. Čutim pravo milino, da mi je dano vse to občutiti in se uresničevati skozi radostno rast.

Spremenilo se je to, da sem se sprejela, da sem Ljubezen. Najbolj pa se je usidralo v meni zaupanje v boga, da je zame vedno poskrbljeno.

Vedno sem na pravem mestu, s pravimi ljudmi in ob pravem času.

Tako je!

Kako pa ti občutiš ljubljenost vsega vesolja do sebe? Danes odpri še malo bolj svoje srce!

Ljubek pristen nagajiv lahkoten živahen jasen edinstven vesel dan!



🌷 P.S.: Veseli se, da si živa! Praznuj življenje! Vso vesolje se veseli, da si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !